Cum să-i convingeți pe părinți să vă lase să aveți un somn cu băieți

Dacă doriți să găzduiți un dormitor cu băieți și fete, atunci părinții dvs. ar putea avea unele îndoieli. Pentru a spori șansele ca ei să vă permită să aveți un dormitor coed, va trebui să discutați cu părinții dvs. într-un mod răcoros și calm și să oferiți multe detalii. Puteți, de asemenea, să faceți câteva lucruri suplimentare pentru a crește șansele ca părinții dvs. să spună da.

Pași

Partea 1 din 3:
Vorbind cu părinții tăi
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un somn de dormit cu băieții 1
1. Anulați un timp pentru a discuta despre planuri. Cel mai bun mod de a convinge părinții dvs. de orice este să vorbească cu ei într-un mod direct. Spuneți-le că doriți să discutați despre faptul că aveți un somn coed și întrebați când ar fi un moment bun pentru a vorbi. Respectarea timpului lor îi va arăta maturitatea și capacitatea dvs. de a gestiona un somn de dormit cu băieți și fete.
  • Asigurați-vă că alegeți un moment bun atunci când părinții dvs. nu sunt obosiți sau stresați. De exemplu, dacă părinții dvs. sunt obosiți când ajung acasă de la serviciu, atunci acest lucru nu poate fi cel mai bun moment pentru a cere.
  • Încercați să întrebați în timpul cina sau în weekend când părinții dvs. sunt într-o stare bună.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un somn de dormit cu băieții 2
    2. Întrebați într-un mod direct. Nu dansați în jurul întrebării, mormăi sau minciuni. Adresați-vă părinților dvs. despre faptul că aveți un somn coed într-un mod direct și clar. Va fi mai probabil să spună da dacă le întrebi într-un mod direct.
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "Mă gândeam să am un somnorier, iar câțiva dintre cei mai buni prieteni ai mei sunt băieți. Cum ați simți dacă aș avea un dormitor coed?"
  • De asemenea, asigurați-vă că părinții dvs. știu că nu sunteți interesați din punct de vedere romantic de oricare dintre tipii care vin peste. Încercați să spuneți ceva de genul: "Toți tipii pe care îi invit sunt doar prietenii mei. Nu mă interesează să mă întâlnesc cu privire la oricare dintre ele."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un somn de dormit cu băieții 3
    3. Explicați-vă că cunoașteți potențialele probleme ale unui somnoros coed. Reasigurați-vă părinții că știți că ar putea fi îngrijorați de potențialul de sex, alcool sau alte activități delincvente. Spune-le că nu veți participa la aceste activități.
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "Știu că ați putea gândi că vreau doar să am un somnoros pentru a păcăli cu băieți, dar vreau doar să mă distrez cu toți prietenii mei și unii dintre prietenii mei sunt băieți."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un somn de dormit cu băieții 4
    4. Asigurați-vă părinții că vă pot verifica pe dvs. și pe prietenii dvs. Asigurați-vă că părinții dvs. știu că vă așteptați ca ei să fie în jur în timpul somnului la Chaperone și prietenii dvs. Acest lucru îi va arăta că nu intenționați să faceți nimic pe care nu-l vor dori să faceți.
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "Chiar dacă nu vom face nimic rău, puteți să ne verificați oricând doriți. Nu veți avea nimic de îngrijorat."
  • Partea 2 din 3:
    Creșterea șanselor unui răspuns "da"
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un somn de dormit cu băieții 5
    1. Vorbește calm și evitați plânsul. Whining poate provoca părinții dvs. să vă trateze ca un copil, deci este important să evitați plânsul. Acționează ca un adult matur, tânăr, cerându-i părinților să aibă un somn de dormit cu o voce calmă.
    • Dacă se pare că părinții tăi ar putea spune nu, nu vă pierdeți răcoarea. Continuați să vorbiți respectuos și să le lăsați să termine să vorbească înainte de a sări și apăra de ce doriți să aveți un somn coed.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un somn de dormit cu băieții 6
    2. Fiți pregătiți cu toate detaliile. Dacă doriți să găzduiți un dormitor coed, asigurați-vă că aveți toate detaliile pe care le-ar dori. Solicitarea părinților dvs. să aibă un dormitor coed înainte de a lucra prin detalii, le poate face să creadă că nu sunteți suficient de maturi pentru a avea un dormitor coed.
  • Au o dată și o dată disponibilă atunci când cereți părinților dvs. să aibă un dormitor coed.
  • Faceți o listă a tuturor oamenilor pe care doriți să o invitați la Sleepover.
  • Aflați unde toată lumea va dormi. Cel mai bun pariu este să-i spui părinților că fetele vor dormi într-o singură cameră, iar băieții vor dormi într-o cameră diferită.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un somn de dormit cu băieții 7
    3. Dă-i timp să gândească și să vorbească cu alți părinți. Nu preserați părinții să ia o decizie imediat. Ei ar putea dori să cântărească opțiunile de a avea băieți și fete să doarmă, așa că le dați spațiu și timp să se gândească. Nu le bugați sau ar putea deveni iritați și doar spuneți nu.
  • Oferiți-le să le vorbească cu orice alt părinte între timp pentru a afla problemele procedurale
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un somn de dormit cu băieții 8
    4. Arată cât de responsabil sunteți. Faceți toate treburile voastre și asigurați-vă că toate temele dvs. sunt complete, astfel încât părinții dvs. nu trebuie să întrebe nici măcar. Lucrul în avans pentru a arăta maturitatea dvs. este o idee bună, astfel încât părinții dvs. nu trebuie să vă ceară să faceți ceva.
  • Faceți-vă toată temele în avans, astfel încât să nu cădeți în urmă pe școală.
  • Oferiți-vă să vă ajutați părinții cu lucruri precum curățarea, gătitul și funcționarea comisiilor.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un somn de dormit cu băieții 9
    5. Oferta de a avea băieții să meargă acasă înainte de a merge la culcare. Dacă părinții tăi par reticenți, atunci s-ar putea să vă gândiți să vă întrebați dacă aveți prietenele voastre să doarmă și să vină băieții și să stea afară. Prietenii tăi de tip ar putea rămâne până la un anumit timp, cum ar fi 10pm, și apoi capul acasă.
  • Țineți minte că acest lucru va însemna că prietenii tăi de tip va trebui să aranjeze să se plimbe acasă. Spune-i tuturor prietenilor tăi de tipul tău, astfel încât să poată face aranjamente pentru plimbări.
  • Partea 3 din 3:
    Planificați pentru un dormitor coed
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un somn de dormit cu băieții 10
    1. Cereți părinților dvs. să vă ajute să faceți o listă de reguli. Înainte de a invita oamenii, asigurați-vă că identificați niște reguli clare pentru oaspeții dvs. că părinții dvs. vor fi de acord. Tu și părinții dvs. puteți să vă așezați și să faceți o listă de reguli în prealabil și să postați lista undeva vizibilă oaspeților dvs. Unele lucruri pe care părinții dvs. ar putea dori să le puneți pe listă ar putea include:
    • Nu partajați pături sau pungi de dormit.
    • Nu saruta.
    • Nici o ședere pe ture.
    • Fetele stau în afara băieților dormitor și băieți stau din dormitorul fetelor.
    • Nu părăsi casa.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un somn de dormit cu băieții 11
    2. Alegeți o noapte care nu este o noapte școlară. Va fi mai ușor să-i convingeți pe părinți să vă lași să aveți un somn în cazul în care este într-un weekend. În acest fel, somnul nu va interfera cu somnul tău și nu te va face și prietenii tăi obosiți la școală a doua zi.
  • Având somnul va fi, probabil, mai ușor de părinții dvs., atâta timp cât au weekend-ul de lucru.
  • Aranja să aibă somnambul într-o noapte de vineri sau sâmbătă.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un somn de dormit cu băieții Pasul 12
    3. Planificați activitățile corespunzătoare. Jocurile de noapte târzii, cum ar fi eticheta de lanternă sau vânătoarele de scârțâie, sunt modalități excelente de a face pe toți cei implicați în partid. Ca gazdă sau chiar un oaspete, niciodată nu doriți ca nimeni să se simtă lăsat sau plictisit.
  • Filmele reprezintă o opțiune sigură și ușoară pentru Sleepovers. Alegeți filmele pe care părinții dvs. vor fi în regulă cu dvs. și cu prietenii dvs. vizionați. De exemplu, ați putea dori să respectați comediile PG sau PG-13 și filmele de aventură.
  • În funcție de vârsta dvs., jocurile cum ar fi rotația sticlei sau șapte minute în cer ar putea fi perfectă pentru a sparge gheața sau a face lucrurile cu adevărat ciudate. Rețineți că părinții dvs. probabil că nu vor aproba aceste jocuri, astfel încât să doriți să evitați aceste lucruri.
  • Jocurile video și de bord sunt întotdeauna o opțiune distractivă pe care toată lumea se poate implica.Puneți un teanc de jocuri de bord sau a înființat o consolă de joc în camera dvs. de familie.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar