Cum să fii condus de duhul sfânt

Pavel a spus în Faptele Apostolilor 23: 1 că și-a urmat întotdeauna conștiința. Pavel se uită direct la Sanhedrin și a spus, "Frații mei, mi-am împlinit datoria față de Dumnezeu în toată conștiința până în ziua de azi." Și în Timotei 4: 2 Pavel a spus că un semn al ultimelor vremuri este că oamenii nu ar urma conștiința lor- "Acordarea atenției la spiritele și doctrinele înșelătoare ale demonilor, prin ipocrizia mincinilor sare în conștiința lor ca și cu un fier de branding,..." (I Timothy 4: 2) Acest articol explică cum să spun o rugăciune bună, să continuăm să iubiți pe Dumnezeu și pe Isus și să fiți conduși de Duhul Sfânt.

Pași

Partea 1 din 2:
Inițierea spiritualității

Dacă aveți nevoie de îndrumare rapidă, puteți intra în acord cu conștiința dvs. mai repede dacă vă rugați și rapid (Galateni 5:17).

  1. Imaginea denumită să fie condusă de Duhul Sfânt Pasul 1
1. Recunoașteți că principala modalitate pe care Dumnezeu o va conduce este prin conștiința voastră și Biblia (Romani 8: 14-16, Ioan 17:17).Chiar și Isus și-a urmat conștiința (Marcu 2: 8). Ar trebui să-l urmați mai întâi înainte de a vă aștepta ca rugăciunile să fie întâlnite. Ioan 15: 7 spune, "Dacă veți rămâne în mine și cuvintele mele rămân în voi, veți întreba ce veți face și vă va fi făcut."
  • Imaginea denumită să fie condusă de Duhul Sfânt Pasul 2
    2. Evitați tot ce este păcătos. Pentru că conștiința dvs. este un ghid bun, trebuie să evitați asocierea cu păcătoși sau vă va contamina spiritul (2 Corinteni 7: 1).
  • Imaginea intitulată să fie condusă de Duhul Sfânt Pasul 3
    3. Cereți lui Dumnezeu pentru îndrumare (Jeremiah 33: 3, James 1: 5, Ioan 16:13). 1 Ioan 5: 14-15 spune, "Și aceasta este încrederea pe care o avem în El, că, dacă întrebăm ceva după voia Lui, ne aude..." Vă puteți ruga pentru înțelepciune (Efeseni 1:17).James 1: 5 arată că Dumnezeu vrea să ai înțelepciune și vrea să-l aveți în abundență, dar trebuie să întrebați în credință.
  • Imaginea intitulată a fi condusă de Duhul Sfânt Pasul 4
    4. Fi încă (Psalms 46:10). Nu trebuie să fii în genunchi. Dumnezeu vă face rugăciunea oricum, deși trebuie să fiți într-o stare de reverență.
  • Imaginea intitulată spune o bună rugăciune Pasul 1
    5. Adresați-vă lui Isus. Începe cu a spune, "Doamne Dumnezeu," sau "o Doamne"
  • Imaginea intitulată spune o rugăciune bună Pasul 3
    6. Întrebați ce ar dori să faceți. Trebuie să arătați dorința de a lăsa totul pentru Isus, la fel ca Avraam a arătat dorința de a-și da singurul fiu lui Dumnezeu. Dumnezeu ia dat cu bucurie fiul său înapoi la el. Dar un anumit om bogat sa întors când ia cerut lui Isus și Isus ia spus să vândă tot ce are. El a negat pe Isus. James 4: 3 spune, "Vă întrebați și nu primiți, pentru că întrebați amiss..."
  • Imaginea intitulată spune o rugăciune bună Pasul 4
    7. Cereți iertare pentru păcatele voastre. Apoi puteți termina cu, "În numele lui Isus mă rog. Amin"
  • Partea 2 din 2:
    Primind comanda lui Dumnezeu pentru tine

    Nu este bine să căutați semne spectaculoase precum voci sau viziuni, deoarece diavolul poate înșela oamenii cu semne exterioare (II Corinteni 11:14).Martorul interior din conștiință nu este foarte spectaculos, este corect și supranatural.

    1. Imaginea intitulată să fie condusă de Duhul Sfânt Pasul 6
    1. Permiteți tăcerea. Următorul tip de conducere este atunci când Dumnezeu este tăcut. Aici nu am nici o conducere în conștiința mea.Dumnezeu spune, "Așteptați că nu este momentul său sau nu este voința lui." În III 13, profetul mai tânăr și-a pierdut viața când a continuat fără să conducă de la Dumnezeu.
  • Imaginea intitulată Fiind condusă de Duhul Sfânt Pasul 7
    2. Găsi pacea lui Dumnezeu. Următorul tip de conducere este lumina verde în care simțiți bucuria sau pacea sau prezența lui Dumnezeu. Acesta este Dumnezeu spunând, "da" și uneori vine cu o revelație cu privire la ce să facă (cum ar fi Faptele Apostolilor 16 și Faptele 27), știți doar supranatural ce să faceți în interiorul conștiinței voastre.
  • Imaginea intitulată a fi condusă de Duhul Sfânt Pasul 5
    3. Reînnoiți-vă mintea așa cum ați vorbit cu dvs. Să vă reînnoiți gândurile și dorințele cu Cuvântul lui Dumnezeu, așa cum vă va ajuta să maturizați (Roman 12: 2) și să luați decizii mai bune.Trebuie să puteți percepe nu este înainte de a obține îndrumări (I Corinteni 14:10, Fapte 16: 6-7, Fapte 27:10).Pavel spune că există multe voci în lume și toți au semnificația lor.Există vocea dietei, exercițiului, educației, stăpânirea unui comerț, dar ceea ce vă spune Dumnezeu să faceți?Când percepeți a "Nu", S-ar putea să nu vă simțiți bine în interior. Dumnezeu încearcă să vă avertizeze că dacă continuați, va exista pericol sau eșec.
  • Imaginea intitulată spune o rugăciune bună Pasul 2
    4. Mulțumesc pentru binecuvântările sale. Lăudați pe Isus, așa cum simțiți o pozitivitate bruscă. Nu urăsc pe Dumnezeu dacă rugăciunea voastră nu este răspunsă la felul în care ați vrut! Dumnezeu are toată viața planificată. Continuați să urmăriți ceea ce este adevărat și să evaluați dacă călătoria dvs. până acum a fost binecuvântată în afara efortului dvs.
  • sfaturi

    Devoțiunea față de rugăciune ajută o persoană care dorește să fie condusă de Duhul Sfânt. Unii oameni folosesc Sfântul Rozary pentru anumite rugăciuni.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar