Cum să vă despărțiți de un bărbat căsătorit

Poate că sunteți adânc într-o relație cu un bărbat căsătorit și încercați să vă dați seama cum să o întrerupeți cu el. Deși omul căsătorit poate promite să-și părăsească soția și să înceapă o nouă viață cu tine, el poate continua să te lase să vă agățați sau să vă strângeți până când vă obosiți de cuvintele sale goale. Deși poate încerca emoțional să se despartă de un bărbat căsătorit când încă mai aveți sentimente pentru el, este important să vă pregătiți pentru conversația de desființare și să vă exprimați dorința de a pune capăt relației cât mai clar și eficient.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătirea pentru conversația de rupere
  1. Imaginea intitulată se desprinde cu un bărbat căsătorit Pasul 1
1. Luați în considerare de ce ați decis să vă despărțiți de el. Dacă sunteți anxios sau incert cu privire la faptul că este sau nu decizia corectă de a vă despărți de omul căsătorit, acesta poate contribui la o listă a motivelor pentru care relația nu funcționează. S-ar putea să simțiți că este timpul să puneți relația din cauza frustrarii cu incapacitatea sa de a-și lăsa soția, vinovăția datorită minciunii sale constante pentru tine și familiei sale sau mâniei de a fi "cealaltă femeie". Acesta vă poate ajuta să vă reamintim de motivele pentru care ar fi timp să puneți în timp ce vă pregătiți să aveți conversația de desființare cu omul căsătorit.
  • Mulți bărbați căsătoriți care au afaceri vor oferi scuze foarte asemănătoare cu privire la motivul pentru care îi înșeală pe soțul / soția și de ce nu-și pot părăsi soțul / soția. De exemplu, "Nu am divorțat-o din cauza copiilor", "Nu mai iubesc și nu cred că am făcut-o vreodată" sau "nu dormim împreună și nu am făcut-o foarte mult perioadă lungă de timp".
  • Deși ați fi crezut că aceste scuze când v-ați implicat în primul rând cu omul căsătorit, în timp vă puteți obosi să auziți aceste scuze și să fiți frustrați că omul căsătorit pare incapabil să-și părăsească soțul / soția, chiar și atunci când pretinde că este nefericit sau nefericit. Probabil că va fi de gând să încheiați relația, deoarece omul căsătorit poate fi mulțumit să vă strângă și să continuați să utilizați aceleași scuze.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu un bărbat căsătorit Pasul 2
    2. Ajungeți la familie și prieteni. Deși este posibil să nu doriți să-i spuneți familiei sau prietenilor apropiați despre afacere, vă puteți sprijini pe ele pentru sprijin în alte moduri. Petrecând timpul de calitate cu familia și prietenii, departe de omul căsătorit, vă poate ajuta să câștigați perspectivă asupra relației și să vă reamintiți că aveți alte relații semnificative în viața voastră în afară de afacere.
  • Dacă aveți un membru al familiei sau un prieten, simțiți că vă puteți confrunta, vorbiți cu ei despre sentimentele voastre în jurul afacerii și decizia dvs. de ao încheia. Uneori, exprimându-ți emoțiile și sentimentele unei urechi simpatice vă poate ajuta să vă dați seama de motivațiile din spatele deciziei dvs. și să vă simțiți că aveți sprijin în decizia dvs. de a pleca de relație.
  • Dacă nu vă simțiți confortabil împărtășind sentimentele cu oricine, vă puteți scrie gândurile într-un jurnal sau într-un jurnal. Lucrul prin emoțiile dvs. pe pagină vă poate ajuta să vă pregătiți pentru conversația de rupere și să vă dați o priză pentru a vă evacua despre relație.
  • Imagine intitulată se rupe cu un pas căsătorit pas 3.Jpeg
    3. Reușind pe nevoile dvs. și pe prioritățile dvs. Este important să vă pregătiți în moduri active prin concentrarea asupra nevoilor dvs. și a priorităților dvs. Practicați-vă de sine mănâncă o dietă echilibrată, Exercitarea în mod regulat, și Obținerea a opt până la nouă ore de somn pe noapte. De asemenea, puteți lua tehnicile de management de stres cum ar fi yoga sau meditația. Având în grijă de tine vă va ajuta să treceți de la relație după descompunere, atât fizic cât și mental.
  • Mai degrabă decât să vă dedicați timpul să analizăm ceea ce a mers prost cu relația, concentrați-vă pe un nou hobby sau pasiune sau pe dezvoltarea unor abilități mai puternice la locul de muncă. Prioritizarea carierei dvs. și a bunăstării dvs. asupra nevoilor omului căsătorit vă poate ajuta să vă simțiți împuterniciți și stabili pe cont propriu.
  • Partea 2 din 2:
    Având conversația de rupere
    1. Imaginea intitulată se desprinde cu un pas căsătorit pas 4.Jpeg
    1. Creați un moment în care sunteți singuri și puteți vorbi în mod privat. Conversația de spargere va fi probabil intensă și dificilă, astfel setați scena, alegând un timp și un loc unde puteți fi singuri și discutați în privat. Aceasta ar putea fi o bancă liniștită într-un parc sau un loc privat într-o cafenea. Alegeți o locație care se simte neutru și este suficient de izolată pentru a vă oferi atât spațiu pentru a vorbi și a asculta.
    • Alegeți un loc privat pentru a vorbi în public, mai degrabă decât să discutați în casa dvs. Dacă omul reacționează negativ, acest lucru vă poate ajuta să vă păstrați în siguranță.
  • Imaginea intitulată se rupe cu un pas căsătorit pas 5.Jpeg
    2. Exprimați-vă clar și calm. Pentru că tu ești cel care instigați despărțirea, va trebui să vă ocupați de conversație și să fiți clar despre intențiile voastre. Încercați să vă păstrați vocea calmă și controlată, deoarece obținerea emoțional poate semnala bărbatului căsătorit că poate încerca să vă mângâie și să evite conversația de rupere. Folosind un ton calm și clar, va face aparent că sunteți serios despre dorința dvs. de a pune capăt relației.
  • De exemplu, puteți începe prin a spune omului căsătorit, trebuie să discutați relația dvs. și nefericirea sau disconfortul dvs. cu situația. "Aș dori să vă vorbesc despre relația noastră. Nu sunt mulțumit de relația noastră și cred că trebuie să abordăm statutul relației noastre."
  • Imagine intitulată se desprinde cu un pas căsătorit pas 6.Jpeg
    3. Utilizați declarațiile "I". Pentru a vă asigura că sunteți înțeles clar de către omul căsătorit, concentrați-vă pe declarațiile "I", cum ar fi: "Simt că nu sunteți angajați în relația noastră și nu mă simt confortabil să fiu cealaltă femeie" sau "Cred că ar trebui să terminăm afacerea noastră. M-am săturat de toate minciunile și mă ascund."
  • În acest moment, omul căsătorit poate încerca să vă convingă să vă schimbați mintea sau să folosiți scuze pe care le-a folosit în trecut. Rezistă acest lucru, oferind motive pentru care credeți că este timpul să puneți la sfârșitul relației și de a fi clar că ați luat decizia dvs. Folosind declarațiile "i" vă va arăta că sunteți responsabili pentru decizia dvs. și vă exprimați sentimentele fără a vă da vina sau acuzarea bărbatului căsătorit. Aceasta va păstra conversația controlată și o va împiedica să devină într-un meci de strigare.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu un pas căsătorit pas 7.JPEG
    4. Fii ferm despre dorința ta de a pune capăt relației. Odată ce v-ați afirmat intențiile de a pune capăt relației, fiți ferm cu privire la decizia dvs. prin respingerea oricăror scuze pe care omul căsătorit le poate folosi și de mers pe jos dacă încearcă să vă convingă să vă schimbați mintea.
  • De exemplu, puteți spune: "Nu mai este nici o utilizare cu privire la acest lucru. Nu-mi voi schimba mintea și sper că puteți să vă respectați decizia prin faptul că nu mă contactați în nici un fel. Cred că amândoi avem nevoie de timp în afară pentru a accepta despărțirea."
  • Poate doriți să reduceți comunicarea cu el pentru a-i da timp să vă acceptați decizia și să evitați să fiți tentați să reînnoiți relația. Evitați să sunați, să trimiteți text, să-l trimiteți prin e-mail și să nu răspundeți la niciunul dintre mesajele sale dacă vă ajunge la tine. Acest lucru îl va arăta că sunteți serios despre decizia dvs. de a pune capăt relației și vă va ajuta, de asemenea, să treceți de la relație.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar