Cum să fii cine vrea dumnezeu să fii

Iată câteva sfaturi pentru cei interesați. Utilizați-le în propriul dvs. avantaj.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fiți cine vrea Dumnezeu să fiți pasul 1
1. Rugați-vă. Ce poate face acest lucru? Multe, multe, multe minuni. Orice întrebați în numele lui Isus pe care îl va face. Dacă aveți credință și pur și simplu credeți că Dumnezeu poate transforma imposibilitatea posibilității.
  • Imaginea intitulată Fiți cine vrea Dumnezeu să fiți pasul 2
    2. Rapid.Există multe modalități diferite de post. Unii oameni nu pot mânca până la un anumit timp. (De exemplu 6 am-6pm). Unii pot bea apă, dar nu pot mânca. Dar te rogi toată ziua și ai concentrare și conversație completă. Doar tu și Domnul.
  • Imaginea intitulată Fiți cine vrea Dumnezeu să fiți pasul 3
    3. Citiți Biblia. Biblia are multe povești, teste și necazuri care ar putea fi similare cu ceea ce treceți. Indiferent de ce citiți, este vorba doar să vă încurajați și să vă păstrați puternici în Domnul.
  • Imaginea intitulată Fiți cine vrea Dumnezeu să fiți pasul 4
    4. Nu ascultați muzică seculară lumească. Această muzică nu glorifică pe Dumnezeu. Vorbește doar despre sexul cuiva sau despre ceva de natură. Nu menționează o dată numele lui Dumnezeu. Totul despre Isus, Creatorul.
  • Imaginea intitulată Fiți cine vrea Dumnezeu să fiți pasul 5
    5. Credinţă. Trebuie sa crezi. Dacă nu credeți, ce poate face Dumnezeu pentru dvs? Trebuie să crezi și să ai încredere în Dumnezeu.
  • Imaginea intitulată Fiți cine vrea Dumnezeu să fiți pasul 6
    6. Iubesc toată lumea. Nu poți ura oamenii. Dumnezeu a arătat omenirea și compasiunea tuturor pe care a venit în contact, indiferent dacă erau bune sau rele. Chiar și acea persoană nu vă place că trebuie să iubiți. Cine știe, văzând diferența în tine să-și întoarcă viața și să le aducă la Hristos.
  • Imaginea intitulată Fiți cine vrea Dumnezeu să fiți pasul 7
    7. Mergi la biserică. Este important să obțineți cuvântul lui Dumnezeu în inima voastră. Dacă nu cunoașteți calea lui Isus, a cărui modalitate urmăriți? S-ar putea să crezi că este a ta, dar este într-adevăr calea diavolului. Motivul pentru care Dumnezeu a dat lovitura lui Lucifer din cer a fost pentru că dorea să facă lucrurile calea lui, mai degrabă decât calea lui Dumnezeu.
  • Imaginea intitulată Fiți cine vrea Dumnezeu să fiți pasul 8
    8. Se pocăiește zilnic. Indiferent de păcatele pe care le-ați angajat, mărturisiți întotdeauna că Dumnezeu vă poate ierta. Dumnezeu știe că ne vom încurca din când în când. Când te întorci de fiecare dată și te uiți la Dumnezeu pentru iertare.
  • Imaginea intitulată Fiți cine vrea Dumnezeu să fiți pasul 9
    9. Avea o inimă adevărată pentru Dumnezeu.El și-a dat viața pentru întreaga lume. Trebuie să-i oferim toată atenția noastră nedivizată zilnic. Ai putea face acest lucru, mărturisind altora despre Isus, citind Biblia, rugăciunea și postul. Toate aceste lucruri care vă pot ajuta să păstrați o inimă adevărată.
  • Imaginea intitulată Fiți cine vrea Dumnezeu să fiți pasul 10
    10. Ierta. Trebuie să ierți pe alții. Dacă nu sunteți tatăl tău în ceruri nu te vei ierta pentru păcatele tale pe care le-ai comis. Deci, nu țineți grupe.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Nu părăsi biserica dacă oamenii vorbesc despre tine.
  • Nu țineți grupe, sau veți ajunge nefericit pe termen lung.
  • Nici un păcat nu este mai mare decât orice alt păcat. Tot păcatul are aceeași consecință, astfel încât nimeni nu este mai mare decât oricine. Dumnezeu este singurul care este cu adevărat perfect.
  • Nu backslide.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar