Cum să faci o triplă piruetă

Pirouettes sunt o mișcare distractivă și frumoasă care poate fi folosită în dans, sport, sau doar pentru distracție. Deși pot părea delicate și sunt asociate în mod obișnuit cu harul baletului, trebuie să învățați cum să vă inițieți mușchii pentru o coordonare adecvată pentru a obține o mișcare fluidă. Concentrați-vă pe fundamentele unui pirouette înainte de a încerca să inițieze mai multe întoarceri. Practicați și vizualizați mișcările pentru a finaliza o triplă Pirouette.

Pași

Partea 1 din 3:
Concentrându-se pe fundamentele Pirouete
  1. Imagine intitulată Faceți o triplă Pirouetă Pasul 1
1. Începeți cu un pliu. Un pliu se referă la o poziție în care vă îndoiți genunchii în timp ce țineți picioarele drepte. Îndoiți ambele picioare, astfel încât să fiți aproape la o adâncime adâncă. Ridicați călcâiul din spate de pe teren pentru a vă pregăti să vă inițieți mișcarea în rândul său.
  • Stați cu picioarele plat pe podea, fără a purta greutatea fie în interiorul sau în afara piciorului nostru. Asigurați-vă că greutatea dvs. este centrată pe mingea piciorului, astfel încât să nu vă întrerupeți alinierea. Lucrați pe unghiul dintre picioare, deoarece va depinde de rotirea naturală a șoldurilor. Odată ce picioarele sunt poziționate, aliniați genunchii între al doilea și al treilea degetele de la picioare și inițieți mișcarea.
  • Imagine intitulată Faceți o triplă Pirouetă Pasul 2
    2. Deschideți-vă brațele. Brațele voastre vă vor da un impuls pentru a finaliza rândul. Pe măsură ce inițiați rândul dvs., doriți să închideți brațele într-un cerc ca și cum ați ține o minge de plajă rotundă. Ei ar trebui să fie direct în fața pieptului cu mâinile cu care se confruntă cu palmele spre interior și cu degetele aliniate.
  • Imagine intitulată face o triplă Pirouetă Pasul 3
    3. Ridicați piciorul din spate și inițieți-vă rândul. Pe măsură ce vă ridicați piciorul din spate plasați piciorul deasupra genunchiului piciorului drept cu degetul de la picioare îndreptată spre pământ și întoarceți-vă. Poziția cu o poziție legată este cunoscută ca Relevé. Amintiți-vă să vă păstrați spatele drept și brațele într-un cerc în fața dvs. în timp ce vă întoarceți.
  • Imagine intitulată Faceți o triplă Pirouetă Pasul 4
    4. Concentrați-vă pe spotting. Spotting-ul este atunci când alegeți un articol chiar deasupra ochiului pe care îl concentrați pe măsură ce vă întoarceți capul. Acest lucru vă ține capul drept și nivelul pe măsură ce vă întoarceți. Mai repede vă aflați, cu atât va fi mai rapid rândul tău. Țineți privirea cât mai mult timp posibil pentru a vă menține echilibrul.
  • Imagine intitulată face o triplă Pirouetă Pasul 5
    5. Treceți la mai multe pirouette. Odată ce ați stăpânit fundamentele pentru un singur Pirouette, treceți la mai multe pirouette prin păstrarea impulsului și concentrându-vă pe formularul dvs. Nu puteți obține mai multe piroueturi fără a învăța mai întâi elementele de bază ale unui singur.
  • Partea 2 din 3:
    Executarea multiplelor Pirouettes
    1. Imagine intitulată Faceți o triplă Pirouetă Pasul 6
    1. Trageți în sus și păstrați-vă miezul angajat. Miezul dvs. trebuie să fie complet angajat pentru a finaliza fiecare Pirouette. Concentrați-vă pe echilibrul adecvat și alinierea corectă. Imaginea fiind trasă din partea de sus a capului dvs. printr-un șir invizibil la un mare relev.
    • Îmbunătățiți-vă miezul cu exerciții precum Yoga, Pilates, Balet și Dance de Jazz.
  • Imagine intitulată face un triplu pirouette pas 7
    2. Loc rapid. Spotting este exact așa cum sună când vă întoarceți capul și puneți un punct pentru a vă întoarce capul în direcția pe care doriți să o Pirouete. Pentru a obține îngrijiri, se transformă rapid capul, trebuie să urmeze costum cu un cap ascuțit și rapid. Spot un punct ușor deasupra liniei de ochi, care vă va ridica bărbia în timp ce vă întoarceți.
  • Dacă te uiți la podea, vei cădea. Pirouette-ul dvs. va urma linia de vedere, deoarece vă ajută să vă mențineți echilibrul.
  • Imagine intitulată Faceți o triplă Pirouetă Pasul 8
    3. Păstrați alinierea corespunzătoare. Șoldurile dvs. ar trebui să fie aliniate cu umerii dvs. pe măsură ce completați fiecare pirouette. Soldul dvs. va fi oprit pe măsură ce vă întoarceți dacă alinierea dvs. este oprită. Utilizați o oglindă pe măsură ce stați în Relevé pentru a vă asigura că umerii și șoldurile sunt aliniate.
  • Verificați poziția laterală și când vă aflați la oglindă pentru a vă asigura că nu vă sprijiniți prea departe înainte sau înapoi.
  • Imagine intitulată Faceți o triplă Pirouetă Pasul 9
    4. Păstrați echilibrul pe Relevé. Baza fiecărei pirouette va fi echilibrată pe Relevé, astfel încât să se concentreze asupra menținerii acestui echilibru fără a se întoarce. Ar trebui să puteți echilibra pe Relevé timp de câteva secunde, altfel nu veți putea să stați în timpul piroueturilor dvs. Construiți-vă puterea prin echilibrarea pe fiecare picior timp de 8 secunde sau mai mult. Încercați să echilibrați atâta timp cât puteți de fiecare dată când vă practicați.
  • Practicați diferite întoarceri pentru a vă îmbunătăți echilibrul, cum ar fi retras, nedorit Pirouette de jazz și se transformă într-un La Secode. Schimbarea rândurilor dvs. va îmbunătăți echilibrul.
  • Concurează cu prietenii dvs. pentru a face practicarea mai multă distracție. Vedeți cine își poate menține echilibrul cel mai lung.
  • Imagine intitulată face o triplă Pirouetă Pasul 10
    5. Poziționați-vă corect la picioare când vă retrageți. Pensionarea este o poza în balet, unde ridică-ți un picior în lateral și îndoiți genunchiul acelui picior, astfel încât toe-urile tale să facă ca talpa piciorului tău paralel cu genunchiul celuilului tău. Toe-ul tău pe piciorul tău ridicat ar trebui să fie lipit de genunchiul piciorului tău drept. Dacă piciorul dvs. scade sub genunchi ca Pirouette, rândul tău va scădea, de asemenea. Toe-ul tău va trage greutatea în jos, așa că păstrați-l la nivelul genunchiului dvs. cu toe-ul tău îndreptat. Nu-ți îndreptați picioarele să arate neglijent și să vă ruineze forma.
  • Imagine intitulată Faceți o triplă Pirouetă Pasul 11
    6. Utilizați podeaua. Dați fiecare energie Pirouetă prin împingerea podelei dintr-o poziție profundă. Imaginați-vă că sunteți un primăvară, ca să fiți gata să vă răsuciți când ați împins în jos. Dați fiecare impuls Pirouete pe măsură ce vă împingeți de la sol. Controlați forța dvs. deoarece nu doriți să împingeți cu prea multă energie pe care o aruncă de la coordonare.
  • Vrei un pliu adânc pentru o întoarcere puternică. Încercați să vă respirați ca plié pentru a vă mări puterea.
  • Imaginea intitulată face o triplă Pirouetă Pasul 12
    7. Purtați încălțăminte adecvată. Asigurați-vă că purtați încălțăminte adecvată, deoarece este dificil să executați mai multe pirouette desculți, deoarece picioarele dvs. se vor lipi de podea. De asemenea, puteți obține o ardere dureroasă. Există pantofi de dans special conceput special pentru Pirouette pe care le puteți achiziționa online sau la magazinul local de dans. Aceste pantofi îmbunătățesc arcul dvs. natural vor oferi tracțiunea necesară pentru a deveni eficient.
  • Imagine intitulată Faceți o triplă Pirouetă Pasul 13
    8. Trageți în brațe pentru o întoarcere mai strânsă. Păstrați energia aproape de corpul dvs., traversând palmele unul peste celălalt și păstrați-vă brațele aproape într-un cerc strâns și curat. Asigurați-vă că brațele sunt conectate la spatele și lamelele umărului, pretinzând că există o tijă care vă menține lamele umărului și la partea superioară a spatelui și deschisă.
  • Dacă brațele se deschid dintr-un cerc strâns și îngrijit, energia și greutatea vor fi dispersate și prin coordonarea dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Depanarea Pirouette
    1. Imagine intitulată face o triplă Pirouetă Pasul 14
    1. Concentrați-vă pe coordonare. Nu rotiți piciorul de susținere înainte de a iniția rândul său, permițându-vă celălalt picior să decoleze.Șoldul și umărul se vor deschide prea devreme și brațele voastre vor întârzia în urmă. Împingeți-vă picioarele din spate pentru a iniția rândul său și pentru a vă menține piciorul. Păstrați-vă miezul într-o singură bucată, în timp ce vă folosiți brațele ca o direcție în timp ce vă ghida miezul în jurul rândului.
    • Știți că coordonarea dvs. este oprită dacă vă simțiți în afara controlului sau că vă aflați în ciclul de centrifugare al mașinii dvs. de spălat.
  • Imagine intitulată Faceți o triplă Pirouetă Pasul 15
    2. Determinați unde vă aflați. La fața locului înainte de a vă întoarce și nu îl schimbați. Schimbarea locului pe măsură ce vă întoarceți vă va arunca. Dacă vă aflați prea încet sau prea repede, rotația dvs. va suferi. Gândiți-vă la muzică atunci când aveți nevoie pentru a vedea, atunci loc, țineți-vă și urmați.
  • Imagine intitulată face un triplu pirouette pas 16
    3. Păstrați echilibrul. Alinierea slabă poate veni din ședința pe partea voastră de susținere, ridicându-vă șoldul de lucru sau aruncarea corpului superior. Gândiți-vă să vă așezați șoldurile și umerii, păstrați-vă miezul angajat și păstrarea picioarelor puternice sub tine. Împingeți în jos piciorul de susținere în timp ce ridicați celălalt pentru a urmări în rândul său, sub echilibru.
  • Imagine intitulată Faceți o triplă Pirouetă Pasul 17
    4. Practicați cât mai mult ca programul dvs. permite. Practicați fundamentele și tehnica. Nu dezvoltați obiceiuri proaste. Concentrați-vă pe fiecare mișcare și funcția corectă a fiecărei părți a corpului. Utilizați o oglindă pentru a ajuta la formularul. Practicați cu prietenii pentru a vă ajuta să vă sprijinim reciproc.
  • Evitați să vă schimbați fața focală mijlocie sau să vă arătați prea încet. Aceasta va arunca coordonarea și echilibrul. Asigurați-vă că păstrați miezul dvs. angajat și păstrați corpul într-o linie dreaptă. Este ușor să cadă în obiceiul rău de înclinare sau de sleouching dacă nu vă concentrați pe păstrarea corpului tras în sus.
  • sfaturi

    Utilizați o minge de plajă pentru a vă practica brațul poziționând o mișcare. Practicați-l și deflatați-l pentru a vă menține brațele în interior prin Pirouette.
  • Utilizați genunchii pentru a genera un impuls și putere pe măsură ce întoarceți și împingeți terenul. De asemenea, vă vor păstra picioarele direct prin turn.
  • Vizualizați modul în care doriți ca rândul să se încheie și să practice cât de mult puteți. Ar trebui să fiți întotdeauna sub control astfel încât să vizualizați Pirouette perfectă și practicați pentru a executa tehnica potrivită pentru a vă aduce acolo.
  • Avertizări

    Păstrați întoarcerea dvs. sub control. Vă puteți răni pe dvs. sau pe alții dacă utilizați prea multă energie și impuls care vă determină să vă deplasați.
  • Nu practică în locuri mici. Asigurați-vă că aveți suficient spațiu, astfel încât să nu răniți pe nimeni sau să vă rănească.
  • Nu încercați să Pirouete pe covoare, deoarece vă va înăbuși mișcările și vă puteți răni.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar