Cum să găsiți dragostea

Dragostea este atât de evazivă încât poate părea ca încercarea de a găsi că nu se va termina niciodată. Știm că există, pentru că alții o au, dar calea poate fi atât de murdacă încât este tentantă să renunțe la căutare. Nu există pași siguri garantați pentru a vă aduce iubirea, dar dacă urmați acest ghid, veți fi îndreptat în direcția cea bună.

Pași

Partea 1 din 3:
Cunoaste-te
  1. Imagine intitulată Găsiți dragoste Pasul 1
1. Înțelegeți ce aveți de oferit. Dragostea înseamnă împărtășirea cu altcineva care vă acceptă pentru cine sunteți. Înainte de a vă putea aștepta pe altcineva să vă accepte, totuși, trebuie să știți ce "auto" proiectați. S-ar putea să începeți prin scrierea răspunsurilor la aceste întrebări. Răspunsurile dvs. vor ajuta să picteze o imagine a "dvs." pe care o oferiți partenerului dvs. potențial.
  • Care sunt cele mai bune calități ale tale?
  • Ce îți place să faci cu timpul tău?
  • Ce-ți place despre tine?
  • Ce doriți să lucrați?
  • Ce te face să te simți inconfortabil?
  • Imagine intitulată Găsiți dragoste Pasul 2
    2. Construiți încrederea. Indiferent dacă sunteți un introvertit sau un extrovertit, o mulțime hilară plăcută sau un prieten foarte bun, fiți încrezători în ceea ce trebuie să oferiți altcineva. Când vine vorba de a găsi dragoste, nu există nici un tip de personalitate potrivit, nici o trăsătură specială care vă va face înainte. Contrar a ceea ce ați putea vedea în comediile romantice și sitcoms, toată lumea are o lovitură la dragoste - nu doar cea mai populară sau mai atractivă dintre noi. Deci știți ce aveți și dețineți-o.
  • Imagine intitulată Găsiți dragoste Pasul 3
    3. Știți ce căutați în altcineva. O parte a cunoașterii dvs. este cunoașterea nevoilor dvs. de relație. Scrierea a ceea ce considerați a fi cele mai importante trăsături ale partenerului dvs. potențial este o modalitate bună de a afla ce înseamnă de fapt atunci când spui că cauți dragostea.
  • Încercați să nu fiți prea specific cu această listă de trăsături. De exemplu, în loc să spună "Părul de șase picioare, părul maro, ochii întunecați", concentrați-vă pe trăsăturile de personalitate care contează pentru dvs. Vrei cineva care este sincer la o vină? Cineva care împărtășește pasiunea pentru cărți?
  • Poate fi de asemenea util să scrieți o listă de definit "No `."De exemplu, este posibil să nu doriți ca un partener care călătorește șase luni din an sau cineva care nu se înțelege cu familia.
  • Amintiți-vă că punctul de aici nu este de a nu-ți face o proiecție a viitorului tău partener - doar schițezi calitățile de bază pe care le-ai plăcut să ai într-un partener, astfel încât să poți înțelege mai bine nevoile tale. Sunt șanse, persoana pe care o faci iubitor va avea doar câteva dintre calitățile din lista dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Ajungeți la ieșire
    1. Imagine intitulată Găsiți dragoste Pasul 4
    1. Faceți cunoștință cu oamenii. Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este de a începe prin a face prieteni. Se spune întotdeauna că făcând prieteni este cea mai sigură modalitate de a găsi dragoste și asta pentru că este adevărat - este o modalitate excelentă de a construi o relație reciprocă bazată pe îngrijire și încredere. Când faci prieteni, păstrați aceste sfaturi în minte:
    • Nu fi judecător. Aceasta este probabil cea mai importantă regulă atunci când vine vorba de începuturile prieteniei și iubirii. Dacă nu puteți trece peste tunsoarea dorkică a cuiva, nu veți ști niciodată cât de bine ați fi ajuns împreună cu acea persoană. Atracția nu trebuie întotdeauna să fie acolo prima dată când întâlnești pe cineva.
    • Fii generos cu timpul tău. Făcând prieteni necesită un angajament puțin. Dacă sunteți serios despre găsirea iubirii, obțineți serios despre petrecerea timpului cu oamenii. Acceptați invitații la petreceri, evenimente sportive și concerte. Dacă nu sunteți prea mult de un geam, întrebați câțiva oameni la prânz sau cafea. Punctul este de a crea o mulțime de situații care vă oferă șansa de a cunoaște oamenii - și este greu de făcut de la casă.
  • Imagine intitulată Găsiți dragoste Pasul 5
    2. Prezentați-vă ca pe cineva disponibil. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să strigi la acoperișurile pe care sunteți într-o căutare pentru iubire, dar luați măsuri pentru a vă asigura că oamenii știu că sunteți disponibili și dispuși să luați lucrurile mai departe dacă apare ocazia.
  • Luați în considerare apariția dvs. Când căutați dragoste, îmbrăcați-vă ca cea mai bună versiune a dvs. Nu vă forțați într-un stil sau într-un aspect care vă face să vă simțiți incomod. În schimb, proiectați-vă încrederea și unicitatea cu haine curate și bine stilate și o expresie plăcută pe fața dvs. Adăugarea unui mic parfum sau a unui colon ajută, de asemenea, la trimiterea semnalului potrivit.
  • Să fie un ascultător atent și încurajator. Dacă găsiți pe cineva interesant, puneți multe întrebări. Data viitoare când vedeți acea persoană, urmăriți-vă prin amintindu-i ceva pe care el sau ea a spus și menționat-o la începutul conversației. Arătați persoanelor pe care le aveți grijă de ele.
  • Fi cinstit și sincer. Cu alte cuvinte, fii tu însuți. Dorința de a vă prezenta lumii așa cum sunteți un act de curaj și asta e atractiv.
  • Imagine intitulată Găsiți dragoste Pasul 6
    3. Încercați servicii de dating. Luați în considerare dating online, de exemplu. Folosind o rețea online de dating este o modalitate excelentă de a afla cine este disponibil în zona dvs. Cu toate acestea, nu intrați în capcana de a fi prea pretențioasă sau judecând pe toți după fotografia lor de profil. Dacă doriți să găsiți dragoste, va trebui să oferiți oamenilor o șansă - aceeași șansă că doriți să vă dea.
  • Alăturați-vă unui grup single la centrul dvs. religios sau la școală vă poate ajuta să circulați cu alți oameni care împărtășesc mentalitatea dvs.
  • Barurile și cluburile sunt locuri populare pentru a căuta dragoste, dar dacă doriți să găsiți o relație pe termen mai lung, ați putea găsi mai ușor să cunoașteți oamenii în locuri care facilitează conversația.
  • Partea 3 din 3:
    Face mișcări
    1. Imagine intitulată Găsiți dragostea Pasul 7
    1. Cereți oamenilor la date. Când ați găsit pe cineva care vă interesează și sunteți gata să vă mutați de la etapa "prietenului" la ceva mai profund, încercați să întrebați persoana care vă interesează la o întâlnire.
    • Încercați să mergeți cu noaptea clasică dаta: Cereți-i pe cineva la cină. Acest lucru va fi probabil să plătească data și va facilita o mare conversație.
    • Nu puneți prea multă presiune asupra formatului datei - concentrați-vă doar pe a avea un moment bun. Glumă în jur și să vă facă să vă simțiți bine - scopul este să vă distrați!
    • Gândiți-vă dacă doriți să continuați să vedeți această persoană. Are el sau ea pare să vă satisfacă nevoile cele mai importante? Există o atracție reciprocă? Dacă da, faceți planuri de a face altceva împreună. Dacă lucrurile continuă să meargă bine, relația dvs. poate lua o întoarcere mai profundă de aici.
  • Imagine intitulată Găsiți dragoste Pasul 8
    2. Rămâneți pe aceeași lungime de undă. Încercați să fiți în acord cu ceea ce vrea cealaltă persoană.
  • Nu fi prea pushy. Amintiți-vă că toată lumea se ocupă de nesiguranță și probleme personale și, uneori, semnalele se amestecă. Încercați să nu luați lucrurile prea personal în această etapă timpurie.
  • Textul și alte forme de mesagerie pot fi cele mai simple modalități de a comunica, dar este mai puțin probabil să vă dea reciproc impresia greșită în persoană sau chiar la telefon. Mișcați lucrurile împreună cu interacțiunea față în față.
  • Sfat de experți
    Lisa Shield

    Lisa Shield

    Dating Coachlisa Shield este un expert de dragoste și relații cu sediul în Los Angeles. Ea are o diplomă de masterat în psihologie spirituală și este un antrenor de viață certificat și de relații cu peste 17 ani de experiență. Lisa a fost prezentată în Post Huffington, Buzzfeed, La Times și Cosmopolitan.
    Lisa Shield
    Lisa Shield
    Dating antrenor

    Evitați gheața cealaltă persoană dacă nu sunt ceea ce căutați. Dragostea și relația Expert Lisa Shield spune: "Uneori oamenii vor dispărea mai degrabă decât să spună sincer, "Nu cred că suntem un meci."Cu toate acestea, este o disserină teribilă față de persoana pe care o vedeți. Cel puțin, trimiteți un e-mail sau un text spunând că nu mai sunteți interesat."

  • Imagine intitulată Găsiți dragostea Pasul 9
    3. Fi vulnerabili. La un moment dat în căutarea iubirii, este timpul să ne asumăm un risc și să vă deschideți persoana în care vă interesează. Spune-i ceea ce simțiți. Te poate face un pic inconfortabil, dar singura modalitate de a afla dacă această relație se întoarce în dragoste este să afle dacă sentimentul este reciproc.
  • Dacă persoana este interesată să continue relația cu dvs., puteți fi pe calea dvs. de a găsi dragoste. Dragostea este construită pe afecțiune, încredere, atracție, privință reciprocă - și totul începe cu oamenii de acord că ambii doresc să o urmărească. Veți ști că ați atins-o când vă găsiți că aveți grijă de partenerul dvs. pe un nivel profund, neegoist și că probabil veți fi întotdeauna.
  • Dacă există o lipsă de interes pe cealaltă parte, este important să știți când să o lăsați și să mergeți mai departe. Dragostea nerecuperați nu este ceea ce ați vrut să găsiți.
  • Imagine intitulată Găsiți dragoste Pasul 10
    4. Încearcă din nou. Dacă o relație pe care ați simțit-o duce la iubire nu funcționează, vă puteți simți rănit pentru o perioadă foarte lungă de timp. Este important să încercați din nou din nou. Când vă conectați cu cineva special, va merita suferința pe care ați experimentat-o ​​în călătorie.
  • sfaturi

    Invata din propriile greseli. Încercați întotdeauna să vă dați seama dacă ați fi făcut ceva greșit, astfel încât să nu repetați aceeași greșeală din nou.
  • Dacă vrei să găsești dragoste, fii o persoană iubitoare. Dragostea înseamnă dând cât de mult primiți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar