Cum să găsești pe dumnezeu

Dacă simțiți o dorință de a vă conecta cu Dumnezeul vostru, acest lucru vă va oferi câteva sfaturi despre cum să faceți primii pași spre a afla cine este cu adevărat Dumnezeul vostru.

Pași

  1. Imaginea intitulată găsește Dumnezeu Pasul 1
1. Găsiți o formă de închinare pe care vă simțiți bine, deși nu trebuie neapărat să mergeți la o biserică sau la alte locuri de cult pentru a-ți găsi Dumnezeul tău. Puteți căuta online sau puteți cere oamenilor care vă împărtășesc convingerile ce loc de închinare și rugăciune.
  • Imaginea intitulată găsi Dumnezeu pasul 2
    2. Participați la un centru local de cult, dacă alegeți, deoarece acest lucru poate fi de asemenea util pentru căutarea dvs.
  • Imaginea intitulată găsește un pas 3
    3. Uită-te la biblioteca locală sau librărie pentru cărțile religioase. S-ar putea să găsiți cărți și videoclipuri utile despre particulații de credințe în secțiunea religioasă a bibliotecii locale sau a librăriei dvs. Cărțile care ar putea ajuta ar putea fi o Biblie, Tao Te Ching (textul Taoist Central), Bhagavad Gita (un text hindus sub formă de dialog), arta pacei (învățăturile spirituale ale lui Morihei Ueshiba), un Coran, Scrierile budiste, cum ar fi Canonul Pali sau Dhammapada sau Talmudul.
  • Imaginea intitulată găsi Dumnezeu pasul 4
    4. Nu vă opriți creierul. Credinţă poate fi rezonabil și rațional. Credința nu este superstiție. În calitate de căutător, veți căuta motive pentru credința voastră, pentru adevărul despre problemele spirituale și pentru a vă vedea propriile dovezi ale unei ființe divine. Să fie deschisă cu privire la supranatural, fără a fi gulibil.
  • Imaginea intitulată găsi Dumnezeu pasul 5
    5. Începeți căutarea cu o minte deschisă. Examinați documentele care susțin credința în Dumnezeul vostru. Primind Dumnezeul tău este ca mântuirea de către harul Dumnezeului tău, prin credință, nu prin fapte, nu se laudă - dar este darul Dumnezeului tău. Ești salvat pentru lucrări bune numiți că umblați în ele. Fiți precauți de oameni sau de organizații care vă bateți pe Dumnezeul și credința sau care mărturisesc că nu posedă nici o claritate despre Dumnezeul vostru. Cele mai multe biserici, sinagogi sau temple au cel puțin un adevăr.
  • Imaginea intitulată găsi Dumnezeu pasul 6
    6. Alegeți o persoană de credință. Cereți-i să ofere o anumită direcție pentru pace. Acest lucru nu trebuie să fie un pastor, profet, ministru, apostol, călugăriță sau evanghelist. Pur și simplu cereți pe cineva pe care îl respectați cu privire la convingerile lor personale, cum și de ce.
  • Imaginea intitulată găsi Dumnezeu pasul 7
    7. Compuneți întrebări pentru căutarea dvs.
  • Poți știi Dumnezeu?
  • Care sunt atributele sau caracteristicile naturii lui Dumnezeu?
  • Cum este un infinit care este dezvăluit muritorilor?
  • Care este evaluarea lui Dumnezeu a oamenilor?
  • Dacă oamenii au nevoie de răscumpărare, Cum se tranzacționează?
  • Imaginea intitulată găsește Dumnezeu Pasul 8
    8. Vorbește Dumnezeul tău. Majoritatea religiilor recunosc rugăciune ca o funcție de bază a credinței. Spuneți-i lui Dumnezeu despre căutarea și motivele pentru care alegeți să deveniți un căutător. Întreabă-i pe Dumnezeul tău pentru a ajuta la înțelegerea căile și adevărul Dumnezeului tău în timp ce cauți Dumnezeul tău cu toată ființa ta.
  • Imaginea intitulată găsi Dumnezeu Pasul 10
    9. Fiți gata să renunțați la noțiunile personale, cum ar fi ură și invidie, îndoieli că aveți de natura Dumnezeului vostru. Sa spus că, pentru a-ți găsi Dumnezeul tău, trebuie să renunți la conceptul finit de cine și ce este Dumnezeul tău. Folosind mintea dvs. finită pentru a încerca să înțelegeți Infinity este ca și cum ați cere un pește să înțeleagă toate oceanele lumii. Ești obligat să găsești ceva ce nu ești 100% pregătit pentru cum ar fi harul / dragostea care trece toată înțelegerea. Dacă nu, nu sunteți sincer cu dvs. în căutarea dvs. Poate că Dumnezeul tău nu este nici măcar "El!"
  • Imaginea intitulată găsi Dumnezeu Pasul 11
    10. Fiți gata să priviți dincolo de o singură denominație. Religia și Dumnezeul vostru nu sunt la fel. Nu este necesar să se decidă o denominație pentru a-ți găsi Dumnezeul tău.
  • Imaginea intitulată găsi Dumnezeu pasul 12
    11. Luați în considerare citirea cărților sfinte care sunt menționate ca fiind sau care conțin Cuvântul Dumnezeului vostru, așa cum este scris de profeți și apostoli ai Dumnezeului tău, de exemplu, Biblia sau Coranul sau Dhammapada, etc.
  • Imagine intitulată Pasul 1
    12. Pocăi. Schimba-ti parerea. Nu vă permiteți să vă descurajați, în calea găsirii harului Dumnezeului vostru prin credință. Nu vă uitați la alții să vă aducă la Dumnezeul vostru, dar încercați să vă exprimați harul Dumnezeului vostru cu toată inima voastră, ca să îi ajutați pe alții, să iertați și să vă rugați.
  • Fără a accepta lumina harului și a credinței, nu ați putut vedea calea / modul. Căutați calea veche.
  • Imaginea intitulată crede în Dumnezeu Pasul 5
    13. Știți că Dumnezeul vostru vă iubește pe voi care faceți pace fără umilință inutilă sau cruzime. Da pace celorlalți - treceți harul lui Dumnezeu înainte. "Binecuvântați sunt pacea".
  • sfaturi

    Puteți găsi Dumnezeul vostru mai ușor decât vă puteți aștepta, deoarece Dumnezeu vă urmărește de asemenea.
  • Puteți găsi Dumnezeul vostru într-o cantitate foarte limitată de credință, la fel de mică ca o mică semințe de muștar.
  • Dacă locuiți lângă un loc de închinare care oferă întâlniri de închinare sensibil la căutare, ați putea începe acolo, dar chiar și cântecele și închinarea aduc "un mesaj". Acest lucru poate fi fie să ajute sau nu.
  • Unele locuri de cult oferă "întâlniri" sau "cursuri" într-un mediu neutru, unii ca o cafenea religioasă sau librărie, pentru a "pune câteva întrebări despre Dumnezeul tău". Aceste cursuri vă pot ajuta căutarea, dar ar putea spera să vă conducă în direcția lor.
  • Vorbește cu voce tare sau în tine, și vorbește cu Dumnezeul tău și primești pace de la Dumnezeul tău.
  • Dumnezeul tău nu locuiește în clădirile din lemn, oțel, din caramida și mortar. Dumnezeul tău dezvăluie sinele Dumnezeului tău, prin iubirea Dumnezeului voastră ca pe Dumnezeul vostru în și printre voi, pe măsură ce vă slujiți unul pe altul. Oamenii sunt ei înșiși templele și bisericile vii construite din pietre vii cu inimile de carne, împreună cu care sunteți de acord și vă închinați Dumnezeului vostru.
  • Energia lui Dumnezeu curge prin noi, indiferent dacă o cunoaștem sau nu. Căutați în interiorul dvs., conectați-vă la o putere mai mare a propriului dvs. înțelegere pentru a deschide o cale către Dumnezeul vostru. Ceva mai puternic decât tine. Începeți în seriozitate și totul va fi dezvăluit.
  • Energia lui Dumnezeu curge prin noi, indiferent dacă o cunoaștem sau nu. Conectați-vă la o putere mai mare a propriului dvs. înțelegere pentru a deschide un canal pentru Dumnezeul vostru.
  • Avertizări

    Atunci când consultați textele "religioase", urmăriți traducerile efective ale cuvintelor utilizate la momentul scrisului. Cercetarea originilor conceptelor care au venit după publicarea efectivă a acestor texte care încearcă să spună "într-adevăr însemna acest lucru și că", deoarece cuvintele tind să se supună mutației generaționale în culturi. Luați notă de publicul țintă, dar aveți grijă de oamenii care vă traduce mai mult decât ceea ce este de fapt spus. Este posibil să trebuiască să consultați diverse traduceri pentru a căuta cu atenție semnificația unei idei. Textele religioase sunt menite să descrie și să-ți prezinte pe Dumnezeul tău, să nu fie sau să-i înlocuiască pe Dumnezeul tău.
  • Odată ce credeți că ați găsit-o pe Dumnezeul vostru, realizați că unii oameni nu o vor aprecia dacă încercați să vă hrăniți toate constatările pentru ei. Sperăm că oamenii vor începe în curând să vadă diferențele în viața voastră și vor întreba despre asta. De asemenea, realizați că aceasta nu este o oportunitate de a le predica en masse.ro, ci mai degrabă un moment bun, în toate modestia, subliniați-vă propria nouă nouă viață a vieții. Deci, oferă iertare și har, nu judecată sau mai sfântă decât pronunțarea.
  • Țineți minte că, indiferent cât de convins puteți deveni, există încă loc pentru credință - decideți cât mai bine posibilitatea dvs. ceea ce veți crede și faceți un angajament. Acceptați harul lui Dumnezeu să-l dați altora.
  • Există o bogăție de diferență între religie și credință. Poți avea credință fără religie. Poți să ai o cale către Dumnezeul tău fără religie. Religia poate fi utilă, cel puțin să se roage cu ceilalți, să ofere ceremonii în momente importante în viața noastră și pur și simplu să fac parte dintr-o comunitate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar