Cum să vă despărțiți de cineva pe care l-ați întâlnit online

Relațiile romantice online pot fi confuze. Puteți întâlni pe cineva online și, în ciuda discuțiilor lungi prin text și prin e-mail, pur și simplu nu faceți clic în viața reală. Ați putea avea, de asemenea, o relație online. Dacă nu simțiți o conexiune după câteva date, sau dacă lucrurile se răcește pur și simplu prin conexiunea virtuală, este posibil să doriți să întrerupeți lucrurile. Mulți oameni aleg să fie pur și simplu să contacteze condusul. Cu toate acestea, alții pot simți că îi datorează persoanei o conversație. Dacă alegeți să fiți direct, fiți cinstiți fără să treceți peste bord. Nu trebuie să dați un motiv foarte specific, dar lăsați persoana să știe că sunteți neinteresat să petreceți mai mult timp cu ei. Cu un tact și o considerație, puteți rupe cu succes o relație online.

Pași

Partea 1 din 3:
Decizia de a sparge știrile
  1. Imagine intitulată Break up cu cineva pe care l-ați întâlnit la pasul online 1
1. Gândiți-vă la beneficiile de a fi cinstiți. Poate fi mai bine pentru tine și cealaltă parte să fie în avans și cinstit cu privire la sfârșitul lucrurilor. Puteți face acest lucru față în față sau prin text. Dacă nu ați întâlnit niciodată această persoană în viața reală sau întâlniți-le doar de câteva ori, nu este nevoie să le întâlniți față în față. Cu toate acestea, o relație mai lungă ar beneficia de o întâlnire față în față.
  • Principalele beneficii ale acestei abordări este că este un mod matur de manipulare a unei situații potențial ciudate. Nu va trebui să evitați în mod ciudat persoana în viitor. Veți evita, de asemenea, orice sentiment de vinovăție. Dacă pur și simplu tăiați pe cineva, puteți să vă regretați mai târziu. De exemplu, este posibil să nu aveți sentimente romantice pentru ei, dar ar putea fi un bun prieten.
  • Conferința majoră respinge pe cineva este greu. Cealaltă persoană poate reacționa negativ dacă le respingeți. De asemenea, probabil că nu vă simțiți că datorați unei respingere dacă le cunoașteți numai prin Internet. Cu toate acestea, dacă persoana pare foarte investit sau interesată de tine, ar trebui să fii probabil cinstit cu privire la sentimentele tale, astfel încât să aibă o închidere și să se poată merge mai departe.
  • Dacă ați întâlnit pe cineva în viața reală și datat timp de câteva săptămâni, încercați să vă întâlniți în viața reală. Dacă ați vorbit numai cu cineva online sau ați întâlnit-o de câteva ori, vă puteți despărți prin text sau prin e-mail.
  • Imagine intitulată Break up cu cineva pe care l-ați întâlnit la pasul 2
    2. Luați în considerare contactul. Uneori, este mai bine să condus încet contactul. Dacă nu ați întâlnit niciodată această persoană în viața reală sau dacă ați avut doar o dată, luați în considerare doar încetinirea sau încheierea contactului până când nu iau indicii.
  • Un pro la această abordare este că evitați o situație potențial ciudată.
  • Dacă cealaltă parte nu pare a fi investită nici, poate fi adecvată pentru a opri încet textele și e-mailurile.
  • Aceasta este probabil cea mai bună abordare dacă cealaltă persoană pare mai investită. Dacă primiți o mulțime de texte, e-mailuri și alte forme de contact, cealaltă persoană ar putea dori să se îndrepte spre o poveste serioasă. Dacă este cazul, pur și simplu încetarea contactului îi poate lăsa să se simtă confuz și rănit. O conversație poate fi mai bună.
  • Imagine intitulată Break up cu cineva pe care l-ați întâlnit la pasul online
    3. Încercați să le așteptați să vă contacteze. O altă abordare permite cealaltă parte să vă contacteze. Dacă nu sunteți sigur dacă cealaltă parte este investită în relație, dați-o câteva zile. Dacă nu primiți niciun contact, este sigur să presupunem că cealaltă persoană nu este interesată să continue lucrurile. În acest moment, este corect să trecem pur și simplu fără o descompunere formală.
  • Imagine intitulată Break up cu cineva pe care l-ați întâlnit la pasul online
    4. Alegeți un timp pentru a sparge știrile. În cazul în care vă decideți să fiți direct, alegeți un timp pentru a avea conversația. Dacă sunteți confortabil, vă puteți întâlni în persoană. Dacă nu vă simțiți confortabil să vă întâlniți din nou, le puteți trimite un text sau un e-mail.
  • Dacă ați întâlnit o dată și nu ați simțit o scânteie, este mai bine să lăsați cealaltă persoană să știe mai devreme decât mai târziu. Acest lucru este deosebit de important dacă cealaltă parte pare mai entuziastă decât tine. Dați-i o zi sau cam asa ceva, apoi luați legătura cu ei. Le mulțumesc pentru dată, dar le spuneți că nu sunteți interesați de ei romantic.
  • Alegeți un moment în care vă presupuneți că persoana este liberă. Dacă există un anumit moment schimbați în mod regulat texte și e-mailuri, acesta este probabil un moment bun pentru a vorbi. De exemplu, dacă ați trimis textul numai în seara, rămâneți consecvenți. Nu trimiteți un text de spargere în timpul zilei de lucru.
  • 5. Luați în considerare lungimea și tipul relației dvs. Nu este nevoie să programați o întâlnire cu cineva pe care nu l-ați avut o relație serioasă sau nu sa întâlnit niciodată în persoană. În același timp, este considerat un pas de dating Faux PAS pentru a sparge cu cineva pe care l-ai văzut pentru un timp prin text.
  • Dacă ați avut o persoană limitată sau fără contact față în față, este bine să apelați sau să scrieți text. În caz contrar, spuneți-le față în față.
  • Partea 2 din 3:
    Exprimându-vă eficient
    1. Imagine intitulată Break up cu cineva pe care l-ați întâlnit la pasul 5
    1. Identificați de ce spargeți lucrurile. Înainte de conversație, dați seama de ce nu doriți să continuați relația. Acest lucru vă va ajuta să vă exprimați mai bine sentimentele. Luați în considerare ce a mers prost, dacă este ceva, și de ce nu sunteți interesat de cealaltă persoană.
    • Când ați observat că relația nu sa simțit corect? Persoana poate fi spus ceva care a indicat că nu ar fi compatibil. De exemplu, cei doi dintre voi pot dori lucruri diferite de la o poveste de dragoste.
    • Nu trebuie să fii tare cinstit cu cealaltă persoană. Dacă ar fi fost ceva special pe care nu-i plăcea de ei, nu este nevoie să le spui. Cu toate acestea, știind pe propriul dvs. scop vă poate face mai încrezător în ruperea lucrurilor.
    • Sunt de acord cu tine că o vei păstra simplu. De exemplu, aveți un răspuns gata dacă cereți "încă o șansă", așa că nu sunteți prins de gardă.
  • Imagine intitulată Break up cu cineva pe care l-ați întâlnit la pasul online
    2. Stați realist despre ce a fost relația. Când rupe lucrurile, încercați să nu faceți o afacere mai mare decât a fost. Multe relații online nu sunt grave, chiar dacă vă întâlniți pentru o întâlnire sau două. Cealaltă parte poate fi surprinsă dacă abordezi situația cu seriozitatea de a descompune o romantism pe termen lung, față în față.
  • Amintiți-vă, puteți schimba mai multe mesaje online și nu aveți chimie în viața reală.
  • Cealaltă persoană poate înțelege deja. Prin urmare, este posibil să vă apropiați de situație oarecum ocazional.
  • Imagine intitulată Break up cu cineva pe care l-ați întâlnit la pasul online
    3. Fi direct. Nu vrei să bată în jurul tufișului când rupe lucrurile. Relațiile online pot fi uneori confuze, pe măsură ce interacționați intelectual înainte de a face acest lucru fizic. Pe măsură ce limitele pot fi confuze, asigurați-vă că este cât mai directă posibil la ruperea lucrurilor. Le puteți trimite un text sau le puteți întâlni în persoană pentru a le informa.
  • Poate fi util să începeți conversația cu ceva frumos. Poți spune ceva, "Am avut un timp minunat să stau cu tine și pari ca o persoană foarte frumoasă."
  • Explicați-vă sentimentele despre relație. Puteți fi scurt și la punct. De exemplu, "În timp ce m-am simțit bine, nu simt o scânteie romantică."
  • Imaginea intitulată Break up cu cineva pe care l-ați întâlnit la pasul online 8
    4. Încercați să puneți lucrurile pe o notă pozitivă. Nu este nevoie să părăsiți sentimentele negative. Puteți fi încă prietenos cu cineva, chiar dacă nu sunteți interesat de ele romantic. Când terminați conversația, încercați să căutați unele pozitive. Nu vrei să lași cealaltă persoană să-și piardă timpul cu o relație.
  • Le doresc noroc în viitor. Poți spune ceva, "Am avut o mulțime de distracție cu tine. Sper că aveți noroc găsind pe cineva mai compatibil."
  • Amintiți-vă, relațiile sunt un proces de învățare. Majoritatea dintre ei nu funcționează. Chiar dacă romantismul dvs. online a fost lăsat, cei doi ați învățat probabil ceva despre dvs. în timpul procesului.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând capcanele de rupere
    1. Imagine intitulată Break up cu cineva pe care l-ați întâlnit la pasul online 9
    1. Nu spuneți mai mult decât este necesar. La ruperea unei relații online, mai ales una care a fost casual, nu este nevoie să dea o listă de rufe. Dacă trimiteți un text sau un e-mail, păstrați lucrurile scurte. Nu datorați acestei persoane o explicație detaliată.
    • Dacă ați simțit că cei doi ați vrut lucruri diferite, puteți spune așa. Încearcă ceva de genul, "Am impresia că ai vrut ceva mai casual. Asta e bine, dar caut o relatie reala chiar acum."
  • Imagine intitulată Break up cu cineva pe care l-ați întâlnit la pasul online
    2. Evitați încercarea de a mângâia cealaltă persoană. Dacă cealaltă persoană este dezamăgită, nu încercați să oferiți confort. Respingerea doare. Dacă cealaltă persoană a fost mai investită, fiind respinsă poate fi o lovitură majoră la mândria lor. Dacă oferiți confort, acest lucru poate apărea ca fiind condescendentă. Odată ce le spui că nu sunteți interesat, opriți contactul.
  • Imagine intitulată Break up cu cineva pe care l-ați întâlnit online Pasul 11
    3. Opriți contactarea persoanei după descompunere. Când întâlniți pe cineva online, este adesea mai ușor să țineți cont de contact după ce relația se termină, dar acest lucru trimite mesaje mixte. Odată ce ați rupt lucrurile, încetați contactul social media, cel puțin pentru o vreme. Dați cealaltă persoană timp să înțeleagă partea romantică a relației.
  • Imagine intitulată Break up cu cineva pe care l-ați întâlnit la pasul online 12
    4. Evaluați-vă abordarea față de dating online. Dating online poate lucra pentru mulți oameni, dar este posibil să nu vă apropiați eficient pentru dvs. Dacă frecvent spargeți lucrurile cu meciurile online, petreceți ceva timp vizionând abordarea dvs. la lumea de dating online.
  • Fiți cinstiți și specifici în profilul dvs. pentru a reduce numărul de meciuri.
  • S-ar putea să petreceți prea mult timp vorbind online înainte de întâlnirea în persoană. Lipiți la câteva conversații pentru a stabili dacă aveți ceva în comun. Apoi, întâlniți-vă în persoană. În acest fel, veți putea spune imediat dacă această persoană este potrivită pentru dvs.
  • De asemenea, puteți încerca să întâlnim alte moduri dacă nu vă place online Dating. Încercați să mergeți la cluburi sau la voluntariat pentru a satisface meciurile romantice potențiale.
  • Imagine intitulată Break up cu cineva pe care l-ați întâlnit la pasul online 13
    5. Să se ocupe de reacții agresive. În cazul în care cealaltă persoană devine agresivă, reacționează în mod corespunzător. Dacă celălalt partener amenință să vă rănească sau înșiși, încetați contactați. Dacă credeți că siguranța dvs. este amenințată, contactați poliția. Hărțuirea online poate fi foarte periculoasă.
  • Avertizări

    Nu începeți o nouă relație dacă sunteți încă într-o relație veche. Dați-vă spațiu pentru a vă reîncărca și redescoperi din nou propriul sentiment de scop.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar