Cum să întrebați ex-ul dvs. Pentru ajutor

Divorțul sau spargerile pot fi dificile pentru toată lumea. Când te duci în direcții diferite, uneori este foarte greu să continue fără ocazia de a ajuta mâna de la fostul tău soț. Continuați să citiți pentru sfaturi pentru a cere ajutor fără a vă deteriora relația cordială.

Pași

  1. Imagine intitulată Adresați-vă ex-dvs. de ajutor Pasul 1
1. Să înțeleagă ce solicitări sunt rezonabile și ce cereri nu sunt. Dacă aveți îndoieli că ar trebui să întrebați o terță parte imparțială înainte de a vă putea solicita o cerere a fostei dvs soț / soție.
  • Solicitarea unui Ex de a arunca o privire la proiectul de reparații este un lucru. Solicitați-vă fostului tău să stai în timp ce tu și noul tău băiat / prietena dvs. pleacă pentru weekend poate fi crud.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex pentru ajutorul Pasul 2
    2. Fiți sensibili că sentimentele și mândria pot fi încă răniți după împărțirea voastră. Înainte de a cere o favoare întrebați-vă dacă cererea ar putea fi insensibilă în oricum.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex-dvs. de ajutor Pasul 3
    3. Evitați să vă întrebați ex-ul dvs. pentru o favoare pe care nu ați cere un prieten foarte bun. Dacă cereți doar favorurilor atunci când aveți absolut nevoie de ele și păstrați favorurile rezonabile și în bun gust, aveți o șansă mai bună de a obține ajutor atunci când aveți nevoie de ea.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex-dvs. de ajutor Pasul 4
    4. Cerând bani poate fi controversată în funcție de starea financiară a ambelor părți și a termenilor dvs divorț. O cheltuială medicală neașteptată pentru un copil este o cerere financiară rezonabilă. Solicitarea de bani în fiecare săptămână, astfel încât să puteți cumpăra bijuterii nu este rezonabil pentru majoritatea oamenilor.
  • Dacă trebuie să cereți continuu bani pentru a vă hrăni copiii, poate fi timpul să vă întoarceți la avocat și să căutați ajutor de la instanțe.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex-ului pentru ajutor Pasul 5
    5. Încercați să vă oferiți ex-o notificare cât mai mult posibil atunci când cereți o favoare. Oferindu-le timp pentru a ajusta programul, bugetul lor sau lor dispozitie Este posibil să aveți mai mult succes.
  • Dacă vi se cere să ieșiți din oraș pentru muncă luna viitoare, este mai bine să întrebați ex-ul dvs. pentru a schimba weekend-urile acum decât săptămâna călătoriei dvs.
  • Căderea a financiar Bombshell pe ex-ul tău le poate face resentimente. Dacă știți că copilul dvs. are nevoie de muncă dentară sau de ochelari noi, este mai bine să o discutați înainte de mâna dvs. și să faceți un plan. Apelându-le în ziua și cererea de bani ar putea să vă lase pe amândoi supărați.
  • Solicitând favoruri rezonabile cu un interval de timp rezonabil, vă puteți păstra relaţie mai prietenos. De asemenea, vă permite o anumită latitudine ar trebui să aveți vreodată o urgență și aveți nevoie de ajutorul lor.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex-dvs. de ajutor Pasul 6
    6. Oferiți-vă să returnați favoarea și să spuneți-le, să le plătiți pentru gaz, sau să faceți ceva frumos pentru ex-ul dvs. atunci când vă dau a ajutarea mână. Asigurați-vă că știu că apreciați asistența lor și că vă pot numi Ajutor când au nevoie de ea.
  • Dacă dvs. vă ajută să tăiați și să puneți Crăciun Arborele pe care le puteți oferi pentru a-și înfășura cadrele pentru el, coaceți cookie-urile pentru el să ia la lucru sau să-i trimită acasă cu un card cadou la magazinul său preferat.
  • Dacă soțul dvs. ex vă prelevează când mașina ta moare, ar trebui să-i trimiți niște flori sau poate un card cadou la un salon.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex-ului pentru a ajuta pasul 7
    7. Nu cereți niciodată o favoare și apoi acționați dreptul la serviciu. Amintiți-vă, ar trebui să le tratați ca prieten și nu ca slujitor.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex-dvs. de ajutor Pasul 8
    8. Păstrați liniile de comunicare deschise. Nu le numiți doar când aveți nevoie de ceva. Acest lucru nu înseamnă doar apel la chat de atunci ar putea fi ciudat, dar ar trebui să vă amintiți cu siguranță zilele de naștere și sărbătorile și trimiteți un card.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex-dvs. de ajutor Pasul 9
    9. Spune "mulțumesc". Nu trebuiau să te ajute, dar au făcut-o.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex pentru ajutorul Pasul 10
    10. Stați cu planul. Dacă vor trece prin probleme de a vă ajuta să fiți la timp pentru a le întâlni, nu schimbați în mod constant timpul sau locul și faceți ceea ce puteți pentru al face mai ușor. Dacă planurile trebuie să se schimbe, să le dați cât mai multă atenție posibil.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex pentru ajutorul Pasul 11
    11. Știți când să întrebați pe altcineva decât ex. Dacă fostul tău te face să te simți vinovat, neajutorat sau îți face viața dificilă, ar trebui să te uiți în altă parte pentru ajutor. Începeți rețelele cu alți părinți, colaboratori etc. Obțineți un sistem bun de asistență și numiți doar ex-ul dvs. atunci când trebuie absolut.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex-dvs. pentru ajutor Pasul 12
    12. Întoarceți favoarea când ex-vă cere unul dintre voi. Poate fi incomod, dar dacă doriți să vă păstrați ex în sistemul dvs. de sprijin, trebuie să returnați favoarea ori de câte ori este posibil și rezonabil.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex-ului pentru ajutorul Pasul 13
    13. Nu folosiți niciodată ex. Ex-ul tău poate avea în continuare sentimente pentru tine. Solicitarea de ajutor sau folosirea sentimentelor lor în avantajul dvs. este în gust proastă. Dacă este necesar, ar trebui să fii foarte specific despre intențiile tale și să nu-i lași să creadă că face parte dintr-o reconciliere.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex-ului pentru ajutor Pasul 14
    14. Împărțirea responsabilităților creșterii copilului este de așteptat. Nu trebuie să simți că cererea dvs. de a vă lua anumite responsabilități este o favoare, dar o parte din abordarea părintească a echipei.
  • Păstrați comunicațiile deschise și comunicați adesea despre planuri, evenimente, numiri și finanțe privind copiii.
  • Nu confunda echipa de părinte cu mers pe jos peste fostul tău. Dacă le cereți să iasă din calea lor pentru ceva care este sarcina dvs., ar trebui să o considerați o favoare și să le mulțumim în mod corespunzător.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex-ului pentru ajutor Pasul 15
    15. Nu presupuneți niciodată. Vorbiți cu ex și de acord reciproc. Nu vă așteptați niciodată și nu faceți niciodată planuri pentru ei înainte de a discuta mai întâi.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex-dvs. de ajutor Pasul 16
    16. Nu folosiți niciodată vinovăția pentru a vă face drumul. Dacă nu vă pot ajuta, ar trebui să treceți la o altă opțiune. Încercând să-i facă să se simtă vinovat pentru că nu vă ajută să vă puteți deteriora relația prietenoasă. Doar pentru că erai o pereche o dată nu înseamnă că sunt obligați să vă ajute.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex-dvs. de ajutor Pasul 17
    17. Încercați să nu țineți o pradă dacă nu vă pot ajuta. Fii înțelegere. Oferiți-le să le ajutați cu un proiect și poate puteți dezvolta un post de despărțire relaţie care vă va permite amândoi să vă apelați unul pe celălalt pentru o mână de ajutor din când în când. Dacă doriți ca ex-ul dvs. să fie în sistemul dvs. de asistență, trebuie să luați o inițiativă și să faceți primii pași.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex-un ajutor Pasul 18
    18. A face o favoare pentru un ex, atunci când întreabă este un lucru. Încercați să nu vă depășiți limitele și să participe prea mult, arătând-o în mod neanunțat sau o folosește ca o scuză pentru a petrece timp în jurul tău. Ar trebui să apelați întotdeauna și să vă asigurați că este în regulă.
  • Imagine intitulată Adresați-vă ex-dvs. de ajutor Pasul 19
    19. Limitați mesajele de e-mail și mesajele text atunci când încercați să coordonați sau să comunicați cu ex. Acest lucru este deosebit de important atunci când lucrați probleme complexe. Nuanțele sunt adesea pierdute în mesaje text și e-mailuri. Ridicați telefonul, aveți a conversaţie și asigurați-vă că toată lumea este informată. Va preveni neînțelegerile și va proteja relația dvs. cordială și uneori fragilă.
  • sfaturi

    Adresați-vă ex-dvs. dacă este bine dacă le numiți din când în când pentru sfaturi privind sarcinile care au fost odată ale lor. Un fostul soț poate avea nevoie de ajutor înlăturarea unei pete pe covor și o fostă soție poate fi fără probleme pe probleme sanitare. Solicitarea permisiunii de a apela poate fi primul pas în crearea unei relații cordiale.
  • Evitați să cereți bani. Dacă trebuie să fiți de acord, de asemenea, cu termeni specifici pentru a vă plăti ex-întors. Asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu termenii și vă plătiți ex-întors în timpul convenită sau mai devreme.
  • Amintiți-vă că problemele financiare sunt motivul numărul unu pentru discordia maritală. Solicitarea de bani poate ruina relația cordială pe care o aveți cu ex.
  • Lăsați-i pe prietenii tăi să știe când ex-ul tău iese din calea lui pentru a-ți face o mare favoare. La fel ca vestea proastă, vestea bună se îmbolnăvește.
  • Este nevoie de timp pentru sentimentele rănite să se vindece. Săptămâna după divorțul dvs. este definitiv, poate fi prea devreme pentru a începe să vă ceară ex-ul pentru favoruri.
  • Dacă știți că fostul dvs. soț este foarte ocupat cu munca, trecând printr-un timp greu puteți să vă urcați și să faceți o ofertă. Întrebați dacă au nevoie de cosul de iarbă, copiii au luat o zi suplimentară sau două sau altceva care ar face viața mai ușoară. Nu numai că este un lucru frumos de făcut, dar puteți face o ofertă de ajutor confortabil pentru dvs. și în termenii dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar