Cum să argumentați pentru existența lui dumnezeu

Oricine îl simte pe Dumnezeu, poate vedea și simți Dumnezeu în ele. Ei trăiesc cu Dumnezeu. Dumnezeu trăiește cu ei în inimile lor. Ei simt Dumnezeu ca o energie în jurul lor și în interiorul lor. Ei își dau seama că Dumnezeu este o credință superioară, o prezență mai mare. Îl crave.

Pași

  1. Imaginea intitulată susțin pentru existența lui Dumnezeu Pasul 1
1. Aflați despre iluminare. Iluminarea spirituală înseamnă a obține o revelație spirituală sau o înțelegere profundă asupra sensului și scopului tuturor lucrurilor, de a comunica sau de a înțelege mintea lui Dumnezeu sau de a realiza un nivel de existență fundamental schimbat, prin care sinele cuiva este experimentat ca un câmp care nu se schimbă de conștiință pură.Misticismul este urmărirea comuniunii cu identitatea sau conștientizarea conștientă a unei realități finale, a divinității, a adevărului spiritual sau a lui Dumnezeu prin experiență directă, intuiție, instinct sau înțelegere.
  • Imaginea intitulată susțin pentru existența lui Dumnezeu Pasul 2
    2. Realizați că fiecare religie se bazează pe experiența iluminării fondatorului său:Creștinismul lui Isus, Islamul lui Muhammad, iudaismul lui Avraam, budismul lui Buddha, hinduismul multor luminați. Centrul unei religii este iluminarea. Religia va duce la iluminare. Moise a fost luminat, când a văzut un tufiș strălucitor (ars) după mulți ani de o viață retrasă în deșert. A văzut lumina lui Dumnezeu în tufiș. Isus a devenit luminat, după ce Ioan Botezătorul ia dat energia iluminării (energia Kundalini). După acest Isus a meditat de 40 de zile în deșert. Apoi diavolul (ego-ul său) la părăsit și îngerii i-au slujit (a fost capabil să ajute cu energia iluminării, colegii umani). Buddha a luat iluminare după șase ani ca un yoghog sub copacul lui Bodhi. Mara (diavolul) a dispărut și Buddha sa odihnit în fericire.
  • Imaginea intitulată susțin pentru existența lui Dumnezeu Pasul 3
    3. Realizați că Dumnezeu este un mister care poate fi descris ca fiind personal și impersonal.În iudaism, creștinismul și Islamul Dumnezeu este văzut ca o persoană acționată. Dumnezeu este o ființă supremă, care poate fi abordată ca persoană și a cerut ajutor. Hinduismul, budismul și taoismul (filosofia chineză) preferă conceptul abstract al lui Dumnezeu. Dumnezeu este un câmp de conștiință mai mare (cosmos, unitate, fericire).
  • Imaginea intitulată susțin pentru existența lui Dumnezeu Pasul 4
    4. Realizați că există concepții diferite despre Dumnezeu în aceeași religie. Moise are în contrast cu Isus, un concept abstract al lui Dumnezeu. În definiția sa centrală, Moise descrie pe Dumnezeu ca: "eu sunt." Aceste cuvinte se referă la Dumnezeu ca o stare fericită de a fi una dintre experiențe în iluminare. În cuvintele "eu sunt" Drumul regal către iluminare este menționat. Omul trebuie să dezvolte o conștiință cosmică. El pierde simțul sinelui său (ego). Sexperiență el însuși ca o conștiință pură, ca una cu totul și poate spune doar, "eu sunt." El nu poate spune: "Eu sunt ... (Nume)." El se identifică cu totul. În yoga se numește sat-chid-ananda, compusul din a fi, unitate și fericire.
  • Imaginea intitulată susțin pentru existența lui Dumnezeu Pasul 5
    5. Dovediți-vă pe Dumnezeu prin iluminare. Există milioane de martori în lume pentru faptul că iluminarea. Milioane de oameni în toate culturile și în orice moment au atins iluminarea. Toți au avut aceeași experiență, deși au folosit cuvinte diferite pentru a descrie pe Dumnezeu: "Natura, Universul, Tao, Brahman, Nirvana, Manitou, Allah, Domnul". Știința modernă a studiat mulți lumini luminată și a confirmat abilitățile lor specifice. Toată lumea poate verifica dovada. Complet develvestigat de U.S. Cercetătorii creierului acum câțiva ani a fost Matthieu Ricard. Au găsit o fericire interioară deosebit de mare, seninătate, pace și compasiune interioară.
  • Imaginea intitulată susțin pentru existența lui Dumnezeu Pasul 6
    6. Întrebați lipsa de credință a celeilalte persoane și întrebați-le dacă știu despre complexitatea științelor. Dacă o fac atunci cum pot să creadă că o astfel de lume perfectă poate exista fără o altă forță care o gestionează? O planetă ușor accelerată sau încetinită ar putea distruge întreaga omenire. Cu toate acestea, nu sa întâmplat.
  • sfaturi

    Dovada fizică a lui Dumnezeu este că Dumnezeu nu numai că există într-o realitate luminată, ci și ca o exterioară; "Corpul și sufletul sunt separate. Există o viață de după viață, există un paradis, rugăciunea este utilă, Dumnezeu poate acționa prin minuni. " Pentru a dovedi acest lucru, avem nevoie de o mulțime de dovezi convingătoare.
  • THIST: Faceți o eroare logică majoră, cât și alți cercetători creierului. Dacă Dumnezeu poate fi perceput de creier (există chiar anumite zone ale lui Dumnezeu), acest lucru nu înseamnă că Dumnezeu este numai în creier. Dacă un măr poate fi perceput de creier, asta nu înseamnă că nu există nici un măr real în afara creierului. Dumnezeu poate exista în interiorul și în afara creierului. Persinger a făcut o dovadă psihologică a lui Dumnezeu. Mulțumiri minunate.
  • Fizica se apropie de realizarea că există una sau mai multe dimensiuni mai mari în universul nostru. (Teoria șirului, mecanica cuantică) Hans-Peter Dürr: "Practic, nu există un astfel de lucru ca material. În primul rând, există doar conexiuni la Fundația Materială. Prin urmare, am putea numi material de conștiință. Energia apare numai ca fiind coagulată în secial, un spirit solidificat. Multe descoperiri ale fizicii cuantice nu sunt doar imateriale, dar aceasta este o lucrare în moduri complet diferite, care nu are nimic de-a face cu sensul spațial standard tridimensional pe care îl avem. Este un câmp de informații pur, un fel de cod cuantic. Nu are nimic de-a face cu masa și energia. Acest câmp de informații se întinde pe întregul univers. Cosmosul este informația întreagă deoarece acest câmp nu are nicio limită. Există doar unul, dar această entitate unită este diferențiată."
  • Folosind stimularea magnetică transcranială, cercetătorii au cauzat subiecți să experimenteze epifanii religioase la flipul unui comutator. Iluminarea sau sentimentul religios profund, există astfel ca fenomen psihologic. Există două posibile interpretări ale acestor informații: "puternic" Ateii ar susține că epifanii religioși indusă de TMS respinge existența lui Dumnezeu demonstrând că experiențele religioase apar dintr-o sursă fizică. Tediștii susțin că, deși este posibil "truc" cineva să creadă că au o experiență religioasă, există și "real" experiențele religioase indusă de Dumnezeu care există independent de "fals" cele induse de magneți puternici.
  • Există dovezile psihologice și fizice ale existenței lui Dumnezeu. Pentru dovada psihologică a lui Dumnezeu, este suficient ca iluminarea să fie mentală și că unul luminat vede pe Dumnezeu. Dumnezeu ca o experiență transcendentă este deja dovedită. Sunt mulți martori luminați.
  • Nu uitați să păstrați o minte deschisă. Dacă credeți cu adevărat, apoi înțelegeți partea opusă și acceptarea față de oamenii care nu cred că vă vor ajuta să aflați mai multe. Un teist un fel și deschis va avea mult mai mult succes cu argumentând pentru existența lui Dumnezeu decât un teror supărat și nepoliticos.
  • Avertizări

    Noile perspective pot apărea în mod constant. Evaluarea rezultatelor cercetării este extrem de dificilă. Multe opinii sunt posibile. Și este un lucru bun. Dumnezeu este mai mare decât capacitatea umană. Sunt posibile numai dovezi circumstanțiale. Și ratingurile sunt supuse principiului evaluării gratuite. Toată lumea își poate forma propria opinie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar