Cum să faceți o dublă întoarcere

Finalizarea unui rând dublu, cunoscută și ca un dublu Pirouette, este una dintre cele mai iconice manevre în baletul dandling. Finalizarea a două revoluții cu succes, fără a fi amețit sau cădere este o chestiune de a obține poziționarea corectă, punerea impulsului potrivit în pasul dvs. de împingere și observarea corectă.

Pași

Partea 1 din 2:
Noțiuni de bază
  1. Imaginea intitulată Faceți o dublă pas cu pas 1
1. Încălzire. Înainte de a încerca orice dublu-rotire sau pirouette de orice fel, este important să vă slăbiți pentru a evita rănirea. Încălziți gâtul, umerii, brațele, spatele, părțile laterale și picioarele înainte de a dansa cu o rutină lungă de întindere.
  • Un gât noros, vrac vă va ajuta la echilibrul și echilibrul atunci când vă aflați și rotiți. Un trunchi liber vă va ajuta să rămâneți întemeiat și centrat.Picioarele încălzite vor oferi sprijinul necesar de care aveți nevoie și să reduceți posibilitatea cramperii. Cele mai importante trei părți ale corpului pentru o întoarcere bună sunt gâtul, umerii și picioarele.
  • Imaginea intitulată Faceți o dublă pas cu pas 2
    2. Alegeți ce picior veți fi învârtiți. Această parte a corpului tău va fi menționată ca pe tine "a învârti" piciorul, și piciorul corespunzător, brațul și partea vor fi de asemenea numiți "a învârti" latură. Cealaltă parte a corpului tău va fi menționată ca pe tine "lift" latură.
  • Imaginea intitulată Faceți o dublă pas cu pas 3
    3. Puneți-vă picioarele și mâinile în mod corespunzător. Începeți să stați cu piciorul de rotire în fața piciorului dvs. de ridicare, într-o poziție largă, echilibrată, cu cea mai mare parte a greutății dvs. pe piciorul dvs. de rotire.
  • Puneți brațul de rotire la înălțimea de piept în fața dvs., cu cotul relaxat, îndoit, astfel încât antebrațul dvs. de spin este paralel cu stomacul.
  • Brațul dvs. de ridicare trebuie extins direct din partea dvs., în conformitate cu trunchiul dvs., nu prea departe înapoi sau prea departe înainte. Brațul de ridicare va oferi majoritatea puterii dvs. de filare prin învârtindu-l în fața corpului.
  • Imaginea intitulată Faceți o dublă întoarcere Pasul 4
    4. Găsiți un loc direct în fața dvs. la nivelul ochilor. Acesta este punctul dvs. de vedere. Țineți-vă ochii fixați pe acest loc pe întreaga mișcare.
  • Practicați atenția prin trecerea lentă într-o mișcare circulară într-un singur loc. Țineți-vă ochii pe un loc la nivelul ochilor, pe perete sau peisaj direct în fața dvs. Păstrați-vă ochii acolo până când mișcarea dvs. de întoarcere vă forțează să vă rotiți capul.
  • Dacă capul dvs. este la nivel, mișcarea spotting vă va împiedica să devină prea amețit sau să pierdeți echilibrul.Chiar și cu spotting adecvat, se poate aștepta un sentiment ușor amețit în timpul unei rotiri duble. Minimizați acest lucru prin păstrarea gâtului și a umerilor, și vă întoarceți capul într-un cerc complet cât mai repede posibil. Cu cât este mai rapid corpul tău, cu atât este mai ușor să vezi corect.
  • Partea 2 din 2:
    Executarea unui rând dublu
    1. Imaginea intitulată Faceți o dublă pas cu pas 5
    1. Împingeți-vă cu piciorul de ridicare și aduceți-vă picioarele la genunchiul de spin. Adu-ți genunchiul de ridicare în sus și îndreptați-vă picioarele pe măsură ce împingeți-o, aducându-l la crestătură în partea de sus a genunchiului pe piciorul tău de filare. Acest lucru ar trebui să semene cu o poziție de scufundări "jackknife".
  • Imaginea intitulată Faceți o dublă pas cu pasul 6
    2. Leagăn brațul de ridicare în fața ta. Pentru a-ți purta impulsul, trebuie să potrivească poziția brațului tău de rotire, despre înălțimea pieptului, ca și cum ai o minge de plajă mică la stomac.
  • Imaginea intitulată face o dublă întoarcere Pasul 7
    3. Îndreptați piciorul de spin. Întăriți coapsa superioară, glezna și genunchiul piciorului de rotire pentru a crea un pol solid rock pe care să se rotească. Faceți o formă tipoe cu piciorul dvs. de rotire, menținându-vă picioarele de la picioare relaxate și receptive pentru reglarea fină a echilibrului în timpul roții.
  • Punctul tău de spin este mingea piciorului tău de rotire, care este tamponul gros direct în spatele degetelor de la picioare. Nu vă rotiți direct pe degetele de la picioare. Acest lucru este imposibil și incredibil de dureros, indiferent cât de convingător dansatori de balet bun arată.
  • Imaginea intitulată face o pasaj dublu pas 8
    4. Trimiteți greutatea drept în sus. Imaginați-vă toată greutatea care formează un pol drept, de la mingea piciorului tău de rotire prin piciorul tău de spin, prin centrul trunchiului tău și în partea de sus a capului tău. La fel ca un jucărie de top are mai mult din greutatea sa în partea de sus, deci ar trebui ca corpul tău.
  • Este important să te gândești "sus" În loc să se concentreze asupra mișcării de filare. Momentul dvs. ar trebui să lucreze pentru a vă duce în jur și concentrându-vă pe șederea cât mai curând posibil și menținerea formei adecvate vă va ajuta să echilibrați.
  • Imaginea intitulată Faceți o dublă pas cu pasul 9
    5. Lăsați-vă să vă rotiți de două ori. Când vă îndreptați pe cea de-a doua întoarcere, bateți-vă capul în jur, văzuiți de două ori. Pe măsură ce încetini, întoarceți piciorul de ridicare la pământ și relaxați ambele brațe în partea dvs. la înălțimea pieptului mediu pentru a vă opri complet. Vă aduceți ușor picioarele înapoi la pământ și lăsați-vă impulsul și greutatea să vă încetinească în mod natural, venind la pământ.
  • Cea mai mare diferență dintre robinetul dublu și rotiul unic este doar cantitatea de forță pe care o puneți pe pasul de întoarcere pe măsură ce vă împingeți. Va fi nevoie de o practică înainte de a putea face două, dar lipiți cu ea și să vă practicați spotând și veți obține în cele din urmă.
  • sfaturi

    Țineți întotdeauna corpul superior drept și puternic.
  • În loc să se gândească la ridicarea, încercați să vă gândiți să împingeți mingea piciorului în pământ. Acest lucru mă ajută cu echilibrul foarte mult. Încă mai asigurați-vă că vă ridicați pe degetele de la picioare.
  • Luați o clasă de dans a începătorului. Jazz, balet sau dansul funk este recomandat. Acest lucru vă va oferi instrumentele fizice de bază pe care le solicitați să se rotească în mod fiabil pe un picior.
  • Păstrați degetele de la picioare și drepte.
  • Practicați echilibrul și ridicarea fără rotire prin efectuarea pașilor5 și 7 singure. Concentrați-vă pe consolidarea piciorului de rotire și apăsați acel picior de ridicare în poziție. Practicați setarea brațelor în poziția corectă fără a vă roti, astfel încât să vă simțiți. Făcați înainte?Dacă da, aduceți-vă brațele mai aproape de piept și concentrați-vă pe a merge direct în loc de dreapta înainte. Păstrați trunchiul, șoldurile și piciorul de rotire într-o singură linie unul cu celălalt.
  • Consolidarea ABS-ului vă ajută să mențineți o poziție bună în timp ce se rotește.
  • Împingeți-vă cabana sub și stoarceți miezul. Asigurați-vă că piciorul care urcă merge în fața genunchiului.
  • Pentru a vă întoarce, ar trebui să strângeți stomacul în sus și să strângeți gluteus maximus. Acest lucru vă va ajuta echilibrul.
  • Avertizări

    Această mișcare necesită practică. Ca și cum cineva învață să jongleze două bile înainte de jonglerie trei, practica un singur pirouette de multe ori. Apoi, odată ce aveți asta, pur și simplu aplicați o forță și putere mai sus pentru a ajunge în acea a doua rotire. Spot de două ori.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • pantofi cu fundul inferior și carcasă flexibilă.Pantofi de dans foarte recomandat.
    • Îmbrăcăminte ușoară Puteți să vă mișcați cu ușurință
    • un slick, chiar și podea.În scopul celui mai bun la cele mai grave suprafețe pentru a reveni la: podea din lemn de esență tare, linoleum, ciment, covoare, gresie.Ultimele două sunt neplăcute care să se rotească. Cu toate acestea, covorul este bun pentru a începe cu la început cu șosete. Este o întoarcere mai lentă și dacă cădeți, nu la fel de dureroasă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar