Cum să găsiți partenerul dvs. Ideal

Găsirea unui parteneriat ideal este produsul de șansă, mentalitatea corectă și o doză sănătoasă de energie pozitivă.Relația pe care o puteți cultiva de la un parteneriat ideal poate face viața în sine mai semnificativă și mai distractivă.Desigur, nu poate fi forțată.Fiți pregătiți pentru răsucirea soartei care vă poate aduce împreună partenerul dvs. ideal, concentrându-vă asupra a ceea ce vă face să vă simțiți confortabil, încrezător și conținut în viața proprie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pune-ți acolo
  1. Imagine intitulată Găsiți partenerul ideal Pasul 1
1. Ieși acolo!Există o mulțime de alte modalități de a întâlni oameni noi.Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este prin participarea la activitățile sociale care vă interesează oricum.De exemplu, începeți să loviți acea noapte deschisă pe care ați fost tentați să verificați.Evenimentele săptămânale sunt minunate, pentru că veți începe să recunoașteți oamenii și viceversa.Chiar mai bine: găsiți o activitate socială participativă!
  • Alăturați-vă unei echipe sportive Co-Ed.Nu vă faceți griji cu privire la competitivitate, ligile co-ed sunt de obicei cauzale și orientate spre distracție.Dacă vă întâlniți pe cineva pe care doriți să-l cunoașteți mai bine, vedeți dacă doresc să apuce o băutură după un joc.Dacă ești nervos să-i întrebi, menționați că toată lumea ar trebui să iasă împreună.
  • Începeți voluntariatul undeva.Există organizații de tot felul care caută mereu voluntari.Alegeți o organizație pe care o impresionați de acest lucru se concentrează pe furnizarea de servicii sau la pledați pentru ceva în care credeți.Nu numai că va întâlni oameni cu perspective similare, oamenii găsesc compasiune și altruism atractive.
  • Când sunteți invitat la orice fel de adunare socială, mergeți!
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul dvs. ideal Pasul 2
    2. Fii conștiincios, social și prietenos. Oamenii tind să urmărească romantismul cu cei care sunt asemănători cu ei înșiși, dar și diferiți în anumite moduri cheie. Știți că oamenii tind să găsească conștiința, extraversiunea și agreabilele atractive.
  • Relaxa. Fiți conștienți de tendințele dvs. neurotice.Noi toți avem.Aflați să nu externalizați stresul și nervozitatea. Acest lucru este important pentru pacea proprie și va crește și atractivitatea.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul dvs. ideal Pasul 3
    3. Petreceți timp cu persoane pe care le admirați. Acordați atenție ce tipuri de caracteristici vă respectați și tipurile de personalități care vă place să interacționați. În plus, agățându-se cu persoane pe care le admirați oferă șansa de a întâlni alți oameni că este posibil să împărtășiți interese sau cercuri sociale cu. Asigurați-vă că vă prezentați călduros persoanelor pe care nu le cunoașteți la funcțiile sociale. Chiar dacă nu sunteți interesat din punct de vedere romantic, acest lucru vă va construi abilitățile sociale și trimiteți un mesaj altora că sunteți încrezători și abordabili.
  • Abordați pe toată lumea pe care o întâlniți ca și cum sunteți încântați să aveți șansa.
  • Ascultați activ oamenii atunci când vă întâlniți pentru prima oară și bucurați-vă de oportunitatea de a afla despre diferite tipuri de oameni.Sunt mai mulți dintre noi decât ne dăm seama și există multe de învățat unul de celălalt!
  • Mențineți prietenii cu oamenii care vă impresionează în special.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul dvs. ideal Pasul 4
    4. Fii deschis la experiențe noi.Știți că curiozitatea și dorința de a experimenta lucruri noi reprezintă o componentă cheie a psihologiilor noastre individuale.Căutați un partener care împărtășește nivelul dvs. de aventură în urmărirea unor noi tipuri de experiențe.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul dvs. ideal Pasul 5
    5. Evitați oricine care privește pe alții. Complexele de superioritate împiedică oamenii să poată contribui în mod egal la relațiile de relaxare reciprocă.Dacă cineva crede că sunt o "captură mai bună" decât partenerul lor, vor pune probabil mai puțin efort în menținerea relației.Nu vă implicați vreodată cu cineva care nu credeți că meritați-i.
  • Metoda 2 din 3:
    Căutarea unei compatibilități armonioase
    1. Imagine intitulată Găsiți partenerul dvs. ideal Pasul 6
    1. Cooperează mai mult decât compromisul.Lăsați-o la intelectualii care studiază romantismul pentru a moneda o expresie dureroasă ca fiind "armonie funcțională". Traducerea constatărilor lor în sfaturi operabile: căutați compatibilitate, nu compromisuri.În timp ce compromisul este întotdeauna necesar în orice tip de relație, nu poate fi baza unui parteneriat romantic profund plăcut.
    • Prea multe compromisuri, chiar și într-o relație respectuoasă și afectuoasă, vă vor lăsa pe tine sau partenerul dvs. întrebându-vă despre alte eforturi romantice.Cere mai mult decât atragerea și compromiterea din relațiile dvs. și veți fi mai fericiți.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul dvs. ideal Pasul 7
    2. Uitați expresia "Tipul ideal". Realizați că puterea și bucuria derivate din relațiile dvs. cu alte ființe umane nu au prea multe de-a face cu trăsăturile lor cele mai evidente, în special trăsăturile fizice.Nu pierdeți timpul Căutarea unui partener ideal.Căutați o altă persoană cu care puteți împărtăși o relație ideală.
  • Nu lăsați concepții populare despre partenerii romantic ideali efectul ipotezelor pe care le faceți despre cine va fi partenerul dvs. ideal. Recunoașteți că evaluarea unui partener potențial este unică pentru cine sunteți. Există frumusețe în aceasta: relația dvs. ideală este produsul a ceea ce tu și partenerul dvs. de a determina singuri.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul dvs. ideal Pasul 8
    3. Știți ce contează cu adevărat pentru dvs.În timp ce interesele partajate și atracția reciprocă ar putea obține rularea cu mingii, ceea ce va duce la o relație stabilă și îndeplinită?Cercetările indică faptul că determinarea potențialilor parteneri romantici și chiar dorința noastră pentru o anumită persoană, depinde mai puțin la caracteristicile la nivel de suprafață, cu atât mai mult timp petrecut cu ei. Cu cât veți cunoaște mai mult pe cineva, cu atât mai mult lucrurile sunt mai profunde. Acordați atenție acestor caracteristici pentru a obține o idee dacă dumneavoastră și cineva care sunteți interesat ar putea face un parteneriat ideal:
  • Simțul umorului.Mai mult decât o parte importantă a primei date, un simț al umorului al partenerului potențial poate spune multe despre tipul de persoană pe care o are.Dacă aveți tendința de a fi amuzați de același inteligență sau pur și simplu râdeți de scenarii similare, luați acest lucru este un semn foarte bun.
  • Stabilitate Financiară.Nu este un subiect distractiv, dar contează imens în parteneriate pe termen lung.Căutați pe cineva care se ocupă de finanțele lor similare cu modul în care faceți - sau chiar mai bine, atâta timp cât sunteți dispus să vă intensificați maturitatea financiară, de asemenea.
  • Spiritualitate.Acesta este un aspect incredibil de semnificativ al identității multor popoare.Unii oameni văd practica religioasă ca un aspect esențial al vieții lor.Unii preferă să lase știința și motivul să dicteze în întregime înțelegerea lumii.Fiți conștienți de spiritualitatea cuiva, mai ales dacă este o parte importantă a stilului lor de viață sau al lumii.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul dvs. ideal Pasul 9
    4. Cântărește importanța de a avea cunoștințe similare.Sentimentele noastre despre lumea din jurul nostru - chiar și despre existența însuși - materia imensă față de personalitățile și comportamentul nostru. Înțelegerea realității în moduri similare poate prezice și relații puternice.Recunoașteți că similitudinea psihologică - gândirea literalmente unii pe alții - face relații fericite și sănătoase.
  • Persoanele care au perspective comparabile pozitive privind conceptele incomensurabile (cum ar fi dacă ei consideră sau nu ei înșiși norocoși) tind să se evalueze unul față de celălalt și să ajungă în îndeplinirea parteneriatelor romantice. Asta nu poate fi noroc.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul dvs. ideal Pasul 10
    5. Face mai mult decât digi-data. Dating Apps sunt o modalitate excelentă de a întâlni oameni. De fapt, 5% dintre americani în prezent în căsătorii sau relații pe termen lung s-au întâlnit online. Doar nu vă așteptați la o fotografie drăguță de profil și o blurdă spirituală pentru a traduce în fericire romantică.Sa întâmplat și din nou, dar nu lăsați experiențele online de dating să vă dicteze sentimentele despre dvs. sau despre tipul de relație pe care îl căutați.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul dvs. ideal Pasul 11
    6. Fii răbdător. Următoarea mână, te-ai scuturat perfect în palma ta, următorul străin care stă lângă tine pe un tren vă poate face ziua cu un compliment politicos, iar omul care caută exact felul de relație ideală pe care doriți să o faceți o parte din ar putea bloca accidental bicicleta lor mâine. Fiți răbdători, dar fiți excitați!
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea independenței ca parteneri
    1. Imagine intitulată Găsiți partenerul dvs. ideal Pasul 12
    1. Gândiți-vă (și vorbiți) despre ceea ce doriți. Decideți dacă preferați să fiți într-o relație orientată în mod explicit, spre deosebire de o relație pe termen lung, profund angajată. Partenerul dvs. ideal pentru fiecare dintre aceste scenarii va diferi ușor.
    • Dacă vedeți pe cineva, discutați cu partenerul dvs. despre tipul de relație pe care doriți să-l doriți.Acest lucru poate duce la o creștere productivă între dvs. sau la conversații importante despre diferite perspective pe care ar trebui să le cunoașteți.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul ideal Pasul 13
    2. Cresc independent să crească împreună.Continuați să urmăriți activități care vă interesează independent atunci când vedeți pe cineva. Urmărirea activităților împreună în care aveți fiecare interese independente. Să permită o altă libertate de a urmări interesele personale.Contra-intuitiv, aceasta va diminua efectele potențial dăunătoare ale diferențelor inevitabile dintre identitatea dvs. individuală.
  • Dacă lucrați amândoi pentru a vă îmbunătăți propria fericire și susțineți unul pe altul în acest fel, vă veți bucura de o relație fericită împreună.
  • Vocalizați faptul că sunteți bucuroși că sunteți atât de confortabil cu faptul că aveți interese separate.
  • Bucurați-vă de auto-mulțumirea altora.Lăsați relația pe care o împărțiți împreună validați cine este fiecare dintre voi ca indivizi.O relație romantică va oferi un sentiment comun de satisfacție dacă vă împuternicește pe amândoi să fiți mai fericiți pentru că sunteți împreună.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul dvs. ideal Pasul 14
    3. Apreciați dragostea partenerului dvs. împărtășește cu dvs.Un parteneriat ideal va dura doar dacă vă puteți relaționa cu ușurință unul cu celălalt și veți continua să vă simțiți confortabil împreună.Recunoașteți valoarea petrecerii timpului cu cei care pare să înțeleagă și apreciază abordarea dvs. în viața de zi cu zi.Acest tip de compatibilitate naturală înlocuiește orice caracteristici specifice pe care le puteți supraîncălzi - fie pozitiv, fie negativ - într-o relație care nu are o admirație nerostită pentru un mod de a trăi alții.
  • Spune-i partenerului tău că ești fericit fericit să fii o parte din viața lor și că ești la fel de încântat că sunt o parte din a ta.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul dvs. ideal Pasul 15
    4. Permiteți-vă să vă iubiți complet. Acest lucru este mai greu (și mult mai puțin brânză) decât pare.Conectarea profundă romantică este o experiență incredibil de interesantă.Aceasta necesită atracție fizică, admirație intelectuală și o mulțumire adesea inexplicabilă în prezența altora. Fiți pe deplin conștienți de modul în care vă simțiți în timp ce vă dezvoltați o legătură agreabilă, care îndeplinește reciproc.Există puține experiențe în viață care compară cu împărtășirea unui parteneriat care împuternicește și îi permite celor doi oameni să se iubească complet.Acest lucru va fi cel mai evident în momentele neașteptate ale bucuriei sensibile. Bucura-te de ei!
  • sfaturi

    Știți că oamenii tind să se uite la cine sunt interesați când râd.Dacă faceți contact vizual cu cineva de fiecare dată când camera se umple cu râs, asigurați-vă că vă întâlniți unul pe altul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar