Cum să găsiți fericirea dvs

Cineva din viața ta - poate un profesor sau un autor de auto-ajutor - vă poate instrui să "urmăriți fericirea."Dar, ce este fericirea? Se referă la fericirea supremă sau euforia, starea în care faceți exact ceea ce ar trebui să faceți și totul este chiar în lumea voastră. Puteți găsi propria dvs. fericire personală prin stimularea conștiinței, pozitivității și deschiderii în viața voastră.

Pași

Metoda 1 din 3:
Devenind mai conștienți
  1. Imagine intitulată Restul cu ochii Deschis Pasul 16
1. Începe o practică de meditație. Meditaţie este o practică veche legată de reducerea ratelor de depresie, anxietate și durere. În plus față de îmbunătățirea sănătății fizice și mintale, puteți obține mai mult în acord cu gândurile și sentimentele dvs. interioare cu meditație. Practica vă poate ajuta în căutarea dvs. pentru fericire.
  • Meditația poate părea dificilă pentru începători, dar se reduce la trei pași simpli: găsiți un loc confortabil. Concentrați-vă pe respirația profundă. Întoarceți-vă atenția asupra respirației când se rătăcește.
  • Îmbunătățiți starea dvs. meditativă prin proiectarea unui spațiu sacru doar pentru practica dvs. S-ar putea să stați pe o pernă, să aprindeți o lumânare sau să plasați o vază de flori sau o plantă ghivetă în apropiere. Începeți prin practicarea a aproximativ cinci minute pe zi. Creșteți acest timp încet până când puteți medita timp de douăzeci de minute la un moment dat.
  • Înregistrările de meditație ghidate, videoclipurile și aplicațiile vă pot ajuta să vă concentrați în timpul meditației dvs.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă arătați complet diferită și frumoasă Pasul 6
    2. Începe o practică de jurnalizare. Luați timp în fiecare zi pentru a reflecta asupra evenimentelor din acea zi. Jurnalizarea vă poate ajuta să găsiți modelele de gândire recurente, cum ar fi evenimentele sau activitățile care vă aduc o mare bucurie. După o perioadă de jurnalizare, puteți deveni mai conștienți de fericirea dvs.
  • Luați câte cinci până la zece minute până la ziarul zilnic.
  • Imagine intitulată Control O Rush Rush Adrenalină Pasul 8
    3. Face yoga. Adesea considerată meditație în mișcare, yoga este o alegere excelentă dacă găsiți meditația prea intimidantă. Yoga vă permite să dezvoltați o legătură profundă și semnificativă cu corpul și mintea.
  • În plus, yoga promovează, de asemenea, acceptarea corpului, încurajează consumul de mâncare și oferă beneficii cardiovasculare - toate acestea vă pot aduce mai aproape de fericirea dvs.
  • Fie înscrieți-vă la o clasă la nivel local, fie urmăriți un tutorial pe YouTube. Există multe tipuri de yoga, deci încercați câteva înainte de a vă angaja în practica dvs.
  • Imaginea intitulată se calmează când tu
    4. Petreceți timp în natură. Dincolo de frumusețea sa naturală, marele în aer liber vă pot oferi o scăpare din cererile vieții de zi cu zi. Timpul petrecut în medii naturale ajută la restabilirea psihologică, permițându-vă să vă eliberați necazurile și să vă apropiați de fericire.
  • Puteți găsi chiar că, în plus față de a vă curăța mintea pentru o mai mare conștientizare, natura poate funcționa ca o mare sursă de bucurie pentru dvs.
  • Dedicați cel puțin 30 de minute în fiecare zi pentru a fi în aer liber. Nu trebuie să mergeți la munți sau în sălbăticie. Un spațiu verde în orașul dvs., cum ar fi o grădină sau un parc, oferă și beneficii.
  • Imaginea intitulată Rugați-vă ca un pas creștin 22
    5. Activați-vă spiritualitatea. Găsirea fericirii dvs. este despre auto-descoperire. Mulți oameni găsesc practici spirituale și / sau religioase îi ajută să câștige o mai mare înțelegere în scopul lor în viață și, în cele din urmă, fericirea lor. Există multe modalități de a intra în legătură cu spiritualitatea dvs .: natura, tăcerea, meditația, rugăciunea și muzica, printre altele.
  • Cum vă activați spiritualitatea nu contează. Ce contează este că vă deschideți mintea pentru a descoperi mai multe despre tine și despre existența voastră.
  • Metoda 2 din 3:
    Devenind mai pozitiv
    1. Imaginea intitulată acționează ca o fată bogată Pasul 2
    1. Practicați recunoștința. Recunoștința este un act de a onora lucrurile minunate din viața ta. Este ca și cum ar fi mulțumit universul pentru ceea ce apreciați și trimiteți mesajul "Da, mai mult, vă rog!"În loc să locuiți pe ceea ce nu vă place, atunci când vă întoarceți atenția asupra a ceea ce apreciați, vă invitați mai multe din viața voastră.
    • Găsiți-vă fericirea prin exprimarea recunoștinței pentru binele din viața voastră. În fiecare zi, scrieți cel puțin trei lucruri, oameni sau evenimente pe care sunteți recunoscători.
    • Utilizați o alarmă sau o aplicație pentru a seta memento-urile de recunoștință zilnică pentru dvs.
  • Imaginea intitulată știe când o fată ascunde ceva pasul 5
    2. Recreați cele mai fericite momente. Pe măsură ce construiți încet conștientizarea dvs., puteți începe să observați lucrurile, activitățile, oamenii sau evenimentele care vă fac să vă simțiți mai ales euforic. Lăsați-vă grămada de lucruri bune să crească făcând tot mai multe dintre aceste lucruri.
  • Faceți o listă a lucrurilor care vă aduc bucurie incredibilă. Le faceți cât de des puteți. De exemplu, ați putea găsi bucurie în cântări. Dacă da, găsiți o modalitate de a cânta aproape în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată Evaluați-vă șansele în timpul unui interviu de angajare Pasul 6
    3. Faceți o muncă semnificativă. Veți petrece o mulțime de viață de lucru, deci este o idee minunată de a face ceva care vă aduce bucurie. Acest lucru nu poate fi chiar ocupația dvs., ci un loc de muncă lateral sau un proiect de pasiune. Când lucrați că simțiți că este intenționat și plăcut, sunteți mai angajați și mai puțin stresați.
  • Dacă nu faceți deja o muncă care vă vorbește pasiunea, aflați ce ar putea fi. Consultați un consilier de carieră, un loc de muncă-umbră, sau citiți o carte despre o industrie care vă interesează.
  • Imaginea intitulată acționează ca o fată bogată Pasul 7
    4. A da inapoi. Voluntariat și munca de caritate poate aduce un sentiment profund de scop pentru dvs. De asemenea, vă ajută să vă simțiți conectați la comunitatea dvs. Faptele de al dezinteresului ca acesta sunt minunate pentru ceilalți, dar ei beneficiază și pe tine. S-a arătat înapoi că sporește durata de viață, depresia mai mică, stimulează stima de sine și duce la mai multă fericire.
  • Găsiți o cauză că vă simțiți inspirată și vă aflați în spatele ei. Dedicați câteva ore în fiecare săptămână sau lună la serviciul comunitar. Scrieți un cec la o caritate pe care o credeți. Sau voluntar pentru a ajuta un vecin sau un prieten.
  • Metoda 3 din 3:
    Devenind mai deschis
    1. Imaginea intitulată are o mare imaginație Pasul 13
    1. Asuma riscuri. Găsirea fericirii dvs. este o afacere riscantă, deoarece nu puteți fi sigură în cazul în care călătoria dvs. vă va conduce. Blissul dvs. vă poate solicita să renunțați la locul de muncă, să lăsați o relație nefericită sau să vă deplasați în întreaga țară. Adoptați o atitudine de deschidere spre experiențe - în special cele care vă înspăimântă.
    • Dacă o oportunitate se prezintă că de la distanță se trezește fericirea dvs., mergeți la el. De exemplu, un prieten solicită și întreabă dacă doriți să vă alăturați pe o călătorie rutieră. Adânc în jos, vrei să mergi, dar gândiți-vă la toate motivele logice pe care ar trebui să le stați. Găsirea fericirii tale este de a lua acel salt și a face acest lucru - pentru că poate duce undeva magic.
    • Stați în zona dvs. de confort nu vă va păstra fericirea. În schimb, confruntați-vă temerile și găsiți modalități de a vă extinde experiențele.
  • Imaginea intitulată trăiește o viață mai completă după vârsta medie de vârstă 1
    2. Incearca lucruri noi. Deschiderea experienței este, de asemenea, despre provocarea dvs. pentru a vă extinde cunoștințele sau înțelegerea lumii din jurul vostru. Nu veți putea găsi fericirea dvs. dacă faceți lucrurile pe care le-ați făcut deja. Faceți un angajament de a încerca un lucru nou zilnic sau săptămânal.
  • De exemplu, ați putea mânca la un nou restaurant, citiți o carte de la un autor pe care nu-l place, de obicei, sau să loviți o conversație cu cineva, deși sunteți de obicei timid.
  • Încercați să nu răsturnați lucrurile noi. Prea multă gândire vă poate face să ezitați sau să interferați cu bucuria dvs.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile de gestionare a timpului comun Pasul 9
    3. Fii curios. Sunteți mai bine poziționați pentru a vă găsi fericirea când aveți o minte deschisă. Deci, nu reduceți nimic. Dacă vedeți ceva interesant, aflați mai multe. Dacă cineva spune ceva care vă scântește interesul, puneți întrebări.
  • Imaginea intitulată râde Pasul 10
    4. Așteaptă dezamăgiri și a face lumină. Când vă deschideți la noi experiențe, trebuie să anticipați unele dintre ele fiind nefavorabile. S-ar putea să întrebați pe cineva interesant și să vă întoarceți. S-ar putea să mănânci la un restaurant nou și să nu-mi place foarte mult mâncarea. Așteptați acest lucru și să fiți bine cu el. Vedeți fiecare greșeală sau rezultatul rău pur și simplu ca împingându-vă mai aproape și mai aproape de fericirea dvs.
  • Este bine să faceți greșeli pe măsură ce mergeți. Aceste greșeli vă vor ajuta să învățați când vă confruntați cu experiențe noi.
  • Pentru a experimenta cu adevărat fericirea, faceți lumină a acestor dezamăgiri. De exemplu, dacă sunteți respins de o dată potențială, ați putea să vă gândiți "Știu că nu era sufletul meu!" Dacă nu vă place mâncarea la un restaurant, gândiți-vă la dvs "A fost o experiență interesantă, dar cu siguranță nu mă voi lua din nou aici."
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar