Cum să se apropie de dumnezeu ca creștin

Scopul multor creștini trebuie să se apropie de Dumnezeu. Există o mulțime de modalități de a merge la acest lucru, de la rugăciunea și lăudarea lui Dumnezeu în mod oficial sau informal, pentru a citi Biblia. Dacă vă place să fiți mai sociali, puteți vorbi cu pastorul dvs. sau puteți deveni un participant activ în biserica voastră.Continuați să citiți mai multe idei despre cum să vă apropiați de Dumnezeu ca creștin.

Pași

Metoda 1 din 2:
Rugându-se lui Dumnezeu
  1. Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 1
1. Devin confortabil cu credința voastră. Dacă nu sunteți familiarizați cu Dumnezeu și nu ați fost activi în religia voastră, luați timp să îl cunoașteți. Poate că puteți începe prin blocarea în camera dvs. Acest lucru vă va ajuta să simțiți că sunteți acum singur cu susținătorul.
  • Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 2
    2. Încercați să vă ștergeți mintea. Respirați adânc și apoi spuneți cu voce tare, "Bună, Dumnezeu. Am salvat de data asta pentru tine. Vă rog să veniți și să fiți aproape de mine?" Acest lucru se poate simți absurd la început, dar înțelegeți că Dumnezeu ascultă și îi pasă. Tine minte, "Cere și ți se va da." De asemenea, nu este nimic în neregulă cu cererea lui Dumnezeu să vorbească cu dvs.
  • Imaginea intitulată cere lui Dumnezeu pentru iertare Pasul 7
    3. Vorbiți unui prieten sau unei persoane cu care aveți încredere. Dezvăluiți limba și spuneți lui Dumnezeu tot ce vă deranjează. Spune-i ceva ce vă mulțumiți, care sa întâmplat recent în viața voastră. De exemplu, mulțumesc dacă echipa dvs. a câștigat un joc mare, cineva care vă place să vă întrebi sau pentru noul prieten pe care l-ați făcut. Dumnezeu ascultă și înțelege mereu, Deci nu va trebui să vă simțiți prost.
  • Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 4
    4. Nu ieșiți la fel de mândri sau lăudați. Nu te rogi pentru nimic extravagant: Încercați să abordați lucrurile mari din viața voastră. Nimic nu este prea mic pentru a întreba când cereți ajutor și înțelepciune. Rugăciunea nu ar trebui să fie auto-centrată.
  • Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 5
    5. Realizați că Dumnezeu are propriile sale motive, calendarul său. Ai încredere în el. Este posibil să nu obțineți exact ceea ce doriți atunci când doriți, dar el face totul pentru un motiv.
  • Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 6
    6. Mărturisesc păcatele cu el. Rugați-vă pentru problemele voastre din viața voastră chiar acum și alte lucruri care sunt cu adevărat importante pentru dvs. Puteți încerca să faceți o Jurnalul de rugăciune, Dacă nu vă simțiți confortabil cu rugăciunea, să vă înregistrați petițiile și rezultatele acestora.
  • Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 7
    7
    Rugați-vă de multe ori. Deși acest lucru poate părea evident, rugați de două ori sau mai mult o zi la Dumnezeu. Asigurați-vă că cuvintele vin din inima voastră Imaginați-vă că veniți înaintea Lui și văzuiți Majestatea Sa când vă rogiți. Se închină maiestății sale! Cu toate acestea, vrea să fie al tău cel mai bun prieten pentru totdeauna, Doar și drept, Dumnezeul tău sfânt, judecătorul, pentru că "El este [perfect] dragoste". Vrea să te duci ruga în spirit precum și în înțelegere. El vrea să te rogi pentru alți oameni, așa că se vor pocăi și fi vindecat.
  • Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 8
    8. Adresați-vă prietenilor dvs. creștini despre rugăciune. Dacă rugăciunea este nouă, uitați-vă și citiți articole online despre cum să vă rugați eficient.
  • Metoda 2 din 2:
    Crescând mai aproape în alte moduri
    1. Imaginea intitulată cere lui Dumnezeu pentru iertare Pasul 1
    1. Sa nu uiti asta Dumnezeu este întotdeauna chiar lângă tine. El este întotdeauna cu tine, ca un prieten cu adevărat apropiat. Dacă faceți acest lucru, probabil vă veți găsi Vorbind cu Dumnezeu mai mult și mai mult. Când vorbești cu Dumnezeu, nu trebuie să fie în rugăciune formală. Vorbește-ți inima când ai nevoie de el în acest moment. Acest lucru vă va aduce mai aproape de el. Veți beneficia cu adevărat prin închinarea lui Dumnezeu și căutând să fie umplut cu Sfantul Duh.
    • Fiți conștienți de faptul că poate și vă va vorbi prin viața de zi cu zi. El poate vorbi în inima ta în timpul rugăciunii sau pe tot parcursul zilei, prin alții care niciodată nu știau ce ai spus în rugăciune. De asemenea, el răspunde de obicei "De ce?" in loc de "Ce?" sau "Cand?" Uneori răspunde "da", uneori "Nu", uneori "Nu acum"
  • Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 10
    2. Vorbiți cu ministrul, preotul preotului, pastorului bisericii voastre. Vorbiți cu ei despre întrebările pe care le aveți. În general, ei au studiat Biblia și au pus-o întrebările similare în sine. Veți învăța multe lucruri despre Dumnezeu că nu ați știut. Căutarea răspunsurilor vă poate ajuta să explicați pe Dumnezeu, Isus Hristos și Duhul Sfânt la prietenii voștri non-creștini, de asemenea.
  • De ce permite alegerea liberă pentru a păcătui?
  • De ce îi permite poporului Său să sufere - cum există probleme atunci când fac "bun".
  • De ce l-a lăsat pe fiul său să sufere, să sângereze și să moară pe cruce pentru a ne salva de păcat.
  • De ce Hristos a trebuit să se întoarcă la Tatăl în ceruri.
  • De ce a trimis Duhul Sfânt, etc.
  • Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 11
    3
    Citiți Biblia. Cunoașterea lui Dumnezeu vă va ajuta să vă apropiați, iar Biblia este cuvântul scris al lui Dumnezeu. Ce îi place lui? Ce nu-i place? Ceea ce îl face fericită, tristă sau furioasă? Ce apreciază el? Ce crede el este nebunie? Toate aceste răspunsuri sunt în carte. Încercați să citiți zilnic biblia prin intermediul unui plan de lectură.
  • Puteți găsi tone de planuri de citire online, încercați să găsiți unul pe care îl găsiți lucrări pentru dvs. Devoționalile ajută deoarece explică pasajele în moduri care se referă la viața noastră și explică o mulțime! Puteți să vă cumpărați propriul dvs., găsim câteva online.
  • O carte mare care explică promisiunile lui Dumnezeu, care sunt adevărate chiar și în momentele dificile ale vieții, este "Întotdeauna adevărat" de James Macdonald. El vă conduce la Scripturi care vă vor încuraja și vă va oferi speranță în vremuri grele.
  • Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 12
    4. Nu faceți promisiuni false lui Dumnezeu. Dacă eșuezi sau falter, pe o promisiune, du-te înapoi și face amenda cu el. Poate că va dori să facă modificări altora. Poate nu. Recunoașteți că atunci când vă rugați, înțelegeți-vă sentimentele, astfel încât să îl puteți înțelege mai bine. Deschide-ți inima și fii cinstit. El deja știe ce este în inima ta. Tu trebuie să vezi ce este în inima ta. Fi onest cu tine insuti. Dacă minți, vă mințiți doar pentru că el cunoaște deja adevărul.
  • Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 13
    5. Acordați atenție în biserică. Veți învăța mult mai mult și vă veți simți mai mult în acord cu Dumnezeu.
  • Ia note în biserică! Acest lucru vă ajută foarte mult și mai târziu, puteți să le revizuiți și să vă dați seama cum să aplicați principiile în viața proprie.
  • Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 14
    6. Participați la biserică. Cântând in biserica, și angajarea în acțiuni (aruncați-vă capul, ridicați-vă, stați jos) nu este suficient. Voluntar cât de mult poți, ajuta pe alții și fi binecuvântat.
  • Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 15
    7. Fii cinstit în gândul tău, sentiment, acțiune. Dumnezeu este pur, așa că cu cât ești mai curat, cu atât mai mult Dumnezeu vă va atinge inima și vă va împlini dorințele inimii.
  • Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 16
    8. Rezista violenței și luptelor. Stați echilibrat și etic senin.Citiți Biblia pentru a ajuta la menținerea unui etern rece.
  • Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 17
    9. Du-te la mărturisire. Dacă sunteți de credința catolică, du-te la mărturisire cel puțin o dată la 2-3 luni. Vă va ajuta să trăiți o viață mai creștină și să vă apropiați de Dumnezeu.
  • Imaginea intitulată devine mai aproape de Dumnezeu ca un pas creștin 18
    10. Asociați cu cele ale aceleiași credințe. Indiferent dacă sunteți copil, un adolescent sau un adult, păstrați compania cu oameni de aceeași credință. Acest lucru vă va ajuta propria credință să crească mai puternică, mai ales când sunt adunate două sau mai multe persoane, rugându-se și sperând pentru îndrumarea lui Dumnezeu. Acest lucru nu înseamnă că nu vă puteți conecta și cu oameni care nu cred, sau sunt de o credință diferită. Ce contează este ceea ce este în inima ta. Ori de câte ori te rogi, ai credință. Dacă nu crezi, tu nu se va apropia de Dumnezeu.
  • sfaturi

    Dacă vă simțiți ca și cum problemele voastre în viață sunt prea răsturnate, pas înapoi și acceptați planul lui Dumnezeu, care este întotdeauna bun - nu rău. Cultivați credincioșia. Încredere în Domnul și faceți bine.
  • Nu trebuie să deveniți preot, diacon sau pastor pentru a deveni cu adevărat aproape de Dumnezeu. Fiecare credincios este chemat să experimenteze o conexiune mai profundă cu Dumnezeu, chiar și cei care nu sunt lideri religioși sau profesori.
  • Participați la grupuri de tineret și retrageri pentru adulți pentru a lumina un nou incendiu în tine.
  • Căutați-l pentru că: Este imposibil să-i placă Dumnezeu fără credință; căci cel ce vine vorba de el "să creadă că există" și că el este un răsplător al celor care îl caută cu sârguință ". (Hebrews 11: 6)
  • Întotdeauna mulțumim, laudă și glorifică pe Dumnezeu (pentru tot ceea ce a făcut sau poate face pentru tine), indiferent de ceva bun sau rău în viața ta.
  • Furia poate fi un răspuns natural la nedreptate sau greutăți, dar încercați să nu acționați în furie sau să vă întoarceți de la Dumnezeu când sunteți supărat.
  • Citirea Bibliei în mod regulat este esențial să se apropie de Dumnezeu. Dacă nu sunteți sigur ce să citiți, încercați să începeți cu Evangheliile. Înainte de a citi, cereți-i lui Dumnezeu să vă deschidă inima, sufletul și mintea la tot ce vrea să vă arate.
  • Ori de câte ori aveți o problemă, cereți-i lui Dumnezeu să vă ajute. El nu poate rezolva așa cum vrei, dar probabil că vei fi mulțumit de rezultate. Isus a spus, "Întrebați-vă, iar [ceea ce întrebați] vă va fi dat pe tine - căutați și veți găsi și veți fi deschis și vă va fi deschis" (Matei 7: 7-8).
  • Încercați în mod activ să evitați păcatul și să îi cereți lui Dumnezeu pentru iertare când faceți păcat.
  • Dumnezeu este întotdeauna cu tine. Scrieți un verset care v-a ajutat pe o carte de note și păstrați această carte de note în buzunar oriunde te duci. Când aveți nevoie de ajutor, scoateți-l și citiți-l pentru dvs. De asemenea, spuneți versetul dvs. de memorie în mod regulat și chiar împărtășiți-l cu alții dacă au nevoie de o încurajare.
  • Avertizări

    "Mândria conduce la o cădere și un spirit de la distrugere!" Statele Bibliei. Să lucreze pentru a gândi mai mult la alții. Exemple de acest lucru incluzând: încercați să faceți un obicei de a fi de serviciu, de amabilitate și grijuliu pentru a împărtăși dragostea lui Dumnezeu cu alta.
  • Un copil sau un tânăr poate opri rar părinții să se separe și o grămadă de familie, când soțul și / sau soția dorește cu hotărâre (de exemplu, un divorț). Există situații în care rugăciunea nu poate rezolva, dar rugăciunea poate ajuta la ușurarea durerii în timpul tranziției.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar