Cum să excelezi în școală ca creștin

Trecând prin viață, mai ales fără Dumnezeu ca o parte importantă a acesteia, poate fi destul de dificil - așa că aceste sfaturi sunt pentru oricine, chiar dacă nu sunteți creștin. Te va ajuta prin școală. Există câteva versete biblice încurajatoare care vă ajută să reușiți să reușiți și să vă stimulați încrederea, dacă credeți că sunt incluse mai jos. Începeți la pasul unu pentru a excela în școală ca creștin.

Pași

  1. Imaginea intitulată Excel în școală ca un pas creștin 1
1. Credință în Dumnezeu. Pentru a reuși în viață, trebuie să ai încredere în Dumnezeu și să știi că ceea ce face este cel mai bine pentru tine. Veți trece cu siguranță prin încercări în această viață - fără îndoială! Dar "Fi curajos" (Iosua 1: 9), amintiți-vă că studiile sunt permise de Dumnezeu pentru a vă întări în credința voastră și vedeți dacă aveți încredere în El. Uneori îi face chiar și ca să vă permită să crească în credință. Dacă treceți aceste teste prin încrederea în Dumnezeu, El vă va muta la un nivel superior."Se plâng și se laudă și se ridică."-Joyce Meyer
  • Imaginea intitulată Excel în școală ca un pas creștin 2
    2
    Citiți Biblia zilnic. Vă poate oferi încurajări și sfaturi utile pentru a trăi o viață plină de prezența lui Dumnezeu.Dumnezeu iubește să vorbească cu copiii săi și una dintre căile pe care le face acest lucru este prin Cuvântul Său. Dacă vă confruntați cu un timp stresant la școală, pur și simplu să ajungeți la Biblia dvs. (sau să căutați versetele biblice online) și să vă uitați la toate versetele Bibliei Confortive pe care Dumnezeu le are pentru dvs.
  • Imagine intitulată Excel în școală ca un pas creștin 3
    3. Utilizați rugăciunea. Rugăciune este un instrument puternic, pentru că este o sabie spirituală a lui Dumnezeu. Nu vă faceți griji, nu trebuie să vă luați în genunchi pentru ore - pur și simplu vorbește cu tatăl tău ceresc ca și cum ai fi un prieten, de exemplu "Bună Dumnezeu, cum te pot face fericit astăzi?" Ținându-ți mintea concentrându-vă pe Dumnezeu, vă poate ajuta să vă păstrați drepturile drepte.
  • Imaginea intitulată Excel în școală ca un pas creștin 4
    4. Amintiți-vă că cuvintele pe care le vorbiți sunt foarte puternice (Proverbe 18:21) Folosiți-vă cuvintele pentru a lăuda pe Dumnezeu și alții în loc de bârfe. În loc să vorbească negativ despre tine - de exemplu- "Sunt teribil la matematică," declară ceea ce spune Dumnezeu despre tine (James 1: 5)-"Dacă vreunul dintre voi nu are înțelepciune, lăsați-l să-L întrebe pe Dumnezeu, care dă generos..."
  • Imagine denumită Excel în școală ca un pas creștin 5
    5
    Fă-ți tema. Ori de câte ori obțineți temele de la școală, asigurați-vă că o completați! Asta înseamnă NO "O voi face mâine sigur" Nu te plictisi. Încearcă Revizui/ Studiu timp de cel puțin 45 de minute în fiecare zi pe subiectul pe care l-ați învățat. Puteți revizui modul în care preferați, dacă preferați să studiați pe internet decât de la o carte, apoi să faceți un computer și un studiu.
  • Imaginea intitulată Excel în școală ca un pas creștin 6
    6. Au răbdare și determinare. Două dintre calitățile de care aveți nevoie pentru a reuși în viață sunt răbdare și determinare. Aceste două calități vă pot determina succesul în viață. Nu vă veți simți întotdeauna ca să vă faceți temele sau să studiați, dar întotdeauna să fie determinată. Amintiți-vă, școala nu va dura pentru totdeauna.
  • Imagine denumită Excel în școală ca un pas creștin 7
    7. Obține ajutor. Dacă este posibil, încercați să găsiți un grup creștin care se referă la dvs. (I.E Grupul creștin pentru tineri pentru tineri.) Acest lucru vă poate oferi încurajarea necesară atunci când vă simțiți că renunțați la plimbarea creștină cu Dumnezeu. Este important să rămâneți conectați la influențele pozitive din viața voastră.
  • Imaginea intitulată Excel în școală ca un pas creștin 8
    8. Nu ascultați pe cei care sunt o influență proastă. Chiar dacă prietenii tăi nu sunt creștini, Asigurați-vă că nu vă influențează Pentru a face lucrurile pe care le cunoașteți că Dumnezeu nu ar fi aprobat, cum ar fi băutura alcoolului și fumatul. Aceste lucruri vă pot reduce moralul, precum și vă pot afecta sănătatea.
  • Imaginea intitulată Excel în școală ca un pas creștin 9
    9. Amintiți-vă, tatăl dvs. ceresc vă iubește atât de mult decât ați putea vreodată să vă gândiți. Nu contează dacă alții v-au respins, Dumnezeu nu vă va respinge niciodată când veniți la El și cereți-i să vă ghideze prin viață. Nu contează dacă sunteți un ucigaș condamnat sau ați înșelat un test de clasă! El vrea doar să fii al lui și să-ți dai viața. Hei, tu ești copilul lui, de ce nu te-ar iubi. Dacă dorești deveni creștin, mărturisiți în inima voastră că Isus este Domnul vieții voastre, apoi cereți-i să vină în inima voastră și vă curățați de toate păcatele voastre. Dumnezeu vă va ierta și vă va elibera de la vinovăția oricărui păcat pe care îl aveți (și îl veți avea).
  • sfaturi

    "Sunt" prieteni "care se distrug unul pe altul, dar un prieten adevărat se apropie de un frate."
  • " Domnul se opune celor care mă opun... Aduceți rușine celor care încearcă să mă omoare." - Psalmul 35: 1 și 4.
  • "Duhul Sfânt produce acest tip de fructe: dragoste, bucurie, pace, răbdare..."- Galateni 5:22
  • "Fi încă și știți că eu sunt Dumnezeu." - Psalmul 46:10
  • "Harul meu este suficient pentru tine, pentru că puterea mea este perfectă în slăbiciunea ta." (2 Corinteni 12: 9)
  • Cereți tatălui să-și descarce harul în sufletul vostru, astfel încât să nu fiți groși și să spuneți. Încercați să faceți acest prim lucru dimineața.
  • "Oamenii sensibili își controlează mânia și își câștigă respectul, cu vedere la greșelile lor. Proverbe 19 Versetul 11.
  • "Domnul urmărește pe cei care iubesc și se tem de el." - O parte din Psalmul 33:18.
  • Amintiți-vă că vă temeți de Dumnezeu nu înseamnă neapărat să vă fie frică de Dumnezeu. Înseamnă că ești conștient de cât de puternic și minunat este el. Înseamnă, de asemenea, să vă fie frică să trăiți viața fără el în centru.
  • Nu vă puteți rezolva, nu veți fi niciodată capabili să vă reparați, dar Dumnezeu poate- "Îmbrățișează ceea ce face Duhul lui Dumnezeu în tine" (Romani 8: 9-11)
  • Avertizări

    Dumnezeu te iubește și ne-a dat mila și iertarea lui când facem greșeli.
  • Având harul lui Dumnezeu nu ne dă un pas liber la păcat și să gândim-"Oh, Dumnezeu mă va ierta mai târziu"
  • El a promis să ne ajute în toate luptele și slăbiciunile noastre, așa că nu vă faceți griji dacă faceți greșeli, pur și simplu nu le faceți în mod intenționat.
  • "Căci dacă mergem pe păcătuiesc în mod deliberat după ce am primit cunoștința adevărului, nu mai rămâne un sacrificiu pentru păcatele" Evrei 10:26
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar