Cum să vă despărțiți de cineva în ziua îndrăgostiților

Există multe motive pentru care ați putea dori sau trebuie să vă despărțiți în ziua valentinei - în cazul în care timpul este totul, atunci ruperea cu cineva în Ziua Îndrăgostiților poate fi una dintre cele mai dificile zile pentru a pune capăt unei relații. Cu o mică finețe și planificare strategică, puteți reuși să vă lăsați pe alții semnificativi în acest domeniu romantic de zile.

Pași

Metoda 1 din 3:
Imaginând ce să spun
  1. Imagine intitulată Spuneți cel mai bun prieten la care sunteți deprimat pasul 17
1. Luați în considerare motivațiile dvs. Indiferent de modul în care îl rotiți, veți arăta ca tipul rău dacă vă despărțiți de cineva în Ziua Îndrăgostiților. Gândiți-vă de ce, din toate zilele, doriți să vă despărțiți în Ziua Îndrăgostiților, știind că acest lucru va determina probabil că pauza este extraordinară și poate chiar să distrugă sărbătoarea pentru alte semnificative în viitor. Este motivul precis motivul pentru care doriți să vă despărțiți în Ziua Îndrăgostiților - pentru că va provoca partenerul dvs. cea mai mare durere? Sau ați realizat, prin pregătirile dvs. pentru vacanță, că nu simțiți așa cum ați vrea să vă simțiți despre partenerul dvs. într-o zi atât de romantică? Înainte de a vă deplasa înainte, gândiți-vă de ce doriți să vă despărțiți în Ziua Îndrăgostiților și ce pot fi consecințele.
  • Încercați să priviți prin orice furie sau dezamăgire și gândiți-vă profund despre motivele voastre. Poate că ruperea cu partenerul dvs. în Valentine va fi foarte dureroasă - dar este o mișcare pe care o veți regreta după ce a trecut ceva timp? Această acțiune este într-adevăr autentică pentru personajul dvs?
  • Deși este mai bine să nu stați într-o relație atunci când știți că lucrurile nu vor funcționa, poate doriți să vă rupeți cu persoana pe săptămână sau două după sărbătoare. Sau, chiar mai bine, despărțiți-vă cu ea înainte de Ziua Îndrăgostiților, așa că el / ea se poate întoarce prezintă sau anulează toate planurile pe care le-a făcut pentru voi doi.
  • Dacă vă decideți să continuați cu planul dvs., știți că nu veți veni să vă uitați foarte mult prin ruperea cu cineva în Ziua Îndrăgostiților, așa că fiți pregătiți pentru o reacție.
  • Imaginea intitulată Spuneți cel mai bun prieten pe care îl deprimați pasul 3
    2. Gândiți-vă de ce doriți să încheiați relația. Uneori, relațiile doar se stinge. Alteori o singură persoană înșelătoare sau este necinstit. În unele cazuri, oamenii pur și simplu nu sunt compatibili. Având în vedere motivele dvs despărțire vă poate ajuta să determinați ce să spuneți.
  • Unii oameni inițiază o pauză de Ziua Îndrăgostiților, deoarece lucrurile nu au ieșit perfect din momentul în care a început ziua. Nu puneți o relație bună din cauza unei zile.
  • Deși poate părea că aveți o listă de motive, încercați să căutați o temă comună între ele.
  • De exemplu, dacă altul semnificativ este pesimist, se distrează de oameni și te depinde, poți spune că nu este suficient de pozitiv pentru tine.
  • Imagine intitulată Construirea de sine în valoare de pas 3
    3. Reflectă asupra sentimentelor tale.Chiar dacă tu ești cel care inițiază despărțirea, s-ar putea să nu vă simțiți bine despre asta. Reflectând asupra sentimentelor dvs. vă va face mai ușor să acceptați despărțirea. De asemenea, vă va face mai ușor să vă explicați în curând. Înțelegerea modului în care vă simțiți în legătură cu descompunerea vă poate ajuta să vă dați atât dvs., cât și închiderea voastră.
  • Fi onest cu tine insuti. Nu aliniați motive pentru care doriți să vă despărțiți pentru a vă simți mai bine despre asta.
  • Studiile au arătat că aceasta este o zi obișnuită pentru despărțiri. Dar, imaginându-vă de ce alegeți Ziua Îndrăgostiților pentru a vă despărți de partenerul dvs. vă va ajuta să determinați cel mai bun moment, locul și modul de a face acest lucru.
  • Imaginea intitulată este observată pasul 3
    4. Notați punctele principale.Deoarece este Ziua Îndrăgostiților, doriți să vă alegeți cu atenție cuvintele dvs. și în avans, dacă este posibil. Având acum punctele principale pregătite acum să fie mai puțin ciudate și se îndreaptă înainte.
  • Gândiți-vă la modul în care vă veți exprima motivele. De exemplu, "Nu simt că suntem compatibili, așa că mă despart cu tine."
  • Planificați să evitați frazele precum "Tu mereu ..." sau "niciodată ..." pentru că pot face oamenii defensivă.
  • Pregătiți-vă pentru a vorbi pe scurt despre viitor. Luați câteva minute pentru a vorbi despre modul în care veți gestiona restul zilei de Valentine, lăsați prietenii și familia să știe și să interacționeze unul cu celălalt în viitor.
  • Imagine intitulată Scrieți un discurs Introducerea pasului 14
    5. Repetați ceea ce doriți să spuneți.Practicarea vă va ajuta să deveniți mai confortabil cu ruperea Zilei de Valentine. Vă va oferi șansa de a practica ceea ce doriți să spuneți și cum doriți să spuneți acest lucru.
  • Stați în fața oglinzii și practicați livrarea dvs. Acordați atenție expresiilor dvs. faciale - cultivați o expresie îngrijorătoare, dar și una care este concentrată, gravă și fermă.
  • Încercați să jucați de rol cu ​​un prieten, astfel încât să vă puteți gândi la răspunsuri la ceea ce ați putea spune în curând în obiecții.
  • Practicați livrarea de mai multe ori până când vă simțiți confortabil cu ceea ce doriți să spuneți și cum vă simțiți că sunteți gata.
  • Metoda 2 din 3:
    Având discuția
    1. Imagine intitulată de conduită Seminarii Pasul 4
    1. Alegeți timpul potrivit.Luați în considerare că, la data de Ziua Îndrăgostiților, vă despărțiți de partenerul dvs. poate avea un impact mare asupra modului în care se descompune. Cântărește argumentele pro și contra de a se desprinde cât mai curând posibil în această zi, versus să aștepte la mijlocul sau chiar sfârșitul zilei.
    • Făcând-o la începutul zilei poate fi cea mai blândă în ziua valentinei să se descompună. Trecând prin mișcările de îngrijire pentru cineva în timpul Zilei de Valentine, se poate ajunge să facă mai multe daune decât ruperea. De asemenea, în acest fel, noul dvs. Ex sperăm că încă mai are timp pentru a anula orice planuri pe care le-a făcut pentru această zi.
    • Ia în considerare sfârșitul zilei. Ruperea cu cineva în dimineața zilei de Valentine ar putea să o părăsească (și tu) mizerabil pentru întreaga zi. De asemenea, îi oferă toată ziua pentru a încerca să vă vorbească despre asta sau de ea. Aceasta este o opțiune, deși amintiți-vă că nu ar trebui să treceți prin mișcările de a fi în relație toată ziua și apoi să-i dați brusc știrile la sfârșitul zilei. Aceasta poate fi o opțiune bună dacă lucrați pe toată ziua și nu aveți ocazia de a vorbi sau de a vă vedea reciproc până în seara.
    • Mai degrabă decât să aleagă ziua sau noaptea de Valentine, gândiți-vă la ambele programe pentru a determina cel mai bun moment al zilei pentru a vă despărți. Având în vedere ceea ce aveți amândoi pe agenda zilei vă va îndruma în alegerea celui mai bun moment al zilei pentru ao face.
  • Imaginea intitulată obține un loc de muncă într-un alt pas 2
    2. Selectați o locație corespunzătoare.Cu excepția cazului în care nu aveți absolut nicio altă alegere, ar trebui să evitați, în general, ruperea prin chat, text, e-mail.Este impersonal și chiar un pic nepoliticos și lipsit de respect - mai ales dacă ați fost împreună de ceva timp. Acest lucru este și mai mult decât în ​​ziua valentinei din cauza naturii romantice și sensibile a zilei.
  • Evitați locațiile romantice. De asemenea, ar trebui să încercați să găsiți undeva care nu deține niciun sens special pentru voi doi.
  • Alegeți undeva cu intimitate. Cu excepția cazului în care nu aveți altă alegere sau încercați să vă răniți sau să vă îmbraciți partenerul, rupeți-vă fără audiență, mai ales în Ziua Îndrăgostiților, este cea mai bună opțiune.
  • Locurile care pot lucra includ un parc comun, o bibliotecă sau orice altă zonă publică care nu este plină de cupluri fericite și inimile mari roșii strophed în peisaj.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 11
    3. Fi cinstit. Vrei ca tau ta să fii ex să înțeleagă de ce te descurci în Ziua Îndrăgostiților și știi, de asemenea, că vrei să spui afaceri. Fiind cinstit cu el despre de ce terminați, îl veți ajuta, sperăm să acceptați faptele mai bine și nu veți mai avea explicații suplimentare de a face mai târziu.
  • Deși l-ar putea răni să spui că îl părăsiți pentru altcineva, este mai bine să afle de la tine decât un alt mod.
  • De exemplu, ai putea spune: "E greu pentru mine să recunosc acest lucru, dar întotdeauna am fost sincer cu celălalt. Mă despart cu tine pentru că, în timp, sentimentele mele s-au schimbat."
  • Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 6
    4. Fii respectuos. Spunând lucrurile pe care le cunoașteți vor răni cealaltă persoană sau pentru a provoca o scenă nu este cea mai bună modalitate de a vă despărți de cineva, mai ales în Ziua Îndrăgostiților.Nu fiți înseamnă sau faceți fotografii la caracterul sau personalitatea celeilalte persoane, dar asigurați-vă că persoana înțelege că vă rupeți cu ea și de ce.
  • De exemplu, spunând ceva de genul: "Te părăsesc pentru că ești leneș, ignorant și enervant" este rău și rău.
  • În schimb, ați putea încerca să spuneți: "Nu mai sunt mulțumit în această relație, așa că am terminat-o. Nu cred că suntem compatibili și nu vedem un viitor pentru noi."
  • Imaginea intitulată se află Pasul 14
    5. Mențineți rezolvarea dvs. În timpul despărțirii, nu permiteți reacția celeilalte persoane să vă rezolve. Dacă aveți nevoie, amintiți-vă de ce ați vrut să vă despărțiți de cealaltă persoană și de ce ați nevoie să o faceți în Ziua Îndrăgostiților (și nu ați putut aștepta până la o altă zi). Fii puternic. Chiar dacă Ziua Îndrăgostiților nu este cea mai bună zi pentru a încheia o relație, amintiți-vă că ruperea va fi în cele din urmă ceea ce este mai bine pentru amândoi și că, în orice fel, nu sunteți singurul cuplu de rupere a acestei vacanțe.
  • Metoda 3 din 3:
    Comunicarea eficientă
    1. Imaginea intitulată se află Pasul 18
    1. Fi concis. Este posibil să aveți îndemnul să vă explicați sau să începeți să vă întoarceți, dar să vă păstrați discursul în cinci minute. Tragându-l și vorbind de-a lungul în mod repetat, poate deveni un proces lung, mai dureros și să distrugă toată ziua de Valentine pentru amândoi.
    • Dacă ceilalți persoană suspectează că intenționați să vă desființați, cu atât mai scurt discursul cu atât mai bine.
    • Ai putea spune pur și simplu: "Amândoi am știut că vine, așa că am terminat relația pentru că nici unul dintre noi nu este fericit."
    • Dacă acest lucru va veni ca o surpriză totală, poate doriți să construiți într-un timp în care puteți permite cealaltă persoană să digeră și să pună întrebări. Ar trebui să fii pregătit pentru el să întrebe de ce ai ales să faci asta în Ziua Îndrăgostiților.
    • Lungimea acestei discuții cu variază pentru fiecare cuplu și este în regulă dacă durează ceva timp. Dar dacă începeți să repetați argumente sau să vorbiți în cercuri, atunci este timpul să puneți conversația. Măsurați ceea ce aveți nevoie de dvs. și partenerul dvs. în ceea ce privește explicațiile sau care vă exprimați și dacă se pare că amândoi înțelegeți unul pe celălalt și destrămare, atunci acesta este Cue să se încheie conversația.
  • Imagine intitulată Mențineți relația dvs. după diagnosticarea diabetului zaharat Pasul 8
    2. Ascultați activ. Nu vorbiți doar în timpul despărțirii, ascultați ce are de spus partenerul dvs. În loc să se gândească la un răspuns la ceea ce spune ea, ascultați și auziți ce încearcă să vă spună. Deși nu trebuie să vă răzgândiți, ar trebui să-i dați șansa de a-și exprima sentimentele despre descompunere.
  • Uită-te la ea când vorbește cu tine pentru a arăta că asculți.
  • Odată ce ex-ul dvs. începe să se repete sau să încerce să vă convingă să rămâneți, este bine să terminați conversația.
  • Imaginea intitulată se află pasul 15
    3. Utilizați limba corpului adecvat. Nu doriți să trimiteți accidental semnalele dvs. ex-mixte, așa că asigurați-vă că limba corpului dvs. se potrivește cu cuvintele dvs. De exemplu, îmbrățișarea și atingerea excesivă poate să pară că nu doriți să vă despărțiți.
  • Acest lucru nu înseamnă că nu o puteți atinge deloc, asigurați-vă că nu obțineți prea fizic.
  • Uită-te în ochi și stai drept pentru a arăta că ești serios.
  • Imagine intitulată își cere scuze pentru că înșelați partenerul dvs. Pasul 7
    4. Vorbiți clar și cu încredere. Acest lucru elimină orice confuzie despre ceea ce spui. De asemenea, arată că vrei să spui asta. Păstrați-vă vocea calmă și controlată în timp ce explicați de ce se rupe pe Ziua Îndrăgostiților.
  • S-ar putea să folosiți fraze precum: "Mă descurc cu tine", "Am terminat relația," Te părăsesc."
  • Fraze precum "Avem nevoie de ceva timp," sau "Vreau să fac o pauză", sugerează că s-ar putea să vă întoarceți la un moment dat.
  • sfaturi

    Încercați să puneți capăt relației pe o notă pozitivă și să comentați calitățile pe care le doriți despre cealaltă persoană fără a face acest lucru așa cum doriți să vă întoarceți împreună.
  • Dacă este posibil, încercați să vă despărțiți înainte sau după. Nu vrei să fiarbezi în această zi pentru amândoi.
  • Fii clar despre asta. Figerea vagă vă va face să parcă superficial și nebun.
  • Avertizări

    Din cauza sensibilității zilei, fiți conștienți de orice comportament dăunător sau agravant de ex-dvs. Dacă el sau ea amenință să-l facă rău sau pe tine sau pe alții în vreun fel, cheamă unul dintre rudele sau prietenii săi, astfel încât să poată interveni.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar