Cum să vă despărțiți de celălalt semnificativ atunci când vă întâlniți deja pe altcineva

Nimeni nu se bucură că trebuie să se despartă de cineva - dar poate fi și mai dificil când ați trecut deja atât din punct de vedere mental, cât și în acțiune și să aveți un nou alt semnificativ în viața voastră. Dacă ați început deja să vedeți pe cineva nou, dar nu ați făcut-o curajul încă să o întrerupeți cu stoarcerea curentă, este vital să faceți acest lucru, inclusiv clarificarea lucrurilor pentru noua persoană din viața voastră care va avea nevoie de liniștea că " nu flip-floppping între iubitori.

Acest articol sugerează câțiva pași pentru a ușura tranziția. Și cu cât o faceți mai repede, cu atât mai bine pentru că în cele din urmă totul va fi găsit!

Pași

  1. Imaginea intitulată se desprinde cu cealaltă semnificativă atunci când vă întâlniți deja pe altcineva Pasul 1
1. Evaluați relația dvs. originală. Luați în considerare de ce ați început să vedeți pe altcineva în timp ce sunteți încă într-o relație. Ați făcut-o pe alții semnificativi pur și simplu să se desprindă sau s-au întâmplat ceva care te-a făcut să te rătăcești? Este important să înțelegeți de ce ați început să întâlniți o altă persoană pentru a face ca despărțirea cât mai dureroasă posibil. Faceți o listă de cel puțin trei motive pentru care ați lăsat relația inițială și a început să se întâlnească cu o altă persoană.
  • Cât de convingătoare sunt motivele? Sunt suficiente pentru a rămâne cu noua persoană sau simțiți că aceasta a fost o mare greșeală? Trebuie să știi asta acum înainte de a fi un iaz plin de regrete.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cealaltă semnificativă atunci când deja întâlnești cu altcineva Pasul 2
    2. Gândiți-vă relația dvs. actuală. Efectuați aceeași analiză mentală cu noul dvs. constant așa cum ați făcut cu partenerul original. De ce ați început să întâlniți această persoană și la ceea ce vă atrage atenția asupra relației? Cel mai important, noul persoană știe că în prezent întâlnești pe altcineva? Dacă noul dvs. iubit sau prietena dvs. este în întuneric, acest lucru poate provoca probleme mai târziu pe drum, mai ales dacă deveniți serios și totuși nu ați acționat ca și cum ați fi tratat în serios relația. Ca și în cazul partenerului original, listați trei sau mai multe motive pentru care ați intrat în această nouă relație și cum va fi diferită de relația anterioară.
  • Sunt aceste motive convingătoare pentru a dori noua dvs. dată pentru a lua complet locul iubitului curent? Din nou, asigurați-vă că nu există o ambiguitate în raționamentul dvs.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cealaltă semnificativă atunci când deja întâlnești altcineva Pasul 3
    3. Verificați calendarul dvs. pentru cel mai bun moment pentru a vă întâlni cu prietenul original sau prietena. Timpul este totul. Evitați evenimentele de viață majore, cum ar fi sărbătorile, zilele de naștere sau aniversările - mai ales dacă aniversarea marchează o ocazie tristă, cum ar fi moartea unui iubit. Selectați o zi total aleatorie - una care nu ar trebui să aibă nici o semnificație pentru dvs. sau partenerul actual. Cu toate acestea, nu utilizați o incapacitate de a selecta "Ziua dreaptă" ca o scuză să nu faci asta și să faci cu asta. Cu cât vă ocupați mai devreme, cu atât mai bine pentru amândoi.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cealaltă semnificativă atunci când vă întâlniți deja pe altcineva Pasul 4
    4. Alegeți o locație pentru descompunere. Întotdeauna desființați-vă în persoană, deoarece aceasta arată respect - niciodată la telefon, prin poștă sau text. Îți datorezi cealaltă persoană o întâlnire față-în-față. Cu toate acestea, dacă credeți că întreruperea ar putea fi umplută cu dramă intensă, alegeți un loc public, dar evitați restaurantele aglomerate, intime. Dacă alte semnificative decide să explodeze, el sau ea nu poate fi preocupat de împrejurimi și are o reacție foarte publică. În plus, luați în considerare un loc unde puteți face o evadare rapidă. Așteptarea plății pentru cecul la un restaurant poate fi foarte ciudată, deci conduceți la o destinație care vă va oferi mobilitate. Unele sugestii pentru locuri includ:
  • Un parc în aer liber spațios (departe de echipamentele de copii și loc de joacă)
  • Un mall de cumpărături
  • Sala
  • O cafenea
  • Un bar și o grila
  • Plaja
  • Un parc de atletism.
  • Locuri de evitat:
  • Un restaurant intim
  • Locul tău preferat pentru a merge ca un cuplu
  • Filmele
  • Casa ta sau casa lui - Cu toate acestea, unii oameni se simt mai confortabil despărțitori cu cineva din propriul lor gazon în cazul în care acestea sunt singurele care locuiesc acolo, deci depinde de context
  • În timpul vacanței
  • O piesă sau un concert.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cealaltă semnificativă atunci când vă întâlniți deja pe altcineva Pasul 5
    5. Lăsați noul prieten / prietena dvs. să știe că intenționați să vă despărțiți de partenerul original. Dacă nu ați spus deja noului dvs. constant că ați avut altcineva, acum este un moment bun. Dacă doriți să aveți o relație puternică și onestă cu noul dvs. iubit sau prietena, este imperativ că vă avertizați noul dvs. miere la situație. De-a lungul aceleiași linii ca și despărțirea cu celălalt partener, alegeți o zi aleatorie și loc pentru a spune noului dvs. iubit / prietena dvs. despre cealaltă persoană.
  • Începeți conversația prin consolidarea sentimentelor pentru el / ea.
  • Explicați modul în care viața voastră sa schimbat de când l-ați întâlnit cu el / ea.
  • Discutați despre planurile dvs. pentru viitor cu noua persoană.
  • Spuneți-i ușor că aveți un prieten curentul / prietena, dar că veți fi despărțiți la o anumită dată și de ce intenționați să vă despărțiți.
  • Vă reasigurați noul prieten / prietena dvs. că ruperea va duce cu adevărat la sfârșitul acestei relații.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cealaltă semnificativă atunci când vă întâlniți deja pe altcineva Pasul 6
    6. Contactați prietenul / prietena dvs. original pentru a aranja o întâlnire pentru a se desprinde. Nu spuneți celeilalte persoane prin telefon, e-mail sau text de ce doriți să vă întâlniți, ci pur și simplu întrebați dacă vă puteți întâlni într-o anumită zi și timp pentru a vorbi.Nu faceți o mulțime de discuții mici la telefon și cu siguranță nu spuneți lucruri cum ar fi: "Te iubesc" sau "mi-e dor de tine."Evitați confuzul situației - chiar dacă cealaltă persoană este cea care spune mai întâi. Stați puternic, dar fiți blând.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cealaltă semnificativă atunci când vă întâlniți deja pe altcineva Pasul 7
    7. Pregătiți-vă pentru întâlnire. Dacă trebuie să repetați livrarea, faceți-o. Doar nu aveți carduri de note în fața dvs. și să le referiți la ele în timp ce vă rupeți. Punctați mai întâi calitățile pozitive ale celeilalte persoane, dar nu faceți nici o îndoială despre motivul pentru care sunteți acolo - pentru a vă despărți. Cereți cealaltă persoană dacă ar fi cu adevărat fericiți în relație. S-ar putea să fiți surprinși să aflați că nici el nu a fost fericit. (Fii pregătit pentru ei să spună că erau, caz, cerându-i să se întoarcă pe tine și va trebui să-ți ceri scuze și să recunoască că au fost fericiți, dar explicați că nu sunteți încă nu.) Alte puncte de luat în considerare:
  • Evitați să spuneți cealaltă persoană că te-au dus în brațele altui - care va escalada doar într-o discuție neproductivă și spune mai multe despre incapacitatea dvs. de a fi independentă decât despre ei. Nu este o tactică pentru a scăpa neacoperită - este o modalitate de a vă spune ex-ul dvs. de a fi că faceți scuze.
  • Nu conduceți cealaltă persoană să creadă că ați putea să vă întoarceți împreună. Face clar că sa terminat.
  • Nu îndreptați degetele - este nevoie de două pentru a face o muncă de relație (sau nu funcționează). Recunoașteți propriile dvs. greșeli, lipsa de participare și incapacitatea de a contribui pe deplin la relație.
  • Nu trageți trecutul - rămâneți în "aici și acum" în loc să vorbiți despre momentul în care el sau ea a sărutat altcineva, de exemplu. Ideea este de a nu transmite vina sau de a încerca să-ți faci prea repede să fii prea rău - mai degrabă, să-i ajuți să vadă că aceasta este în cele din urmă o decizie bună pentru voi doi.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cealaltă semnificativă atunci când vă întâlniți deja pe altcineva Pasul 8
    8. Fi la timp pentru întâlnire. Afișați cealaltă persoană respectând prin a fi promptă și exact în locul în care ați fost de acord să vă întâlniți, în momentul în care ați fost de acord. Dacă știți că nu sunt niciodată prompte, luați ceva de-a lungul timpului pentru a trece timpul, astfel încât să evitați să vă îndemnați să le așteptăm. Luați o carte, eReader sau jocuri de telefon. Doar rezolvă să rămâi calm până când ajung (și după, desigur).
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cealaltă semnificativă atunci când vă întâlniți deja pe altcineva Pasul 9
    9. Rămân calm și în control în întreaga discuție. Păstrarea controlului asupra unei conversații înseamnă a fi gata să o deschidă și să conducă cu știrile despre descompunerea cât mai repede posibil. De asemenea, fiți pregătiți să puneți întrebări la fel de mult ca sau mai mult decât întrebați întrebări, întrebări despre modul în care cealaltă persoană ia vestea, cum se simt și ce vor face în continuare. Făcându-i să răspundă la întrebările dvs., arată că vă interesează destul de mult de bunăstarea lor de a vă interesa, dar de asemenea, de asemenea, vă concentrează atenția asupra tuturor timpurilor, deoarece acestea sunt forțate să se gândească la modul în care o iau și cum au " o să mergem mai departe.
  • La fel, anticipați posibilitatea ca altele semnificative să se rătăcească, așa că păstrați acest lucru în minte în timpul livrării dvs. de rupere. Dacă rămâneți calm, poate că puteți toniona situația.
  • Dacă au obiecte în casa dvs., asigurați-vă că le permiteți mult spațiu pentru a-și recupera lucrurile fără presiune sau anxietate. Ați putea chiar să le oferiți să le livrați, dar nu sună ca și cum nu doriți să-și colecteze propriile lucruri dacă vor.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cealaltă semnificativă atunci când vă întâlniți deja pe altcineva Pasul 10
    10. Ține ochii în timp. Nu permiteți ruperii să dureze mai mult de o oră. Îi datorezi cealaltă persoană timp să discute sentimentele sale, dar nu vrei să tragi desființarea pentru ore, așa că va încuraja doar Wallowing nesănătoasă și ex va fi tentat să ridice o plută întreagă de motive Acest lucru nu ar trebui să se întâmple și de ce trebuie să vă reconsiderați. Au o scuză bună gata, cum ar fi întâlnirea cu altcineva, pentru a obține munca făcută sau nevoia de a ajunge la culcare devreme pentru o întâlnire timpurie etc. Oferiți-le să le renunțați acasă dacă vă ajută sau să le ștergeți o plimbare de taxi.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cealaltă semnificativă atunci când vă întâlniți deja pe altcineva Pasul 11
    11. Încercați să încheiați întâlnirea cu o notă bună. Acest lucru poate fi imposibil, mai ales dacă cealaltă persoană nu se aștepta sau nu a vrut să se despartă. Dacă cealaltă persoană se termină, nu puteți face nimic. Cu toate acestea, dacă îl puteți încheia pe cale amiabilă, doresc o altă persoană bine și chiar vă puteți îmbrățișa. Nu face planuri să le vadă în curând sau să spună: "Să fim prieteni."Break-ul este încă prea proaspăt pentru a identifica orice planuri viitoare sau dinamici de prietenie.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cealaltă semnificativă atunci când vă întâlniți deja pe altcineva Pasul 12
    12. După ce vorbește cu "acum fostul" altcineva, aranjați să vă întâlniți noua stoarcere pentru a-l liniști pe el că ați trecut cu despărțirea. Ei vor trebui să fie siguri că ați trecut cu el și că lucrurile sunt cu adevărat peste și făcute, permițându-vă că voi doi să continuați fericiți și cu putere ca un cuplu neîncasat.
  • sfaturi

    De asemenea, puteți încerca să vă despărțiți de persoana în clipa în care vă pierdeți interesul, spre deosebire de așteptare până când vă întâlniți și să vă implicați cu altcineva. Ai inima. Nu te juca cu relațiile tale, nu sunt o glumă.
  • Dacă vă aflați în fosta voastră flacără, în timp ce cu noul dvs. iubit / prietena dvs. nu vă bateți noua relație. Bineînțeles că nu vă ascundeți prietenul / prietena, ci să fiți cordial și prietenos - nici o discuție PDA sau Mushy.
  • În funcție de cât de grave ați fost cu cealaltă persoană, evitați să aduceți obiecte personale la descompunerea, cum ar fi bijuteriile sau darurile simbolice pentru a reveni (i.E. Un urșii speciali sau cadouri de ziua de naștere). Discursul de spargere nu este ziua de a descărca articolele personale - va turna doar sare în rănile celeilalte persoane. Aceste elemente pot fi returnate mai discret mai târziu, dar nu prea îndepărtate, data.
  • Avertizări

    Există întotdeauna un risc ca noul dvs. flacără să nu cumpere vreunul din acestea și se va simți trădat că nu ați încheiat deja o relație anterioară înainte de a intra într-una nouă.
  • Dacă prietenul original sau prietena dvs. nu va accepta despărtarea inițială, repetați pașii de mai sus încă o dată. Reevaluați-vă comportamentul pentru a determina dacă faceți ceva pentru a conduce persoana sau dacă îi dați speranța ei falsă. Dacă nu, eliminați toate contactele cu cealaltă persoană dacă el sau ea încă nu va accepta că vă veți despărți.
  • Dacă vă simțiți ca și cum fosta voastră flacără continuă să vă urmărească, chiar dacă l-ați întrebat să oprească, să spuneți că puteți căuta o ordine de restricție. Sperăm, pur și simplu spunând că va face cealaltă persoană să se retragă. Dacă nu este și vă simțiți incomod, continuați cu ordinul de restricționare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar