Cum să-ți găsești sufletul

Uneori găsirea unui meci romantic perfect se bazează pe noroc. Cu toate acestea, este mai probabil să găsiți un partener în viață lucrand la îmbunătățirea atitudinii față de tine, dragoste, întâlniri și relații. Rezista tentației de a-ți găsi sufletul de suflet lăsându-l la Fates: Îmbunătățiți-vă strategiile de dating pentru a crește probabilitatea de a vă găsi iubitul.

Pași

Partea 1 din 2:
Găsirea potențialilor de suflete
  1. Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul Pasul 1
1. Bucurați-vă să fiți singuri. Poate părea contraintuitivă, dar este important să fii fericit și încrezător ca o singură persoană Înainte de a vă pregăti să vă găsiți sufletul. Relațiile vor dura mai mult dacă ambii parteneri sunt sănătoși, stabili și încrezători în ei înșiși. Dacă doriți să găsiți sufletul dvs. de suflet - și dacă doriți ca partenerul dvs. ideal să fie la fel de atras de dvs. - trebuie să știți cine sunteți, ceea ce doriți și ca dvs. Unele moduri de a vă bucura de timpul petrecut cu dvs. includeți:
  • Găsirea unor hobby-uri interesante de urmărit
  • Valuește prieteniile și familia
  • Urmărirea unei cariere interesante și stabile
  • Practica fiind încrezător si puternic
  • Păstrarea unui jurnal Pentru a vă ajuta să vă concentrați și să vă reamintim cât de departe ați venit
  • Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul Pasul 2
    2. Cultivă trăsături de dorit în tine. Faceți o listă de trăsături pe care le bucurați într-un partener. Poate că sunteți atras de un bun simț al umorului sau unui zâmbet frumos. Poate vă place pe cineva care este atletic și participă la sport, sau poate că sunteți atras de cineva care se bucură de citirea de romane. Indiferent de trasarea, luați în considerare modul în care ați putea să vă împingeți că trăit. Dacă lucrați în acest fel, ați putea găsi că ajungeți la întâlnirea cu cineva care vă împărtășește interesele și dorințele. Mai mult, dacă nu terminați să vă întâlniți cu sufletul dvs. în acest fel, vă veți îmbunătăți și ați învățat noi abilități.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul Pasul 3
    3. Ține minte o minte deschisă. Studiile arată că oamenii nu sunt întotdeauna capabili să prezică trăsăturile la care sunt cele mai atrase. Dacă faceți o listă de trăsături dorite, este destul de probabil că veți fi atras de o persoană în viața reală, care prezintă trăsături diferite. Este bine să aveți câteva relații de relații, pe măsură ce încercați să găsiți partenerul dvs. ideal: Cu toate acestea, lăsați instinctul dvs. să vă ghideze mai mult decât o listă de argumente pro și contra. S-ar putea să fiți surprinși de persoana minunată pe care o întâlniți.
  • Este deosebit de important să se evite anumite prejudecăți interne și prejudecăți. Nu judecați o persoană bazată pe culoarea pielii, religia, etnia sau vârsta. Ia ceva timp pentru a cunoaște persoana înainte de a decide dacă merită o relație sau nu o relație.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul Pasul 4
    4. Distrugeți persoanele atașate. Dacă întâlnești o persoană minunată care se află într-o relație cu altcineva, rezistă nevoii de a avea o aventură cu el sau ea. Cele mai multe relații care au început cu un act de infidelitate nu durează. Ele sunt înrădăcinate în lipsă și în dorința ce nu puteți avea mai mult decât în ​​adevărata afecțiune. Așteptați până când partenerul dvs. ideal este singur pentru un timp înainte de a-l urmări, pentru a vă asigura că relația dvs. are o șansă de luptă.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul Pasul 5
    5. Dezvoltați-vă rețeaua socială. Prietenii mai interesanți ai, cei mai interesanți străini pe care îi veți întâlni prin ei. Extindeți-vă rețeaua socială Pentru a vă extinde piscina de dating. Urmăriți prieteniile și cunoștințele apropiate dacă doriți să întâlniți oameni noi, promițători până în prezent. Unele modalități excelente de a se întâlni cu oamenii atrăgători includ:
  • Alăturați-vă unui grup de întâlniri
  • Participarea la un hobby
  • Voluntariat pentru o cauză pe care o ai grijă
  • Aderarea la o organizație de absolvenți
  • Cultivând prieteniile și cunoștințele pe care le aveți: Invitați prietenii la cină, găzduiți câteva petreceri sau programați o oră fericită
  • Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul Pasul 6
    6. Fii prietenos. Zâmbind și râzând va ajuta să faceți noi cunoștințe să se simtă mai confortabil în jurul vostru. Dacă doriți să încurajați pe cineva să se deschidă, țineți-vă limbajul corpului deschis și acționați într-un mod prietenos. Unele luminoase flirtează cu cineva care a atras este, de asemenea, o modalitate excelentă de a determina dacă sunt atrase de tine, de asemenea.
  • Imagine intitulată Găsiți sufletul dvs. Pasul 7
    7. Spune da la datele orbite. Prietenii tăi știu cine ești și ce îți place. Lăsați instinctul lor să vă ghideze dacă credeți că ați putea fi un meci bun pentru cineva pe care îl cunosc. Nu tot întâlniri pe nevăzute au succes, dar cu siguranță sunt. Nu vă închideți la oportunități de a întâlni noi oameni interesanți.
  • Imagine intitulată Găsiți sufletul dvs. Pasul 8
    8. Știți cum flirtează oamenii. Există numeroase stiluri de Flirt. Cu toate acestea, în general, cele mai de succes flirtere tind să fie respectuoase, lingvistice, expresive și de utilizare a corpului prietenos. Persoanele care folosesc limbajul corpului închis, tachinarea sau auto-deprecierea în flirturi tind să nu fie la fel de reușite. Acordați atenție următoarelor trăsături dacă doriți să flirtați sau să puteți recunoaște flirtul în altele:
  • Zâmbind și râde
  • Afirmând prin intrări sau acorduri verbale
  • Continuând conversația
  • Folosind limbajul corpului deschis (brațe deschise, picioare și palme)
  • Împărtășirea detaliilor personale
  • Făcând contact vizual
  • Punând întrebări
  • Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul Pasul 9
    9. Păstrați-vă profilul online de dating cinstit, dar misterios. Mulți oameni își găsesc colegii de suflete prin dating online. Cu toate acestea, poate fi o lume dificilă de navigat. Utilizatorii raportează că au mai mult succes atunci când își păstrează profilurile de dating sunt cinstite, dar scurte. Să fie un pic de mister atunci când alți utilizatori vă citesc profilul: Nu vă arătați imediat mâna. Utilizați datele pentru a vă cunoaște reciproc: nu lăsați profilul să facă toate lucrările pentru dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul Pasul 10
    10. Faceți cunoștință cu oamenii din locurile inimii. Oamenii sunt mai probabil să se simtă atrasi de altcineva când se află într-o situație de excitare. Având o bătaie rapidă a inimii, transpirația și experimentarea unor sentimente extreme pot face pe cineva mai susceptibil la sentimentele de atracție sexuală și de plăcere. Unele locuri bune, din punct de vedere fizic în care ați putea găsi un potențial coleg de suflet includ:
  • Sala
  • Locuri inalte
  • Filme de groază
  • Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul Pasul 11
    11. Spune-ți că nu există o singură persoană acolo pentru tine. Dacă ar fi fost doar o singură persoană care să se îndrăgostească de o altă persoană, atunci doar 1 din 10.000 de oameni ar găsi dragostea adevărată în timpul vieții lor. Știm cu toții că acest lucru nu este adevărat: oamenii se îndrăgostesc și au relații frumoase tot timpul. Nu deveniți obsedați de găsirea unei singure persoane pentru dvs.: În schimb, faceți-vă obiectivul de a dezvolta relații apropiate, susținute, sănătoase și iubitoare. Vedeți dacă sufletul dvs. ar putea să înflorească în fața dvs. în loc de șansa aleatorie de a vă oferi o persoană perfectă. Multe dintre cele mai satisfăcătoare tipuri de dragoste se întâmplă pe o perioadă lungă de timp, ceea ce indică faptul că suflemii devin atât de mulți ani de a se cunoaște reciproc.
  • Partea 2 din 2:
    Transformând un potențial coleg de suflet într-un suflet de-a lungul vieții
    Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul dvs. Pasul 12
    Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul dvs. Pasul 12
    1. Fi sceptic față de termen "suflet pereche." Sufletul de suflet presupune adesea că au fost făcute două persoane unul pentru celălalt și pot exista în armonie perfectă. Cu toate acestea, toate relațiile puternice, aproape de durabile vor implica conflicte și dezacorduri. Studiile arată că cuplurile tind să fie mai multumite de partenerii lor atunci când se gândesc la dragostea lor ca pe o călătorie sau o cale. Încercați să vă încadrați propria căutare pentru un suflet în acești termeni: nu căutați un meci perfect, armonios. În schimb, căutați un partener pentru a merge la călătoria vieții, inclusiv pozitive și negative. O altă modalitate de a fraza este că ar trebui să căutați pe cineva să crească, nu doar pe cineva care a fost destinat să vă cunoască.
    • Încadrarea iubirii dvs. ca destin în loc de ca o călătorie este deosebit de dăunătoare în timpul conflictelor sau argumentelor. În perioadele fericite, nu există o distincție la fel de mare.
  • Imaginea intitulată Găsiți-vă sufletul Pasul 13
    2. Ascultați instinctul. Studiile arată că reacțiile instinctive către o altă persoană sunt predictori importanți ai succesului relațiilor globale. Nu încercați să vă vorbiți din instinctele inițiale despre o persoană. Dacă aveți un sentiment bun despre el sau ea, urmăriți relația. Dacă vă simțiți incomod sau anxios despre relație - chiar dacă totul arată bine pe hârtie - ați putea dori să luați în considerare găsirea altcuiva.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul Pasul 14
    3. Nu lăsați perfecțiunea să ajungă în calea bunului. Perfecțiunea într-un iubit adesea nu se întâmplă imediat: este nevoie de timp. Dacă cineva pare a fi o potrivire bună, dar are unele imperfecțiuni ușoare, încercați să priviți imaginea mai mare. O iubire perfectă se poate întâmpla între doi oameni imperfecți.
  • Acest sfat nu se aplică "imperfecțiuni" care sunt de fapt abuziv sau controlat. Dacă partenerul dvs. încearcă să rănească, să insulte sau să vă izoleze de la alții, este o relație dealbreaker.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul Pasul 15
    4. Formează o legătură puternică de prietenie. Când găsiți un partener potențial, concentrați-vă pe construirea unei prietenii puternice cu el sau ea. Faceți activități distractive împreună, discutați unul cu celălalt despre obiectivele dvs. de viață, aflați despre interesele celuilalt și vă sprijiniți unul pe altul. Cuplurile care apreciază prietenia celuilalt sunt mai reușite, mai romantice și iubitoare pe termen lung. Cei care formează obligațiuni de prietenie vor găsi că sunt și mai romani unul cu altul (chiar și sexul este mai bun!).
  • Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul dvs. Pasul 16
    Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul dvs. Pasul 16
    5. A pune munca în relație. Chiar dacă întâlnești pe cineva care pare ideal pentru tine, amândoi va trebui să muncești din greu pentru a vă întări și a crește relația astfel încât să dureze. Aceasta înseamnă că ar trebui să rezolvați dezacordurile, să vă puneți obiceiurile enervante și să vă iertați unul pe altul. Unii dintre cei mai importanți pași de luat pentru a rămâne cu sufletul dvs. de suflet includ:
  • Ascultați activ la sufletul tău
  • Iartă-ți sufletul pentru greșeli minore
  • Sprijinirea hobby-urilor și a intereselor sufletului tău
  • Abținerea de la intrarea în relații cu alte persoane (dacă alegeți să fiți într-o relație monogamă)
  • Exprimând recunoștința față de sufletul tău
  • Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul dvs. Pasul 17
    6. Du-te la o zi dublă. Mergând pe o zi dublă cu un alt cuplu, vă poate ajuta să vă păstrați propria relație pasionată și iubitoare. Acest efect este deosebit de puternic atunci când tu și partenerul tău vorbește despre subiecte intime cu celălalt cuplu. Invitați doi prieteni apropiați la cină sau să vă alăturați unui grup de întâlniri destinat cuplurilor pentru a vă familiariza unul cu celălalt. Lăsați rețeaua dvs. socială să vă ajute și partenerul dvs. devin adevărați suflete.
  • Imagine intitulată Găsiți sufletul dvs. Pasul 18
    7. Lingura după sex. Relațiile sunt mai fericite și mai îndeplinite atunci când cuplurile au timp să fie afectuos fizic unul cu altul după sex. Dacă credeți că ați găsit-vă sufletul, asigurați-vă că faceți timp să vă înghițiți, să faceți o lingură și să discutați cu o pernă după sex. Aceasta va crea o buclă de feedback pozitiv care va permite relației dvs. să prospere.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul Pasul 19
    8. Au în minte obiective de viață. Este adevărat că doi colegi de suflet pot ajuta la modelarea vieții și obiectivelor altora. Cu toate acestea, este, de asemenea, important pentru tine să rămâi adevărat pentru tine în viață și dragoste. Luați în considerare ceea ce doriți cel mai mult în viață și dacă potențialul tău suflet de suflet vă poate ajuta să atingeți aceste obiective. Există câteva cazuri atunci când afecțiunea nu este suficientă pentru a susține o relație sau o viață: trebuie să vă apreciați și să vă împărtășiți și visele altora. Unele întrebări de reținut includ:
  • Cât de importantă este cariera mea și poate partenerul meu să încurajeze această carieră?
  • Vreau să am copii într-o zi? Partenerul meu?
  • Unde mă văd în 5 ani? 10? 20? Pot să-mi imaginez partenerul alături de mine?
  • Sunt partenerul meu și eu trăiesc fericit în aceleași tipuri de orașe / regiuni? Dacă partenerul dvs. este mizerabil în oraș, dar puteți trăi doar într-o metropolă plină de viață, ați putea dori să regândiți lucrurile.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul Pasul 20
    9. Evitați ciclismul de relații. Ciclismul de relații se referă la un ciclu de întrerupere / machiaj între parteneri. Aceste relații pot fi foarte atrăgătoare, deoarece acestea sunt înrădăcinate într-o combinație de familiaritate și emoție. Cu toate acestea, această entuziasm - în timp ce palpitant - este de obicei de tip negativ. Și studiile arată că cuplurile care intră într-un ciclu de despărțire / machiaj au adesea rezultate slabe pe termen lung. Amintiți-vă că ciclismul de relații nu numai că deveste timpul valoros și energia emoțională, dar s-ar putea împiedica să vă întâlniți pe cineva care este mult mai bine potrivit pentru dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă sufletul Pasul 21
    10. Acordați atenție sentimentelor de calm și confort. Dacă ați găsit un suflet, vă veți simți liniștit, plin de bucurie și veți crede că relația dvs. este una puternică și sănătoasă. Sufletul tău ar trebui să te susțină, și ar trebui să-ți susții sufletul. Dacă vă simțiți neliniștiți, nervoși sau priviri din cauza relației dvs., este posibil să nu fiți în relația corectă pentru dvs. Amintiți-vă că calmul, confortul și sănătatea relațiilor sunt mai importante decât drama, nervii sau adrenalina.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Persoana potrivită va veni la momentul potrivit.
  • Fii tu însuți. Dacă încercați să vă prefaceți altcuiva, ați putea dezamăgi și partenerul dvs. Fii ceea ce vrei să fii și prioritizați propriile scopuri de viață. La urma urmei, puteți întâlni în curând persoana în mod neașteptat, care îi place cine sunteți.
  • Nu fi prea pretențios. Dacă continuați să vă țineți pe persoana perfectă, sunteți garantat să pierdeți. Dacă sunteți într-o cameră plină de oameni cu interese similare, ar trebui să puteți alege unul sau două persoane pe care doriți să le cunoașteți mai bine. S-ar putea să vă surprindeți prin găsirea unui meci perfect.
  • În timp ce vă așteptați sufletul tău, oamenii s-ar putea întreba de ce ești singur. S-ar putea chiar să implice că este ceva "gresit" cu tine dacă ești "încă" singur. Te superi pentru acel fel de ignoranță. Amintiți-vă că nu trebuie să vă apărați să fiți singuri. Concentrați-vă pe bucurați-vă și îmbunătățiți-vă pe măsură ce așteptați să întâlniți un potențial partener.
  • Gândiți-vă la ceea ce doriți într-un partener pe termen lung, ca cineva care este fiabil, înțeleg sau ambițios. Concentrarea pe trăsături ca aceasta este mai utilă decât să ieșiți din lucruri mai superficiale, cum ar fi cineva.
  • Avertizări

    Există un pericol în a fi atât de idealist încât să analizați măsurile de siguranță de bază și steagurile roșii. Amintiți-vă că există încă oameni răniți care vor profita de speranță și o vor folosi împotriva dvs. Dacă, de exemplu, toți prietenii și familia dvs. cred că o anumită persoană nu este o potrivire bună pentru dvs., nu le periați. Ar putea fi pe ceva.
  • Nu confunda chimia cu destinul. Când vă întâlniți pe cineva care vă atrage intens, totul în corpul vostru ar putea să vă spună că acesta este sufletul tău, dar asta ar putea fi hormoni și să vorbească. Amintiți-vă că sufletul dvs. de suflet ar putea fi cineva pe care îl cunoașteți deja, dar niciodată nu a fost considerat romantic. Fiți răbdători și luați-vă timpul înainte de a decide dacă cineva are potențialul de a fi "alesul."
  • Nu obsetate peste găsirea sufletului tău. Venind ca fiind nevoiași și disperată pentru dragoste nu este atractivă pentru un suflet, și ar putea duce la alegerea unui partener nedorit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar