Cum să fii independent

Fiind independent este o abilitate vitală pentru persoanele care doresc să-și controleze mai mult viața și să se simtă ca și cum nu au nevoie de alții pentru a-și îndeplini obiectivele. Fiind mai independent vă va oferi libertatea de a face ceea ce doriți fără a vă îngriji ce gândesc ceilalți și vă va duce, de asemenea, pentru a găsi câteva soluții originale la problemele dvs. S-ar putea chiar să simțiți ușurință și bucurie pe măsură ce creșteți în independență și începeți să vă luați viața în mâinile voastre.

Pași

Partea 1 din 3:
Gândirea independentă
  1. Image denumită Pasul Independent 1
1. Acceptați-vă. Nu puteți construi un puternic, independent dacă nu puteți trăi cu dvs. Acceptați corpul, personalitatea, opiniile dvs., alegerile dvs., preferințele dvs. și povestea vieții voastre. Nu spuneți lucruri împotriva dvs. Toată lumea poate fi suficient de puternică. Toată lumea a pus ceva cu ceva, dovedind puterea lor. Puneți-vă în spatele dvs. greșelile dvs. și învățați de la ei. Faceți un efort pentru a fi mai bun și cel mai important, iubiți-vă.
  • Aceasta este o parte importantă a fiului independent, deoarece acceptarea cine vă va păstra să încercați să acționați ca altcineva.
  • Imaginea denumită Pasul 2
    2. Crede în tine. Dacă nu credeți în tine, atunci cine altcineva? Suntem diferiți și avem ceva unic de spus. Nimeni nu poate vorbi cuvintele de pe buzele tale și nu toată lumea va fi de acord cu ceea ce spui, de aceea este important să stai la cine ești pentru că la sfârșitul zilei ești tot ce ai și dacă crezi tu chiar e tot ceea ce contează. Credința în tine vă va face să aveți încredere în propriile decizii - chiar dacă acestea merg complet împotriva așteptărilor altora - sau chiar al societății.
  • Dacă nu aveți credință în voi înșivă, veți îndruma întotdeauna singur și vă veți întoarce la alții pentru ajutor de fiecare dată când trebuie să luați o decizie. Ieșiți de la asta.
  • Imaginea intitulată Fiți independența Pasul 3
    3. Acceptați lumea. Oamenii independenți nu sunt zadarnici, nici nu cred că întreaga rasă umană este crudă. Oamenii independenți sunt cei care văd lumea, cu buni și ei răi și alegeți conștient să fie puternici pentru ei înșiși și pentru alții. Nu sunteți independent pentru că nu aveți încredere în nimeni. Nu sunteți independent pentru că vă gândiți foarte mult de voi înșivă. Urmați această orientare: Învățați să acceptați lumea și să decideți să fiți puternici.
  • Acceptarea lumii și toate complicațiile sale vă vor ajuta, de asemenea, să vedeți că există un număr infinit de modalități de a trăi acolo - nimeni nu vă forțează să se conformeze cu unul dintre ei.
  • Imaginea denumită Pasul 4
    4
    Fi independent emoțional. Șansele sunt, depindeți de mulți oameni pentru sprijinul emoțional. Poate fi părinții tăi, un alt prieten apropiat sau bun apropiat. Deși este posibil să continuați să depindeți de acești oameni pentru tot restul vieții, este în interesul dvs. de interes pentru a vă da seama că toată lumea din viața voastră pe care o depind de o zi, nu mai este în jur. Unii se vor îndepărta, unii vor înceta să vorbească cu dvs. și toți vor muri în cele din urmă. Singura persoană care va fi întotdeauna cu tine ești tu. Dacă depindeți de dvs. pentru sprijin, nu veți fi niciodată dezamăgit.
  • Este bine să vă atașați la câțiva oameni cheie din viața voastră, dar nu puteți lăsa acești oameni să vă determine nivelul de fericire. Depinde de tine.
  • Imaginea intitulată este independentă Pasul 5
    5
    Fi auto-motivat. Alți oameni nu au și nu vor avea niciodată același interes pentru succesul dvs. Motivația și succesul este o funcție a obiceiului. Trebuie să vă rupeți obiceiul rău de amânare și să îl înlocuiți cu una de bună planificare. Cei mai de succes oameni din lume nu sunt întotdeauna cei mai străluciți sau cei mai buni, dar indiferent de ce alte talente sau daruri pe care le-au fost binecuvântate, au subliniat stima de sine o serie de victorii față de sarcini atât de mari, cât și mici. Acesta este modul în care aflați ceva în școală, câștigați încrederea dating, și orice altceva în viață.
  • Dacă doriți să obțineți un scop de carieră, ar trebui să vă mulțumiți, să nu vă mulțumiți familiei. Dacă doriți să obțineți grade uimitoare, atunci același lucru este adevărat.
  • Nu fiți motivați să pierdeți în greutate, să publicați o carte sau să construiți o casă doar pentru a impresiona pe alții. Fă-o pentru că vrei să te conduci să reușești. Fă-o pentru tine.
  • Imaginea denumită Pasul Independent 6
    6. Fi propriul tau erou. Un model de model vă poate ajuta să vă inspirați și să vă arătați cum să vă trăiți viața. Nu este un lucru rău să găsești pe cineva pe care îl admirați profund care împărtășește valorile. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, este important să te gândești la tine ca propriul model de rol, ca o persoană care este capabilă să facă și să spună ceva ce vrea. Scopul de a fi tu însuți și fii cel mai bun pe care îl poți fi. Dacă nu vă puteți uita la tine, nu puteți fi independenți.
  • Evitați idolizarea oricărui prieten sau cunoștințe în cercul dvs. social. Acest lucru vă va face doar mai probabil să uitați să faceți propriul dvs. lucru.
  • Imaginea intitulată este independentă Pasul 7
    7. Acceptați că viața nu este corectă. Părinții noștri ne-au îngrijit atât de mult încât au făcut totul în puterea lor de a ne ridica într-un mediu echitabil și simplu. Lumea reală nu funcționează pe acest principiu, care este o mare problemă astăzi. Regulile din lume protejează de obicei fie majoritatea (pe care nu puteți face parte din) sau a persoanelor cu bani și putere. Veți fi tratați rău pentru tot felul de lucruri nedrepte: culoarea pielii, inteligența, înălțimea dvs., greutatea dvs., cât de mulți bani aveți, opiniile dvs., sexul dvs. și aproape orice altceva care vă face cine sunteți. Trebuie să fii fericit în ciuda asta.
  • Nu lăsați nedreptul lumii să vă împiedice să faceți ceea ce doriți să faceți. Doriți să fiți o asistentă medicală de sex masculin? O femeie în armată? Prima persoană din familia ta de absolvire a colegiului? Du-te pentru ea în loc să vă convingeți că nu este posibil în lumea în care locuiți astăzi.
  • Imaginea denumită Pasul 8
    8. Nu mai îngrijește ce gândesc ceilalți. Acesta este cel mai important lucru despre a fi independent. Dacă depindeți de ceilalți să vă spun că muzica dvs. este rece sau dacă echipamentul dvs. este drăguț, nu veți fi foarte fericiți! Atâta timp cât îți place - nimic altceva nu contează! Opriți îngrijorarea cu privire la judecățile altor persoane despre viața voastră, indiferent dacă se gândesc la hainele voastre, alegerea carierei sau alegerea dvs. semnificativă. Acestea sunt deciziile voastre, și nu al altora.
  • Dacă aveți întotdeauna gândul nagging, "Dar ce vor gândi alți oameni dacă..." În spatele capului, atunci vă veți întoarce întotdeauna de la a face propriul lucru.
  • Imaginea intitulată Fiți independența Pasul 9
    9. Nu doar gândi că tu ești cel mai bun - dovedește-ți singur! Opinia dvs. contestă cel mai mult în propria dvs. motivație, dar știți când vă trageți propria greutate cu privire la realizările dvs. Este mult mai ușor să începeți să vă ocupați de responsabilitățile dvs., știind, cu o credință incredibil de puternică în voi înșivă pe care o puteți ocupa de ceea ce vine din nou, decât să încercați să realizați goluri în interior. Cald și fuzzy realizează foarte puțin, dar nici nu te bate.
  • Imaginea intitulată Fii independent Pasul 10
    10. Obțineți propriile informații. Urmăriți și citiți știrile și asigurați-vă că o obțineți dintr-o varietate de surse. Urmați-l cât de des puteți și aveți întotdeauna un scop de a obține ambele părți ale fiecărei povestiri înainte de a formula o opinie. Puteți vorbi cu oamenii dintr-o varietate de fundaluri pentru a obține mai multe informații pe un subiect relevant, dar nu lăsați niciodată alte persoane să vă spun ce să vă gândiți. Faceți un scop de a citi cât mai mult posibil, indiferent dacă citiți literatura sau New York Times. Fiind bine informat vă va ține de a fi un urmaș și va duce la un gând mai independent.
  • Nu vrei să fii o lemne și să crezi ceva doar pentru că cei mai apropiați prieteni de pe Facebook vă spun.
  • Partea 2 din 3:
    Acționând mai independent
    1. Imaginea intitulată Fiți independența Pasul 11
    1. Mențineți prietenii solide. Nu trebuie să vă aruncați prietenii să fie independenți. De fapt, independența dvs. este consolidată cu prieteni buni. Când prietenul tău are nevoie de cineva cu care să vorbească, fii acolo pentru ei. Fi de încredere. Nu bârfeți sau spuneți nimănui despre secretele prietenilor dvs. sau problemele personale. Chiar dacă nu au spus nimic despre asta. Fii o persoană puternică pentru prietenii tăi și cei dragi. Nu numai că arată că sunteți altruist, dar destul de curând veți învăța cum să vă ocupați de orice situație care vă vine din cauza experiențelor prietenilor dvs.
  • Imaginea denumită Pasul 12
    2. Deveniți independent financiar. Va fi dificil, deoarece părinții au un instinct natural de a ne asigura. Doar declin politicos atunci când oferă ajutor financiar. Este tentant să depindă de ceilalți din punct de vedere financiar, dar înainte de a experimenta independența, trebuie să fii independent. Asigurați-vă finanțele. Adevărata viață independentă se bazează pe libertatea financiară. Plătiți propriile facturi, conduceți mașina proprie, semnați o verificare personală pentru chirie.
  • Dacă nu aveți banii pentru aceste cheltuieli, salvați agresiv. Nu numai că veți obține libertatea financiară cu economiile dvs., dar banii pe care îi țineți pentru tine vă vor oferi un sentiment incredibil de independență și motivație.
  • Imaginea intitulată Fii independent Pasul 13
    3. Nu vă mulțumiți pentru nimic, pentru confort, pentru ușurință sau la "fii dragut". Muncesc din greu la tot ce faci. Apărați opiniile dvs. Și pentru tine fete, nu lăsa un om să se simtă că trebuie să te răsfățească și pentru băieți, viceversa. Dacă sunteți capabil să faceți ceva bun, faceți-o. Atâta timp cât nu are un efect rău, ar trebui să o faci. Asta nu înseamnă să faci absolut totul, dar nu ar trebui să simți că este necesar ca oamenii să facă lucruri pentru tine că ai putea să faci singur.
  • Lucrați cel mai bun și cel mai greu pentru a lăsa oamenii spunând "Acea persoană nu se bazează pe nimeni să facă lucruri pentru ei. Ce persoană puternică, independentă."
  • Imaginea intitulată este independentă Pasul 14
    4. Lăsați-vă prietenii și familia acasă când puteți. Acesta este un pas dificil în călătoria spre viață independentă, dar trebuie să începeți să faceți lucrurile pe cont propriu. Nu aveți nevoie să conduceți cu cineva la restaurant, pentru că vă puteți întâlni acolo. Mergeți singuri, petreceți cel puțin una sau două seri o săptămână de unul singur. Lucrați pe activități care vă forțează să conduceți, să nu urmați.
  • Dacă sunteți obișnuit să aveți întotdeauna un amic când mergeți la drumeții sau mergeți la mall, vedeți cum se simte să-l dați pe cont propriu.
  • Imaginea intitulată Fii independent Pasul 15
    5. Dați influențele rele în viața voastră. Nu rupeți prieteniile decât dacă este absolut necesar. Învață să păstrezi o distanță sănătoasă. Chiar dacă acești prieteni sunt "Total rece," ei vă pot ține doar înapoi de la rupere pe cont propriu. "Ține-ți grădina"- Unii oameni te fac să strălucești, în timp ce alții vă vor împiedica creșterea și vă vor atrage energia. Dacă aveți un prieten care încearcă să te facă să faci lucruri care te fac inconfortabil, indiferent dacă fură sau doar fiind o persoană mai proastă, atunci este timpul să taie cordonul.
  • Evitați orice prieteni care vă place foarte mult să construiască o următoare și să le închinăm oamenilor. Acești oameni vor dori să facă doar ceea ce spun ei și vă vor împiedica să fiți independenți.
  • Imaginea intitulată Fii independent Pasul 16
    6. Economiseste bani. Salvați cât mai mult posibil. Acest lucru vă va ajuta să creați un fond de urgență, deoarece viața poate fi imprevizibilă uneori. Nu planificați accidente. Îmbunătățiți calitatea vieții dvs. prin punerea deoparte a unei sume stabilite în fiecare lună. Există lucruri cum ar fi accidente, probleme de sănătate sau chiar dezastre naturale, care pot apărea atunci când vă așteptați cel mai puțin.
  • S-ar putea să nu credeți că aveți capacitatea de a economisi bani, dar chiar să faceți lucruri mici, cum ar fi propria dvs. cafea în loc să mergeți la Starbucks o dată pe zi, vă poate salva peste 30 de dolari pe săptămână - care este peste 1.500 de dolari pe an!
  • Imaginea intitulată este independentă Pasul 17
    7. Înscrieți-vă pentru un cont bancar. Majoritatea băncilor oferă un cont de verificare și economii împreună, într-un pachet convenabil. Unele companii, instituții și organizații vor cere să aveți cel puțin un cont de verificare (unii plătiți numai angajați prin depozit direct). Banii pe care îi câștigi, care nu este necesar pentru propriile cheltuielile dvs. ar trebui să fie puse într-un cont de economii până când sunteți gata să fiți independenți.
  • Având propriul cont bancar vă va ține departe de ceilalți pentru bani și vă va ajuta să vă îndepărtați de cheltuieli nesăbuite.
  • Imaginea intitulată Fiți independența Pasul 18
    8. Începeți pe o cale de carieră. Experimentați cu diferite cariere și găsiți cea pe care vă bucurați cel mai mult. Dacă banii vă fac fericiți, fiți un bancher de investiții sau începeți o afacere mică. Dacă vă plac copiii, fiți un profesor. Dacă vă place să fiți expert, fiți un avocat, profesor sau consultant. Dacă vă place să vorbiți cu oamenii, fiți un vânzător sau intrați în industria serviciilor. Dacă știți cum funcționează lucrurile mai mult jocul dvs., încercați inginerie sau psihologie și sociologie.
  • Majoritatea studenților ajung în carieră care nu au legătură cu majoritatea lor. Unii oameni nu ajung departe de educația formală și să ajungă la milionari. Lucrând într-o carieră pe care o bucurați este o parte a unei persoane mature.
  • Imaginea numită Fii independent Pasul 19
    9
    Găsiți-vă pasiunea. Ceva dedicat, fie că este vorba de un sport, o prietena / iubiți, muzică, o trupă, o formă de artă / dans, religie. Ceva ce faceți în mod constant, care iau ceva timp și vă sporește creativitatea. Jocuri video și jocul Barbie toată ziua nu sunt cea mai bună valoare acolo. (Aceasta include pierderea timpului pe Internet).
  • Găsirea unei pasiuni vă va face viața să se simtă mai semnificativă și vă va face să vă simțiți mai mult ca știți ce doriți cu adevărat din viață.
  • Imaginea intitulată Fiți independența Pasul 20
    10. Planificați-vă ziua în jur tu. Oamenii care sunt cel mai dependenți de alții permit lumilor lor să se rotească în jurul nevoilor altor persoane sau alte lucruri. Planificați-vă ziua în conformitate cu programul propriu - faceți o listă cu ceea ce doriți să faceți, ceea ce trebuie să faceți și ceea ce ați fi făcut deja. Dacă un prieten are nevoie într-adevăr o favoare, bine, dar nu lăsați acel prieten să domine planul pe care l-ai făcut atât de atent.
  • Tratați timpul singur ca și cum ar fi o întâlnire cu Brad Pitt. Adică, păstrați-o cu grijă și nu lăsați pe nimeni să vă oprească să vă petreceți timpul cu voi înșivă.
  • Imaginea numită Fii independent Pasul 21
    11. Mulțumesc oamenilor pentru a vă ajuta. Nu trebuie să fii încăpățânat să fii independent. Dacă cineva v-a ajutat cu adevărat, mulțumesc acelei persoane, oferindu-i un sincer "mulțumesc," Scrierea unei cărți, sau oferindu-i o îmbrățișare mare dacă este un prieten apropiat. Nu este nimic în neregulă în a admite că aveți nevoie de ajutor uneori și nu vă va face mai puțin independent să recunoașteți momentele în care aveți nevoie de ajutor.
  • Imaginea intitulată Fii independent Pasul 22
    12. Evitați tendințele. Doar pentru că cineva vrea să plătească 60 de dolari pentru că o cămașă nu înseamnă că trebuie să. Rochie Cum doriți să vă îmbrăcați și să spuneți ce vreți să spuneți. Dacă vă place să acționați nebun, prin toate mijloacele mergeți pentru asta! Un lucru bun de reținut este faptul că bunul și stilul bun nu trebuie să costă bani - este ceva înnăscut sau învățat, dar poate face bine cu ceva cu puțină know-how.
  • Imaginea intitulată Fiți independența Pasul 23
    13. Petreceți timp cu persoane cu diferite viziuni asupra lumii. Suspendarea cu oameni care sunt la fel ca tine nu te vei inspira să fii mai independent. Făcând un efort de a fi prieteni cu o varietate de oameni care au toate perspective și ocupații diferite vă pot oferi mai mult de un sentiment de ceea ce este acolo și pentru a vedea că nu există nici o cale de a face acest lucru.
  • Poate fi răcoritoare să stea cu un avocat dacă sunteți un instructor de yoga sau să vă petreceți timp cu un bucătar, dacă sunteți student. Acest lucru vă poate face mai deschisi și mai dispuși să faceți ceva complet nou pe cont propriu.
  • Partea 3 din 3:
    Navigarea lumii mai independentă
    1. Imaginea intitulată Fii independent Pasul 24
    1
    Invata sa conduci sau navigați în transportul public. Nu veți fi niciodată pe deplin independenți dacă nu învățați să conduceți sau cum să vă apropiați de cont propriu. Cum te poți numi independent dacă depinde întotdeauna de iubitul tău, cel mai bun prieten sau de părinți să te conducă în jur? (Acest lucru presupune, desigur, că ești suficient de bătrân pentru a conduce). Dacă locuiți în suburbiile și aveți nevoie de o mașină pentru a vă apropia, luați viața prin coarne și obțineți o licență de conducere, apoi lucrați la mașina proprie.
    • Dacă sunteți într-un oraș mare, nu depindeți de mers peste tot dacă vremea este frumoasă sau vă așteaptă ca un prieten să vă dea un lift - Aflați cum funcționează metroul, sistemul de autobuz sau sistemul de tren.
    • În funcție de alți oameni pentru a obține în jur, vă va face mai probabil să rămână acasă sau să așteptați pentru alți oameni pentru a vă determina soarta. Ar trebui să puteți face tot ce vreți să faceți - ori de câte ori doriți.
  • Imaginea intitulată Fiți independența Pasul 25
    2. Faceți propria dvs. cercetare în loc să întrebați alte persoane pentru ajutor tot timpul. Poate întotdeauna să-l sunați pe tatăl tău pentru ajutor cu finanțe sau poate că-ți suni la mama la fiecare cinci minute când planificați o petrecere mare sau o nuntă. Poate aveți un prieten care este un expert în orice lucru posibil și că este vorba despre persoana dvs. ori de câte ori ați intrat în necazuri la locul de muncă, cu mașina dvs. sau când încercați să vă reparați televizorul. Faceți obiceiul de a-ți face propria cercetare înainte de ao numi acești oameni dacă vrei să fii mai independent.
  • Este minunat să ai oameni să se întoarcă, dar data viitoare când îți ridici telefonul, întrebați-vă: "Pot să-mi dau seama de aceste informații pe cont propriu?" Răspunsul va fi cel mai probabil da. Sigur, va dura mai mult, dar gândiți-vă cât de mult mai plină de satisfacții se va simți.
  • Imaginea numită Fii independent Pasul 26
    3. Învață să fii la îndemână în jurul casei. Te-ai săturat să cheme un instalator, un reparator, pictor sau chiar un prieten de încredere de fiecare dată când e ceva în neregulă cu casa ta? Învață să fii mai utilă vizionând videoclipuri utile, lectură wikihow sau citirea mecanicii populare. Dacă aveți un bun prieten care este un dulgher, cereți câteva lecții de tâmplărie. Învățând cum să rezolvați propriul spațiu vă va face să economisiți o mulțime de bani și să vă simțiți ca și cum nu trebuie să așteptați pentru alții să vă facă viața mai bună.
  • Și Hei, învățând cum să dezvăluie rapid o toaletă este mult mai bună decât așteptarea altcuiva pentru a ajunge la ea.
  • Imaginea intitulată Fiți independența Pasul 27
    4. Gătiți pentru tine. Nu depind de comerciantul Joe sau de Deli Gourmet de-a lungul străzii pentru a găti pentru tine. Nu trebuie să fii un bucătar de maestru pentru a simți ca și cum ai înțelege elementele de bază ale gătitului: Cum să Sauté Foods de bază, cum să utilizați cuptorul dvs. și cum să gătească mâncăruri simple, cum ar fi paste, cartofi și salată. Știind că puteți merge la supermarket sau pe piața fermierului, ridicați câteva ingrediente cheie și biciuiți împreună o masă delicioasă vă va face să vă simțiți că sunteți capabili să faceți ceva pe cont propriu.
  • Dacă deveniți un bucătar mare, puteți chiar să invitați alte persoane să vă bucurați de beneficiile abilităților dvs.
  • Nu numai că va învăța să gătească pentru tine să te facă mai independentă, dar vă va ajuta să economisiți o mulțime de bani, care este o altă cheie a independenței dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți independența Pasul 28
    5. Aflați cum vă echilibrați bugetul. Poate părinții voștri, soțul / soția sau alta semnificativi s-au echilibrat bugetul pentru dvs. sau poate că nu ați dat prea mult gândirea și ați cheltuit puțin prea imprudent. Orice se întâmplă, ar trebui să înțelegeți cât de mulți bani trebuie să cheltuiți în fiecare lună sau săptămână și să faceți o listă a tuturor lucrurilor pe care le cheltuiți pentru a avea un sens mai bun de unde puteți reduce costurile.
  • Găsirea modalităților de a economisi bani vă va face mai independenți, deoarece veți avea mai mulți bani pentru a vă petrece totuși.
  • Imaginea intitulată este independentă Pasul 29
    6. Nu depinde de GPS-ul dvs. pentru direcții. Sigur, pornirea GPS-ului sau a hărții de pe telefonul dvs. smartphone vă poate ajuta să obțineți de la un loc la altul. Dar ce se întâmplă dacă GPS-ul dvs. brusc defecțiuni, telefonul dvs. se scurge din baterie sau că ați condus la partea de sus a unei stânci? Veți urmări totul în jos? Să sperăm că nu. Înainte de a merge oriunde, faceți o hartă mentală de unde trebuie să mergeți și să imprimați instrucțiunile fizice de urmat dacă puteți. Dar mai bine, știi exact unde te duci, așa vei simți mai puțin dependent de un dispozitiv.
  • Dacă luați o călătorie lungă, atunci Sigur, GPS-ul poate fi util. Dar asigurați-vă că aveți un sentiment puternic de unde vă aflați indiferent, astfel încât să nu vă simțiți complet clueless.
  • Imaginea intitulată este independentă Pasul 30
    7. Obișnuiți-vă să faceți lucrurile singure. Dacă sunteți cu adevărat independenți, atunci nu veți avea nevoie de un amic pentru a realiza orice sarcină mică sau pentru a face orice activitate distractivă. Nu așteptați ca un prieten să fie disponibil pentru a încerca noul restaurant din orașul dvs. sau pentru a vedea acel film nou la teatru. Tratați-vă și mergeți singur - dacă vă îndreptați spre filme, veți fi impresionați de câți alți oameni se bucură de un bun film solo, de asemenea.
  • Totul este în atitudine. Dacă arăți și simți că ești foarte confortabil să faci aceste lucruri pe cont propriu, atunci nimeni nu se va gândi de două ori.
  • Imaginea intitulată Fii independent Pasul 31
    8. Ia-o încet. Roma nu a fost construită într-o zi și nimeni nu este complet independentă. Acesta nu este un ghid greu și rapid pe care trebuie să-l respectați. Dacă nu vrei să faci ceva, nu o faci. Aceasta este aici să vă spun cum să fiți independenți, dacă doriți să fiți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar