Cum să evitați mândria (creștinismul)

... Domnul disciplinează pe cei pe care îi iubește, pe măsură ce un tată îl corectează pe Fiul în care se bucură.(Proverbe 3:12)

Te-ai gândit la: Nu o poți vedea pe Dumnezeu, dar ne vede. Dar, vrei vreodată să te îndepărtezi de Domnul "ochiul atotvăzător." Unde poți să fii mândru, departe de omniprezența sa, îngrijorarea și legea iubirii sale?

Pași

  1. Imagine intitulată Evitați mândria (creștinismul) Pasul 1
1. Fii încrezător: "Mândria bună" este curată, pură, căutând educație și îmbunătățirea pentru împărtășirea acestuia - nu neglijență, ci prudent, nu auto-căutarea, la datoria Shirk, nici "con" oameni, nu corupte... Potrivit Bibliei, circumstanțele exterioare vor nu separați-vă de dragostea perfectă - astfel încât, în timp ce în calea vieții de zi cu zi, a familiei și a altor datorie, este mulțumit și fericit în multe feluri de situații, prin exercitarea credinței voastre, speranța, efortul de a se îmbunătăți pentru binele comun cu rugăciunea și furnizarea nevoile celor mai mici / mici ale lui Dumnezeu.
  • Al tău este "Creștinismul pur de dvs .:

    ~ A ~ "Îngrijirea orfanilor și văduvelor în vremurile de necazuri..." și

    ~ b ~ "Refuzând să lase lumea să vă corupe." (James 1:27), în nevoia lor (pentru a le ajuta, precum și ați putea) și nu luând casa lor, mijloace sau bunuri... dar își lărgește cu bucurie speranțele și le cultivă!
  • Imagine intitulată Evitați mândria (creștinismul) Pasul 2
    2. Feriți-vă de mândrie: În timp ce restrânge viața senzuală centrată - pentru, "Mândria merge înainte de distrugere și un spirit de durere înainte de o cădere." Este într-adevăr atât de distructiv? Este mândria legată de lăcomie, ură, defensivitate, gelozie și invidie, da... Ei bine, sublinierea de a fi invidiată sau pentru a seta flăcări de gelozie vă va răni, cel mai mult...
  • Imagine intitulată Evitați mândria (creștinismul) Pasul 3
    3. Accesați promisiunea de sprijin și confortul în Duhul Sfânt: Prezența prietenului tău atotputernic prin dragostea sa, iertarea și judecata lui finală. În cele mai îndepărtate colțuri ale Pământului, în ceruri, sau în iad, puteți să vă odihniți în pace în viziunea piercingului lui Dumnezeu - în har și planul său cu speranța ei infinită și caritate perfectă...
  • Imagine intitulată Evitați mândria (creștinismul) Pasul 4
    4. Fii umil, în puterea impecabilă a harului său: "Fii umil chiar și când sunt umil-" Isus a spus - (amintiți-vă că Isus a condus comercianții din casa lui Dumnezeu...). Tu stii, "Tu ești templul lui Dumnezeu" -- Dumnezeu vrea să-și respecte și ca Fiul lui Dumnezeu Isus este Campionul iubirii (Amintiți-vă că "Dumnezeu este iubire") în carne și oase.
  • "Când credeți că stați: Feriți-vă că puteți cădea." de exemplu:

    ~ Nu dau altora credit și oportunitate permit un succes mic, dar limitează sever propria dvs. conducere și creștere - lipsit de calități de acceptare a contribuțiilor altor persoane cu mulțumire.
  • Imagine intitulată Evitați mândria (creștinismul) Pasul 5
    5. Pregătește-te să domnești cu Hristos, dar nu în dreapta ta: A lui sfinții va domni cu el.
  • Imagine intitulată Evitați mândria (creștinismul) Pasul 6
    6. Predarea tuturor, comparându-vă cele mai bune pentru el, realizând că fiecare lucru obișnuit devine vechi și crack-up: Biblia spune că vei primi o coroană de viață - și în cer vei purta o coroană, dar că o vei pune la tronul lui Dumnezeu ca semn de predare.
  • Imagine intitulată Evitați mândria (creștinismul) Pasul 7
    7. Fi un câștigător bun în slăbiciune.Câștigarea prin har este o experiență foarte umilitoare, dacă vă dați seama că numai Dumnezeu vă oferă acest fel de victorie asupra lumii.
  • Imagine intitulată Evitați mândria (creștinismul) Pasul 8
    8. Fret nu despre mâine. Isus Hristos a depășit lumea. Grijile și distracția acestei lumi nu au nici o modalitate de a depăși "Legea păcatului și a morții." Ar trebui să vă pierdeți viața, mormântul nu vă poate separa de promisiunile Mântuitorului să vă ridicați într-un nou corp.
  • Imagine intitulată Evitați mândria (creștinismul) Pasul 9
    9. Citește despre:"Îl laud pe Dumnezeu pentru că sunt fricos și minunat făcut - lucrările tale sunt minunate, știu că bine bine." (Psalmul 139: 14)
  • Imagine intitulată Evitați mândria (creștinismul) Pasul 10
    10. Studiați Biblia și vedeți că sunteți un copil al regelui și fiți unul dintre copiii lui Dumnezeu pe care sunteți un moștenit:

    "Suntem copiii lui Dumnezeu: acum dacă suntem copiii Lui, atunci suntem moștenitorii lui Dumnezeu și moștenitorii lui Dumnezeu cu Hristos - dacă într-adevăr împărtășim în suferințele Lui, pentru ca noi să ne împărtășim și în slava Lui. (Romani 8:17)
  • Imagine intitulată Evitați mândria (creștinismul) Pasul 11
    11. Înțelegeți ceea ce a spus Isus:

    "Nu te mai numesc copii, dar te sun pe frații."
  • sfaturi

    Veți depăși: "...Toată lumea născută din Dumnezeu depășesc lumea. Și aceasta este victoria care a depășit lumea - credința noastră.
    • Cine este acest lucru care depășește lumea? Numai cel care are credință că Isus este Fiul lui Dumnezeu." (1 Ioan 5: 5)

    Avertizări

    Nu vă reîmprospătați în viața veche: "Dacă au scăpat de corupția lumii prin cunoașterea Domnului și a Mântuitorului nostru Isus Hristos, ei sunt din nou încurcați în [corupție] și depășite, ultimul stat al ființei a devenit mai rău pentru ei că prima..."
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar