Cum să-l acceptați pe hristos ca salvator

"Iisus"... Statisticile arată că acest nume este menționat mai mult de 3 milioane de ori pe oră... Statisticile arată chiar că milioane cuprind creștinismul în fiecare zi și că creștinismul este cea mai mare religie din lume. Cu siguranță ați auzit de Isus și de creștinismul înainte!

Dacă sunteți interesat să știți mai multe despre Isus, sunteți în locul potrivit. Acest lucru nu înseamnă să se bazeze 100% pe aceste instrucțiuni. Solicit unui pastor, un lider religios creștin, un misionar sau chiar cineva care este creștin poate fi, de asemenea, foarte util pentru dvs. pentru a vă atinge scopul în a fi introdus lui Isus Hristos.

Înainte de a începe să citiți ce trebuie să spuneți articolul în detaliu, să vă dați seama că Isus din Nazaret a împlinit toate Profețiile despre Mesia în Biblia evreiască (Vechiul Testament).

În Sfânta Biblie, Ioan 14: 9 afirmă că Isus a spus: "Oricine mi-a văzut că am văzut tatăl."

Asa de, "Cum ar trebui să accepți Hristos ca salvator"? -- Prin acceptarea lui Isus ca salvator personal.

Pași

  1. Imaginea intitulată acceptă Hristos ca Mântuitorul dvs. Pasul 1
1. Să înțeleagă natura sfântă a lui Dumnezeu. Mulți oameni nu înțeleg conceptul de Sfânta Treime, iar unii îi explică calea greșită. Credințele creștinilor precoce despre natura lui Dumnezeu spun: "Dumnezeu este unul în timp ce se află într-o trinitate". Explicația acestui lucru este că Tatăl, Fiul (Isus) și Duhul Sfânt sunt unul: cei trei se referă la unu si doar unu Dumnezeu, nu de către persoană, ci prin putere, voință și dragoste. Fiul are aceeași putere și voință ca Tatăl și Duhul Sfânt: de aceea sunt unu Dumnezeu, iar cei trei nu pot fi în afară, oricum, se termină reciproc în tot. Acest lucru nu înseamnă că dacă rugați-vă lui Isus să vă rugați doar pentru El, în felul acesta, vă rugați lui Dumnezeu la o dată (Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt). Tatăl și Duhul Sfânt ia trimis pe Fiul să plătească prețul păcatelor noastre, prin acceptarea Fiului, pentru că din nou, Dumnezeu este unul prin voință, prin putere și iubire. Așa că atunci când spunem că Dumnezeu ia trimis pe Isus pe pământ, nu înțelegem că Dumnezeu și Isus nu sunt la fel. În Trinitate, ele sunt diferite, dar sunt una în același timp.
  • Imaginea intitulată acceptă Hristos ca Mântuitorul dvs. Pasul 2
    2. Căutați să înțelegeți planul lui Dumnezeu: "Deci, trebuie să fiu mântuit din ce, și de ce? Crezând în Dumnezeu iar Biblia este crucială pentru înțelegere "Ce este un salvator?" și "De ce să fii salvat?" Biblia este cuvântul dezvăluit al lui Dumnezeu pentru omenire, scris de oameni, astfel încât Dumnezeu, datorită lui Dumnezeu că Dumnezeu ia ales să o scrie. Oamenii care au scris cărțile Bibliei au fost inspirate (având în vedere cuvintele) de Dumnezeu. Toți sunt de acord în scopul și indică lui Hristos, Mesia, deși au fost scrise pe o perioadă de mai mult de o mie de ani. Biblia învață că toți oamenii au păcat în viața lor.

    Păcatul este orice act care ne-a dezamăgit pe Dumnezeu, deoarece păcatul ne separă de Dumnezeu, care este perfect, astfel încât plata pe care trebuie să o plătim pentru păcat este moartea spirituală -- Separarea permanentă de Dumnezeu.

    Romani 6:23: "Pentru salariul păcatului este moartea, dar darul lui Dumnezeu este viața veșnică în Hristos Isus Domnul nostru."


    Moartea spirituală a intrat în lume când Adam a păcătuit.

    Geneza 2:17: "Dar din pomul cunoașterii binelui și răului, nu mâncați din ea; căci în ziua în care mâncați ei, vei muri cu siguranță."

    Romani 5:12: "De aceea, ca un singur păcat în lume, și moartea prin păcat - și așa moartea a trecut asupra tuturor oamenilor, căci toți au păcătuit"

    Romani 5:14: "Cu toate acestea, moartea a domnit de la Adam la Moise, chiar și asupra lor, care nu au păcătuit după similitudinea transgresului lui Adam, care este figura lui care urma să vină."

  • Imaginea intitulată acceptă Hristos ca Mântuitorul dvs. Pasul 3
    3. Înțelegeți cine vă poate salva de la moartea spirituală. Pentru că toți suntem născuți păcătoși, nu suntem în imposibilitatea unui motiv capricios sau foarte profund - sau în propria noastră putere și moralitate - pentru a vă mulțumi unui Dumnezeu perfect. Cu toate acestea, Dumnezeu ia trimis pe Fiul Său Isus ca reprezentant și ca răscumpărarea voastră de a fi captiv.

    Ioan 3: 16-17 (NIV): "Căci Dumnezeu a iubit atât de mult lumea că El ia dat pe singurul său fiu, că oricine crede în El nu va pieri, ci va avea viața veșnică. Căci Dumnezeu nu i-a trimis pe Fiul Său în lume pentru a condamna lumea, ci pentru a salva lumea prin el."

    Această credință este încredere și credință că Dumnezeu este cine spune că este.El a oferit plata pentru păcatul nostru de către propriul său fiu, luând locul nostru ca înlocuitor. Toate păcatele, trecute, prezente și viitor au fost iertate de Hristos la cruce, deși oamenii l-au condamnat pe cel care nu știau nici un păcat la o moarte fizică crudă.

    Hebrews 10:10: "Și prin această voință, am fost sfinți prin sacrificiul trupului lui Isus Hristos o dată pentru toți."

    Cineva a trebuit să plătească cu viața sa pentru toate greșelile noastre. Evrei 9:22 (NIV)"De fapt, legea cere acest lucru... Fără vărsarea sângelui nu există iertare."

    Isus a murit să plătească pentru păcatele omului. Cu toate acestea, el sa ridicat din nou, cucerind moartea și făcând posibilă mântuirea - așa că acceptăm pe Isus atunci când Duhul Sfânt vă sună - nu doar gândirea și raționamentul nostru, dar realizând că se bazează pe furnizarea lui Dumnezeu și pe darul său. De fapt, creștinismul nu este doar o religie voluntară. (Isus a chemat ucenicii, ei, în general, nu au venit la el deja hotărât să-l urmeze.) În același mod în care nu putem pur și simplu "Accept" Isus, dar putem primi ceea ce ne dă prin Spirit Sfant. Duhul Sfânt ne cheamă - toți la pocăință (pentru a vă schimba mintea) și pentru a urmări pe Dumnezeu - prin auzul Cuvântului lui Dumnezeu și acceptarea vestei bune (Evanghelia). Cei care nu cred că au respins darul liber al lui Dumnezeu, cei care cred că au doar credință, deoarece credința este darul liber al lui Dumnezeu (prin har).
  • Imaginea intitulată acceptă Hristos ca Mântuitorul dvs. Pasul 4
    4. Admite că ați păcătuit. Este o condiție prealabilă pentru acceptarea lui Hristos. Odată ce înțelegeți că suntem și sunteți un păcătos și că toți au păcătuit, întoarceți-vă la Domnul Isus Christos pentru iertare de către pocăindu-se, întorcându-vă de la calea spre calea lui Dumnezeu.
  • Imaginea intitulată acceptă pe Hristos ca Mântuitor Pasul 5
    5. Îl mărturisesc pe Isus ca salvator.Romani 10:13, "Căci oricine va chema numele Domnului va fi mântuit."Spune, "Tatăl în cer, cred că Isus a murit pentru păcatele mele." Și Dumnezeu va împărtăși viața veșnică spiritului vostru.
  • Imaginea intitulată acceptă Hristos ca Mântuitorul dvs. Pasul 6
    6. Să înțeleagă că Isus a spus că îl primește pe care trebuie să-l primim pe care Dumnezeu la trimis. "Cu adevărat, vă spun tuturor pe toți, cel care primește pe oricine pe care îl trimit mă primește, iar cel care mă primește primește pe cel care ma trimis."(Ioan13: 20) Acesta este Duhul Sfânt (Ioan15: 26)
  • Imaginea intitulată acceptă pe Hristos ca Mântuitor Pasul 7
    7. A își aminti să cereți Duhul Sfânt. Duhul Sfânt nu vine automat atunci când o persoană crede, dar Isus spune că toți ce cere să primească. (Luke11: 9-13)
  • Imaginea intitulată acceptă Hristos ca Mântuitor Pasul 8
    8. Gustați și vedeți că darurile Domnului sunt bune. Credeți că Dumnezeu te iubește - El a arătat acest lucru, oferindu-i fiului său să se confrunte cu pedeapsa și să moară în locul tău pentru plata ta pentru tot ce ai făcut greșit și pentru toate păcatele tale.
  • Pocăinţă este decizia de a se întoarce de la păcat și de a se întoarce la Dumnezeu și de a-l asculta. Odată ce ați făcut acest lucru, fiecare pas va cădea în loc. Dacă încă mai aveți timp greu cu acest concept, aveți încredere în Isus ca pe Domnul asupra voastră, precum și Mântuitorul.
  • Imaginea intitulată acceptă pe Hristos ca Mântuitor Pasul 9
    9. Vorbește cu Dumnezeu în propriile cuvinte. Nu există niciun protocol care să urmeze pentru a vorbi cu Dumnezeu. Dumnezeu ascultă rugăciunile voastre, chiar dacă nu le spuneți. Dar acest lucru nu înseamnă că nu-i place să-l audă că cauți ajutorul și iertarea lui. Dumnezeu nu te judecă violent, pentru că nu este o ființă umană ca noi! El este tatăl tău - el este fratele tău și protecția și mediatorul tău personal și vrea să devină foarte bff (cel mai bun prieten pentru totdeauna)! Dumnezeu vrea să-ți mărturisești păcatele, pentru că vrea să te ierte și vrea să-i spui secretele tale, chiar dacă el știe totul despre tine. Aceasta este o promisiune: Matei 7: 7-9 "7 Întrebați-vă și vă va fi dat [închinătorii] - căutați și veți găsi și ușa va fi deschisă pentru dvs. 8 Pentru toți cei care întreabă primește - cel care caută găsește - și cel care bate, ușa va fi deschisă. 9 Care dintre voi, dacă fiul său cere pâine, îi va da o piatră?"
  • Imaginea intitulată acceptă Hristos ca Mântuitorul dvs. Pasul 10
    10. Spune-i lui Dumnezeu ce vrei să-i spui. Dar realizați că: Ioan 9:31 "Acum [în acest lucru] Știm că Dumnezeu [ascultă, dar] aude nu Păcăturile: Dar dacă vreun om este un închinător al lui Dumnezeu și îi face voia lui [și îl primește pe Hristos], El aude [și răspunsuri]." Vorbind cu Dumnezeu poate fi în multe forme, fie într-o rugăciune, fie într-un mod obișnuit ca și cum vorbim cu alții. Iată o sugestie de rugăciune, Citiți această sugestie, dar utilizați propriile cuvinte. Fără a citi astfel de cuvinte, spuneți lui Dumnezeu ce vreți să-i spui în propriile voastre cuvinte, exprimându-i toată dragostea față de el:

    "Dumnezeul meu și Mântuitorul meu, știu că nu te-am ascultat și știu despre toate lucrurile rele pe care le-am lăsat în viața mea. Dar cu tine, Dumnezeule, nu mă tem de cele mai rele lucruri din viață, pentru că ți-ai trimis singurul fiu adevărat, Isus, să fie respins de profesori de sine, acuzați în mod fals, răstignit și a plătit prețul din păcatele mele. Eu vin la tine, Dumnezeule, să mărturisesc tot ce am făcut în viața mea și să-ți spun că îmi pare rău. Eu sunt aici pentru a vă declara regele vieții mele, a gândurilor mele și a acțiunilor mele. Vreau să fii salvatorul meu. Te rog, Dumnezeu, iartă-mă, căci am păcătuit înaintea ta. Dumnezeul meu și Domnul meu, domnesc peste viața mea, pentru că domnia voastră este perfectă și împărăția voastră nu va mai vedea niciodată. Amin" Simțiți prezența lui Dumnezeu în credință în timp ce îngenunchează. În genunchi este eficient, dacă vrei să te concentrezi pe nimic altceva decât rugăciunea ta.
  • Imaginea intitulată acceptă Hristos ca Mântuitor Pasul 11
    11. Să fie botezați în conformitate cu Noul Testament. Botezul este folosit pentru a semnifica moartea și înmormântarea vechii noastre, păcătoase și învierea noastră ca creștin iertat prin puterea Spirit Sfant Așa cum a fost Isus (Romani8: 11, colul. 2: 12,13). Botezul este comandat "Pentru iertarea păcatelor voastre." (Fapte 2:38) Sunteți mântuiți de harul lui Dumnezeu, prin credință, nu prin fapte, așa că nimeni nu se poate lăuda... salvat la fapte bune pe care Dumnezeu le-a numit deja pentru a face. (Efeseni 2: 8-10) Credinciosul, Cornelius, care a fost un bailer roman a fost botectil și familia lui (casa) și slujitorii au fost salvați. (Fapte 10:48) După fiecare exemplu al unei persoane care are credință și credință în Hristos, el sau ea a fost, când este posibil, botezați să-și finalizeze mântuirea! (Fapte 2: 41-8: 13-8: 37,38-9: 18-16: 30-33, etc)
  • sfaturi

    Creștinismul poate fi metaforic în comparație cu o cursă. O cursă pentru a ajunge la linia de sosire (Rai) este scopul nostru final, dar modul în care conducem rasa este mai importantă decât atunci când terminăm cursa. Ne oprim pentru a ajuta pe alții de-a lungul drumului (bunăvoința și aducându-i pe alții la Hristos) și uneori pot să se împiedice pe obstacole în cale (păcatul nostru, păcatul altora). Creștinismul nu este o cale ușoară. Este posibil să fie ușor de a "rula primul tur", dar rasa devine mai dificilă pe măsură ce ne maturizăm în credința noastră. Nu uitați niciodată să întrebați ajutorul lui Isus, pentru că nu suntem singuri în "rasă".
  • Dacă doriți un punct de vedere alternativ pe acceptarea lui Hristos, vedeți să depășiți Christophobia.
  • Dacă părinții dvs. nu aprobă lucrul bisericii, căutați ajutorul pastorului sau al liderului de tineret al bisericii pe care doriți să le mergeți sau la orice altă biserică. Din punct de vedere tehnic, nu sunteți membru al Bisericii încă - cauți doar ajutorul unui pastor sau a unui lider de tineret.
  • Biserica nu înseamnă o clădire.Aceasta înseamnă și are de la început, a fost un grup de oameni care l-au acceptat pe Isus ca pe un adevărat Dumnezeu adevărat, întâlnire în același loc pentru a sărbători ceea ce au și pentru a învăța unul de celălalt cum Dumnezeu lucrează în viața lor. Acest lucru se poate întâmpla oriunde, la orele stabilite sau chiar spontan.
  • Acum că ați ales să o acceptați pe Hristos și să primiți iertarea pentru păcatul vostru, nu profitați de iertarea sa și să vă angajați să vă ignorați vecinul în nevoie, să vă loviți pentru soțul vecinului vostru, pierzându-vă timpul vizionând filme rele, citirea revistelor porno, etc. Dar, nu vă bateți dacă faceți păcat, amintiți-vă că vom fi doar perfecți odată ce ajungem în ceruri! A face lucruri rele și spunând că Dumnezeu vă va ierta nu este ceea ce înseamnă să îl acceptați pe Hristos.
  • Dacă ați acceptat pe Hristos ca Mântuitor,

    Romani 10:13 (KJV)

    "Căci oricine va chema numele Domnului va fi mântuit"

    Sunteți acum un copil al lui Dumnezeu. Doar credeți ce spune Biblia și acceptați ceea ce spune practic, ca și cum ceea ce spune este exact ceea ce înseamnă.
  • Puteți să vă apropiați de Dumnezeu oricând. Vorbește cu el ca și cum ai fi cu un prieten obișnuit. Avem acces direct pentru a prezenta cererile noastre către el!
  • Amintiți-vă că Dumnezeu este Mântuitorul întregii omeniri, nu doar felul vostru, sau cei care au fost învățați în căile unei religii. Oricine îl acceptă pe Hristos ca Mântuitor și îl urmărește în viața nouă, așa cum Dumnezeu ar fi trăit, va fi acceptat în cer bucuroasă. Pentru a noastră este un Dumnezeu iertător, care ia dat pe Fiul Său, ca să iertăm tot păcatul original și, prin urmare, acești copii nu sunt mai puțin accesibili față de cer decât Papa sau Mama Teresa.
  • Conectați-vă într-o biserică sau într-un grup de tineret. Ei vă vor ajuta să aflați mai multe despre Dumnezeu și să vă apropiați de el. Nu fiți prea mândri, gândindu-vă că puteți merge singur cu Dumnezeu. Prietenii creștini vă construiesc și vă încurajează, deci conectați-vă într-o biserică cât mai curând posibil.
  • Luați în considerare dacă întreaga familie a lui Dumnezeu (inclusiv Biserica Lui) este familia voastră: amintiți această scenă la cruce, "Isus, prin urmare, văzând mama Lui și ucenicul [Ioan] în picioare, pe cine a iubit, spune mamei sale: "Femeie, iată pe fiul tău". Apoi spune ucenicului: "Iată mama ta". Și din acea oră ucenicul a dus-o în propria casă." (Ioan 19:26) Puteți să primiți pe Hristos și să vă întâmpinați întreaga familie în inima și acasă. (Catolicii îl întreabă în mod tradițional că mama lui Hristos a lui Hristos să fie și mama lor binecuvântată.)
  • Citiți exemple ale altora care au acceptat pe deplin Isus și învățăturile sale pentru încurajarea voastră
  • Un profet numit Isaia intră în detalii, dovezi, scripturi pentru tine de a înțelege. Citiți întregul capitol al lui Isaia 53, dar aici sunt versetele 3-5, "El a fost disprețuit și respins de bărbați...:

    Cu siguranță că ne-a luat infirmitățile și ne-a purtat durerile,

    Cu toate acestea, l-am considerat că el a fost lovit de Dumnezeu, smitten de el și au suferit.

    Dar a fost străpuns pentru încălcările noastre,

    El a fost zdrobit pentru nelegiuirile noastre-

    Pedeapsa care ne-a adus pacea a fost asupra lui și

    Prin rănile lui suntem vindecați." Da, Isus a împlinit acele profeții îndelungate referitoare la Mesia, complet.
  • O cheie simplă

    1. Aflați despre Isus și credeți că a murit, a crescut de la morți ca Mântuitorul vostru și apoi rugați-vă și pocăiți-vă la cel adevărat Dumnezeu zicală: "Îmi pare rău pentru păcatul meu, toate lucrurile mele greșite - vreau să mă schimb și vă mulțumesc cu adevărat pentru tot și că acum sunt iertat și salvat de la pedeapsa pentru păcatele mele ca dar gratuit, în numele lui Isus, mă rog, Amin."Acum spuneți altora "Există un singur Hristos Isus, Fiul lui Dumnezeu, care este Domnul și Mântuitorul pentru toți cei care cred, se pocăiește și îl urmează;" care ar trebui să includă întâlnirile creștine, fiind botezați ca un semn de acceptare a vieții voastre noi, rugându-vă lui Dumnezeu, arătând dragostea lui Dumnezeu prin bunătate, iartă pe alții, făcând pace, părtășie cu credincioșii și când păcătuiești să ceri (și să accepți) iertarea (și acceptarea) iertării , așteptând consecințe pentru unele greșeli și se întâmplă, toate în numele lui Isus Hristos - cu Dumnezeu ca celui adevărat al tuturor lucrurilor bune sau rele.

    Avertizări

    Dacă ați rănit pe altcineva, mergeți și vă cereți scuze fără tăieturi sau reduceri. Indiferent cât de greu ar fi, acesta va merita întotdeauna să facă restituirea.Apoi, nu locuiți pe ea, ci întoarceți-vă la urmărirea lui Isus și a exemplului său.
  • Fiți conștienți de faptul că odată ce ați acceptat pe Hristos în viața voastră, persecuția nu cunoaște limitele. Acum că înțelegeți și simțiți dragostea lui Isus, puteți deveni una dintre obiectivele primare ale lui Satana. Fret nu, pentru că nimic pe pământ sau în iad nu vă poate face rău credința cu Dumnezeu zilnic de partea voastră. Nu vă faceți griji, ci mai degrabă amintiți-vă atunci când vă confruntați cu ispitele pentru păcat.
  • Evitați să aveți o minte închisă: dar păstrați o dorință de bază deschisă de a accepta credința ca fiind total relevantă și o minte deschisă la contul biblic și doctrinele biblice sunt necesare. "Tu ești lumina lumii." -- Dar, o lumânare nu poate fi aprinsă, dacă nu are nici un fitil (să fie luminat), ca un miez / fitil de credință în Dumnezeu, să răspândească lumina lui Isus Hristos în umbrele non-credințe.
  • Dumnezeu vă va iubi mereu că indiferent de ceea ce faceți. Și întotdeauna te-a iubit. Dar acum că ați devenit creștin, nu trebuie să faceți niște lucruri pe care le-ați făcut anterior. Doar pentru că ești o persoană nouă, nu înseamnă că poți face alte lucruri pe care le-ai făcut înainte de asta greși.
  • Nu presupuneți că Dumnezeu nu-i pasă de ceea ce faceți de acum. Întotdeauna să fiți conștienți că nu vrea să vă întoarceți și să faceți păcatul pe care îl puteți obișnui. El ți-a făcut o persoană diferită pentru totdeauna să poți trăi păcatul "deasupra", să nu te întorci în ea. Întotdeauna amintiți-vă că veți fi, fără îndoială, tentat să păcătuiți, dar puteți rugați-vă zilnic că Dumnezeu te va ține de eșec. Dacă faceți păcat, cereți iertare de la Dumnezeu imediat și cereți-i să vă ajute să nu faceți asta din nou.
  • Căci unii oameni devenind un creștin este un pas emoțional - pentru alții este un simplu act de încredere - îl primește fără emoții.Dumnezeu te va salva cu sau fără emoții.
  • Nu vă așteptați ca aceasta să fie o viață ușoară. Un anumit exemplu pot fi găsite în cărți cum ar fi Isus ciudat, locul ascunzător, boom-ul, omul ceresc sau creștin reviste precum OpenDoors International sau Vocea martirilor Pentru a afla ce credință adevărată arată la nivel mondial. Oamenii se pot distra de tine pentru a face acest lucru. Dar asta nu înseamnă că vei fi fericit sau nefericit pentru tot restul vieții tale. Puteți avea bucurie veșnică pentru tot restul vieții, știind că l-ați acceptat pe Dumnezeu și că sunteți acceptat, la rândul său, ca prieten, frate / sora.
  • Nu vă așteptați ca toată familia și prietenii să vă placă noul dvs., dar este bine, Isus nu a spus niciodată că ar fi ușor. El a spus doar că ar fi adevărul. Acest lucru nu înseamnă, deloc că membrii familiei dvs. nu vor accepta pe Isus. Trebuie doar să au puterea lui Dumnezeu în ele și lucrează în ele, astfel încât să devină noi ca tine.
  • Harul lui Isus acoperă toate păcatele. Nici unul dintre cuvintele sau acțiunile dvs. nu vă poate împiedica de la mântuire și îmbrățișarea iubitoare a lui Dumnezeu. Singura excepție de la aceasta este blasfemia Duhului Sfânt, dar acest lucru se aplică numai celor care sunt deja credincioși și vorbesc cuvinte vile sau comit fapte vile împotriva Duhului Sfânt.

    Luca 12:10 (NIV)

    "Și toți cei care vorbește un cuvânt împotriva Fiului omului vor fi iertați, dar oricine blasfemează împotriva Duhului Sfânt nu va fi iertat."

    În afară de această excepție, harul lui Isus este al tău atunci când crezi în el - când te angajezi la Hristos.

    Efeseni 1: 12-14 (NIV)

    "Și ați fost, de asemenea, incluși în Hristos când ați auzit cuvântul adevărului, Evanghelia mântuirii voastre. După ce ați crezut, ați fost marcat în el cu un sigiliu, Duhul Sfânt promis, care este un depozit care garantează moștenirea noastră până la răscumpărarea celor care sunt posesia lui Dumnezeu - la lauda slavei Lui."

  • Pentru mai multe sfaturi, discutați cu un pastor la o biserică sau un alt creștin sau doar discutați cu Dumnezeu. Duhul Sfânt vă va îndruma în toate zilele vieții voastre și știe ce este mai bine pentru voi și întotdeauna amintiți-vă, Dumnezeu te iubește.
  • Aflați Scripturile Bibliei recomandate (despre mântuirea dvs. și Viața în Hristos) că doriți să vă angajați la memoria pe termen lung: Iată o resursă gratuită pentru a ajuta la memorarea pentru retenție. Memoria dvs. pe termen lung este formată din urmele de memorie dintr-un amestec de repetări spațiale, discuții și recenzii, experiență, asociații, imagini și apreciere a importanței informațiilor și repetiții reînnoite vor stabili conexiuni mai lungi cu mai puțin efort decât învățarea inițială.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Biblia: În unele țări există puține Biblii și există persecuție asupra creștinilor - sau a lipsei de fonduri și a ofertei. Cuvântul lui Dumnezeu, mai ales Cartea lui Ioan în Biblie, spune cum să fie creștin. Deținerea unei Biblii nu este - dar accesul la Biblie este esențial.
    • Alți creștini să vă încurajeze și să vă ghideze. Dacă nu știți, laudă pe Dumnezeu pentru domeniul de misiune pe care El la pus! S-ar putea să vă simțiți fără experiență, dar citiți Biblia și cereți lui Dumnezeu ce vrea el. Faceți aceste lucruri, dar verificați-vă că este cu adevărat el prin compararea planului cu Cuvântul Său (Biblia).
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar