Cum să găsiți religia potrivită pentru dvs

Mai multe religii se bazează pe învățăturile din cărți, dar scriitorii acestor cărți nu sunt aici pentru a ne învăța, așa că trebuie să citim cartea, să învățăm / experimentăm în siguranță fără a lua riscuri inutile în timp ce decideți care este real, angajat și pașnic în dvs. viaţă. S-ar putea să învățați cât de mult puteți afla despre multe religii. Ești un cititor voință? Cum veți decide în cine ați putea avea încredere în credința sau credința voastră finală?

Pași

  1. Imaginea intitulată găsi Dumnezeu pasul 4
1. Ține minte o minte deschisă. În primul rând, ar trebui să scăpați de lucrurile pe care le-ați auzit și să începeți cu o ardezie curată. Aceasta este o modalitate de a învăța adevărul. Prima dvs. sarcină este să afli despre religii, nu neapărat să alegeți unul pentru dvs. chiar de pe lilieci. Du-te la bibliotecă și găsiți cărți despre unele religii. După ce obțineți informațiile preliminare despre fiecare religie, mergeți la textele originale dacă doriți. Continuați să citiți și să învățați. Nu acceptați sau nu respingeți nimic în acest moment, continuați să învățați.
  • Imagine intitulată Celebrează Sukkot Pasul 14
    2. Întâlniți liderii religioși, predicatorii și profesorii din cartierul dvs. și online. Întrebați-le despre opiniile lor asupra vieții, a lui Dumnezeu, a relațiilor, a comportamentului etic și a practicii lor zilnice a religiei lor. Utilizați forumuri online pentru a vorbi cu oamenii din întreaga lume, nu vă limitați să vorbiți cu prietenii și vecinii. Religia nu este doar fapte, ci acceptă o tradiție, o cultură și o set potențial important de credințe.Alegerea unei religii este similară cu alegerea Cui să se căsătorească. Urmați-vă inima, nu presiunea de la egal la egal, este o alegere individuală personală.
  • Imagine intitulată Scrieți o revizuire a produsului Pasul 4
    3. Intreaba-te pe tine insuti, "De ce am nevoie sau vreau să urmez o religie?" Amintiți-vă că religia poate fi o scăpare, la fel ca un medicament. Cultele pot oferi în special o scăpare asemănătoare medicamentului. Care este motivul real pe care doriți să îl urmați o religie?
  • Imaginea intitulată Faceți un apel al altarului Pasul 7
    4. Feriți-vă de culte. Cultele sunt grupuri sociale sau religioase care adesea controlează membrii lor mental, fizic, marital sau sexual. Feriți-vă de liderii lor care pretind că au toate răspunsurile la întrebările vieții. Feriți-vă de grupuri strânse care cer oamenilor să se conformeze cu strictețe anumitor comportamente, abandonează prietenii și familia, cere obligatorie donații, etc.
  • Imagine intitulată Folosiți dimensiunea inelului Pasul 1
    5. Nu faceți o decizie rapidă mai ales ca o persoană tânără. Ia timpul pentru a afla despre lume. Aflați despre viață, credință, oameni, religie și căutați educație, inclusiv istoria. Apoi continuați să citiți despre religiile dvs. preferate.
  • Poate ajuta în cazul în care prietenii buni sau membrii familiei împărtășesc ceea ce sunt credințele lor și de ce ei cred în ei - aflați despre religiile lor dacă le găsiți de dorit.Nu vă limitați să urmați doar convingerile a ceea ce se întâmplă să fiți în zona dvs.Cu ajutorul Internetului, vă puteți conecta cu credințele din întreaga lume.
  • Imaginea intitulată găsește Dumnezeu Pasul 1
    6. Găsiți o anumită religie pentru a urmări dacă puteți. Acestea includ budismul și Buddha, Christian și Isus Hristos (Mesia), Islamul și profetul Muhammad, iudaismul și Tora, sau alții.
  • Imagine intitulată Scrieți un eseu de două pagini rapid Pasul 5
    7. Evitați să presupunem că "o religie este la fel de bună ca și cealaltă" pentru tine. Că foarte bine poate fi departe de adevărat.Cumpărăturile pentru comunitățile religioase este ca cumpărăturile pentru mașini.Fiecare model are argumente pro și contra, unele se vor potrivi nevoilor dvs. mai bune decât altele, nici un model nu este perfect, majoritatea au caracteristici comune care vă vor ajunge de la punctul A la punctul B.
  • Imaginea intitulată găsi Dumnezeu pasul 5
    8. Aflați despre aspectele bune și rele ale anumitor religii. Este important să știți despre acțiunile negative și pozitive făcute de oameni care pretind o anumită religie. Decideți dacă acești oameni urmăresc în mod corespunzător religia sau dacă pur și simplu le abuzează pur și simplu.
  • Imaginea intitulată Realizați adevăratul dvs. potențial Pasul 16
    9. Gândiți-vă la ceea ce credeți despre Dumnezeu sau despre zei: Dacă credeți că există doar un singur Dumnezeu, atunci alegerea dvs. de religii este îngustată la religiile monoteiste. Dacă credeți în zei (mai mult de o singură divinitate), atunci alegerea dvs. de religii este îngustată la religiile politeiste. Dacă credeți că Dumnezeu este tot, și totul este Dumnezeu, atunci alegerea dvs. de religii este îngustată până la religiile panteistice.
  • Imaginea intitulată găsi Dumnezeu pasul 6
    10. Verificați pentru a vedea ce religii se potrivesc credintelor dvs. atunci când discutați prezența fizică a lui Dumnezeu (e). Unele religii cred că Dumnezeu (e) este / nu este o entitate fizică, în timp ce unele religii cred că Dumnezeu (e) este / sunt entități fizice care au corpuri proprii. Unii cred că Dumnezeu (i) are / au fost găsiți în forma umană de pe pământ, în timp ce alții cred că acest lucru nu sa întâmplat.
  • sfaturi

    Fiți răbdători, deschisiți și non-judecători.
  • Pune la indoiala tot. Nu vă simțiți vinovați de dezacordul cu o anumită credință.
  • Unii caută religii pentru acceptare, alții pentru structură sau sprijin. Faceți parte dintr-o religie numai dacă credeți cu adevărat - aveți grijă să nu vă alăturați unul pentru a vă simți bine.
  • Nu trebuie să crezi nimic în special în cele din urmă. Nu vă forțați să acceptați nimic cu care nu sunteți de acord.
  • Întotdeauna să fii adevărat față de mintea, inima și sufletul tău.
  • Aflați cât de mult puteți despre cum vă veți trăi viața într-o anumită religie
  • De asemenea, aflați despre modul în care religiile influențează istoria, cum compară, cum influențează culturile.
  • Mulți oameni își reînnoiesc credința în credințele lor religioase anterioare mai târziu în viață - nu vă simțiți dezamăgiți dacă descoperiți că orice religie în care ați fost înviat este potrivit pentru dvs.
  • Indiferent de grupul de care aparțineți, știți că nu trebuie să fiți de acord cu 100% cu acest grup.Nu vă simțiți obligați să fiți de acord cu tot ceea ce spun liderii dvs. religioși.Nu există lideri religioși perfecți, în cele din urmă credința dvs. este o chestiune personală, individuală.
  • Avertizări

    Rețineți că organizațiile extremiste nu sunt reprezentanți exacți ai oricărei religii. Învățați întotdeauna informații pe cont propriu și anulați opiniile anterioare despre religie.
  • Nu compromiteți niciodată gândirea critică și motivul acceptării sociale.
  • Feriți-vă de "Guru"cine au toate răspunsurile.
  • Amintiți-vă că ceea ce au făcut membrii anumitor religii în trecut nu reflectă întotdeauna credințele reale.
  • Feriți-vă de dezavantajele religiei organizate. Aflați istoria.
  • Nu intrați în argumente inutile pentru sau împotriva oricărei religii, dar împărtășiți înțelegerile în pace.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar