Cum să vă despărțiți de cineva cât mai dureros posibil

Ruperea poate fi incredibil de greu, dar există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a face procesul puțin mai puțin dureros pentru dvs. și altul semnificativ. Pregătiți-vă pentru spargere prin alegerea unui spațiu liniștit, privat și luați ceva timp pentru a reflecta înainte de a vă întâlni. Gândiți-vă la motivele dvs. pentru a vă rupe, precum și ceea ce ați învățat din relație. După despărțire, asigurați-vă că aveți grijă de voi înșivă și vă dați reciproc spațiu pentru a vă deplasa și a vindeca.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru spargere
  1. Imaginea intitulată se desprinde de cineva cât mai dureros, pasul 1
1. Creați un timp pentru a vă întâlni cu cealaltă persoană. Întrebați-i dacă au o seară gratuit cândva în curând pentru a vorbi și a alege o dată pentru a vă întâlni față în față. Se poate simți ciudat, ca și cum nu există niciodată un moment bun, dar încercați să o faceți cât mai curând posibil. Acest lucru vă va ajuta să evitați să atrageți lucrurile și să răniți cealaltă persoană și mai mult.
  • Respectați și cu privire la momentul. Cât de mult puteți, încercați să evitați sărbătorile, zilele de naștere, aniversările unui copil iubit sau evenimente importante de carieră.
  • Deși poate fi tentant să vă despărțiți de cineva la telefon și să evitați durerea sau disconfortul de a face acest lucru personal, încercați să evitați această metodă cât mai mult posibil. Întâlnirea cu cineva în persoană le arată că respectați și îngrijiți-le, oferă relației o închidere și vă poate ajuta să evitați neconcordanțele. Încercați să vă gândiți cum doriți să fiți tratați dacă rolurile au fost inversate.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cineva cât mai dureroasă, Pasul 2
    2. Alegeți un spațiu liniștit, privat în care puteți vorbi. Dacă relația este încă nouă și ați ieșit doar câteva săptămâni, ați putea alege undeva calmă și low-cheie, ca o cafenea. Dacă terminați o relație pe termen lung, veți dori să alegeți undeva mai privați, cum ar fi casa dvs. sau un spațiu neutru.
  • Evitați spațiile tare, aglomerate, cum ar fi părțile sau barurile.
  • Unele spații neutre bune includ parcuri și restaurante.
  • Alegeți un loc deschis, public dacă sunteți îngrijorat de siguranța dvs. De asemenea, puteți cere unui prieten să vină și să stea în apropiere, în cazul în care aveți nevoie de ajutor.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cineva cât mai dureroasă posibil pasul 3
    3. Ia timp pentru a reflecta asupra relației dvs. și pentru a planifica ce veți spune. Gândiți-vă de ce doriți să vă despărțiți și cum puteți exprima acest lucru celeilalte persoane. Luați în considerare ceea ce ați învățat din această relație, fie despre dvs., vă place și vă place sau cum funcționează relațiile.
  • Reflecția este cea mai bună modalitate de a vă procesa emoțiile și de a vă pregăti pentru spargere, mai degrabă decât să săriți chiar fără să-i dați nici un gând și să vorbim în cercuri.
  • De exemplu, poate doriți să vă despărțiți deoarece partenerul dvs. devine ușor aglomerat și gelos. Poate că ai pierdut scânteia și nu mai simți atras de ei, sau poate ideile tale despre bani, familie sau religie sunt incompatibile.
  • Partea 2 din 3:
    Terminând relația
    1. Imaginea intitulată se desprinde cu cineva cât mai dureroasă, cu etapa 4
    1. Face ca desființarea să fie clară în loc de a funa doar persoana. Deși le evită și doar lăsând relația să pară să pară tentantă, această metodă poate fi și mai dureroasă și confuză pentru partenerul dvs. Luați timp să vă așezați și să spuneți persoanei că doriți să vă despărțiți. Se poate simți mai ciudat sau dureros în acest moment, dar în mod clar lucrurile vor fi mult mai bune pe termen lung.
    • Dacă vă aflați ignorând apelurile partenerului dvs. sau trageți departe de ele fizic, gândiți-vă de ce vă simțiți așa. În loc să acționeze îndepărtat, este posibil să aveți nevoie să aveți o conversație serioasă despre încheierea relației.
  • Imaginea intitulată se desprinde de cineva ca fiind mai dureros Pasul 5
    2. Oferiți motive concrete și logice pentru motivul pentru care doriți să vă despărțiți. Fii ferm și clar cu celălalt dvs. semnificativ când stai de ce relația nu funcționează. Acest lucru poate părea puțin aspru, dar dacă o faceți cu compasiune, logica poate ajuta de fapt cealaltă persoană să se ocupe de spargerea mai bine.
  • De exemplu, ați putea spune: "Îmi place să petrec timpul cu tine, dar în cele din urmă, vreau să mă căsătoresc într-o zi. Știu că nu crezi în căsătorie, așa că cred că e mai bine dacă terminăm lucrurile acum."
  • Dacă nu aveți un motiv foarte concret, încercați să vă centrați motivele în jurul relației, mai degrabă decât ca persoană. De exemplu, ați putea spune "acum să avem obiective foarte diferite" sau "valorile noastre doar nu se potrivesc."
  • Imaginea intitulată se desprinde de cineva cât mai dureroasă posibil pasul 6
    3. Lăsați-i să știe ce ați apreciat despre relație. În acest moment, altul semnificativ se simte probabil descurajat și supărat. Încercați să vă amintiți și să împărtășiți experiențele pozitive pe care le-ați avut. Spuneți-le ceva ce sunteți recunoscător pentru timpul dvs. împreună, cum ar fi experiențele pe care le-ați avut amândouă, fie ceva ce ați învățat despre dvs.
  • Ai putea spune "Sunt atât de bucuros că te-am cunoscut. Din cauza ta, am învățat cum să deschid la alții "sau" Sunt atât de recunoscător pentru timpul nostru împreună și nu o voi uita niciodată."
  • Dacă nu ați fost întâlniți foarte mult, ați putea menționa una dintre trăsăturile personajului pe care le apreciați. De exemplu, ați putea spune: "Sentimentul dvs. de pozitivitate mi-a arătat că într-adevăr apreciază această calitate în altele."
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cineva atât de dureros, cât mai mult pasul 7
    4. Exprimați emoțiile într-un mod rațional. Asigurați-vă că spuneți ce trebuie să spuneți pentru a evita transportul în jurul valorii de bagaj emoțional. Dacă emoțiile dvs. vor deveni negative și temperaturile încep să iasă din mână, luați câteva respirații adânci și reintroduceți-l înapoi.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cineva cât mai dureroasă posibil pasul 8
    5. Utilizare Limba "I" Pentru a vă explica sentimentele fără a pune vina. Când încercați să explicați de ce doriți să vă desființați, este ușor ca cealaltă persoană să se simtă atacată sau acționată de problemele din relație. Folosind limba "I", poate contribui la reducerea acestui sentiment prin numirea unor probleme specifice și modul în care aceste probleme vă vor simți, mai degrabă decât să chemați cealaltă persoană.
  • De exemplu, în loc să spun că "nu ați venit niciodată cu mine la mese de familie, încercați să-l schimbați" M-am simțit singură și frustrat când trebuia să merg singur la mese de familie."
  • Imaginea intitulată se desprinde de cineva cât mai dureros, pasul 9
    6. Fi blând, dar ferm dacă încearcă să te convingă să rămână împreună. Mai degrabă decât să lase conversația să se transforme într-un argument care continuă, spune-le: "Îmi pare rău, dar aceasta este decizia pe care trebuie să o fac."Dacă nu respectă decizia dvs. și continuă să vă împingă, atunci spuneți-le politicos că decizia dvs. este definitivă și apoi pleacă.
  • Partea 3 din 3:
    Ramai puternic
    1. Imaginea intitulată se desprinde cu cineva cât mai dureroasă, cu pasul 10
    1. Nu vă simțiți vinovați de rupere. Ruperea unei relații atunci când nu funcționează, nu este ceva ce ar trebui să vă simțiți vinovați de fapt, este o formă de auto-îngrijire. De asemenea, arătați compasiunea celeilalte persoane. Cotele sunt, ele sunt conștiente de aceleași probleme pe care lești, dar ei nu se pot aduce să o facă.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cineva cât mai dureros, Pasul 11
    2. Nu vă contactați de la câteva luni după ce vă despărțiți. Oferiți-vă ex cel puțin câteva luni pentru a procesa despărțirea înainte de a ajunge la afară. Aceasta înseamnă să le scoateți din minte prin tăierea comunicării prin interacțiuni sociale, text, apeluri sau interacțiuni față în față. Timpul în afară unul de celălalt este necesar și, pe termen lung, benefice atât pentru dvs. cât și pentru ex.
  • Acest lucru poate însemna, de asemenea, ștergerea numărului lor de pe telefonul dvs., dezonunțarea și neprietenul lor și ștergerea fotografiilor celor doi.
  • Dacă sunteți îngrijorat de păstrăm crud sau rece, lăsați persoana să știe că acest lucru este ceva de care veți avea nevoie după descompunere.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cineva atât de dureros, cât mai mult pasul 12
    3. Ai grijă de tine și să te laești. Chiar dacă tu ești cel care inițiază despărțirea, probabil că va fi dureros pentru tine. Nu uitați să vă dați timp să vă întristați și să vă ajustați la schimbare. Concentrați-vă pe activitățile de auto-îngrijire și faceți lucruri pe care le bucurați, cum ar fi petrecerea timpului cu prietenii și familia, fiind în natură, exerciții, luând băi cu bule și lectură.
  • Nu vă întoarceți la alcool sau droguri pentru a vă simți mai bine. În cele din urmă, aceste lucruri pot face ca procesul de vindecare să fie mai dificil.
  • Exemplu de discuții de desfacere

    Distribuția conversației

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Distribuția conversației 2

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar