Cum să rezolvați o relație

Dacă ați lovit un patch dur în relația dvs., sunteți în companie bună. Pentru mai bine sau mai rău, majoritatea relațiilor vin cu puncte ridicate și joase. Nu vă faceți griji. Am pus împreună câteva sfaturi și trucuri susținute de psiholog care vă vor ajuta să vă conectați și să comunicați cu partenerul dvs. într-un mod sănătos și productiv.

Pași

Metoda 1 din 14:
Exprimându-vă singur
  1. Imagine intitulată Fix o relație Pasul 1
1. Spuneți partenerului dvs. clar și deschis cum vă simțiți. Încercați să discutați cu ei cât mai curând când apar problemele în loc să vă îmbuteleze sentimentele înăuntru. În acest fel, tu și partenerul tău pot sta pe aceeași pagină. Pe măsură ce vă deschideți, încercați să păstrați emoția din conversație - în schimb, rămâneți întemeiat pe subiect la îndemână.
  • S-ar putea să spuneți: "În ultimul timp, mă simt ca relația noastră nu este o prioritate pentru dvs. Nu încerc să pun degetele, dar vreau doar să fiu sincer cu tine."
  • O bună comunicare nu este întotdeauna despre a fi "drept."Fii pregătit să compromită când vorbești lucruri cu partenerul tău.
Metoda 2 din 14:
Ascultând partenerul dvs
  1. Imagine intitulată Fix o relație Pasul 2
1. Ascultați îndeaproape ca partenerul dvs. Airs Out Orice probleme pe care le au. Comunicarea este o stradă cu două sensuri, iar ascultarea este o parte esențială a unei relații sănătoase. Dacă partenerul dvs. trece printr-un timp greu, invitați-i să împărtășească ceea ce este în mintea lor. Încercați să rămâneți angajați în întreaga conversație și să știți că gândurile și sentimentele lor sunt importante.
  • Restalarea, reflectarea și rezumarea sunt modalități excelente de a fi un ascultător activ. S-ar putea să spuneți ceva de genul: "Lasă-mă să mă asigur că sunt pe aceeași pagină ..." "Sună ca ..." sau "Pot să spun că te-ai gândit la asta."
Metoda 3 din 14:
Responsabilitățile casnice
  1. Imagine intitulată Fix o relație Pasul 3
1. Încercați să vizualizați o situație din perspectiva partenerului dvs. Dacă tu și partenerul tău ai probleme în probleme despre cine ar trebui să facă ceea ce în jurul casei, este perfect natural să se simtă defensiv. În schimb, încercați să împingeți aceste sentimente și să vedeți conversația prin ochii partenerului dvs. Discuția dvs. ar putea fi mai productivă și mai înțelegă dacă vă uitați la această problemă din punctul lor de vedere.
  • În loc să spună: "Nu înțeleg de ce ești atât de supărat în legătură cu asta", ai putea spune: "Îmi pare rău că ai simțit așa. Nu am vrut să las toate gunoiul și să vă reciclați noaptea trecută."
Metoda 4 din 14:
Probleme de intimitate
  1. Imagine intitulată Fix o relație Pasul 4
1. Identificați-vă stilurile de atașament ale partenerului dvs. Oameni cu diferite stiluri de atașament tind să acționeze diferit. Stiluri de atașament sau modul în care vă conectați și relaționați la alte persoane, jucați un rol în relația dvs. Comparați stilul dvs. de atașament cu partenerul dvs. într-o conversație prietenoasă și deschisă. Odată ce știți stilul dvs. de atașament, veți avea un timp mai ușor de abordat problemele dvs. de intimitate.
  • Dacă aveți un stil de atașare anxios sau evitant, concentrați-vă pe Construirea stimei de sine și punându-vă acolo cu partenerul dvs.
Metoda 5 din 14:
Obiceiuri proaste
  1. Imagine intitulată Fix o relație Pasul 5
1. S-ar putea să repetați un obicei trecut fără să-l realizați. Gândiți-vă la viața de familie și despre relațiile anterioare. Sunt obiceiurile dvs. trecute și relațiile care se scurg în cea curentă? Pinkpointing aceste obiceiuri proaste vă poate ajuta să vă separați trecutul de la prezentul dvs. și să duceți la conversații mai sănătoase cu partenerul dvs.
  • De exemplu, dacă ați avut tendința de a alege lupte cu părinții dvs. ca un copil, ați putea alege lupte cu partenerul dvs. fără să-l realizați.
Metoda 6 din 14:
Argumente
  1. Imagine intitulată Fix o relație Pasul 6
1. Nu jucați jocul vina cu partenerul dvs. În schimb, gândiți-vă la tipurile de conflicte și argumente pe care le aveți, de obicei, și De ce se întâmplă. Odată ce recunoașteți și identificați aceste modele, faceți un efort de a le schimba și a le modela în ceva mai sănătos.
  • De exemplu, dacă partenerul dvs. tinde să-și părăsească rufele murdare pe podea, spune ceva de genul: "Nu vreau să încep o luptă, dar am observat că nu pari să asculți sau să-ți pasă când îți amintesc să-ți pui rufele. Există o modalitate prin care am putea compromite acest lucru?"
Metoda 7 din 14:
Conflictele zilnice
  1. Imagine intitulată Fix o relație Pasul 7
1. Fiecare relație "problemă" este doar un răspuns incorect la o problemă mai mare. În loc să se concentreze asupra problemelor individuale, încercați să vă uitați la schema mai mare a lucrurilor. Data viitoare când vă aflați într-o problemă cu partenerul dvs., concentrați-vă asupra cauzei în loc de efect.
  • De exemplu, dacă partenerul dvs. uită să facă felurile de mâncare, sugerează că a făcut o diagramă de coruri în loc să le critică pentru uitare.
  • Dacă partenerul dvs. este într-o stare proastă, întrebați "Ce vă gândiți?"În loc să spui" de ce te-ai supărat?"
Metoda 8 din 14:
Conexiune emoțională
  1. Imagine intitulată Fix o relație Pasul 8
1. Rewind înapoi la începutul relației tale. După petrecerea săptămânilor, luni și ani cu aceeași persoană, este complet valabil să pierdeți un pic de perspectivă de-a lungul drumului. În schimb, gândiți-vă la ceea ce vă atrase partenerului dvs. în primul rând. Petreceți ceva timp reconectarea și discutarea - acest lucru vă poate ajuta să găsiți rădăcinile dvs. și să vă bucurați de acea scânteie între ambii doi.
  • S-ar putea să întrebați o întrebare simplă, deschisă, cum ar fi "dacă o minge de cristal vă poate spune un adevăr absolut despre trecutul dvs., prezent sau viitor, ce ați întreba?"
Metoda 9 din 14:
Timpul petrecut împreună
  1. Imagine intitulată Fix o relație Pasul 9
1. Varietatea este esențială pentru o relație sănătoasă. După ce ați petrecut o mulțime de timp cu partenerul dvs., ați putea dezvolta o "legătură fantezie."Acesta este un termen fantezist pentru îmbinarea identității cu partenerul dvs., în loc să vă vedeți reciproc ca oameni separați. Pentru a sparge această legătură, încercați să vă schimbați rutina obișnuită, petrecând mai mult timp de calitate cu prietenii dvs. și încercați lucruri noi.
  • De exemplu, ați putea merge la filme un weekend dacă de obicei petreceți noaptea în.
  • S-ar putea să încercați un nou restaurant în loc să mănânci cina acasă.
Metoda 10 din 14:
Ombalificări aglomerate
  1. Imagine intitulată Fix o relație Pasul 10
1. Programați excursii sau activități de făcut împreună. În timpul agitării de rutină zilnică, ați putea pierde acea "magie" pe care ați avut-o atunci când a început relația. În schimb, încercați să renunțați la timp în fiecare zi pentru a face ceva cu adevărat distractiv sau pentru a vă angaja împreună. Unele timpuri de calitate împreună vă pot ajuta să reaprindeți și să vă reconectați în relația dvs.
  • De exemplu, s-ar putea să vă înscrieți împreună pentru o clasă de gătit sau de dans sau să faceți o plimbare zilnică în jurul cartierului.
  • Ai putea avea o conversație sinceră în fiecare dimineață pe o ceașcă de cafea.
Metoda 11 din 14:
Lipsa afecțiunii
  1. Imagine intitulată Fix o relație Pasul 11
1. Încercați să vă atingeți mai mult. Credeți sau nu, simplă, atingere afectuoasă poate merge mult într-o relație. Atingerea partenerului dvs. este o modalitate simplă, dar eficientă de a arăta că vă gândiți la ele și că vă pasă. Chiar și ceva de genul unei simple atingeri pe antebraț poate ajuta cu adevărat reaprins o conexiune între dvs. și partenerul dvs.
  • S-ar putea să-ți bați partenerul pe umăr dacă au avut o zi dură sau să ofere să le îmbrățișeze.
  • Dacă atingeți nu este o mare parte a relației dvs., discutați cu partenerul dvs. despre el! O conversație deschisă vă poate ajuta să identificați unele probleme în relație.
Metoda 12 din 14:
Nesiguranță
  1. Imagine intitulată Fix o relație Pasul 12
1. Practicarea recunoștinței vă ajută să vă simțiți mai bine despre o relație. Căutați oportunități de a spune partenerului dvs. mulțumesc, indiferent dacă au făcut o corvoadă suplimentară, a oferit sfaturi utile sau altceva fără legătură. Când spui mulțumiri de multe ori, atât dvs., cât și partenerul dvs. vă simțiți mai bine și sigur cu privire la relația în ansamblu.
  • S-ar putea să vă mulțumiți partenerului pentru a face patul în acea dimineață sau pentru a ridica unele ingrediente suplimentare la magazinul alimentar.
Metoda 13 din 14:
Probleme de bani
  1. Imagine intitulată Fix o relație Pasul 13
1. Abordați finanțele gospodăriei ca o pereche. În multe relații, bugetele și finanțele sunt gestionate într-un mod dezechilibrat. Pentru a evita această capcană, alocați reciproc "locuri de muncă" legate de finanțele gospodăriei. S-ar putea să păstrați permanent aceste locuri de muncă sau să tranzacționați în fiecare lună. Lucrul în tandem este o modalitate excelentă de a vă gestiona mai bine bugetul.
  • De exemplu, s-ar putea să vă ocupați de cumpărăturile de bacanie timp de o lună, în timp ce partenerul dvs. gestionează economiile dvs. Apoi, puteți schimba rolurile luna următoare.
Metoda 14 din 14:
Infidelitate
  1. Imagine intitulată Fix o relație Pasul 14
1. Vizitați o căsătorie sau terapeut de cuplu. Infidelitatea poate fi un blocaj uriaș într-o relație, și a vorbi că nu se poate simți ca o opțiune. Este în regulă! Discutați cu partenerul dvs. despre întâlnirea cu terapeutul unui cuplu, care poate oferi informații și sfaturi valoroase.
  • Dacă nu vă simțiți ca să vă vedeți un terapeut, ajungeți la o altă terță parte de încredere, ca un lider religios sau un prieten apropiat.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar