Cum să deveniți lumini

Devenind luminați poate însemna lucruri diferite pentru diferite persoane. În general, majoritatea oamenilor se gândesc la iluminare ca o mai mare conștientizare a lumii sau a unei conștiințe mai mari. Deși a deveni luminat poate să nu fie o sarcină ușoară, vă puteți mișca puțin mai aproape de iluminare în fiecare zi. Puteți deveni iluminat prin faptul că sunteți în prezent, extinderea înțelegerii vieții și a lumii din jurul vostru și meditația de a vă extinde conștiința.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fiind în prezent
  1. Imaginea intitulată devine lumină luminată 1
1. Nu mai încercați să scăpați din viața voastră. Este normal să doriți să vă distrageți de viața voastră și de sentimentele dvs. cu activități cum ar fi băutura sau supraalimentarea. Cu toate acestea, aceste strategii nu vă vor face să vă simțiți mai bine. De fapt, s-ar putea să te facă să te simți mai rău în timp. În schimb, începeți să fiți prezenți în viața voastră, astfel încât să puteți schimba modul în care vă gândiți la asta.
  • Gândiți-vă la distragerile pe care le folosiți pentru a scăpa. Ei ar putea include lucruri precum cumpărături, droguri, sex, alcool, petrecere sau dormind prea mult. Ia în considerare dacă aceste lucruri vă ajută sau vă rănesc. Apoi, decideți dacă doriți să faceți modificări ale obiceiurilor dvs.
  • Imaginea intitulată devine lumină luminată 2
    2
    Practicați mintea Pentru a vă ajuta să vă concentrați pe prezent. Pur și simplu puneți, fiind atenți înseamnă a fi înrădăcinate în momentul prezent. Pentru a practica mintea, schimbați-vă gândurile la ceea ce se întâmplă în aici și acum, nu în trecut sau în viitor. Puteți deveni mai atenți prin efectuarea următoarelor:
  • Gândiți-vă la ceea ce faceți acum.
  • Descrieți mediul din jurul dvs.
  • Observați ce simțiți.
  • Ascultați în mod activ alții când vorbesc.
  • Concentrați-vă pe respirația dvs. pentru a vă rădăcina în acest moment.
  • Bacsis: Dacă doriți să deveniți mai atenți în viața de zi cu zi, puteți găsi cărți, reviste și site-uri web pentru a vă ajuta. În plus, există aplicații cu ajutorul atenției, cum ar fi aplicația Mindfulness, Headspace și Mindbody.

  • Imaginea intitulată devine lumină luminată 3
    3. Activați cele 5 simțuri pentru a vă ajuta să vă angajați cu împrejurimile dvs. Simțurile dvs. de vedere, sunet, miros, atingere și gust vă vor ajuta să vă rădăcați în mediul actual. Treceți prin fiecare sens și listați ce observați în jurul dvs. Apoi, gândiți-vă cum vă face să vă simțiți.
  • De exemplu, s-ar putea să vă spuneți: "Văd perdelele de vopsea gri și perdele colorate de muștar, precum și amprentele de artă abstracte cu vopsea neagră, gri, galbenă și roșie. Am auzit greieri în afara ferestrei și zgomotul slab al unui aparat de aer condiționat. Miros am miros cookie-urile proaspete, și aproape că le pot gusta pe limba mea. De asemenea, mă simt cool de la ventilator."
  • Imaginea intitulată devine lumină luminată 4
    4. Începând deoparte timpul în fiecare zi pentru a vă bucura de acest moment. Probabil că trăiți o viață aglomerată, deci este util să desemnați timpul pentru dvs. Cât de puțin 15-30 de minute este tot ce aveți nevoie pentru a avea o experiență plăcută în fiecare zi. Utilizați acest timp pentru a face ceva care vă reamintește de ce vă bucurați de viața voastră, cum ar fi ascultarea unui record favorit, jucând cu animalul dvs. sau bucurați-vă de un tratament special.
  • De exemplu, ați putea renunța la 30 de minute după cină pentru o activitate plăcută.
  • Imaginea intitulată deveni Iluminat Pasul 5
    5. Lăsați-vă gândurile să treacă fără judecată în loc să le lupte. Gândurile pot fi o mare sursă de suferință, mai ales dacă țineți-le pe ei. Overthinking vă va împiedica să găsiți înțelepciune și pace mentală. Cu toate acestea, lupta împotriva gândurilor tale nu le va face să plece. În schimb, recunoașteți ceea ce credeți și simțiți, apoi lăsați-l să treacă.
  • De exemplu, să spunem că sunteți îngrijorat că nu veți face o treabă bună într-o prezentare viitoare. În loc să locuiască pe acel gând și să-l lase să vă supărați, recunoașteți cum vă simțiți. Spuneți-vă: "Are sens că sunt nervos pentru că acest lucru este important pentru mine."Apoi, încercați să lăsați gândul să meargă.
  • Imaginea intitulată devine lumină luminată 6
    6. Exprimați-vă recunoștința pentru ceea ce aveți în viața voastră în fiecare zi. Practicarea recunoștinței vă va ajuta să combateți emoțiile negative, cum ar fi invidia și gelozia, care vă pot bloca calea spre iluminare. În loc să te concentrezi asupra a ceea ce lipsesc, recunoașteți ceea ce aveți în viața voastră. Gândiți-vă la oamenii pe care îi cunoașteți, talentele pe care le posedați și oportunitățile pe care le-ați dat, precum și posesiunile voastre.
  • De exemplu, ați putea lista trei lucruri pe care sunteți recunoscători în fiecare dimineață. S-ar putea să spuneți: "Sunt recunoscător pentru un mic dejun cald, o pisică care mă iubește și un pat confortabil."
  • Bacsis: Afișarea lucrurilor pe care le-ați recunoscător este o modalitate excelentă de a vă aminti toate binecuvântările din viața voastră. Ați putea scrie lista pe hârtie, vorbiți cu voce tare sau înregistrați-o în telefon. Pentru a urmări listele dvs. de recunoștință, încercați să păstrați un jurnal de recunoștință!

    Metoda 2 din 3:
    Extinderea înțelegerii dvs
    1. Imaginea intitulată devine lumină luminată 7
    1. Fii bun cu tine și pe alții. Extinderea bunătății iubitoare către dvs. și a oamenilor din jurul dvs. puteți îmbunătăți modul în care credeți. În plus, se răspândește bunătatea în jurul tău. Schimbați modul în care vorbiți cu voi înlocuind discuțiile negative cu auto-discuții pozitive. În plus, asumați cele mai bune lucruri despre ceilalți și iartă oamenii când alunecă.
    • În loc să judece oamenii, puteți să le "evaluați". De exemplu, ați putea observa că un anumit coleg este adesea târziu în termenele de întâlnire. Este bine să recunoașteți acest obicei și să vă ajustați așteptările atunci când lucrați cu ei. Cu toate acestea, nu aveți nevoie să le judecați prin presupuneri despre motivul pentru care au întârziat sau gândesc prost despre ele.
  • Imaginea intitulată deveni Iluminat Pasul 8
    2. Acționați în funcție de convingerile și valorile voastre. Pentru a afla ce este important pentru dvs., faceți un auto-inventar. Listează obiectivele, credințele de bază și ceea ce doriți în viață. În plus, gândiți-vă la ceea ce credeți că este cel mai important în viață, cum ar fi modul în care doriți să trăiți și cum credeți că oamenii ar trebui tratați. Apoi, faceți alegeri care reflectă ceea ce este important pentru dvs.
  • De exemplu, ați putea crede că experiențele sunt mai importante decât lucrurile, oamenii merită respectul, iar animalele nu sunt menite să fie folosite de oameni. Pentru a reflecta aceste idealuri, ați putea cheltui orice bani în plus pe care îi faceți pe călătorii, voluntari sau donați pentru a ajuta pe alții, tratați pe alții așa cum doriți să fiți tratați și să deveniți vegetarieni.
  • Bacsis: Când vei prinde un gând negativ, cum ar fi "Nu pot face asta," pauză și pune la îndoială gândul. Spune: "De ce cred asta?"Apoi, înlocuiți-l gândul cu ceva pozitiv, cum ar fi:" Dacă păstrez practicarea, mă voi îmbunătăți."

  • Imaginea intitulată devine lumină luminată 9
    3
    Ține minte o minte deschisă Când vă aflați despre lume și despre alte persoane. Este foarte ușor să fii prins într-o perspectivă îngustă a lumii, dar acest lucru vă poate împiedica să deveniți lumini. Fiecare persoană filtrează lumea prin mintea lor, astfel încât experiența fiecărei persoane a lumii și cum funcționează este puțin diferită. În unele privințe, acest lucru înseamnă că adevărul este relativ. Singurul mod în care puteți înțelege cu adevărat lucrurile este să vă deschideți mintea în modul în care alții văd lumea.
  • De exemplu, abordarea culturilor și a religiilor din afara dvs. cu scopul de a învăța și înțelegerea, nu judecând. În mod similar, nu presupuneți că toată lumea a avut aceleași experiențe ca și dumneavoastră. Fii deschis pentru a învăța mai multe despre cum trăiesc alții și de ce.
  • Puteți fi mai deschis mințit prin citirea mai mult și a vă aventurați în afara zonei dvs. de confort.
  • Imaginea intitulată devine lumină luminată 10
    4. Găsiți lecția în greșelile dvs. Fiecare persoană face greșeli, dar poate fi valoare în alunecare. În loc să vă aflați în jos, gândiți-vă cum această greșeală vă poate ajuta să creșteți și să progresați spre iluminare. În plus, căutați modalități prin care puteți evita să faceți din nou această greșeală în viitor.
  • Trebuie să faceți greșeli în viață pentru a învăța lecțiile de care aveți nevoie pentru a deveni persoana care trebuie menită să fie. Uneori experiența este cel mai bun profesor.
  • Întrebați-vă întrebări cum ar fi: "Ce pot învăța de la asta?"Cum mi-a schimbat acest lucru?"Sau" Ce pot face diferit data viitoare?"
  • Imaginea intitulată devine lumină luminată 11
    5. Citiți ce au scris alții despre iluminare. S-ar putea să nu fiți capabil să deveniți pur și simplu citiți cuvintele altora, dar învățați ceea ce cred că alții vă pot ajuta să înțelegeți mai multe despre gândurile voastre. Citiți cărțile scrise de marii filozofi și profesori, în special cei pe care credeți că au ajuns la iluminare.
  • Amintiți-vă, nu trebuie să credeți că tot ceea ce spune cineva.
  • De exemplu, studiați mari filozofi și profesori, cum ar fi Gautama Buddha, Isus, Lao Tzu, Shunryu Suzuki, Mohammed, Dante Alighieri și Sir Francis Bacon.
  • În mod similar, este util să înveți despre calea nobilă de opt ori și cele patru adevăruri nobile, care vă pot ajuta să găsiți iluminarea.
  • Metoda 3 din 3:
    Meditatând
    1. Imaginea intitulată devin Iluminat Pasul 12
    1
    Să se angajeze la mediatizare cel puțin 10 minute în fiecare zi. În timp ce meditația vă poate ajuta să câștigați iluminarea, va trebui să o faceți în mod regulat. Din fericire, nu aveți nevoie de instrumente speciale sau cantități masive de timp pentru a media. Puteți sta sau umbli în meditație oriunde te afli. Doar concentrați-vă asupra respirației.
    • Inițial, stabilește un scop de a face 5-10 minute de meditație pe zi. De-a lungul timpului, puteți extinde lungimea meditațiilor dvs. dacă doriți.
  • Imaginea intitulată devine lumină luminată 13
    2. Faceți o meditație de ședere pentru a vă liniști mintea. Stați într-un mediu liniștit, liniștit, cu picioarele încrucișate sau într-o poziție confortabilă. Închideți ochii și observați cum simte corpul vostru. Apoi, concentrați-vă asupra senzației de respirație. Când mintea ta se rătăcește, întoarce-ți gândurile la respirația ta de îndată ce observi.
  • Nu vă judecați că vă lăsați mintea să rătăcească, deoarece este o parte normală a meditației.
  • Bacsis: Dacă vă luptați să vă concentrați asupra respirației, încercați să numărați fiecare inspirație sau expirați.

  • Imaginea intitulată devine lumină luminată 14
    3. Faceți o meditație de mers pe jos pentru a încuraja o mai mare conștientizare. O meditație de mers pe jos se schimbă așa cum credeți. Puteți să vă plimbați sau să mergeți într-o cale stabilită. Pe măsură ce mergeți, gândurile vor veni în mintea voastră. Lăsați-i să treacă fără judecată sau să se țină pe ei. Acest lucru permite gândurilor luminate să vă intre în minte și să vă ridicați conștiința.
  • Nu încercați să vă gândiți în special la nimic. Lăsați-vă gândurile voastre să vină și să plece.
  • S-ar putea să vă concentrați și pe respirația dvs. sau pe pașii dvs. pentru a vă ajuta să vă liniștiți mintea, dacă este de curse.
  • Imaginea intitulată devine lumină luminată 15
    4. Căutați meditații ghidate online sau prin aplicații gratuite. Este posibil să preferați o meditație ghidată, în funcție de nivelul de experiență și de obiectivele dvs. Din fericire, puteți găsi multe opțiuni online sau prin intermediul App Store. Experimentați cu meditații diferite până când găsiți unul care funcționează pentru dvs.
  • De exemplu, temporizatorul de cap, calm, și Insight sunt toate aplicațiile de meditație care oferă o versiune gratuită.
  • Imaginea intitulată devine lumină luminată 16
    5. Alăturați-vă unei clase de meditație sau unui centru dacă doriți să lucrați cu un profesor. Deși puteți medita pe cont propriu la domiciliu, este posibil să preferați să lucrați cu un profesor. Puteți găsi unul prin căutând clase în zona dvs. sau căutați un centru local de meditație. Ca altă opțiune, s-ar putea să mergeți la templul dvs. budist local sau la centrul comunitar.
  • Este posibil să puteți lua cursuri online.
  • În plus, verificați site-urile ca întâlnirile.com sau Facebook.COM pentru grupurile de meditație care se întâlnesc în zona dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nimic din viață nu este permanent, așa că încercați să nu fiți atașați de oameni, lucruri sau idei. Lumea se schimbă în mod constant și evoluează.
  • Dacă practicați să fiți mai conștienți de moment, veți observa că devine mai ușor și mai ușor de făcut fără a încerca.
  • Este mai bine să vă concentrați asupra faptului că ați făcut schimbări pozitive pentru dvs. și să fiți mai prezenți în viața voastră, mai degrabă decât în ​​căutarea activă a iluminării. Concentrați-vă pe calea, nu pe destinație.
  • Tu ești cheia pentru propria dvs. iluminare, așa că nu te bazezi pe alții să te ajuți să o găsești.
  • Avertizări

    Medicamentele de modificare a minții pot fi foarte periculoase și nu vă vor permite să renunțați la călătoria la găsirea iluminării.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar