Cum să faci dansul de justiție portocaliu

Una dintre cele mai populare mișcări de dans pe Fortnite este dansul de justiție portocaliu. În timp ce arată ca un dans dificil, este suficient de ușor să înveți. Cu puțină practică, veți dansa la fel ca copilul de cămașă portocaliu în cel mai scurt timp.

Pași

Partea 1 din 2:
Mișcându-ți picioarele
  1. Imagine intitulată Dansul de dans de justiție portocaliu 1
1. Asigurați-vă că picioarele dvs. sunt lățimea umărului. Începeți prin a intra în poziție. Nu vrei ca picioarele tale să se răspândească, dar nu vrei și picioarele tale prea apropiate. Imaginați-vă că umerii și picioarele dvs. sunt cele patru colțuri ale unui dreptunghi drept.
  • Imagine intitulată face dansul de justiție portocaliu 2
    2. Practicați-vă picioarele în dreapta dvs. Pentru a vă influența picioarele spre dreapta, îndoiți genunchii ca și cum cineva îi lovise de partea stângă. Apoi practică până când veți simți o simțire pentru mișcare și o puteți face fără să vă gândiți.
  • Imagine intitulată face dansul de justiție portocaliu 3
    3. Încercați să vă mișcați picioarele spre stânga. Odată ce vă puteți influența picioarele spre dreapta, încercați să o faceți în cealaltă direcție. Imaginați-vă că cineva îți bate genunchii din partea dreaptă.
  • Imaginea intitulată face dansul de justiție portocaliu 4
    4. Sway-ți picioarele de la o parte în alta. Dacă vă puteți influența picioarele spre stânga și spre dreapta, atunci următorul pas este să încercați să vă mișcați picioarele de la o parte la alta într-o mișcare fără sudură. Practicați doar mișcarea piciorului timp de câteva minute sau până când veți obține o simțire pentru asta.
  • Partea 2 din 2:
    Adăugând mișcările brațului
    1. Imaginea intitulată Dansul de dans de justiție portocaliu 5
    1. Traversează brațele în jos și spre stânga pe când vă influențați șoldurile în stânga. Faceți o formă "X" cu brațele. Ar trebui să vă puneți brațul drept pe partea stângă și să vă păstrați palmele cu fața în corpul vostru.
  • Image denumită Dansul de Justiție Orange Pasul 6
    2. Puneți brațele în timp ce vă sprijiniți la dreapta. Pe măsură ce influențați bine, țineți brațul stâng pe partea stângă a corpului tău și brațul drept pe partea dreaptă. Veți dori să vă păstrați palmele cu fața în corpul vostru.
  • Imagine intitulată face dansul de justiție portocaliu 7
    3. Sway stânga și deschideți brațele. Pe măsură ce vă influențați spre stânga, depășiți brațele în sus și în partea laterală. Armele tale ar trebui să fie într-un "Nu știu gestul."
  • Imagine intitulată face dansul de justiție portocaliu 8
    4. Sway în dreapta cu brațele în jos. Ar trebui să-ți faci brațele paralele, cu brațul drept pe partea dreaptă și brațul stâng pe partea stângă. Păstrați palmele orientate spre interior.
  • Imaginea intitulată face dansa de justiție portocalie 9
    5. Bateți în timp ce vă deplasați în stânga. Pe măsură ce influențați spre stânga, ridicați-vă brațele în fața feței și baterii. Ar trebui să faci un triunghi cu brațele cu capul în mijloc.
  • Mâinile tale ar trebui să fie chiar deasupra capului tău.
  • Imaginea intitulată face dansul de justiție portocaliu Pasul 10
    6. Combinați mișcările piciorului și mâinilor. Odată ce ați avut un sentiment pentru a face mișcările piciorului și mișcările mâinilor, încercați să le faceți în același timp. Mergeți la început și apoi mergeți mai repede când veți obține mai confortabil să o faceți.
  • Imagine intitulată face dansul de dans de justiție portocaliu 11
    7. Practică, practică și practică. Nimeni nu poate stăpâni dansul de justiție portocaliu într-o zi. Obținerea bună la ea ia o mulțime de timp și practică. Nu renunta daca nu o poata inapoi imediat. Stați pozitiv și continuați să încercați!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar