Cum să rămâi în hristos

Pentru a rămâne în Hristos este o experiență excelentă și specială! Când deveniți mântuiți, sunteți în stare să dezvoltați o relație intimă și personală cu el. Aceasta este dorința creștinilor. În calitate de creștin, faceți voia lui Dumnezeu (purtând fructe), dacă rămâneți în El și încercați să păstrați zece porunci ale lui Dumnezeu. Ioan 15: 5 spune, "Eu sunt vița - tu ești ramurile. Dacă rămâi în mine și eu în tine, vei purta mult fructe - în afară de mine, nu poți face nimic."

Acest articol vă va ajuta să aflați cum să respectați în Hristos - și să aduceți fructe mari.

Pași

  1. Imagine intitulată Studiu Pasul Bibliei 16
1. Recunoaște-ți nevoia de Hristos: El a spus, "Eu sunt vița și tu ești ramurile. Nici o ramură nu poate da roade de la sine." Pentru ca Isus să ajute, trebuie să fii "dispuși să fie dorit". Umiliți să faceți o voință bună și perfectă a lui Dumnezeu, astfel încât Isus să poată lucra prin voi. "Cum să fii ca publicanul (în Biblie)" Are câteva sugestii despre umilință.
  • Imagine intitulată Oprire și miroște trandafirii Pasul 12
    2
    Pocăiți-vă și schimbați mintea spre Isus în credință. Credeți că Isus a murit pe cruce pentru iertarea păcatelor, astfel încât cei care au încredere în El pot avea o viață adevărată și să fie liberi de vârsta rea ​​actuală- Acceptați darul său gratuit de mântuire. Mărturisiți păcatele / greșelile voastre lui Dumnezeu, cerând ca Dumnezeu să vă transforme ființa și viața interioară. Depășirea de la păcat și spre marele iubire a lui Dumnezeu în Isus este cum să aveți o relație cu Tatăl vostru ceresc.
  • Imagine intitulată Studiul Bibliei Pasul 4
    3. Rugați-vă. Aceasta nu este doar o oportunitate majoră, ci o nevoie. Trebuie să fim în mod constant legați de Domnul nostru. Isus sa rugat în timp ce era pe pământ și ne-a învățat să ne rugăm. Dacă Isus a simțit nevoia de rugăciune, cât de mult trebuie să ne rugăm, de asemenea? Dumnezeu îi pasă de tine și tot ceea ce se întâmplă - de la cel mai mic motiv până la cea mai mare nevoie - ce oportunitate. El ascultă mereu și știe nevoile dvs., chiar dacă uneori se simte ca el nu este. Psalmul 55:22 spune că, dacă tu "aruncați povara voastră asupra Domnului," atunci "El vă va susține." Rugăciunea îi spune pe Dumnezeu despre obiectivele voastre în viață și cere ca El să te facă mai mult ca Isus. De aceea ați face bine să cereți binecuvântarea lui Dumnezeu înainte de a citi Scriptura.
  • Imagine intitulată Studiul Bibliei Pasul 6
    4. Citiți Biblia. Psalmul 119: 9 spune, "Cum poate un tânăr [sau o femeie] să-și curățească calea [ei]? Luând în considerare în funcție de cuvântul dvs." Stabilirea timpului deoparte în fiecare zi pentru Biblie este extrem de importantă. Țineți-vă mintea fixată pe ea și permiteți-vă inimii să fie altoitei lui Hristos și turnate de el. Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu, iar în ea este spus povestea muncii răscumpărătoare a lui Dumnezeu în această lume! Pe măsură ce începeți să vă vedeți locul în povestea lui Dumnezeu, veți vedea de ce contează viața voastră și unde merge. Citirea Bibliei, deschideți urechea pentru a asculta pe Dumnezeu. Ioan 17:17 spune, "Sfințiți-i de cuvântul dvs., cuvântul dvs. este adevărul."
  • Imagine intitulată Oprire și miroște trandafirii Pasul 10
    5. Mulțumesc și bucurați-vă! Dumnezeu ne spune în Iacov 1:17 "Fiecare dar bun și perfect este de sus, coborând de la Tatăl." Asta înseamnă că avem sute de motive pentru a le mulțumi lui Dumnezeu! Pentru respirație, pentru mâncare, pentru locuri de muncă, prieteni, familia lui Dumnezeu, iertarea păcatelor, puterea de a învinge răul și mai mult! Cel mai mare motiv pentru a vă bucura în mod constant și a mulțumi lui Dumnezeu este că, dacă aveți încredere în Isus, atunci veți fi înviați în ultima zi pentru a vă bucura de o viață veșnică în cerurile și pământul, unde Dumnezeu va locui cu noi. Nu există o speranță mai bună.
  • Imaginea intitulată Organizați-vă pentru ziua următoare Pasul 5
    6. Dumnezeu se bucură să-și satisfacă copiii în Isus! Putem chema lui Dumnezeu și să spunem, "Suntem foame să vă cunoaștem, să fim plini de spiritul vostru, să fim liberi de pedeapsa păcatului nostru! Vrem ca Isus să satisfacă mai mult decât mâncarea!" Postul este o modalitate de a vă pune încrederea în Dumnezeu în loc de confort fizic. Creștinii sunt așteptați să se îndepărteze, nu din nici o obligație, ci pentru că cunoașterea lui Isus înseamnă că trebuie să găsim satisfacție în el mai mult în fiecare oră.
  • Imagine intitulată Heal din copilărie Abuzul sexual Pasul 10
    7
    Cereți-i lui Dumnezeu să vă dea puterea pentru a-și păstra comenzile. Ioan 15:10 spune, "Dacă păstrați poruncile mele, veți rămâne în dragostea mea, așa cum am păstrat poruncile tatălui meu și voi rămâne în dragostea Lui." Nimeni nu poate face nimic pentru Dumnezeu prin puterea lui: Dumnezeu este puterea noastră. Fără el, nu putem face nimic de importanță! Poate fi greu de păcat, dar cu ajutorul lui Dumnezeu prin harul Său, putem face tot ce putem. Fi încrezător în el.
  • Realizați că există libertate în Hristos Isus, de a trăi în Duhul, ca să nu fie ispitiți mai mult decât puteți purta, nu mai fi un sclav pentru sine, ca mândrie de viață - punerea faptelor obișnuite ale cărnii, ca pofta de ochiul, invidia, lăcomia, judecând pe alții, prejudecăți și ură.
  • Imagine intitulată Studiul Bibliei Pasul 19
    8. Studiați cuvintele lui Isus în cele patru Evanghelii. Citit "Matei", "marcă", "Luca" și "Ioan", de asemenea "Acte", "Romani" plus alte Scripturi ca timp permite. Să fie înmuiată, mintea lui Dumnezeu încă o voce mică, Ca și în Biblie. Căci dacă aveți viața lui Dumnezeu în voi, aveți dragostea lui Dumnezeu atunci "a intelege": Gândurile tale ar trebui să se alinieze cu învățăturile lui Isus și de poruncile Lui, cum ar fi, "Iubim unul pe altul." Așa cum ne spune în Cuvântul Său. Realizează împuternicirea lui și predică Evanghelia și vindeca bolnavul.

    Dar dacă Spirit din cel care a ridicat pe Isus din cei morți locuiesc în voi, cel ce a ridicat pe Hristos din morți, vă va bucura de corpurile muritoare prin Duhul Său care locuiește în voi.
  • sfaturi

    Căutați părtășie cu cei care se străduiesc să respecte Hristos.
  • Fii umil. Nu fiți mândri de nimic, dar faceți-vă doar în Hristos.
  • Urmați ideea de broască - se bazează pe Dumnezeu. Gândiți-vă la asta, atunci frustrările zilnice par mici.
  • Citiți exemple de oameni care se află în Hristos.
  • Avertizări

    Nu aveți încredere în tine! Brațul cărnii vă va eșua!
  • Jeremiah 17: 9 "Inima [ființa de bază] este înșelătoare mai presus de toate lucrurile, și cu disperare răi - care o poate cunoaște?" Recunoașteți cât de rău (lipsit de bunătate reală) Fiecare dintre noi este! Aceasta este o cheie, pentru a vă putea umili la Dumnezeu!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar