Cum de a arunca un tip

Ruperea este întotdeauna dificilă, dar nu trebuie să fie complicată. Puteți învăța cum să decideți că doriți să vă desființați și să planificați un scop eficient și curat în relația. Meritați să mergeți mai departe.

Pași

Partea 1 din 3:
Hotărând să se descompună
  1. Imagine intitulată Dump un tip Pasul 1
1. Definiți-vă întreruptoarele. Cât de mult este prea mult? Întrerupătorii de acord poate fi orice într-o relație care traversează o anumită linie și "rupe afacerea" din relația dvs. Ce nu mai vrei să te descurci de la un prieten? Când și dacă aceste lucruri se întâmplă, este întotdeauna adecvat să se încheie relația. Listați-vă propriile întrerupătoare de acord și lipiți-le în relațiile voastre.
  • Unii întrerupători de acord ar trebui să fie serioși. Orice violență sau amenințări fizice sau emoționale ar trebui luate foarte serios. Capăt relațiilor abuzive în condiții de siguranță și imediat. Citit Încheie o relație abuzivă pentru a afla mai multe.
  • Unii întrerupătoare ar trebui să fie personale. Prietenul tău nu-i place să mănânce la restaurante? Prietenul tău fumează țigări? Prietenul tău urăște muzica pe care o place? În unele relații, aceste lucruri nu vor contează mult, dar în altele pot rupe afacerea. Alegeți a ta și decideți.
  • Imagine intitulată Dump Un tip Pasul 2
    2. Decideți dacă relația merită efortul. Uneori, nu va exista nici un întrerupător de lucru evident. Prietenul tău ar putea fi un tip grozav în multe moduri. Totuși, vă puteți simți plictisit sau neîngrădit. Dacă ați început să vă găsiți relația dificilă, acesta este un motiv perfect pentru a vă despărți.
  • Unele relații merită să lucreze și unele nu sunt. Dar orice moment relația dvs. se simte mai multă muncă decât merită, este bine să-l terminați.
  • Cum poți spune dacă merită? Încercați să vă imaginați viitorul. Te vezi cu această persoană în câțiva ani, trăind așa cum trăiești acum? Sau ați prefera să fie diferită? V-ați prefera să fie diferită?
  • Imagine intitulată Dump un tip Pasul 3
    3. Luați în considerare vorbirea cu prietenul dvs. despre a face schimbări. Dacă problema dvs. este despre lucruri mici și comportamente mici, s-ar putea să nu merite să se spargă. Dacă iubitul tău este un tip grozav, dar nu se rade niciodată, asta e un lucru relativ mic pe care ai putea vorbi. Dacă prietenul tău nu face decât jocuri video și nu poate fi deranjat să caute un loc de muncă, asta e altceva.
  • Fi cinstit. Dacă ceva se deranjează suficient pentru a observa, spune prietenului tău că te face să te întrebi relația ta. Spune, "Acest lucru mă deranjează. Putem vorbi despre asta?" Dă-i o șansă de a se schimba, pentru lucruri mici.
  • Puteți schimba comportamentele, dar este foarte dificil să schimbați o persoană. Și nu este corect ca prietenul tău să se aștepte ca el să devină o persoană diferită sau să încerci să devii cineva pe care nu-l faci.
  • Imagine intitulată dump un tip de tip 4
    4. Discutați cu prietenii dvs. despre asta. Uneori, prietenii tăi vor avea o perspectivă mult mai clară asupra relației tale decât tine. Dacă sunteți orbiți de sentimente puternice pentru un tip, ar putea să vă poată spune mai multe despre modul în care pare evident greșit pentru tine, sau cum pari să fii nefericit. Spuneți prietenilor dvs. că vă gândiți să vă despărțiți și să cereți sfaturi.
  • În timp ce ei pot să se pună ca niște dinozauri uneori, este, de asemenea, bun să vorbești cu părinții tăi. Au fost acolo. Și-a luat perspectiva.
  • Imagine intitulată Dump un tip Pasul 5
    5. Du-te cu intestinul tău. Dacă vă simțiți că vă rupeți cu cineva, nu este nevoie să vă simțiți vinovați. Nu există nici un motiv să rămâi cu cineva de dragul de a le face fericiți, dacă tu nu ești. Spune-i adevărul, pune capăt relației și dă-ți o șansă să fii mai fericit.
  • Gândește-te ca și cum ai face o favoare. Dacă relația dvs. nu funcționează, nu pierdeți tot timpul pretinzând. Dă-i șansa de a găsi o relație care va funcționa mai bine.
  • Partea 2 din 3:
    Terminând relația
    1. Imagine intitulată Dump un tip Pasul 6
    1. Încercați întotdeauna să vă despărțiți în persoană. Chiar dacă este mai dificil, este important să ne despărțim de cineva în persoană. Chiar dacă ați ieșit doar pentru o perioadă scurtă de timp, este mai bine să vă despărțiți în timp ce vă confruntați cu fața.
    • Destrămați prin e-mail, text, telefon sau în scris, în orice moment, că sunteți speriat să fiți în jurul cuiva. Dacă prietenul tău se lovește vreodată sau te abuzează fizic sau emoțional, trebuie să opriți imediat contactul. Spune-i că sa terminat de la o distanță sigură, cu sprijinul.
    • Dacă sunteți într-o relație de lungă distanță, poate fi dificil să așteptați până când vă confruntați cu fața. În acest caz, este bine să vă despărțiți de îndată ce vă decideți să vă despărțiți. Încercați să o faceți prin Skype sau un alt serviciu de chat video, pentru a face puțin mai personal.
  • Imagine intitulată Dump Un tip Pasul 7
    2. Alegeți timpul și locul potrivit. Odată ce realizați relația cu tipul pe care îl vedeți nu funcționează, trebuie să-i comunicați cât mai curând posibil. Alegeți un loc unde puteți fi privat și vorbiți liber. Acest lucru ar trebui să fie, de asemenea, un loc pe care îl puteți ieși cu ușurință și rapid, dacă aveți nevoie.
  • Dacă vă temeți de modul în care un tip va reacționa, întotdeauna se va rupe într-un loc public. Dacă totuși doriți o anumită intimitate, alegeți ceva de genul unei banci de parc, unde oamenii vor fi aproape, dar nu sunt destul de aproape de a asculta conversația dvs.
  • Faceți acest lucru cât mai curând posibil. Nu pierdeți timpul să-l așteptați să se schimbe sau să aștepte ca altceva să se întâmple. Nu așteptați niciodată ca cineva să se despartă de dvs.
  • Imagine intitulată Dump un tip Pasul 8
    3. Planificați ce veți spune înainte de timp. Luați în considerare câteva dintre motivele care vă fac să doriți să vă despărțiți de acest tip și să decideți ce trebuie să știe. Unii dintre ei ar putea fi utili pentru el să audă înainte, în timp ce alții pot fi insultători și răniți.
  • Dacă există comportamente care ar putea afecta relațiile viitoare, spune-i. Spune, "Avem probleme cu comunicarea. Nu știu niciodată cum vă simțiți și nu funcționează pentru mine." Dacă nu mai sunteți atras de el fizic, probabil că este mai bine să salvați pentru dvs.
  • Încercați să anticipați tipurile de întrebări pe care le-ar putea întreba. Dacă spuneți doar, "Eu nu sunt fericit," ar putea spune, "Ce pot face? vreau sa schimb." Au un răspuns bun pregătit.
  • Imagine intitulată Dump un tip Pasul 9
    4. Tăiați la urmărire și fiți cinstiți. Ce să spun unui tip cu care te descurci? Spune-i adevărul. Spuneți că sunteți nemulțumiți în relație și credeți că este timpul să punem lucrurile. Precizați-vă sentimentele cât mai direct și rapid posibil. Puteți vorbi despre specificul și despre cum v-au făcut să vă simțiți.
  • Păstrați-l concentrat pe dvs. și pe relație, nu pe el. În loc să spui, "Cred că ești plictisitor și leneș" Este mult mai bine să spui, "Cred că lucrăm doar la viteze diferite. Am nevoie de o mică activitate în viața mea."
  • Uneori, este bine să obțineți mai specifice și uneori nu. Dacă nu aveți suficiente lucruri în comun, spuneți-i că diferențele care vă conduc.
  • Imagine intitulată Dump un tip Pasul 10
    5. Păstrați lucrurile civile. O ruptură nu este o șansă de a lăsa liber cu puțină insulte și de a vina pe iubitul tău pentru ceea ce a mers prost în relația ta. O relație ia doi oameni pentru a face să funcționeze și, uneori, doar nu funcționează.
  • Încercați să vă păstrați răcoarea. Dacă se retrage înapoi cu insultele sau vrea să argumenteze, nu răspunde la atac. Doar spune, "Știu că te simți rănit și îmi pare rău. Dar de aceea trebuie să se termine."
  • Nu vă lăsați niciodată să vă târiați într-un argument despre ceva mic sau mic. Concentrați-vă pe problemele mari. Dacă vorbești despre eșecul tău de a comunica și începe să critică obiceiurile dvs. de text, să rămâi pe curs. Continuați să vă repetați, "Acest lucru nu funcționează."
  • Imagine intitulată Dump Un tip Pasul 11
    6. Terminați conversația. Prea adesea, spargerile pot fi trase prea mult timp. Dacă v-ați luat decizia și doriți să vă desființați, nu există nimic de discutat. Nu aveți nevoie să intrați într-o mare dezbatere cu un tip despre dacă poate sau nu să se schimbe sau să lucreze la relație. Dacă nu sa întâmplat în acest moment, nu se va întâmpla. Încheie relația și pleacă.
  • Uneori, va fi tentant să spunem, "Să dăm doar ceva timp și poate că ne putem întoarce împreună" pentru a încerca să o facă mai puțin sumbră. Aceasta este întotdeauna o idee rea. Dacă vă întoarceți vreodată împreună, trebuie să fie după o perioadă sănătoasă a relației. Dacă nu crede că este de fapt peste, nu se va schimba niciodată. Nu va continua niciodată. Și veți ajunge chiar acolo unde ați început.
  • Partea 3 din 3:
    Trecând peste
    1. Imagine intitulată Dump un tip Pasul 12
    1. Nu mai vorbi cu el. Odată ce te desparți, pleacă și nu mai vorbiți cu el pentru o vreme, chiar dacă sperați să rămână prieteni în viitor. Opriți apelul, nu mai răspundeți la textele sale și luați în considerare blocarea acestuia sau neprietenându-l pe toate conturile dvs. de social media. Doar evitați toate interacțiunile cu el.
    • Social media poate fi o capcană dură în timpul unei întreruperi. Încercați să îl blocați pe el și pe prietenii săi și să evitați să fiți aspirat în verificarea stării sale în fiecare oră pe punctul pentru a vedea ce face el. Dă-ți un spațiu.
    • "Rămânând prieteni" este o idee frumoasă care aproape niciodată nu funcționează. Încercarea de a rămâne prieten numai face ca procesul de rupere mai greu. Dacă vreți de fapt să fiți prieteni cu această persoană, dați-vă un timp singur pentru a vă întâlni unul pe celălalt și apoi reconectați mai târziu când sentimentele voastre s-au răcit. Nu treceți imediat la agăța "ca prieteni." Asta va fi prea greu.
  • Imagine intitulată dump un tip de tip 13
    2. Dă-ți un timp singur. Adesea, este mai ușor să sari într-o relație nouă decât să procesați ultima. Încercați să vă oferiți suficient timp pentru a vă întrista relația care tocmai sa încheiat și înțelegeți ce sa întâmplat, în loc să întâlniți doar pe altcineva.
  • Cât timp este o perioadă corespunzătoare de timp? Va fi diferit pentru toată lumea. Relațiile mai lungi vor avea întotdeauna nevoie de mai mult timp decât relațiile mai scurte. Dacă tocmai ați aruncat un tip cu care ați avut o flutură, ar fi bine să începeți să întâlniți din nou imediat.
  • Imagine intitulată Dump Un tip Pasul 14
    3. A se distra. Încercați să priviți la sfârșitul unei relații cu un sentiment de bucurie. Esti liber! Poți să faci ce vrei! Puteți rămâne până la ora 2 dimineața și Blast Taylor Swift și mâncați înghețată de ciocolată în timp ce urmăriți "Orange este noul negru" Fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la prietenul tău critic. Doar lăsați-vă să fiți singuri pentru o vreme și sărbătoriți-vă libertatea nouă găsită.
  • Începeți guta agățată cu noi tipuri de oameni și reconectați-vă cu vechii prieteni. Trăi viața unică. Începeți întâlnirea cu oamenii, când vă simțiți gata.
  • Imagine intitulată Dump un tip Pasul 15
    4. Începeți să întâlniți alte tipuri de tipi când sunteți gata. Ce ați învățat din această experiență? Dacă ați avut o despărțire dezordonată cu un tip, încercați să nu faceți aceeași greșeală de două ori. Dacă ați fost atras de cineva din motive greșite, nu vă lăsați să fiți atras de clona ex. Invata din propriile greseli.
  • Uneori, ruperea poate fi o modalitate bună de a încerca diferite tipuri de relații. A fost ultimul tău iubit cu adevărat plictisitor și dulce și serios? Încercați să întâlniți un tip de petrecere iubitoare pentru o vreme. Amestecați-l.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fi cinstit. Dragostea este un lucru complicat.
  • Fi adevărat și înainte de a spune ceva, gândiți-vă dacă sunteți complet sigur că este ceea ce trebuie să faceți.
  • Dacă sunteți sigur că scânteia nu mai este acolo, atunci stai jos cu ei și spune "Nu cred că ar trebui să fim împreună" ei vor înțelege și dacă vor întreba de ce să fie adevărată.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă ar trebui să fiți împreună sau nu, să le așezați într-un loc liniștit și să spuneți "Cred că ar trebui să luăm o pauză pentru puțin timp."
  • Când începeți să vă gândiți să vă despărțiți de el, nu fiți la fel de afectuosi cum sunteți de obicei.
  • Dacă strigă, dă-i o îmbrățișare și spune "Ne pare rău, dar lucrurile nu sunt ca ceea ce au fost."
  • Sau doar să le așezați și să spuneți "Îmi pare foarte rău, dar nu mai vreau să merg cu tine."
  • Avertizări

    Întotdeauna lăsați-l încet încet.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar