Cum să se ocupe de schimbările de dispoziție (fete)

Uneori, schimbările de dispoziție pot să pună asupra fetelor fără nici un avertisment. Sentimentele pot merge rapid de la fericit să tristă spre extrem de supărat. Acest lucru poate fi extrem de enervant și confuz! Poate fi greu de știut ce să facă atunci când în chestiile leagănilor de dispoziție sau cum să se ocupe de daunele pe care le provoacă pe cele din jurul tău. Vestea bună este acolo sunteți Lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă ocupați de schimbările dvs. de dispoziție.

Pași

Partea 1 din 3:
Copierea cu schimbări de dispoziție
  1. Imagine intitulată 78532 1
1. Odihnestete. Nu obțineți suficient somn, cu siguranță afectează schimbările de dispoziție. Poate fi greu să dormi destul de mult când prietenii tăi vor să vorbească sau să stea noaptea, dar să-ți amintești că este important să dormi suficient pentru a vă simți cel mai bine. Dacă puteți, spuneți-le că veți vorbi cu ei a doua zi și că aveți nevoie de somn suficient. Bineînțeles că nu vrei să pierzi cu prietenii tăi, dar nu-l face un lucru în fiecare noapte.
  • A sugerat că adolescenții și pre-adolescenții primesc 8 până la 10 ore de somn în fiecare noapte.
  • Imagine intitulată 900px 78532 24 1
    2. Uita-te la modul în care foamea afectează starea ta de spirit. Asigurați-vă că mâncați în mod regulat și mâncați alimentele potrivite. Aceasta înseamnă să rămâi departe de încărcături de zahăr și incluzând un echilibru de carbohidrați, proteine, fructe și legume în fiecare zi. Dacă săriți o masă sau nu mâncați suficient, observați dacă acest lucru vă afectează starea de spirit. Asigurați-vă că mâncați în mod regulat pentru a evita schimbările de starea de spirit legate de foame.
  • O dietă care este ridicată în grăsimi saturate și niveluri calorice poate duce la depresie.
  • Cei care consumă mai multă apă, fibre, acid ascorbic, triptofan, magneziu și seleniu au o stare mai bună în general. Dietele care sunt grele pe leguminoase, fructe și legume, cum ar fi dieta mediteraneană, îndeplinesc aceste criterii.
  • Adăugați acid folic, care poate fi găsit în verde cu frunze și fasole.
  • Imagine intitulată 78532 2
    3. Evitați cofeina. Cofeina vă poate întrerupe somnul. Poate provoca, de asemenea, nervozitate, anxietate, umbre și deshidratare. Dacă aveți frecvent moodiness, scoateți cofeina și vedeți dacă vă ajută. Poate că un lucru care te împinge peste margine.
  • Efectele cofeinei sunt de obicei simțite în decurs de cinci până la 10 minute și pot dura de la unu la cinci ore. Retereffectele pot dura până la 24 de ore.
  • O doză puternică de cofeină poate duce la jitteriness, o frecvență cardiacă crescută, iritabilitate și neliniște. O doză puternică este între 150-400 mg. (O cafea conține aproximativ 150 mg pe 12 oz.- O băutură energetică depășește 100 mg pe 12 oz - o cocs de dietă este de aproximativ 46 mg pe 12oz (sau o cutie).)
  • Dacă consumați cofeina, încercați să nu depășiți 50-150 mg sau aproximativ o ceașcă de cafea de 12oz.
  • Imaginea intitulată Obțineți un pachet de șase (pentru fete) Pasul 1
    4. Fă niște exerciții. Exercițiul vă poate ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit, să creșteți stima de sine și să îmbunătățiți somnul. Când vă exercitați, corpul dvs. eliberează endorfine, care vă ajută să intrați într-o stare de spirit mai bună și de-stres. Exercitarea este bună pentru sănătatea fizică și emoțională.
  • Se recomandă ca adolescenții să obțină o oră de exerciții aproape în fiecare zi.
  • Poate urăști sportul, dar asta nu înseamnă că nu poți exercita. Umblați pe câine, săriți pe trambulină, mergeți în patinaj în linie sau dansați.
  • Imaginea intitulată are o relație gay sau lesbiană Pasul 7
    5. Vorbeste cu cineva. Uneori este posibil să doriți să rămână singur și să evitați oamenii cu totul, și asta e în regulă. Dar este important să petreceți timp cu prietenii. Poate că aveți un prieten, puteți spune totul pentru a vorbi cu ea și lăsați-o să știe cum vă simțiți. Discutați cu un adult de încredere, cum ar fi un părinte, consilier de îndrumare sau antrenor.
  • Vorbește cu cel mai bun prieten al tău, sau poate spune salut la zdrobirea ta.
  • Imaginea intitulată Rămâi calm în timpul ciclului dvs. menstrual Pasul 9
    6. Înțelegeți că schimbările de dispoziție pot indica mai multe tulburări grave. Uneori leagănele de dispoziție sunt doar schimbări de dispoziție, în timp ce alteori pot indica o tulburare mai gravă. Dacă schimbările dvs. de dispoziție sunt mai intense decât alte fete, vorbește cu un adult de încredere în a vedea un profesionist de sănătate mintală pentru a explora alte cauze.
  • Dacă ați observat alte simptome, cum ar fi gândurile de curse, incoerența, gândurile disjuncte sau perioadele de energie excesivă, acest lucru poate indica simptome ale altor tulburări mai grave. Discutați cu un adult și un profesionist de sănătate mintală.
  • Partea 2 din 3:
    Manipularea emoțiilor
    1. Imaginea intitulată se răcește într-o zi fierbinte 2
    1. A se racori. Dacă vă simțiți supărat, acest pas este foarte important, iar dacă îl săriți, puteți face câteva lucruri pe care le puteți regreta în viitor. Dacă vă împingeți cu o dispoziție proastă, nu veți putea să vă gândiți clar și ați putea să vă aflați mai des. Dacă sunteți cu altcineva sau cu un grup de oameni, încercați să găsiți o modalitate de a scăpa sau de a vă scuza - poate pleca să meargă la baie.
    • Odată ce ești singur, ia ceva timp să te calmezi. Numărați la 10 sau luați unele respiratie adanca. Splash puțină apă pe față. Concentrați-vă asupra simțurilor și angajării cu mediul dvs., nu doar ceea ce vă simțiți.
  • Imagine intitulată Piața Fake Pasul 15
    2. Strigăt. Este timpul trecut timp de a vă odihni ideea că plânsul este "pentru copii" și este inadecvat. Mulți oameni se simt rușine de plâns, dar este o eliberare absolut naturală și sănătoasă a emoțiilor. Există de fapt unele beneficii pentru sănătate pentru a vărsa lacrimi: hormoni și toxine care se acumulează în timpul stresului sunt eliberați când plângeți lacrimi emoționale.Nu țineți înapoi! Lasă-te să plângi.
  • Poate că te simți jenat să plângi în public. Dacă se întâmplă acest lucru, scuzați-vă la baie sau ieșiți afară.
  • Imaginea intitulată nu mai este paranoică Pasul 1
    3. Fiți conștienți de gândurile negative. Poate fi ușor să intrați într-o spirală descendentă a gândirii negative. Înainte de a ști, aceste gânduri negative încep să afecteze modul în care vă simțiți. Fi în căutarea acestor modele comune de gândire negative:
  • Toate sau nu gândiți nimic: Fie crezi că totul este perfect și minunat, sau totul este oribil și urăsc viața.
  • Sărind la concluzii: "Știți" că lucrurile se vor dovedi prost sau își vor presupune că oamenii se gândesc negativ din partea dvs., chiar dacă nu există nici o dovadă concretă.
  • Catastrofizare: Suflați situația din proporție și credeți că nu vă puteți arăta niciodată fața sau că viața este ruinată.
  • Imaginea intitulată acceptă critica Pasul 18
    4. Provocați gândurile negative și gândiți-vă pozitiv. Dacă gândurile voastre spirală "Nimeni nu mă place și sunt singur," "Totul e de rahat," și "Nu voi fi niciodată fericită," Încercați să vă prindeți când începeți să cădeți în aceste capcane. Opriți și provocați aceste gânduri prin testarea dacă sunt sau nu adevărate. Având o perspectivă pozitivă este asociată cu beneficii de sănătate și psihologice, cum ar fi ratele mai scăzute de depresie și suferință și având o durată de viață mai lungă. Faceți o clipă și găsiți noi modalități de a vă gândi la ceea ce trece prin mintea dvs. ca negativ.
  • Uită-te la dovezi. Cand te gandesti "Nimeni nu mă place și sunt singur," gândiți-vă dacă este sau nu chiar adevărat. Dovezile "pentru" Această declarație ar putea fi faptul că cel mai bun prieten al tău a fost într-adevăr rău pentru tine la prânz și te simți într-adevăr singur. Dovezile "împotriva" Această afirmație este că aveți mulți alți prieteni care vă interesează, părinții dvs. și familia voastră vă iubesc. Poate că părinții celui mai bun prieten sunt divorțați, iar comportamentul ei nu are absolut nimic de-a face cu dvs.
  • Opriți gândurile negative, cum ar fi "totul e de rahat," și să le schimbe în gânduri pozitive. Poți să te gândești, "Nu, nu totul e de rahat. Chiar dacă mă simt într-adevăr chiar acum, știu că Chinchilla mea mă iubește și sunt încântat să văd un film mai târziu în seara asta."
  • Imaginea intitulată Scrieți un jurnal creativ Pasul 6
    5. Scrieți-vă sentimentele. Obținerea sentimentelor pe hârtie vă va ajuta să vă calma stresul și să înțelegeți ce se întâmplă înăuntru. Adesea, oamenii vor fi confundați de modul în care se simt, iar scrierea sentimentelor vă ajută să știți cum să vă rezolvați problema (problemele).
  • În timp ce poate fi util să scrieți sentimente confuze, nu faceți jurnalul dvs. despre negativitate. Luați în considerare scrierea despre o experiență plăcută, pentru a vă deplasa mai aproape de a simți mai multe emoții pozitive.
  • Partea 3 din 3:
    Înțelegerea corpului și a emoțiilor
    1. Imagine intitulată Hormoni de echilibru Pasul 1
    1. Recunoașteți ce cauzează schimbări de dispoziție. A deveni un adolescent este o muncă grea. Pe măsură ce corpul trece prin o mulțime de schimbări, hormonii își rewire corpul (și emoțiile!) să dorească independența și poziția socială. Aceasta înseamnă că doriți să faceți lucruri pentru dvs. și să nu aveți oameni care să vă spună ce să faceți. De asemenea, înseamnă că încercați să aflați cum "se potrivesc", vezi unde aparțineți și cum sunteți unic printre prietenii dvs.
  • Imagine intitulată 900px Spuneți simptomele de implantare din simptomele PMS Pasul 1
    2. Figurați dacă este legată de PMS. De-a lungul lunii, nivelurile de hormoni se schimbă. În mod surprinzător, acest lucru se întâmplă și cu băieții, dar într-un grad mai mic. Uneori, fetele observă o săptămână care îi face să se simtă moody. Începeți urmărirea perioadelor pentru a vă afla dacă este legată de PMS (sindromul pre-menstrual). PMS se întâmplă cu o săptămână înainte de perioada dvs. și poate include schimbări în poftele de alimente, leagănele de dispoziție, greutatea și dorința dvs. de sex.
  • Utilizați un calendar sau o aplicație smartphone concepută pentru a urmări perioada. Doriți să începeți urmărirea pe primul Ziua perioadei. Acest lucru vă poate oferi indicii dacă schimbările dvs. de dispoziție sunt în concordanță cu perioada dvs.
  • Tăiat sare, cofeină și zahăr pentru a ajuta la simptomele PMS.
  • Imagine intitulată Schimbarea modelelor de gândire negative Pasul 3
    3. Recunoașteți dacă schimbările de dispoziție pot fi atribuite oricărui stres recent. Aceasta poate fi o despărțire cu cel mai bun prieten sau prieten, pierderea unui membru al familiei sau a unui animal de companie sau a fi victima violenței sau abuzului. Dacă ați observat schimbări puternice de dispoziție după un eveniment dificil sau traumatic, ele pot indica un sentiment de stres copleșitoare.
  • Aflați dacă puteți lucra prin eveniment pe cont propriu sau dacă aveți nevoie să întrebați pe cineva (ca un adult sau terapeut de încredere) pentru ajutor.
  • Dacă ați experimentat traume sau abuz, voi absolut au nevoie de asistența unui profesionist pentru a lucra prin traume.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că nu puteți să vă ascundeți sau să fugiți din problemele dvs! Trebuie să le confruntați cu ei și să le rezolvăm, pas cu pas, indiferent de cât timp durează.
  • Încercați să obțineți o jucărie de relief de stres, cum ar fi o minge de squish, pentru a vă ajuta dacă sunteți supărat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar