Cum să se îndrăgostească

Aveți probleme în dragoste? Un pas cheie pentru a cădea în dragoste este să vă permiteți să fiți vulnerabili, așa că lucrați la lăsarea în jos. Dacă nu vedeți deja pe cineva, puneți-vă acolo și încercați să întâlni oameni noi. Când începeți să întâlniți pe cineva, păstrați o mentalitate pozitivă și bucurați-vă să le cunoașteți. Amintiți-vă, nu vă puteți grăbi dragostea, așa că aveți răbdare, încercați să nu forțați lucrurile și lăsați-vă conexiunea să se dezvolte în mod natural.

Pași

Metoda 1 din 3:
Lăsându-vă că sunteți vulnerabili
  1. Imagine intitulată se încadrează în dragoste Pasul 1
1. Identificați mecanismele de apărare. Întrebați-vă dacă ați pus vreodată pereți pentru a evita rănirea. Deschiderea către cineva se poate simți riscantă și este în regulă dacă v-ați fost frică să lăsați pe cineva să se apropie prea mult. Falling îndrăgostit presupune că vă faceți vulnerabili și înțelegerea apărării dvs. este primul pas pentru scăderea acestora.
  • Dacă ați avut relații în trecut, gândiți-vă la momente când ați evitat apropierea de partenerul dvs. De exemplu, poate că nu le-ați spus cât de mult i-ați plăcut din teamă că nu vor simți la fel.
  • Este greu să te gândești la mecanismele de apărare, mai ales că sunt de obicei legate de rănirea în trecut. Încercați să fiți cinstiți cu dvs. și amintiți-vă că toată lumea are nesiguranță și temeri.
  • Imagine intitulată se încadrează în dragoste Pasul 2
    2. Acceptați lucrurile despre tine că nu vă puteți schimba. Amintiți-vă că nimeni nu este perfect și acceptați-vă pentru cine sunteți. Îmbrățișarea dvs. vă poate ajuta să faceți mai ușor să vă deschideți un partener romantic și să vă îndrăgostiți de ei.
  • Asta a spus, este întotdeauna loc să crească. De exemplu, nu vă puteți face mai înalt sau mai scurt, dar puteți lucra la mâncarea sănătății și exercitării pentru a fi cel mai sănătos sine.
  • Amintiți-vă că sunteți o persoană minunată și aveți multe calități minunate! Uită-te în oglindă și spune-ți: "Ești o persoană bună, așa că nu-ți fie frică să fii tu însuți! Lăsați-vă gardă și vă permiteți să vă îndrăgostiți."
  • Imaginea intitulată se încadrează în dragoste Pasul 3
    3. Redirecționați gânduri prea critice. Toată lumea are un critic interior, iar uneori gândurile autocrit-critice pot deveni iraționale și nerealiste. Dacă observați că vă gândiți la lucruri precum "nu sunteți binei" sau "nu vă vor iubi niciodată", opriți procesul de gândire și să vă reamintiți să rămâneți obiectiv.

    Bacsis: Ori de câte ori începeți să gândiți gânduri intruzive, negative, le redirecționați. În loc de "nu faceți niciodată nimic corect, spuneți-vă", nimeni nu este perfect, ci încercați cel mai bine. Uneori faci greșeli, și asta e în regulă."

  • Imagine intitulată Fall în dragoste Pasul 4
    4. Rezista nevoilor de a juca jocuri. Redarea sentimentelor grele de a obține și reținerea sunt practici comune în lumea de date de astăzi. Cu toate acestea, este mai bine să fii cinstit cu privire la sentimentele tale. În timp ce nu trebuie să împărțiți fiecare detaliu la prima dată, încercați să fiți autentici în loc să jucați jocuri.
  • De exemplu, dacă ați mers la o întâlnire cu cineva și ați avut un timp bun, spuneți-le. Dacă doriți să trimiteți text, "Mulțumesc pentru o noapte distractivă! Am avut un moment minunat: "Fă-o. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să așteptați 3 zile înainte de a vă suna sau pretindeți că nu sunteți în ei să vă facă să vă urmărească.
  • Deschiderea este o parte importantă a construirii unei relații strânse. Nu trebuie să mărturisiți imediat sentimentele cele mai adânci, dar tu și partenerul tău nu te vei îndrăgosti de jocuri cu celălalt.
  • Imagine intitulată Fall în dragoste Pasul 5
    5. Nu vă fie frică de respingere. Iubind pe cineva care nu te iubește înapoi doare, dar este ceva ce toată lumea se confruntă. Puteți trece de la durere, chiar dacă pare imposibilă în acest moment. Cu toate acestea, veți pierde totul minunat despre a fi îndrăgostit dacă nu vă lăsați niciodată să ia riscul.
  • Dacă vă puneți acolo și vă întoarceți, nu o vedeți ca la sfârșitul lumii. Relații de relaxare pentru o mulțime de motive. Fiind incompatibil cu cineva nu înseamnă că există ceva în neregulă cu tine.
  • Metoda 2 din 3:
    Întâlnind oameni noi
    1. Imagine intitulată Fall în dragoste Pasul 6
    1. Puneți-vă acolo în loc să vă bazați pe soartă. Dacă nu întâlniți deja pe cineva, încercați să găsiți conversații cu oameni noi. Chat cu persoana din spatele tău în linie la magazinul alimentar, salut-o pe cineva la o cafenea, sau ai prânz cu cineva nou la școală sau la muncă.
    • Găsirea iubirii uneori ia o mică lucrare. Nu așteptați și presupuneți că vă puteți împiedica în sufletul tău perfect. Ieșiți acolo, întâlniți oameni și obțineți o mai bună înțelegere a ceea ce căutați într-un partener.
    • Chiar dacă nu sunteți interesat să întâlniți o persoană, discutați cu ei vă poate ajuta să deveniți mai confortabil în situațiile sociale.

    Exemplu de începători de conversație

    "Acest loc are cea mai bună cafea din oraș, nu credeți?"

    "Bună - Tocmai am observat cartea ta. Hemingway este autorul meu preferat!"

    "Ce zici de vremea asta! Nu știu despre tine, dar sunt pregătit pentru primăvară."

    "Sunt eu, sau temele de noaptea trecută par a fi așa cum nu se termină niciodată? Ce te-ai gândit la asta?"

  • Imagine intitulată Fall în dragoste Pasul 7
    2. Să ia un nou hobby sau să se alăture unui club. Un nou hobby social vă poate expune oamenilor noi și vă puteți împinge din zona dvs. de confort. Încercați să vă înscrieți pentru o activitate legată de interesele dvs. În acest fel, veți avea deja ceva în comun cu oamenii pe care îi întâlniți.
  • De exemplu, dacă sunteți în citire, vă alăturați unui club de carte. Ați putea să luați cursuri de gătit, yoga sau de alpinism sau să vă alăturați unui club de kickball sau softball. Dacă sunteți student, vă alăturați unui club la școală. Dacă aveți un câine, aduceți-vă puiul în parcul câinilor și întâlniți alți iubitori de câini.
  • Imagine intitulată Fall în dragoste Pasul 8
    3. Da întâlnire online o incercare. În profilul dvs., descrieți-vă cu limbaj concis, dar viu. Menționați câteva interese, dar nu continuați și despre voi înșivă. În ceea ce privește imaginile, asigurați-vă că sunt clare, faceți contact vizual cu camera și arătați zâmbetul câștigător.
  • Mergeți încet și aveți încredere în instinctele dvs. atunci când întâlniți oameni online. Chat prin aplicația de dating sau site-ul web, luați în considerare schimbarea numerelor de telefon când sunteți confortabil. Chat la telefon înainte de întâlnirea în persoană și, atunci când vă întâlniți, faceți acest lucru într-un loc public.
  • Păstrați-vă în minte datând online este pentru adulți. Dacă sunteți sub 18 ani, lipiți să întâlniți oameni la școală, prin intermediul prietenilor sau prin activități extracurriculare.
  • Imagine intitulată Fall în dragoste Pasul 9
    4. Veniți cu calități specifice pe care le doriți într-un partener. Când ieșiți și întâlniți oameni noi, nu vă asumați doar că faceți clic pe când veți găsi partenerul dvs. de suflet perfect. Intuiția joacă o parte, dar ar trebui să aveți în continuare o listă mentală de caracteristici specifice de care aveți nevoie într-o altă semnificativă.
  • De exemplu, poate responsabilitatea, onestitatea și simțul umorului sunt în partea de sus a listei dvs. Dacă aveți obiective, cum ar avea copii sau călătoriți în lume, căutați un partener care le împărtășește.
  • În timp ce atracția fizică joacă un rol în aprinderea scântei, încercați să nu faceți o prioritate superioară. Este mai important să găsiți pe cineva care vă prețuiește și vă acceptă așa cum sunteți.
  • Imagine intitulată se încadrează în dragoste Pasul 10
    5. Evitați să vă grăbiți la judecată. Indiferent dacă întâlniți pe cineva într-o clasă sau online, încercați să păstrați o minte deschisă. Este bine să știți calitățile pe care le doriți într-un partener, dar încercați să nu faceți judecăți Snap și să presupunem că cineva nu este suficient de bun pentru dvs.
  • De asemenea, nu vă spuneți niciodată că nu sunteți suficient de bun pentru altcineva. Păstrați o perspectivă echilibrată și nu vă vindeți scurt.
  • Rămân deschise și posibilităților. Ați putea găsi în cele din urmă dezvoltarea unei atracții pentru persoana pe care ați aștepta cel mai puțin.
  • Metoda 3 din 3:
    Construirea unei conexiuni de durată
    1. Imagine intitulată Fall în dragoste Pasul 12
    1. Încercați să păstrați o mentalitate pozitivă, curioasă. Când întâlnești pe cineva, concentrați-vă că vă distrați cu ei. Bucurați-vă să le cunoașteți, încercând lucruri noi cu ele și împărtășirea lucrurilor despre tine cu ei. Încercați să nu puneți prea multă presiune asupra dvs. sau asupra persoanei pe care o întâlniți.
    • De exemplu, când vă aflați la primele câteva date cu cineva, puneți-le întrebări și arătați un interes sincer în răspunsurile lor. Dacă l-ați lovit, veți fi cu adevărat dornici să aflați despre copilărie sau hobby-uri.
    • Chiar și după ce a îndrăgostit de cineva, rămâi pozitiv și curios. Se încadrează în dragoste se întâmplă, dar stau în dragoste este o serie de alegeri. Alegeți să vă distrați, să învățați mai multe despre reciproc și să împărtășiți experiențe noi.
  • Imagine intitulată Fall în dragoste Pasul 13
    2. Comunicați cu partenerul dvs. în mod deschis. Comunicarea este esențială, indiferent dacă vă aflați într-o relație de înmatriculare sau ați fost căsătoriți de ani de zile. Încercați să aveți conversații de calitate cât mai des posibil. Împărtășește-ți speranțele și temerile, să-ți spui reciproc povești amuzante și să se conecteze unul cu celălalt despre sănătatea relației tale.
  • Pentru a promova conversațiile de calitate, a renunțat la timp liber fără distracție pentru a vorbi, cum ar fi în timpul sau imediat după cină. Întrebați reciproc întrebări deschise, cum ar fi "Care a fost cea mai interesantă parte a zilei dvs?"În loc de întrebări simple da sau nu.
  • Imaginea intitulată se încadrează în dragoste Pasul 14
    3. Discutați obiectivele și planurile dvs. Spuneți reciproc unde vedeți relația care merge și ceea ce sperați pentru viitor. Pe măsură ce relația ta se maturizează, vorbește despre obiective precum căsătoria, având copii și cumpărați o casă.
  • Umplerea nevoilor celorlalți este un factor care contribuie la căderea în dragoste. Împărtășirea obiectivelor și ajutându-vă reciproc la ele vă poate ajuta pe dvs. și partenerul dvs. să vă aprofundeze legătura.
  • În plus, este o idee bună să vă asigurați că sunteți amândoi pe aceeași pagină când vine vorba de obiectivele de viață. De exemplu, dacă sunteți gata să vă așezați, nu ați vrea să obțineți prea grav cu cineva care nu împărtășește dorința de a avea copii.
  • Bacsis: Momentul potrivit pentru a discuta despre lucruri precum mișcarea împreună și implicarea depinde de relația dvs. Încercați să aduceți aceste subiecte cu un ton de joasă presiune. Ați putea întreba: "Sper că aveți copii într-o zi?"Sau" Când credeți că un cuplu este gata să se miște împreună?"

  • Imagine intitulată Fall în dragoste Pasul 15
    4. Distribuiți experiențe noi pentru a păstra lucrurile proaspete. Obținerea confortabilă cu partenerul dvs. este minunată, dar nu doriți să vă blocați într-o rutină. Încercați lucruri noi și vizitați locuri noi împreună pentru a vă aprofunda legătura. Dacă vă simțiți că relația dvs. are nevoie de un pick-me-up, discutați cu partenerul dvs. despre adăugarea de varietăți în rutina dvs.
  • Programați nopți regulate de date și nu faceți doar aceluiași lucru de peste și din nou. Ați putea încerca un nou restaurant sau tip de bucătărie sau explorați o nouă parte a orașului dvs.
  • Luați o provocare interesantă sau învățați o nouă abilitate împreună. Ați putea merge la skydiving, excursie sau mergeți la alpinism, sau faceți o clasă de gătit.
  • Imagine intitulată Fall în dragoste Pasul 16
    5. Arată interesul în pasiunile individuale ale celuilalt. Încurajați reciproc să urmeze interesele în afara relației dvs. Dați reciproc spațiu pentru a avea interese individuale, dar acționează ca majorete unul pentru celălalt.
  • De exemplu, să presupunem că partenerul dvs. iubește funcționarea pe distanțe lungi. Vă puteți bucura de o mulțime de alte activități împreună, dar pregătirea poate fi "."Dați-i me-timp, dar le înveselește la curse și spune lucruri precum:" Sunt foarte mândru că ți-ai bătut cel mai bun moment în această săptămână!"
  • Ca o relație se maturizează, este comun ca partenerii să se simtă ca și cum își pierd o parte din ei înșiși. Urmărirea obiectivelor atât independente, cât și împreună vă pot ajuta și partenerul dvs. să mențină o relație de lungă durată, iubitoare.
  • Imagine intitulată Fall în dragoste Pasul 17
    6. Faceți mici acte de bunătate unul pentru celălalt. Puțini favoruri sunt o modalitate excelentă de a arăta partenerului dvs. pe care îl iubești. De exemplu, lăsați un "Te iubesc, ai o zi minunată!"Notați înainte de a pleca pentru muncă sau spălați felurile de mâncare după ce au făcut cina. Acțiunile amabili pot aprofunda de fapt sentimentele de dragoste.
  • Dacă vă simțiți ca și cum ați căzut din dragoste Cu soțul / soția sau partenerul pe termen lung, actele mici de bunătate pot ajuta. Luați inițiativa și lăsați note frumoase, aduceți acasă un mic cadou pentru ei sau faceți o corzi pe care nu pot să o facă. Când văd că puneți efort în relație, ei vor urma exemplul.
  • Imagine intitulată Fall în dragoste Pasul 18
    7. Găsiți modalități sănătoase de a face față conflict. Abordează o problemă sau un comportament specific calm și constructiv în loc de atacuri personale. Dezacordurile sunt inevitabile în orice relație. Care se ocupă de ele joacă în mod corespunzător un rol-cheie în căderea și locația în dragoste.
  • De exemplu, spunând: "Mă simt ca o mulțime de responsabilități ale gospodăriei care se încadrează pe mine. Ați putea ajuta în jurul casei mai mult?"Este constructiv. "Ești leneș și m-am săturat" este un atac personal.
  • Când rezolvați un argument, evitați grupele, aducând trecutul, amenințând să se descompună ca un răspuns la genunchi sau să facă comentarii sarcastice.
  • Dacă tu sau partenerul tău trebuie să se răcească, să eviți doar mers pe jos și să vă dați reciproc tratamentul tăcut. În schimb, spuneți ceva asemănător "Cred că amândoi am putea folosi un spațiu pentru a vă răsturna pentru o vreme. Să discutăm acest lucru când suntem calm."
  • Imagine intitulată Fall în dragoste Pasul 11
    8. Lăsați o relație să se dezvolte în mod natural în loc să încerce să o forțeze. Faceți tot posibilul pentru a renunța la necesitatea de a controla rezultatul relației. Când vine vorba de dragoste, nu sunteți întotdeauna în control, deci faceți tot ce este mai bun pentru a fi răbdători. Nu poți decide să te îndrăgostești de cineva sau să forțezi pe cineva să se îndrăgostească de tine.
  • Dacă vă simțiți neliniștiți că nu sunteți în control, luați respirații adânci și spuneți-vă: "Nu vă faceți griji și nu luați lucrurile atât de serios. Vă place să fiți în jurul acestei persoane, și asta este tot ce contează pentru moment. Dacă nu se dovedesc a fi una, asta e în regulă!"
  • De-a lungul drumului, puteți găsi oameni care arată grozav pe hârtie, dar lucrurile nu merg nicăieri. Nu există nici o modalitate de a vă forța să vă îndrăgostiți. Dacă vă întâlniți cu cineva și sentimentele dvs., nu sunteți acolo, tratați-l ca o oportunitate de învățare. În cele din urmă, veți găsi pe cineva care este potrivit pentru dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dragostea este înfricoșătoare! Deschiderea dvs. și a fi vulnerabili cu cineva necesită timp, deci aveți un pacient unul cu altul.
  • Dating ocazional vă poate ajuta să vă dați seama ce funcționează și ceea ce nu funcționează pentru dvs. Dacă tocmai începeți, încercați să nu luați lucrurile prea în serios sau așteptați să găsiți imediat ".
  • Dacă ați fost răniți în trecut, încercați să vă amintiți că nu este această persoană care vă rănește. Faceți tot posibilul pentru a renunța la trecut și pentru a trăi în acest moment cu partenerul dvs.
  • Nu cădeți doar pentru cineva pentru că sunt atractivi, drăguți cu voi sau cheltuiți o mulțime de bani pe voi. Adevărata dragoste se bazează pe respect reciproc, încredere și compasiune.
  • Dacă vă aflați incapabili să vă lăsați garda sau să vă îndrăgostiți, luați în considerare vorbirea cu a Terapist. Ele vă pot ajuta să înțelegeți și să vă depășiți apărarea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar