Cum să vă despărțiți de o fată

Nu există nici o cale în jurul valorii de it-descompunerile pot fi dure. Uneori, fericirea și emoția pe care ați simțit-o la începutul relației se pot purta și nu puteți simți aceeași legătură emoțională cu ea. Alteori, partenerul dvs. poate fi necredincios, sau trebuie să vă îndepărtați și nu veți mai putea să o mai vedeți. Indiferent de motivele dvs., uneori ruperea este cea mai bună, chiar dacă se poate simți inconfortabil sau ciudat. Pentru a face puțin mai ușor, am răspuns la câteva întrebări frecvente despre cum vă puteți despărți de prietena dvs. într-un fel, respectuos.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Cum te desparti cu o fata frumos?
  1. Imagine intitulată Break up cu o fată Pasul 1
1. Spune-o în persoană, dacă poți. Spune-i prietenei tale că vrei să te întâlnești cu ea, ca să poți livra știrile față în față. Dacă trăiți prea departe pentru a vă întâlni cu ușurință, încercați să configurați o chat video cu ea, astfel încât să vă poată vedea fața și să vă aud vocea.
  • Ruperea prin text sau asupra mediilor sociale nu este super sau respect. Puneți-vă în pantofii ei și gândiți-vă cum vă poate face să vă simțiți. Fiți atenți și de sentimentele ei.
  • 2. Fi cinstit, spune-i ce nu funcționează și spune că vrei să te desparți. Începeți conversația spunându-i ceva ce vă place despre ea, apoi vorbiți despre ceea ce nu funcționează în relația dvs. Spune-i clar și direct că vrei să te desparți de ea. După aceea, spune-i că îți pare rău dacă doare, dar asta e pentru cei mai buni.
  • De exemplu, ați putea începe cu ceva asemănător "Îmi place foarte mult să vorbesc cu tine", atunci ai putea să menționezi o problemă ca "dar nu sunt gata să mă angajez într-o relație serioasă chiar acum" și apoi să livreze știrile cu ceva de genul ", așa că cred că este cel mai bun dacă ne despărțim."
  • Se poate simți incomod, dar merită să cunoască adevărul.
  • 3. Luați responsabilitatea pentru rolul dvs. în relație. Luați strada cu două sensuri și dețineți-vă la oricare dintre acțiunile sau comportamentele dvs. care ar fi putut contribui la relația dvs. care se încadrează. Fii cinstit despre ceea ce nu funcționează, ci și recunoaște rolul dvs. în acele probleme pentru a transmite respect și recunoștință și astfel nu simte că este vina ei.
  • De exemplu, ai putea spune ceva de genul: "Știu că nu am petrecut prea mult timp cu tine și asta e vina mea."
  • Uneori, eșecul unei relații poate fi mai multă vina ei decât a ta. Dacă te-a înșelat, poți să-i arăți totuși respectul atunci când spargi lucrurile.
  • Întrebarea 2 din 6:
    Cum te descurci cu o fată care te iubește?
    1. Imagine intitulată Break up cu o fată Pasul 4
    1. Concentrați-vă pe motivele pentru care doriți să vă despărțiți de ea. Dacă vă simțiți ca și cum doriți să vă despărțiți de prietena dvs., evident că vă face ceva nefericit. Gândiți-vă la ce sfat să vă dați unui prieten în situația dvs. să vă ajute să veniți cu motive pentru care nevoile dvs. nu sunt îndeplinite și de ce ar trebui să vă despărțiți de prietena voastră.
    • De exemplu, dacă ați spune prietenului dvs. ceva de genul ", ea nu face niciodată timp pentru dvs. și vă simțiți că vă ține înapoi de la a fi fericit."
    • Uneori poate fi greu să ieșiți în afara noastră și să identificăm o problemă. Acest exercițiu vă poate ajuta să vă gândiți la situația dvs. dintr-o perspectivă diferită.
  • 2. Spune-i că vrei să iei ceva timp. Cereți-i să se întâlnească, astfel încât să puteți vorbi despre ceva important. Fii sincer despre sentimentele tale și spune că crezi că o pauză vă poate oferi o perspectivă mai bună asupra relației dvs. Pentru că te iubește, luând o pauză poate răni mai puțin decât să fie dumping.
  • De exemplu, ați putea încerca să spuneți ceva de genul: "Nu simt că ne mai conectăm și aș vrea să iau o pauză pentru a vedea cum chiar simt despre noi."
  • Dacă încă mai simți că nu vrei să fii cu ea după ce ai avut ceva timp, poți pur și simplu să rămâi spart.
  • 3. Fiți răbdători și lăsați-o să se simtă supărată. În timp ce se poate simți greu să vă despărțiți de ea, să țineți cont de faptul că este, de asemenea, greu pentru ea. Permiteți-i să devină emoțională și să se simtă rănită. Nu vă supărați sau atacați-o pe social media. În timp, ea va continua și este important să-i dai spațiului să o facă.
  • Chiar dacă lucrurile s-au încheiat pe o notă rea și aveți o mânie sau resentimente față de ea, lăsați-o să plece. Cu cât vă puteți mișca mai repede, cu atât mai bine.
  • Întrebarea 3 din 6:
    Pot să mă descurc peste telefon?
    1. Imagine intitulată se desprinde cu o fată Pasul 7
    1. Da, dacă nu vă puteți întâlni cu ea, un apel telefonic este în regulă. În timp ce cea mai bună modalitate de a vă despărți de cineva este față în față, uneori nu este o opțiune, cum ar fi dacă trăiți prea departe. Puteți încerca să configurați un apel video, astfel încât să vă poată vedea fața, dar dacă acest lucru nu este posibil, cel puțin cheamă-o, așa că vă poate auzi vocea când îi spui cum simțiți cum vă simțiți.
    Întrebarea 4 din 6:
    Cum te descurci cu o fată peste text?
    1. Imagine intitulată Break up cu o fată Pasul 8
    1. Alegeți o întrerupere a textului pentru relații noi sau toxice. Mesajele text trebuie utilizate ca o ultimă soluție. Dacă puteți, încercați să vă despărțiți de ea în persoană. Cu toate acestea, în timp ce marea majoritate a fetelor nu vor acționa irațional sau agresiv, dacă sunteți îngrijorat de faptul că prietena dvs. ar putea, ruperea textului este o modalitate sigură de a evita o scenă sau o potențială violență. În plus, dacă ați fost doar câteva date, ruperea textului nu este o opțiune proastă.
    • Un mesaj text elimină, de asemenea, unele dintre cele mai intense emoții de la o rupere. Văzând fața dvs. poate face mai greu pentru ea să se ocupe de știri.
  • 2. Începeți cu ceva pozitiv atunci spune-i că nu funcționează. Conduce cu ceva cu care vă place cu adevărat despre ea. Apoi, spune-i ce nu funcționează în relație. Fii cinstit și direct și spune-i că vrei să te desparți, așa că nu există nici o confuzie. Ea nu-i place, dar este mai bine decât să o conduci sau să stai într-o relație care nu te face fericit.
  • Ai putea încerca să spui ceva de genul: "Îmi place să stau cu tine, dar nu cred că trebuie să fim un cuplu. Putem mai fi prieteni?"
  • Întrebarea 5 din 6:
    Când ar trebui să te desparți de o fată?
    1. Imagine intitulată se rupe cu o fată Pasul 10
    1. Despărțiți-vă cu ea dacă ați crescut sau schimbați sentimentele dvs. La începutul unei relații, vă puteți simți înclinat pentru a vedea și a vorbi cu ea. Dar dacă simțiți că nu mai împărtășiți interesele, ideile, valorile sau sentimentele, ar putea fi timpul să vă despărțiți. În plus, dacă nu mai simți sentimente romantice pentru ea, ar putea fi un semn că nu vrei să fii împreună.
  • 2. Găsiți un moment bun pentru a vorbi, astfel încât să-i puteți spune cum vă simțiți. Întreabă-o când are timp liber, ca să vă puteți întâlni. Când vorbești cu ea, spune-i ceva ce ai apreciat despre relația ta și apoi spune-i că vrei să te desparți. Dacă e foarte supărată, poți să-i spui că îți pare rău dacă ai rănit-o, dar crezi că e trebuie să faci.
  • Nimeni nu-i place să se spargă, dar este important ca tu să fii sincer cu ea despre cum te simți.
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "Îmi place foarte mult să stau cu tine, dar nu cred că avem aceeași legătură. Cred că ar trebui să ne despărțim, așa că amândoi putem fi fericiți."
  • Întrebarea 6 din 6:
    Unde este un loc bun pentru a te despărți?
    1. Imagine intitulată Break up cu o fată Pasul 12
    1. Alegeți o locație privată, astfel încât partenerul dvs. să nu se simtă vulnerabil. Breakup-urile pot fi o experiență emoțională și nu este neobișnuită ca oamenii să plângă. O locație privată, cum ar fi casa ei sau un parc gol (cu atât mai privat mai bine), îi va permite să se simtă confortabil pe măsură ce livrați știrile.
    • Casa ta poate părea o idee bună, dar ea se poate simți supărată, prinsă sau inconfortabilă acolo odată ce îi spui că vrei să te desparți.

    Ajutor suplimentar

    Deschiderea liniilor de deschidere

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Coping cu reacții negative la o despărțire

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Modalități de probă pentru a trece peste o despărțire

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Dacă nu sunteți sigur ce să faceți, încercați să vă confuzați într-un prieten. Vorbește cu ei despre sentimentele tale. Ei ar putea să vă dea niște sfaturi.
  • Dacă vă ajută, puteți încerca să faceți o listă a tot ceea ce este în neregulă cu relația dvs. În felul acesta, nu veți uita de ce vă rupeți cu ea.
  • Avertizări

    Nu-i gasește-o prin numirea lucrurilor ei ca "nebun."Ruperea suge. Lăsați-o să se simtă supărată de ea fără a fi lipsit de respect.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar