Cum să se comporte ca un creștin în orice situație

Pentru cei care simt că au nevoie de ajutor pentru cum să fi creștin În toate domeniile vieții, acest articol va oferi un contrapunment foarte necesar pentru multe lucruri de acolo.

Pași

  1. Imaginea intitulată acționează ca un creștin în orice circumstanță Pasul 1
1
Iubeste-l pe Dumnezeu Mai presus de toate, chiar până la punctul de a deveni altruist, astfel încât să puteți da altora.
  • Imaginea intitulată acționează ca un creștin în orice circumstanță Pasul 2
    2. Au renunțat credinta in Dumnezeu niciodată să nu se rătăcească (Waffling și wavering este îndoială).
  • Imaginea intitulată acționează ca un creștin în orice circumstanță Pasul 3
    3
    Iubesc pe alții Pe măsură ce vă iubiți. Care include persoane pe care nu le puteți dori sau de a vă întâlni. Nu urî.
  • Imaginea intitulată acționează ca un creștin în orice circumstanță Pasul 4
    4. Face bine. Să nu aibă o comoară mai mare în ceruri, ci pentru că vrei să faci bine / dreapta. Îl glorificați pe Dumnezeu de fiecare dată când faceți o faptă bună sau faceți un act de bunătate, deoarece sunteți unul dintre copiii săi.
  • Imaginea intitulată acționează ca un creștin în orice circumstanță Pasul 5
    5. Urmați exemplul și învățăturile lui Isus Hristos conținute în Sfânta Biblie.Este singurul real "Cum să" Despre creștinism! Căutați botezul Duhului Sfânt Pentru că este o promisiune dată tuturor celor nu numai să ghideze, ci și să ne învețe.
  • Imaginea intitulată acționează ca un creștin în orice circumstanță Pasul 6
    6. Nu judeca pe alții. Mulți oameni au probleme cu acel. Judecând este ca Dumnezeu să facă, nu noi. În calitate de creștini, suntem chemați să ne iubim unii pe alții și asta înseamnă să părăsiți judecarea lui Dumnezeu. Rebutarea altora (de preferință cât mai compasiune posibil) este bine, dar mai întâi trebuie să faceți ca Isus
  • Imaginea intitulată acționează ca un creștin în orice circumstanță Pasul 7
    7. Citiți Biblia și rugați-vă in fiecare zi. La fel ca mâncarea și băutura pentru a-ți susține sufletul și corpul.
  • Imaginea intitulată acționează ca un creștin în orice circumstanță Pasul 8
    8. Continuă să-ți dai lui Dumnezeu "TOATE". Asta înseamnă să renunți la dreptul dvs. de a ură, păcătui în mod intenționat sau de a se răzbuna. Setați-l corect - dacă puteți - dar asta este nu răzbunarea, de asemenea, amintiți-vă să vă pocăiți, ceea ce înseamnă că veți vedea greșit că faceți și ați renunțat să o faceți.
  • Imaginea intitulată acționează ca un creștin în orice circumstanță Pasul 9
    9. Spuneți tuturor și amintiți-vă în mod constant unde v-a adus Dumnezeu și ceea ce sunteți acum. Care vă va ajuta să răspândiți cuvântul lui Dumnezeu.
  • Imaginea intitulată acționează ca un creștin în orice circumstanță Pasul 10
    10. Amintiți-vă că Isus a murit pentru noi.
  • sfaturi

    A stabilit un exemplu bun, astfel încât oamenii să nu vă vina pe tine sau de credințele voastre sau pe Dumnezeul vostru.
  • Iubesc pe toți pentru că Dumnezeu este dragoste.
  • Ia ceva timp din ziua ta pentru a vorbi doar cu Dumnezeu și pentru a medita pe Biblie.
  • Amintiți-vă - orice este posibil cu Dumnezeu și nimic nu este posibil fără el. Tu nu pot face aceste lucruri! Numai cu ajutorul lui Dumnezeu!
  • Desigur, muzica și alte mijloace media care sunt în mod specific anti-creștin în versurile sau conținutul lor ar putea intra în conflict cu credințele voastre, așa că nu le luați sau sprijiniți-le!
  • Puteți asculta muzică rock care nu este obscen sau violentă - puteți urmări animația care nu este doar puțin "David și Goliath-" Puteți juca sport chiar dacă nu se află într-o ligă creștină, dar nu lăsați-o să vă preia viața și să vă amintiți că dacă luați lucruri rele, nu veți fi sănătoși. Dar a face sau a da rezultate rele este periculos pentru tine și pentru alții, mai ales sufletul tău.
  • Doar pentru că există o armă într-un film sau pentru că cineva spune că cuvântul F într-o melodie nu înseamnă că nu poți să te uiți, să asculți și să decidă despre ei și să fii încă a păcătos salvat prin har! Doar nu mergeți în jurul împușcării oamenilor și împușcați-vă gura despre oameni sau sprijinirea cruziei sau a imoralității.
  • Pașii de mai sus pot părea simpli sau pot părea imposibilă.Oricum, dacă le considerați în tot ceea ce faceți și urmați-le și credeți că lucrurile au spus în Biblie, sunteți creștin. Dar încercați din greu și faceți bine pentru că, "Chiar și demonii cred, și tremura".
  • Planul lui Dumnezeu de mântuire, prin Isus Hristos este modul sigur de a intra în ceruri. Dacă îl acceptăm în inimile noastre, el va ierta păcatele noastre și putem fi mântuiți și avem viața veșnică. Biblia este cea mai bună pe care trebuie să ne spunem asta.Citește. Reflectă asupra lui.Urmareste-l.
  • Dacă știi în inima ta că ești a urmaș al lui Dumnezeu și Isus Hristos, atunci contează cum vă petreceți timpul Ce sunt: ​​hobby-urile, interesele sau activitățile de agrement?Dacă se desfășoară astfel de activități împotriva învățăturilor din Biblie Pe măsură ce le citiți (fiți cinstiți, nu vă denaturați semnificațiile pentru a se potrivi ceea ce doriți să faceți sau ce doriți ca alții să facă), atunci nu le faceți. Uciderea nu este creștină. Minciuna nu este creștină. Furtul nu este creștin. Adulterul nu este creștin.
  • Avertizări

    Faceți tot ce puteți, dar amintiți-vă că sunteți uman - așa că nu vă judecați pe tine sau pe alții aspru!
  • Nu spune niciodată nimic sau despre o altă persoană care implică că ați fi bucuroși să le vedeți să meargă în iad sau să moară. Dacă chiar vă gândiți să spuneți că, ar trebui să îl întrebați pe Dumnezeu pentru iertare imediat și El o va da.
  • Nu cade victimă ideii că odată ce suntem mântuiți, natura noastră de păcat nu este acolo. Este. Trebuie să cerem lui Dumnezeu să ne ajute în lupta zilnică de a rezista păcatului pentru noi să reușim. Nu lăsați niciodată gardianul. "Puneți armura completă a lui Dumnezeu, așa că atunci când vine ziua răului, puteți să vă așezați pământul." Diavolul este ca un leu rănit, așteptând doar să devoreze orice creștin care se strânge, dacă numai pentru o secundă secundă.
  • Nu fi prea critic față de ceilalți. Fiind atât de critică față de ceilalți să-i înstrăinească atât de tine cât și de mesajul tău de speranță și de credință. Fiind împotriva păcatului, iubiți păcătosul. Isus a spus,

    "Ați auzit: "Iubiți-vă pe fratele tău.", dar vă spun, "Iubiți-vă dușmanul!" "
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar