Cum se îmbracă ca o fată (transgender)

Ești gata să arăți lumii că ești o fată superbă, deci probabil că vrei să-ți pun cel mai bun picior de modă înainte. Când începeți pentru prima oară să vă exprimați sexul ca o fată transformă, găsirea aspectului potrivit se poate simți complicat și poate puțin copleșitor. Ca și alte fete, probabil că aveți propriul sentiment unic de stil, așa că nu vă faceți griji cu privire la tendințele sau încercarea de a se amesteca. Meriți să vă uitați și să vă simțiți cel mai bine, deci concentrați-vă pe stilurile pe care le iubiți și ceea ce vă face să vă simțiți cel mai bine.

Pași

Metoda 1 din 3:
Exprimându-ți stilul
  1. Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 1
1
Determinați forma corpului astfel încât să puteți accentua cele mai bune caracteristici. Fiecare femeie arată diferită și identificarea calităților dvs. unice vă va ajuta să vă dați seama cum să vă îmbrăcați pentru a vă îmbunătăți frumusețea naturală. Uită-te la tine în oglindă pentru a vedea care seamănă corpul tău seamănă. Cea mai obișnuită formă pentru Trans Femei este un triunghi inversat.
  • O formă a corpului triunghi inversat înseamnă că umerii dvs. sunt mai largi decât șoldurile dvs. Puteți echilibra umerii prin adăugarea de volum pe corpul dvs. inferior. Opțiuni excelente pentru aceasta includ rochii de linie, pantaloni sau fuste, și blugi tăiate.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 2
    2
    Purta un sutien care se simte confortabil și vă oferă formă. Este bine să săriți purtând un sutien dacă preferați un aspect androgin sau pur și simplu nu-i plac. Dacă aveți sânii sau doriți mai multe curbe în sus, un sutien grozav vă poate ajuta să vă atingeți aspectul cel mai bun. Obțineți un sutien care se potrivește la un magazin de lenjerie pentru cea mai bună potrivire. Dacă sunteți prea nervos pentru a obține o potrivire, vă puteți măsura pentru un sutien la domiciliu folosind banda de măsurare a țesăturii.
  • Pentru a vă măsura, începeți prin împachetarea benzii de măsurare în jurul corpului dvs. sub sanii dvs., unde va merge trupa sutienului. Aceasta este dimensiunea trupei tale. Apoi, măsurați partea cea mai largă a sânilor dvs. Să scadă măsurarea benzii de la măsurarea la sân pentru a găsi dimensiunea paharului. În general, o diferență mai mică de 1 din (2.5 cm) este o ceașcă AA, 1 în (2.5 cm) Diferența este o ceașcă, 2 în (5.1 cm) Diferența este o ceașcă de b și așa mai departe.
  • Încercați un sutien de căptușit sau adăugați-vă propriul umplutură dacă doriți ca aspectul sânilor mai mari.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 3
    3. Redați cele mai bune caracteristici, astfel încât arată frumusețea dvs. naturală. Secretul de a căuta superb face evidențierea frumuseții dvs. unice. Stați în fața unei oglinzi și alegeți ce vă place cel mai mult despre corpul vostru. De exemplu, poate aveți picioare lungi, minunate sau o talie clar definită. Alegeți costumele care accentuează caracteristicile dvs. preferate, astfel încât ochii fiecăruia să fie atrași de ei.
  • Utilizați culori închise pentru a minimiza zonele pe care doriți să le ascundeți și purtați culori ușoare pentru a atrage atenția.
  • Să presupunem că aveți picioare mari. S-ar putea să purtați pantaloni scurți, pantaloni personalizați sau fuste și rochii scurte. Dacă vă place talia voastră, arătați-o cu ajutorul hainelor, purtând o jachetă tăiată pe o suprafață mai lungă sau purtând un vârf tăiat tăiat. Dacă brațele tale sunt minunate, du-te fără mâneci când vremea permite.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 4
    4. Alegeți costumele care vă fac să vă simțiți cel mai bine. Hainele tale ar trebui să te facă să te simți fericit! Când vă simțiți atractivi, vă sporește încrederea, ceea ce face ca alți oameni să vă vadă la fel de atractivă. Redați-vă cu aspect diferit pentru a vedea ce vă face să vă simțiți minunat. Iată câteva idei pentru a începe:
  • Pentru un aspect simplu casual, încercați o cămașă tunică lungă peste jambiere, o rochie de maxi drăguță, sau blugi și un tricou drăguț.
  • Dacă vrei ceva un pic dressier, s-ar putea să purtați o rochie de linie cu o pereche distractivă de ciorapi sau de blugi de vânătoare de la Bootck, o cămașă tunică și o eșarfă drăguță.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 5
    5. Luați un indiciu din ce alte fete sau femei rochia ta de vârstă. Puteți purta orice doriți, deci nu vă faceți griji prea multe despre regulile de modă "."În același timp, s-ar putea să vă luptați să vă dați seama unde să începeți când vine vorba de a vă construi garderoba. Check out ce poartă colegii dvs. pentru a obține inspirație de stil. Luați în considerare tipurile de îmbrăcăminte pe care le iubiți, precum și ceea ce nu se potrivește stilului dvs. personal.
  • Nu vă faceți griji prea mult despre ceea ce alte persoane poartă. Concentrați-vă pe ceea ce vă face să vă simțiți cel mai bine.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 6
    6. Accesați-vă costumele pentru un amplificator de stil. Puteți alege să săriți accesorii dacă preferați, dar sunt o modalitate distractivă de a vă exprima simțul stilului. La început, încercați să adăugați 1 sau 2 accesorii la aspectul dvs. Pe măsură ce vă dezvoltați stilul, ați putea încerca să adăugați mai multe.
  • De exemplu, s-ar putea să purtați cercei în mod obișnuit pentru a atrage atenția asupra brățărilor tale frumoase sau brățară pentru a vă arăta încheieturile.
  • Colierele nu pot fi cea mai bună opțiune dacă încercați să vă ascundeți Apple a lui Adam. Încercați pe un colier înainte de ao cumpăra pentru a vedea cum arată pe tine.
  • Purtați o geantă de mână sau o pungă dacă doriți.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 7
    7. Scoateți părul corpului numai dacă este ceea ce doriți. O mulțime de fete și femei își rade alarmele și picioarele, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci asta. Dacă preferați un aspect neted, aplicați o cremă de ras sau o bară de bărbierit pe piele. Apoi, radeți cu atenție zona până când este netedă. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați hidratant la picioarele dvs. după ce radeți pentru o piele mai moale, mai fină.
  • Dacă părul dvs. este foarte lung, îl puteți tăia cu o pereche de foarfece. Puteți utiliza foarfece regulate sau foarfece de manichiură. Aveți grijă să nu vă tăiați pielea.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 8
    8. Nu vă simțiți presați să se conformeze idealurilor altor persoane. S-ar putea să simți că trebuie să fii ultra femme ca o fată transformă, dar asta nu este total adevărat. Puteți fi orice tip de fată pe care o doriți și este bine să purtați tot ce este mai confortabil pentru dvs. Nu există nici un mod "corect" sau "greșit" de a fi o fată, deci ascultați vocea voastră interioară când decideți ce este perfect pentru dvs.
  • De exemplu, nu există niciun motiv pentru care nu puteți purta blugi și tricouri dacă acesta este stilul tău. O mulțime de fete nu poartă rochii, așa că nu simți că trebuie să le purtați.
  • Metoda 2 din 3:
    Styling parul tău
    1. Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 9
    1. Purtați părul în jos sau într-o coadă de cal pentru o opțiune simplă și ușoară. Nu aveți nevoie de o coafură elaborată să arate grozav. Lăsați-vă părul în jos pentru un stil drăguț, de zi cu zi. Dacă simțiți că aveți o zi de păr rău, legați-vă părul înapoi într-o coadă de cal.
    • Dacă părul tău este lungimea bărbiei sau mai mult, s-ar putea să încerci să-l curzi cu un fier curling.
    • Puteți avea o lungime părului ca o fată, așa că nu vă simțiți ca părul scurt este masculin.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 10
    2. Experimentați cu panglică și up-dos dacă vă place să vă fixați părul. S-ar putea să vrei să încerci ceva distractiv cu părul tău. Încercați să-l împrăștiați sau să-l puneți într-un bun. Jucați cu părul pentru a vedea ceea ce arată cel mai bine. Urmăriți tutoriale YouTube pentru sfaturi și trucuri pentru a face stilurile dvs. de lucru.
  • Practicați o nouă coafură în seara sau în weekend, astfel încât să aveți o mulțime de timp. Ar putea lua puțină practică pentru ao face bine.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 11
    3. Accesați-vă părul cu cleme și benzi dacă vă place. În timp ce nu aveți nevoie de accesorii de păr, ele pot fi o adăugare distractivă a aspectului dvs. Puneți pe o bandă de cap să vă îmbrăcați stilul și să vă păstrați părul din față. Utilizați cleme drăguțe de păr pentru a ține părul înapoi sau pentru a adăuga doar o atingere girly.
  • Dacă sunteți conștient de sine în legătură cu părul scurt, accesoriile vă pot ajuta să vă jucați partea feminină. Cu toate acestea, amintiți-vă că o mulțime de fete au păr scurt și arăți grozav cu sau fără accesorii.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 12
    4. Vizitați un stilist de păr dacă doriți un aspect nou. Acum că vă exprimați pe deplin sexul, ați putea dori o coafură cu totul nouă. Faceți o întâlnire cu un stilist pentru a obține stilul dvs. perfect.Dacă știți ce fel de tăietură doriți, aduceți fotografii pentru stilistul dvs. de a utiliza ca inspirație. Dacă nu sunteți sigur ce tăiere va fi flatter-ul dvs., întrebați stilistul dvs. pentru sfaturi.
  • Metoda 3 din 3:
    Aplicarea machiajului
    1. Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 13
    1. Jucați în jur cu machiajul pentru a găsi arată că vă place. Machiajul este o modalitate excelentă de a vă exprima personalitatea și sentimentul de stil. S-ar putea să nu realizați acest lucru, dar aplicarea machiajului este o abilitate care adesea ia practica. Din fericire, este distractiv și ușor de încercat un machiaj diferit. Pentru mai multe îndrumări, urmăriți tutoriale YouTube sau citiți articole din revistele Style.
    • Începeți cu elementele de bază, cum ar fi aplicarea Fundației, Concealer, Blush și Fishadow. Apoi, încercați să vă distrați ca un ochi de fum sau o buză îndrăzneață.
    • Există o tona de produse de machiaj diferite acolo, dar nu trebuie să le folosiți pe toate. Încercați să nu vă copleșiți de opțiunile dvs. În schimb, încercați să vă recreați că vă place și să mergeți de acolo.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 14
    2. Alegeți o fundație Matte, deoarece va crea o textura mai uniformă. Ca o fată transformă, este normal ca să aveți texturi diferite ale pielii în părți ale feței dvs. din cauza acneei hormonale sau a părului facial. Nu vă faceți griji prea multe despre aceste probleme, deoarece probabil că nu vor fi vizibile sub machiaj. Du-te cu o fundație Matte, deoarece va ajuta la acoperirea acestor zone și ar trebui să rămână în toată ziua.
  • Căutați o formulă de uzură lungă, care este mai puțin probabil să se topească.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 15
    3. Acoperiți zonele întunecate cu un concealer care are peoții de piersici sau portocalii. Probabil aveți cercuri întunecate sub ochi, care este destul de comun. În plus, este posibil să aveți unele umbrite peste buza superioară sau în jurul părții inferioare a feței dvs. dacă ați crescut vreodată părul facial. Aceste zone sunt destul de ușor de acoperit, așa că nu vă faceți griji prea multe despre ele. Utilizați vârful degetului pentru a vă da concealerul sub ochi și peste zone pe care le-ați folosit pentru a aplica părul feței înainte de a aplica fundația.
  • Lăsați concealerul să se usuce timp de aproximativ un minut înainte de a vă pune pe fundație.
  • Imagine intitulată rochie ca o fată (transgender) Pasul 16
    4
    Formați-vă sprâncenele așa că vă cad în ochii tăi. Great sprâncenele pot schimba întregul aspect al feței tale. Deplasați firele de păr pentru a crea forma sprâncenei pe care o doriți. Ca altă opțiune, obțineți sprâncenele în mod profesional de un artist de machiaj sau de tehnician de frunte.
  • Puteți găsi videoclipuri YouTube pentru a vă ajuta să învățați cum să vă modelați cu ușurință sprâncenele.
  • Dacă vă place să jucați cu machiaj, ați putea încerca să vă umpleți sprâncenele sau să le remodelați.
  • sfaturi

    Cereți alte femei Trans pentru sfaturi. Ei pot avea câteva sfaturi și trucuri pentru a vă împărtăși cu dvs.
  • Încercați să vă amintiți că trăsăturile pe care le considerați "masculine", cum ar fi umerii largi sau un piept mic, sunt, de asemenea, comune între femeile CSI. Nu te simți rău despre aceste trăsături, deoarece nu te fac mai puțin de o femeie.
  • În plus față de aspectul fizic, expresia dvs. de gen ar putea include lucruri cum ar fi modul în care umblați, vorbiți, și țineți-vă corpul. S-ar putea afecta și modul în care experimentați și arătați emoții, comportamentul dvs. și interesele voastre.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar