Cum să găsești fata potrivită

Găsirea fetei potrivite pentru o relație excelentă nu este ușoară. Cum descoperiți "unu" Pentru dumneavoastră? Știind cine sunteți, înțeleg ceea ce doriți și căutați în locurile potrivite sunt toți factorii cheie în găsirea MS. Dreapta.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă
  1. Imagine intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 1
1. Trăi cu o viață întreagă. Conducerea unei vieți interesante și împlinite vă va face mai atractivă pentru potențialii colegi. La urma urmei, ați dori să vă întâlniți pe cineva care aparent nu are interese, hobby-uri sau prieteni? Deveniți o persoană bine rotunjită, petrecând timp cu prietenii, urmărirea propriilor interese și dezvoltarea de noi hobby-uri. În felul ăsta, când întâlnești în cele din urmă fetița potrivită, vei avea multe de oferit-o în schimb.
  • Imagine intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 2
    2. Fii încrezător în tine. Nu te poți aștepta la o altă persoană să te iubească până când te iubești. În timp ce toată lumea are nesiguranța lor, lăsându-i să profite la maximum de dvs., vă veți face doar neatractiv pentru potențialii colegi. Dacă găsiți că nu vă puteți depăși nesiguranța, cereți unui prieten să vă sublinieze atributele. Dacă acest lucru nu este eficient, lucrați la construirea încrederii cu un consilier, terapeut sau un membru de încredere al clerului.
  • Scrie într-un jurnal de pozitivitate. Urmăriți realizările dvs., complimentele oamenilor vă oferă și orice gânduri bune pe care le aveți despre dvs. pe tot parcursul zilei. Gândurile negative despre tine pot să nu dispară complet, dar concentrarea mai multor pe pozitive din viața voastră vă va îmbunătăți sentimentul general de auto-valoare.
  • Încurajați-vă. Efectuarea afirmațiilor pozitive în fiecare zi vă poate ajuta să deveniți încrezători în sine. Pentru câteva momente în fiecare zi, priviți-vă în oglindă și spuneți-vă ceva încurajator, fie că este ceva ce credeți despre dvs. sau despre ceva ce doriți să credeți despre dvs. Puteți chiar să vă scrieți afirmațiile și să le plasați în locații accesibile, cum ar fi în interiorul portofelului sau paginii de întâmpinare a telefonului dvs. mobil.
  • Iartă-te. Între timp, amintiți-vă că nici o persoană nu este perfectă și toată lumea face greșeli. Asigurați-vă că vă iertați când demonstrați imperfecțiunea.
  • Imagine intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 3
    3. Evitați disperarea. Dessiness este o modalitate bună de a respinge partenerii romantic. Și cei care sunt atrași de disperare nu sunt probabil cei mai buni candidați pentru o relație sănătoasă. Când întâlnești o fată, nu renunți imediat la restul vieții tale ca să fie la fiecare Beck și să suni și să nu-i bombardeze cu apeluri și texte nesfârșite.
  • Când încercați prea greu să găsiți fetița potrivită, vă stabiliți și așteptările prea mari. Trăiți o viață împlinită și nu gândiți-vă atât de mult despre cum nu v-ați întâlnit partenerul sufletului. Iubirea găsește pe cei care nu caută.
  • Imagine intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 4
    4. Determinați calitățile pe care le căutați. Veți găsi că este mai ușor să recunoașteți un bun partener potențial atunci când o întâlniți dacă ați determinat deja caracteristicile pe care le căutați într-un partener. Ar trebui să fie religioasă, educată, amuzantă, bună față de animale sau iubiți copiii? Știind ce cauți, vei fi mai bine pregătit să recunoști un meci bun când o întâlnești.
  • Imagine intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 5
    5. Decideți cu privire la întreruptoarele dvs. de abandonare. Toată lumea are calități sau comportamente care sunt întrerupătoare de acord atunci când vine vorba de relații, indiferent dacă o realizează sau nu. Petreceți ceva timp gândindu-vă la caracteristicile pe care nu le doriți absolut în partenerul dvs. ideal. Pentru mulți, necinstea este un întrerupător de înțelegere, în timp ce alții se pot opune cruzimii, prejudecăților, abuzului de substanțe sau lipsei de ambiție. Cunoașterea întrerupătoarelor de acord este la fel de importantă în determinarea compatibilității ca cunoașterea a ceea ce vă atrage și vă poate salva mult timp și eforturi pierdute într-o relație moartă.
  • Unele puncte de conflict posibil pe care le-ați putea lua în considerare includ religia, opiniile politice, indiferent dacă doriți să aveți copii și unde doriți să trăiți.
  • Imagine intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 6
    6. Rămân flexibil. Doar pentru că ați decis ce calități vă atrage, asta nu înseamnă că partenerul dvs. ideal va avea fiecare dintre ele. De fapt, oamenii sunt adesea surprinși să găsească dragoste unde se așteaptă cel mai puțin. Gândiți-vă la atracțiile dvs. ca o orientare, nu o regulă strictă.
  • Imagine intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 7
    7. Nu judeca o carte prin coperta sa. Căutând un partener cu un anumit fizic, culoarea părului sau caracteristicile faciale este una dintre cele mai rapide căi de a găsi MS. Gresit. Chiar și cel mai bun aspect se estompează în timp, iar în timp ce chimia este importantă, dacă aveți doar chimie fizică în comun, relația dvs. este condamnată de la început.
  • Partea 2 din 3:
    Căutarea iubirii
    1. Imagine intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 8
    1. Maximizați oportunitățile. Nu lăsați căutarea dvs. de dragoste strict până la soartă - nu vă puteți aștepta să veniți peste femeia perfectă dintr-o vizită aleatorie la magazinul alimentar sau chiar în timp ce cumpărați o băutură la bar. Căutați într-o varietate de locuri, luând o clasă care vă interesează, aderați la un club, participând la biserică, vizitați site-uri online de dating sau chiar acceptarea datelor orbite.
    • Nu vă puneți toate ouăle într-un singur coș, fie. În timp ce ați putea lua o clasă de artă sau ați participat la o nouă biserică, asta nu înseamnă că nu ar trebui să testați și apele de dating online sau o varietate de alte oportunități disponibile pentru a întâlni noi femei.
  • Imaginea intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 9
    2. Căutați în locurile potrivite. În timp ce ar trebui să vă maximizați oportunitățile de a întâlni noi femei, nu vă pierdeți timpul să le întâlnim în locuri care nu sunt de interes pentru dvs. Dacă nu sunteți religioși, este posibil să nu doriți să întâlniți femeile la o biserică, iar dacă beți este un întrerupător pentru dvs., probabil că nu doriți să căutați un partener potențial la un bar. De asemenea, vizitați locurile care vă interesează. Esti un geek sci-fi? De ce să nu întâlnim femeile la un magazin de cărți sau o convenție de războaie Star? Sau poate sunteți un iubit al artelor. Ce zici de a căuta un partener potențial într-o clasă de artă sau la un muzeu?
  • Imaginea intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 10
    3. Demonstrează tenacitatea. Dacă la început nu reușiți, încercați, încercați din nou. Doar pentru că nu v-ați întâlnit femeile dvs. ideale pe un site de dating online, data orbului sau clasa de dans, care nu înseamnă că nu vă va aștepta la următoarea. Nu renunta la o modalitate de a intalni femeile doar pentru ca nu a reusit prima data sau doua. Lumea este plină de oameni, și găsirea partenerului potrivit este foarte mult un joc de numere în care veți întâlni adesea o mulțime de MS. Greșeli înainte de a găsi MS. Dreapta.
  • Partea 3 din 3:
    Identificarea fetei potrivite
    1. Imagine intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 11
    1. Întreabă-o afară. Așa cum spun ei, nu veți ști niciodată dacă nu încercați. Când întâlnești o femeie pe care o găsiți interesantă și atractivă, nu vă fie frică să o întrebați pentru o întâlnire. Nu presupuneți că este în afara ligii dvs. sau așteptați ca ea să facă prima mișcare. Care este cel mai rău care se poate întâmpla? Ea spune că nu și tu mergi la altcineva. Doar fiți direct și cinstit în propunerea dvs.
    • Pe baza conversației dvs. anterioare, puteți alege să întrebați într-un mod sincer: "Hei, pari ca o persoană cu adevărat interesantă. V-ați dori să luați o băutură mai târziu în săptămână?" sau într-un ton romantic: "Trebuie să spun, când te-am văzut din toată camera, ochii mi-au aprins. Și când am început să vorbim, au aprins și mai mult. Vrei să te întâlnești mai târziu pentru o băutură?"
  • Imagine intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 12
    2. Păstrați-o casual. Băuturile sunt bune pentru o primă întâlnire, și a întrebat-o pe o excursie rapidă va pune o presiune mai mică asupra situației. Cu siguranță nu doriți să stați printr-o masă de șapte-curs cu cineva pe care tocmai l-ați întâlnit, mai ales dacă este evident că chimia nu este acolo până la catre următoarele. Alegeți un cadru familiar pentru un confort maxim și un loc care este convenabil pentru amândoi pentru a ajunge la.
  • Imagine intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 13
    3. Aflați unul despre celălalt prin discuții mici. Pentru că probabil știți puțin despre persoana, ar trebui să căutați ocazional teren comun. Nu uitați să fiți propria persoană. Nu vă prefaceți că vă place o anumită mâncare sau că știți totul despre un film pe care nu l-ați văzut niciodată doar pentru a vă impresiona data.
  • Cereți întrebări deschise despre data dvs. De exemplu, "Deci, ce te-a interesat de rock-urcare?" este o întrebare mai eficientă decât "Deci, sunteți interesat de alpinism?"
  • Discutați împrejurimile imediate. Nu fi atât de clișească ca să vorbim despre vreme, dar, în schimb, discutați despre ce vă faceți ambele. Dacă jucați un sport, de exemplu, puteți spune ceva, "Wow, ești foarte bun. Știu unde să vin în viitor dacă vreau ca fundul meu sărind. Joci aici de multe ori?"
  • Se referă la răspunsurile datei dvs. Dacă menționează o activitate pe care o place foarte mult, de exemplu, și vă puteți relaționa, nu vă fie frică să vă împărtășiți experiența dvs. similară.
  • Imagine intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 14
    4. Identificați steagurile roșii. Uneori poate fi dificil să știți dacă cineva care vă interesează este să prezint un comportament suspect, mai ales în stadiile incipiente ale unei relații. O modalitate bună de a observa declanșatoarele de acord este întrebând o mulțime de întrebări în timpul datelor dvs. inițiale. Care sunt obiectivele ei viitoare? Îi plac copiii? Este în termeni buni cu relațiile ei anterioare? De când ați stabilit deja dorințele, nevoile și întreruptoarele dvs., puteți ști mai ușor ce atribute să căutați și să întrebați despre.
  • Întreabă lucrurile ca "Ai frati?" și "Unde vrei să fii în cinci ani?"
  • Deși este important să învățați despre partenerul dvs., nu o copleșește cu un flux constantă de întrebări. Să le lucrați în conversație încet și în mod corespunzător.
  • Imaginea intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 15
    5. Căutați obiective și valori comune. Așa cum doriți să vă vedeți întreruptoarele deal, doriți, de asemenea, să descoperiți dacă dvs. și un partener potențial dețineți obiective și valori comune. Din nou, deoarece ați hotărât deja ceea ce căutați, veți fi mai bine pregătiți să identificați comunitățile. Îți împărți un sentiment similar de umor? Sunt obiectivele viitoare compatibile? Are ea valori de bază similare pe cont propriu? Răspunsul la aceste trei întrebări va oferi un indiciu excelent dacă un viitor împreună poate fi posibil.
  • Imagine intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 16
    6. Nu grăbiți relația. În timp ce ar fi nerăbdător să afli tot ce trebuie să știți despre o femeie și să determinați dacă este potrivită pentru dvs., nu grăbiți relația. În timp ce nu trebuie să luați prea mult timp pentru a găsi dacă împărțiți obiectivele și valorile de bază, nu aveți nevoie să răspundeți la fiecare întrebare la prima dată. Ia ceva timp pentru a vă cunoaște reciproc, și pentru a cere întrebări cheie, deoarece relația progresează.
  • De asemenea, nu vă grăbiți culoarul la primul semn de atracție și interese comune. Uneori, culorile adevărate ale unei persoane vin doar la lumină după ce entuziasmul perioadei inițiale de get-to-know-you se termină. Nu este important să ne distrăm în întâlniri fără să vă îngrijorați să vă angajați să vă cunoașteți cu adevărat partenerul, dar cuplurile care ajung să fie reușite în dragoste nu sunt, în general, cei care se angajează în timp ce încă mai vechi și plini de atracție hormonală.
  • Așa cum doriți să faceți timp pentru a cunoaște partenerul dvs. potențial, este, de asemenea, o idee bună să o luați lent când vine vorba de relația dvs. fizică. Să vă cunoașteți unul pe altul și să aflați dacă vă plac personalitățile celorlalți înainte de a vă mișca relația cu un nivel fizic.
  • Imagine intitulată Găsiți fetița potrivită Pasul 17
    7. Acceptați respingerea și treceți înainte. Cele mai bune relații nu pot fi forțate. Dacă nu apelează sau nu este de acord cu o altă dată, nu lăsați respingerea să vă afecteze încrederea și perseverența. Doar credeți că nu era fata potrivită pentru tine și fii recunoscător că nu ai pierdut săptămâni, luni sau ani cu persoana greșită.
  • sfaturi

    Puteți lua opinii, dar asigurați-vă că sunteți cel care face decizia dacă o fată este potrivită pentru dvs.
  • Nu sunteți perfect - așa că nu o cereți să fie.
  • Vor fi întotdeauna probleme - nu vă grăbiți să presupuiți că nu este cea.
  • Dacă trebuie să schimbi ceva despre tine pentru ca ea să te accepte, ea nu este cea. Cu toate acestea, dacă vă inspiră să schimbați o caracteristică negativă (dar nu o cere), ea ar putea fi o influență pozitivă asupra vieții voastre.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar