Cum să datezi o femeie de cancer

Unii oameni cred că semnele astrologice pot afecta personalitatea. Dacă sunteți atras de cineva care este un cancer, știți că unele tipuri de cancer sunt calde, iubitoare și emoționale. Gândiți-vă la aceste calități pe măsură ce planificați datele și să dezvoltați o relație cu o femeie de cancer.

Pași

Metoda 1 din 3:
Date de planificare
  1. Imagine intitulată Data unei femei de cancer Pasul 1
1. Optați pentru setările intime. Unii cred că femeile de cancer nu iubesc unitățile mari, bogate. Ei tind să fie atrași de intimitate, astfel încât ei nu pot să-i placă un bar și un set de date. Optați pentru o locație mai mică, intimă în care este ușor de convervent.
  • De exemplu, rezervați o masă de colț într-un restaurant mic, romantic. De asemenea, puteți încerca o primă dată la o cafenea liniștită.
  • Dacă ieșiți la un bar, asigurați-vă că este liniștită. Barele cu muzică puternică și mulțimile uriașe sunt puțin probabil să câștige favoarea unei femei de cancer.
  • Imagine intitulată Data unei femei de cancer Pasul 2
    2. Ia excursii împreună. Unii cred că femeile de cancer iubesc călătoria. O modalitate bună de a planifica o dată este planificarea călătoriilor scurte. Ia-o departe pentru weekend ocazional de undeva ea nu a mai fost niciodată înainte. O femeie de cancer va aprecia acest gest.
  • Nu este nevoie să cheltuiți o avere într-o călătorie. O excursie de o zi într-un oraș din apropiere poate fi o modalitate excelentă de a petrece o sâmbătă cu o femeie de cancer.
  • Amintiți-vă că femeile de cancer preferă setările intime. La planificarea activităților pentru o excursie de o zi, căutați locații care sunt liniștite și low-cheie peste barele puternice și restaurantele aglomerate.
  • Imagine intitulată Data unei femei de cancer Pasul 3
    3. Faceți prima mișcare în timpul datelor. Unii cred că femeile de cancer preferă dacă partenerul lor face prima mișcare. Este puțin probabil să inițieze contactul fizic sau primul sărut. Dacă o femeie de cancer pare a fi angajată cu voi, încercați să vă spălați mâna, atingându-și brațul sau înclinați-vă pentru un sărut.
  • Imagine intitulată Data unei femei de cancer Pasul 4
    4. Planificați evenimente cu câțiva prieteni apropiați. Dacă planificați ceva de genul unei petreceri de naștere pentru o femeie de cancer, mai mică este, în general, mai bună. Femeile de cancer au câteva relații strânse și preferă să-și petreacă timpul cu grupuri mici de oameni. Adunați prietenii apropiați ai femeii canceroase pentru evenimente, mai degrabă decât invitarea, să zicem, toată lumea din biroul ei sau cunoscuții casual de la școală.
  • Puteți, de exemplu, o petrecere de ziua de naștere pentru femeia dvs. de cancer în casa dvs. Invitați câțiva dintre cei mai apropiați prieteni și planificați activități low-cheie cum ar fi jocurile de bord.
  • Dacă luați o femeie de cancer afară pentru ziua ei de naștere, invitați doar o mână de prieteni și alegeți o locație liniștită.
  • Imagine intitulată Data unei femei de cancer Pasul 5
    5. Alegeți gesturi romantice originale. Cei care cred în astrologie găsesc femeile de cancer apreciază sinceritate într-un partener mai mult decât cariera, bunurile materiale sau educația. Gesturile romantice ar trebui să provină dintr-un loc de sinceritate. Mai degrabă decât să încerci să o impresioneze cu o noapte de dată scumpă, du-te pentru ceva personal pentru ea.
  • De exemplu, nu trebuie să cheltuiți o mulțime de bani pe un restaurant fantezist. În schimb, planificați un prânz intimic de picnic în zonă care este personală semnificativă pentru dvs., cum ar fi parcul în care ați întâlnit prima dată.
  • Metoda 2 din 3:
    Încurajând o conexiune emoțională
    1. Imagine intitulată Data unei femei de cancer Pasul 6
    1. Fi direct și sincer cu ea. Unii găsesc că femeile de cancer sunt sincere și iubitoare de natură. Ei tind să fie atrași de partenerii care le pot potrivi în acest sens. Când se întâlnește cu o femeie de cancer, lucrați la deschiderea la ea. Fi sincer despre ceea ce simțiți și gândiți dacă doriți să câștigați favoarea ei.
    • Fii cinstit cu privire la așteptările privind relația. Lasă-i să știe dacă cauți ceva casual sau ceva mai lung. Femeile de cancer apreciază onestitatea.
    • Împărtășește-ți sentimentele cu ea. Dacă întreabă o femeie de cancer, "Ce mai faci?", ei nu caută un răspuns generic. Spune-i sincer. În loc să spui, "Sunt bine," spune ceva de genul, "Mă simt puțin stresat la locul de muncă. Putem vorbi puțin?"
  • Imagine intitulată Data unei femei de cancer Pasul 7
    2. Acceptați schimbări ocazionale de dispoziție. Potrivit astrologiei, femeile de cancer tind să aibă mai multe emoții volatile. Nu este neobișnuit ca o femeie de cancer să fie într-o stare bună dimineața și o dispoziție acră de noapte. Asigurați-vă că vă ocupați de emoțiile ei în consecință. Femeile de cancer au nevoie de parteneri care sunt capabili să sprijine și să-și înțeleagă sentimentele.
  • Nu încercați să vorbiți o femeie de cancer din sentimentele ei. Acest lucru nu va trece bine. În schimb, puneți întrebări și lăsați-o să se exprime.
  • Oferă sprijin mai degrabă decât sfaturi. Spune lucruri ca, "Îmi pare rău că te simți așa? Cum pot ajuta?"
  • Imagine intitulată Data unei femei de cancer Pasul 8
    3. Permiteți-i să aibă grijă de tine. Unii cred că femeile canceroase sunt în mod natural îngrijorând. Nu fi surprins dacă prietena ta de cancer vrea să te iubească puțin. Aceasta este modul în care femeile canceroase arată afecțiunea, așa că încercați să o acceptați mai degrabă decât să o împingeți de ea.
  • O femeie canceroasă poate dori să vă îngrijească când vă simțiți jos. Nu este neobișnuit ca ea să facă lucruri cum ar fi mâncărurile tale sau să-ți curăți casa dacă ai o zi proastă.
  • Permiteți-i să facă acest lucru ocazional. Nu încercați să o vorbiți din ea. În schimb, arată recunoștință. Mulțumesc pentru ceea ce face.
  • Imagine intitulată Data unei femei de cancer Pasul 9
    4. Asculta. Potrivit astrologiei, femeile de cancer trebuie să se exprime deschis. Ca partener de femeie cancer, trebuie să înveți să asculți. Când vorbește, dă-i toată atenția.
  • Faceți lucruri cum ar fi NOD și mențineți contactul vizual pentru a arăta că vă acordă atenție.
  • Repetați ceea ce a spus ea pentru a vă asigura că înțelegeți și întrebați întrebări clarificatoare, dacă este necesar. De exemplu, "Am auzit că te simți puțin stresat la locul de muncă. De ce este asta?"
  • Imagine intitulată Data unei femei de cancer Pasul 10
    5. Asigurați-vă că întrebați ce vrea ea. Cei care cred în astrologie găsesc că femeile de cancer tind să vrea un partener care este emoțional în sincronizare cu ea. Ea găsește intimitate prin faptul că cineva să-și înțeleagă dorințele și nevoile. Pentru a promova o metraj intimidă, asigurați-vă că cereți ce dorește.
  • Femeile de cancer își pot presupune că partenerii lor se află pe aceeași pagină ca ei. Poate presupune că, dacă o întâlnești, o înțelegi. Deoarece nu puteți vedea întotdeauna ce se întâmplă în minte, acest lucru poate fi frustrant. Asigurați-vă că ați luat inițiativa de a cere.
  • De exemplu, spune ceva, "Mă întrebam dacă am putea vorbi despre ceea ce vrei și ai nevoie? Dă-mi voie să știu unde ești cu această relație și ce simți."
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea unei legături Longterm
    1. Imagine intitulată Data unei femei de cancer Pasul 11
    1. Invitați-o în viața dvs. de origine. Unii cred că femeile canceroase sunt acasă de către natură. Dacă relația este gravă, invitați-o în viața dvs. de origine. Dați cheile la locul dvs. când vă simțiți confortabil. Permiteți-i să se întâlnească cu membrii familiei și prietenii. Într-o relație lungă, o femeie de cancer va dori să simtă că este într-adevăr o parte din viața ta.
  • Imagine intitulată Data unei femei de cancer Pasul 12
    2. Vorbește despre a avea copii. Potrivit astrologiei, femeile de cancer sunt mama de natură și tind să vrea familii. În timp ce nu fiecare femeie cancer vrea copii, să fie deschisă conversației. Nu este neobișnuit ca o femeie cancer să aducă copii într-o relație de lungă durată, așa că fii pregătit să-ți împărtășești sentimentele în ceea ce privește copiii. Dacă nu doriți copii, există o șansă o relație cu o femeie de cancer nu va dura pentru dvs.
  • Nu toate femeile canceroase doresc, totuși, copii. Unii ar putea dori să-și cheltuiască natura de îngrijire pe un animal de companie. Fii deschis pentru a obține ceva ca un câine sau o pisică cu o femeie de cancer în cele din urmă.
  • Imagine intitulată Data unei femei de cancer Pasul 13
    3. Comoară partea emoțională. Unii cred că femeile de cancer sunt foarte emoționale și iubitoare și au nevoie de un partener care apreciază acest lucru. Învață să-i vezi starea de spirit ca fiind pozitivă. Ea este expresivă și în legătură cu emoțiile ei. În timp ce acest lucru poate duce uneori la schimbările de dispoziție, îi ajută și la ea să fie mai emoțională expresivă cu bunătate, dragoste și sprijin.
  • Imagine intitulată Data unei femei de cancer Pasul 14
    4. Ține pasul cu comunicarea regulată. Unii cred că femeile de cancer preferă partenerii care sunt deschise și sensibile. Fiți pregătiți să vă împărtășiți cu ușurință emoțiile cu o femeie de cancer. Comunicarea regulată este esențială pentru o romantism Longterm.
  • Face timp să vorbească. Încercați să, să spuneți, să luați cina împreună în fiecare noapte. De asemenea, puteți învăța să faceți o conversație în timpul sarcinilor zilnice, cum ar fi să faceți feluri de mâncare.
  • sfaturi

    Întotdeauna amintiți-vă să arătați afecțiunea fizică.
  • Arătați întotdeauna că sunteți destul de politicos, deoarece îi copleșește.
  • Avertizări

    Persoanele canceroase pot fi deprimate, moody, egoist, și chiar urât.Asigurați-vă întotdeauna că nu faceți că femeia dvs. de cancer se simt ignorată.
  • Cancerul poate fi sentimental. Dacă nu au aruncat ceva, este probabil pentru că vor să o păstreze.
  • Cancerul este foarte patriotic. Nu-și insultați familia sau țara, chiar dacă fac o glumă despre asta din când în când.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar