Cum să fii un prieten mai bun

Menținerea unei relații sănătoase ia răbdarea și efortul, mai ales ca "Faza de luna de miere" începe să se poarte. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că abilitățile iubitului dvs. au scăzut în ultima vreme sau dacă doriți pur și simplu să învățați cum să fiți un prieten chiar mai bun, acest articol vă va îndrepta în direcția cea bună!

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea unei relații echilibrate
  1. Imaginea intitulată Fii un prieten mai bun Pasul 1
1. Fi cinstit. Dacă ceva vă deranjează despre relație, atunci lăsați partenerul dvs. să știe. Asigurați-vă că faceți acest lucru ușor, astfel încât să nu simtă că le criticați. Dacă aveți nevoie sau doriți ceva, nu vă fie frică să le spuneți asta! Dacă ceva se deranjează în afara relației și trebuie să fiți singuri pentru puțin timp, sau trebuie să vă aerisiți, trebuie să îi spuneți!
  • În schimb, întrebați-le dacă există ceva ei Vrei să faci asta, nu ai făcut-o. Acest lucru va păstra ambele părți fericite.
  • Lăsați-i să știe dacă sunteți într-o stare proastă și trebuie să fiți singuri. De exemplu, dacă sunteți supărat pentru că ați avut o zi proastă la locul de muncă, atunci spuneți-le că mai degrabă decât să vă scoateți frustrarea pe ele. Acest lucru îi va împiedica să se gândească că sunteți supărat pe ei sau ați pierdut interesul față de relație.
  • Imaginea intitulată Fii un prieten mai bun Pasul 2
    2. Nu vă înșelă partenerul. Chiar dacă se află și vă iartă, va fi mult mai greu pentru ei să aibă încredere în tine în viitor, ceea ce va duce, fără îndoială, la necazuri pe drum. Amintiți-vă de ce ați decis să fiți cu ei în primul rând și să vă împotriviți tentației de a urmări după alții.
  • Dacă vă aflați în mod constant tentat să trișezi, atunci ați putea dori să vă reevaluați relația. Mintea tuturor se rătăcește din când în când, dar în mod constant, după ce alți oameni este un semn că ceva este greșit. Aflați dacă sunteți cu adevărat pregătiți pentru o relație monogamă cu această persoană.
  • Dacă faceți cheat, atunci spuneți partenerului dvs. Pentru unii oameni, aspectul mincinos este chiar mai rău decât aspectul de înșelăciune. Găsiți momentul potrivit și locul pentru a le informa cu blândețe și vă cer scuze pentru greșeala voastră. Deși acest lucru poate fi dificil, acoperind o infidelitate, va conduce, fără îndoială, o pană în relația dvs., mai ales dacă află de la altcineva pe drum.
  • Sfat de experți
    Chloe Carmichael, PhD

    Chloe Carmichael, PhD

    Psihologul clinic licențiat Clinic, Doctorul este un psiholog clinic licențiat care conduce o practică privată în New York City. Cu o decadă de experiență psihologică de consultanță, Chloe este specializată în problemele de relații, managementul stresului, stima de sine și coaching-ul de carieră. Chloe a instruit, de asemenea, cursuri de licență la Universitatea Long Island și a servit ca facultate adjuvantă la Universitatea orașului din New York. Chloe a completat doctoratul în psihologia clinică la Universitatea Long Island din Brooklyn, New York și pregătirea clinică la Spitalul Lenox Hill și Kings County Hospital. Ea este acreditată de Asociația Americană de Psihologie și este autorul "energiei nervoase: valorificați puterea anxietății voastre."
    Chloe Carmichael, PhD
    Chloe Carmichael, PhD
    Licențiat psiholog clinic

    Aveți o discuție deschisă cu partenerul dvs. despre limitele. Dr. Chloe Carmichael, un psiholog și antrenor de relații, spune: "O relație exclusivă prin definiție înseamnă că excludeți alți oameni de la anumite tipuri de relații cu dvs. Nu există un singur răspuns corect pentru locul în care liniile trebuie să fie. Pentru unii oameni, flirtul inofensiv este doar atât de inofensiv. Pentru alte persoane, flirtul cu altcineva s-ar putea simți amenințător sau subminând."

  • Imaginea intitulată Fii un prieten mai bun Pasul 3
    3. Fi autentic. Nu faceți sau spuneți lucrurile partenerului dvs. doar pentru a le face fericiți dacă nu le spui. Acest lucru vă poate mulțumi temporar, dar, în cele din urmă, va provoca probleme în relație, deoarece nu sunteți total cinstiți.
  • Nu faceți promisiuni pe care nu le puteți păstra. Dați relației timp să crească și să vă faceți doar angajamente cu care vă simțiți confortabil. Dacă credeți că este prea curând pentru ei să vă întâlnească familia, atunci nu le invitați pentru cina de Ziua Recunostintei. În timp ce relațiile necesită un echilibru sănătos, compromitând în mod constant propria dvs. fericire pentru a lor, vă va duce doar să le respingeți în viitor.
  • Imaginea intitulată Fii un prieten mai bun Pasul 4
    4. Exprimați-vă sentimentele. Nu vă fie frică să vă lăsați partenerul să știe cât de minunat credeți că sunt! Acest lucru îi va face să se simtă special și iubiți.
  • Fi dulce, dar nu sufocă. Încercați să vă complimentați pe partenerul dvs. și să le acordați atenția pe care o merită fără a obține prea mult control, obsesivi sau nevoiași.
  • Imaginea intitulată Fii un prieten mai bun Pasul 5
    5. Știți cum să vorbiți. Dați partenerului dvs. atenția dvs. nedivizată, mai ales atunci când aveți o conversație serioasă. Nu este numai respectuos, dar îi va arăta că îi pasă de ceea ce spun ei.
  • Păstrați conversația echilibrată. Nu fi prea vorbind sau prea liniștit. Dacă sunteți prea vorbitor, partenerul dvs. va simți că vă interesează mai mult despre voi decât despre ei. Dacă sunteți prea liniștiți, s-ar putea să vă plictisiți sau să credeți că ați pierdut interesul față de ei.
  • Partea 2 din 3:
    Păstrarea magiei în viață
    1. Imaginea intitulată Fii un prieten mai bun Pasul 6
    1. Face gesturi romantice. Indiferent dacă le surprinde prin gătit cina preferată sau prin trimiterea de flori la locul de muncă, gesturi mici, cum ar fi aceștia să-i arăți partenerul că sunt în mintea ta și că îi pasă de ei.
  • Imaginea intitulată Fii un prieten mai bun Pasul 7
    2. Complimentați-le. Toată lumea trebuie să fie amintită cât de atractivă, inteligentă, amuzantă sau interesantă sunt. Nu opriți complimentarea lor doar pentru că aveți "le-a câștigat peste ei" și sunt deja într-o relație angajată. Fă-o pentru că vrei să spui asta și pentru că le va face să se simtă mai încrezători și mai iubiți.
  • Imaginea intitulată Fii un prieten mai bun Pasul 8
    3. Fi deschis despre sex. Menținerea unei vieți sexuale sănătoase va ajuta la menținerea relației în viață. Dacă sunteți îngrijorat că sexul devine plictisitor sau că partenerul dvs. este nemulțumit de sex, apoi aduceți în mod matur subiectul împreună.
  • În timp ce acest lucru se poate simți în primul rând sau dificil, va fi bine meritat pe termen lung dacă vă îmbunătățește viața sexuală!
  • Așteptați momentul potrivit. Nu aduceți problema în public, în fața altor persoane sau într-o manieră glumită. Glumind despre subiect ar putea face ca partenerul dvs. să se simtă jenat sau nesigur.
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de patch-uri dificile
    1. Imaginea intitulată Fii un prieten mai bun Pasul 9
    1. Învață să știi când ceva este greșit. Următoarele sunt semne că relația dvs. suferă:
    • Te lupți mai mult decât de obicei.
    • Nu v-au contactat în câteva zile.
    • Oricare dintre voi ați pierdut total interesul asupra sexului. (Amintiți-vă că acest lucru se poate datora unei varietăți de factori, cum ar fi o moarte în familie, nesiguranță personală sau stres în exces).
    • Ei anulează continuu planurile fără a sugera o altă dată.
    • Unul dintre voi a fost datând / dormi cu altcineva.
    • Unul dintre voi sugerează a "pauză." Indiferent de ce spune oricare dintre voi, o pauză este de obicei doar un segu într-o descompunere oficială.
    • Oricare dintre voi a devenit abuziv fizic. Dacă este cazul, atunci este timpul să puneți relația și să solicitați ajutor profesional pentru a face față problemei. Nu faceți niciodată o scuză pentru violența domestică.
  • Imaginea intitulată Fii un prieten mai bun Pasul 10
    2. Discutați despre problema cu partenerul dvs. Singura modalitate de a rezolva o problemă în orice relație este ca ambele părți să fie conștiente de această problemă. Amintiți-vă că uneori oamenii nu sunt total conștienți de propriul lor comportament.
  • Imaginea intitulată Fii un prieten mai bun Pasul 11
    3. Ajungeți la un compromis. Odată ce ați vorbit despre problema la îndemână și ați exprimat ambele opinii și opiniile, ajungeți la un acord despre ce să faceți în continuare. Veniți cu ceva cu care ambele părți pot ajunge la bord și se simt confortabil cu.
  • Dacă nu puteți ajunge la un acord, luați în considerare terapia cuplurilor. Obținerea opiniei unei terțe părți va contribui la punerea în perspectivă a lucrurilor și vă va permite să generați rațional problema din punct de vedere obiectiv.
  • Știți când relația nu poate fi rezolvată. Dacă tu sau partenerul tău sunteți cronic nefericit în relație, atunci nu forțați lucrurile. Făcând compromisuri sănătoase pentru a păstra o relație în viață este un lucru, dar făcându-vă mizerabil pentru a menține status quo-ul nu va face nici unul dintre voi oricare dintre voi.
  • Imaginea intitulată Fii un prieten mai bun Pasul 12
    4. Fii răbdător. Unele probleme au nevoie doar de puțin timp pentru a sufla. Dacă ați avut recent o luptă mare, dați reciproc spațiu pentru o zi sau două. Șansele sunt că problema se va rezolva, iar separarea vă va aminti atât cât de mult vă pasă unul de celălalt.
  • sfaturi

    Fiți răbdători în timpul patch-urilor grele. Fiecare relație are ursul și coborâșurile - nu renunță la relația doar pentru că lucrurile se simt tensionate sau ciudate pentru câteva zile. Dacă faceți lucrurile potrivite, veți trece prin el.
  • În orice relație, ar trebui să tratați cealaltă persoană așa cum doriți să vă trateze. Trăind prin această regulă vă va ajuta să învățați să vă tratați pe cei dragi cu respectul pe care îl merită.
  • Nu comparați niciodată partenerul dvs. la un ex, indiferent dacă este menit să fie un compliment sau o critică. Acest lucru va da impresia că ex-ul tău este încă în mintea ta.
  • Amintiți-vă că toată lumea este diferită. Doar pentru că ceva a lucrat la ex, nu înseamnă neapărat că va funcționa cu partenerul dvs. actual.
  • Oamenii pot fi o victimă a violenței domestice! Dacă sunteți abuzat violent, nu vă răzbunați. În schimb, terminați relația și discutați cu cineva în care aveți încredere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar