Cum să fii o fată creștină modernă

Pentru fetele care se luptă cu credința creștină și cum să o încorporeze într-o viață modernă, aici este modul în care le puteți amesteca și încă puneți pe Dumnezeu în viața voastră.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 1
1. Rugați-vă în fiecare zi. Începeți să citiți câteva pasaje în Biblie. Apoi începeți să vă rugați. Ar trebui să începeți prin a lăuda pe Dumnezeu și marcându-l ca autoritate. Apoi începe să-l mulțumești și să te rogi pentru tine, și pe alții. Rugați-vă în mod constant și cu răbdare. Șopti o rugăciune dimineața, după-amiaza și seara. Arrow Rugăciunile pot fi integrate în această zi. Dacă aveți probleme cu amintirea pe care trebuie să o rugați, să aveți un notebook și să scrieți pe cine trebuie să vă rugați. Promite acea persoană că te vei ruga pentru ei și că ești sigur că vei păstra promisiunea. Rugați-vă și cu acea persoană, dacă doresc.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 2
    2. Trimiteți versetele biblice prietenilor și familiei - dar numai dacă sunt religioase. În timp ce acest lucru poate face o diferență plăcută în ziua cuiva, dacă nu sunt religioase sau v-au cerut să nu le includeți, vă lipsesc, dorințele lor și credințele lor, ceea ce este ceva pe care o fată creștină modernă nu ar trebui să o facă niciodată.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 3
    3. Admite defectele tale. Nimeni, chiar și oamenii care se nasc din nou în Hristos este perfect. Când ne evghelintează altora, trebuie să fim pregătiți să fim deschisi cu privire la păcatele noastre. Ar trebui să se facă într-un mod modest și în beneficiul altora care sunt în situații dificile.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 4
    4. Fi de încredere. Când cineva îți spune ceva, nu-l răspândit. Promite acea persoană că o vei ține la tine. Cu toate acestea, dacă ceea ce ți-a spus persoana este ilegală sau gravă, cum ar fi că suferă de o tulburare de alimentație, trebuie să-i spui imediat unui adult. Rugați-vă lui Dumnezeu pentru înțelepciune și îndrumare.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 5
    5. Fi deschis la Dumnezeu. Fă ceea ce spune Dumnezeu să faci doar ca Moise a făcut. Dumnezeu știe ce este mai bine pentru noi și chiar dacă nu ne-am realizat acum, putem mai târziu. Utilizați Biblia pentru inspirație și vărsați-vă inima spre Domnul. Ascultă-l. Cere iertare.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 6
    6. Face ceea ce este chiar înaintea lui Dumnezeu. Dacă știți că ceva nu este corect, fiți îndrăzneț și nu dați-o în ea. Este posibil să nu fie ușor. Poate ajuta la încredere în ceilalți credincioși și să aveți încredere în Dumnezeu însuși.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 7
    7. Iartă-i pe alții. În rugăciunea Domnului și în Biblie, ne învață să iertăm. Dumnezeu ne iartă întotdeauna când păcătuim așa că ar trebui să ne iertăm pe noi înșine și pe alții. Este posibil să nu fie ușor, dar dacă nu vă gândiți să iertați pe cineva care vă rănește în prezent, este ceea ce trebuie să faceți.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 8
    8. Nu judecați pe alții. Doar Dumnezeu are autoritatea de a judeca pe alții. Dacă judecăm pe alții, vom fi, de asemenea, judecați de noi înșine.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 9
    9. Fi atenți la învățăturile false. S-ar putea să parcurgeți oameni care vă spun ceva și o justifică "Este în Biblie" Când în realitate nu este. În mod similar, puteți trece peste oameni care răsuciți ceea ce este în Biblie pentru propriile beneficii sau pentru a ține împotriva unui anumit grup. Nu cumpărați în ceea ce spun acești oameni!
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 10
    10. Nu fi un ipocrit. Nu spuneți un lucru și faceți ceva complet opus. Acest lucru va cauza pe alții, precum și să vă îndoiți de credința și Dumnezeu. Admite greșelile din trecut, încercați să conduceți o viață evlavioasă și să mergeți cu Hristos.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 11
    11. Implicați în activitățile bisericești. Poate fi orice. Întotdeauna se întâmplă ceva la biserică, deci implicați-vă! Dacă vă îngrijorați că ar putea afecta studiile sau locurile de muncă, vă rugăm să vă rugați-vă despre asta. Dacă nu există nici o modalitate de a se potrivi în programul dvs., atâta timp cât nu-l îndepărtați, Dumnezeu va înțelege.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 12
    12. Nu este nimic în neregulă cu a fi elegantă. Doar amintiți-vă când vă îmbrăcați cum alții vă vor percepe și ce se vor gândi la dvs. pur și simplu prin felul în care vă îmbrăcați. Este îmbrăcămintea plăcută lui Dumnezeu? Amintiți-vă că aveți o mărturie pentru a păstra și, deși a fi elegantă uneori poate fi, de asemenea, modestă, nu este întotdeauna și noi doamnele creștine ar trebui să fie întotdeauna conștienți de modul în care ne prezentăm pentru Domnul.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 13
    13. Ajută pe alții. Babysit pentru cineva, coaceți un tort pentru ei, ajutați pe cineva cu alimentele lor sau lopată o plimbare a vecinului vârstnicilor. Încercați să ajutați cel puțin o persoană în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 14
    14. A stabilit întâlniri de rugăciune sau alte evenimente creștine. Invită prietenii, familia și membrii bisericii dvs. la o întâlnire de rugăciune sau alt eveniment creștin. Dacă aveți timp, încercați să programați cel puțin unul pe lună.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 15
    15. Acceptați lucrurile grațios. Când o persoană este neplăcută pentru tine, nu faci o mare afacere din ea. Nu se scufunda la numirea de apeluri sau lupte pumnale. Pur și simplu treceți la. Dacă sunteți în mod constant tauntat de un coleg de clasă sau de colegii, ar trebui să mergeți la un profesor sau la șeful dvs. Ei nu au dreptul de a face acest lucru pentru tine și de a obține ajutor în a face să se oprească nu este nerecunoscător.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 16
    16. Nu arătați sau petreceți prea mult. Urmăriți ceea ce cheltuiți bani și apoi vedeți dacă este cu adevărat necesar. Începeți un buget și veți fi uimiți cât de mult puteți salva! Acești bani pot merge spre tratamente pentru tine, alții și caritate.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 17
    17. Fi servitor. Isus ne cheamă să fim așa. Ar trebui să tratăm pe alții așa cum ar fi Isus și întotdeauna să fie gata să-i ajute pe alții.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 18
    18. Tratați pe toată lumea în mod egal. Acest lucru este indiferent de fundalul, naționalitatea, sexualitatea și religia. Toată lumea merită să fie tratată în mod egal și după cum sa menționat mai sus, numai Dumnezeu poate judeca.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 19
    19. Nu este nimic în neregulă cu a fi ambițioasă sau inteligentă. Ne-au băgat cu darurile pentru a ne dezvolta abilitățile. Ar trebui să le folosim în mod corect. Dumnezeu are un plan pentru noi toți, el întotdeauna știe ce este mai bun pentru noi.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 20
    20. Nu este nimic în neregulă cu distracția. Este bine să vă distrați cu alți frați creștini atâta timp cât activitățile sunt sănătoase și plăcute Domnului. Amintiți-vă să vă comportați ca o bună doamnă creștină în orice moment.
  • Imaginea intitulată Fii o fată creștină modernă Pasul 21
    21. Fi un exemplu altora Dacă vă luptați cu o decizie și rugându-vă pentru îndrumare nu vă ajută, imaginați-vă ce vă privește pe cineva și vă pasă că ar fi crezut. Va fi această persoană răniți dacă faceți acest lucru? Vrei ca această persoană să facă asta? Încercați să fiți un lider și un bun exemplu pentru alții.
  • sfaturi

    Citiți de multe ori Biblia.
  • Scrieți versetul dvs. biblic preferat și lăsați-l pe perete.
  • Amintiți-vă, numai Dumnezeu poate judeca - voi sau alții.
  • Ascultați-vă părinții și le ascultați.
  • Ascultați predici on-line, urmăriți filmele creștine și ascultați muzica creștină.
  • Amintiți-vă că este bine să fiți prieteni cu non-creștini. Spune-le că, dacă vor să vorbească despre creștinism sau Dumnezeu, atunci ei pot veni la voi, dar nu vă împingeți pe ele sau vorbiți în mod constant despre religia din jurul lor.
  • Când te rogi, poți începe cu rugăciunea Domnului sau cu crezul apostolului, dacă vrei.
  • Luați seama că nu sunteți înșelați de învățăturile false.
  • Avertizări

    În același timp, se ridică pentru credința voastră și pentru Dumnezeu și pentru ceea ce este chiar în ochii Lui. Dacă alți oameni încearcă să vă bată sau să vă rănească din cauza creștinismului sau a faptului că nu sunteți de acord cu anumite idealuri lumești, mulțumesc Domnului pentru suferința voastră.
  • Hristos ne-a spus că ar trebui să suferim pentru el, dar nu credeți că va trebui să suferiți singuri. Discutați cu părinții, liderii bisericii, bătrânii sau pastorului, împărtășiți cu un prieten creștin apropiat și lăsați-i să vă mângâie și să vă rugați pentru voi și să cereți lui Dumnezeu să vă livreze forța în aceste ultimele zile.
  • Asigurați-vă că nu-l stăpâniți pe oameni. Nu te face să arăți ca un creștin bun, te face doar să arăți ca și cum crezi că ești mai bun decât ei și nu ești.
  • Rugați-i pentru el pentru confort și îndrumare și rugați-vă pentru cei care încearcă să rănească, să-i binecuvânteze blestemul și să facă bine acei oameni care te înfruntă. Oamenii au nevoie de dragostea lui Hristos prin voi, vă rog să le dați asta.
  • Niciodată, niciodată, răniți o altă persoană din cauza sexualității sau a religiei lor. Nu trebuie să fiți de acord cu ei, dar asta nu vă dă dreptul de a le răni, în vreun fel, fizic, mental sau emoțional. Și dacă le răniți fizic, există o șansă bună să mergeți la închisoare.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Biblie
    • Predici
    • Muzică
    • Cărți
    • Simbolurile creștine
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar