Cum să vă ocupați de iubitul dvs. Ex, care se întâmplă să fie un lucrător

Dacă ați datat un colaborator doar pentru a avea capătul relației, lucrurile se pot simți puțin ciudate după împărțire. Din fericire, puteți reduce disconfortul și tensiunea prin stabilirea unor granițe bune cu ex. Păstrați lucrurile civile și limitați-vă interacțiunile pentru a face lucrurile puțin mai suport pentru amândoi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Setarea limitelor
  1. Imagine intitulată Deal cu fostul tău iubit care se întâmplă să fie un lucrător CO Pasul 1
1. Gândiți-vă la ceea ce doriți. Când ați fost cuplați cu un coleg, navigați la locul de muncă după descompunere a fost cel mai îndepărtat lucru din mintea voastră. Acum că este o realitate, trebuie să vă gândiți cum doriți ca lucrurile să fie.
  • Luați o clipă pentru a face în jos cum ați dori în mod ideal să interacționați cu ex înainte.
  • Ești bine cu a fi prieteni cu ex sau v-ați evita mult mai degrabă cât mai mult posibil? Cum arată interacțiunile dvs. în avans vor depinde probabil de modul în care relația sa încheiat și de cauza descompunerii.
  • Luați în considerare ce activități de lucru vor fi afectate de interacțiunile dvs. cu ex. Cum credeți că aceste activități vor trebui să se schimbe în timp ce vă încheiați relația?
  • Imagine intitulată Deal cu fostul tău iubit care se întâmplă să fie un pas cu pasul 2
    2. Discutați cu ei despre un plan de joc. Ați avut deja "discuția", dar acum doi dintre voi trebuie să ajungeți la un acord cu privire la modul de gestionare a interacțiunilor la locul de muncă. Din fericire, știi deja ce vrei. Trebuie doar să negociezi cu ex să vină cu un acord prietenos.
  • S-ar putea să aduceți subiectul spunând: "Lucrăm împreună și nu vreau să ne afecteze profesional. Cum doriți să vă ocupați de lucruri?"
  • Cei doi s-ar putea să decideți că unul dintre voi va schimba echipele de proiect pentru a reduce contactul sau vă puteți evita reciproc la adunările post-muncă.
  • Imagine intitulată Deal cu fostul tău iubit care se întâmplă să fie un lucrător de colaborator 3
    3. Salvați detaliile split pentru prieteni non-work. Prietenii tăi la locul de muncă s-ar fi putut bucura de relația când a fost la cea mai bună, dar probabil vor simți presiunea odată ce 2 dintre voi ați împărțit. Ușurați tensiunea, lăsând conversațiile personale pentru prietenii imparțiali.
  • Evitați să vorbiți despre ceea ce a cauzat spargerea sau ex-ul dvs. cu colegii dvs.
  • Identificați 1 sau 2 prieteni buni care nu lucrează cu dvs. Întoarceți-vă la ele pentru a susține după descompunere.
  • Imagine intitulată Deal cu fostul tău iubit care se întâmplă să fie un lucrător de CO Pasul 8
    4. Păstrați interacțiunile scurte și legate de muncă. O regulă bună este de a păstra orice interacțiuni între dvs. și ex la un minim minim, mai ales în zilele și săptămânile după spargere. Conduce orice discuții personale între voi doi în afara muncii.
  • Petrecând prea mult timp împreună sau vorbind despre ceva dincolo de muncă ar putea crește tensiunea și ar pune profesionalismul în pericol.
  • Metoda 2 din 3:
    Acționând civil
    1. Imagine intitulată Deal cu fostul tău iubit care se întâmplă să fie un pas de colaborator 5
    1. Imaginați-vă că șeful vostru se uită. Ori de câte ori sunteți în jurul dvs. la locul de muncă la locul de muncă, imaginați-vă că sunteți șeful dvs. observați fiecare mișcare. Acest lucru va asigura că nu spuneți sau nu faceți nimic care să reflecte necorespunzător pe reputația dvs. personală sau profesională.
  • Imagine intitulată Deal cu fostul tău iubit care se întâmplă să fie un lucrător CO Pasul 6
    2. Evitați răutatea dvs. la locul de muncă. Când rănile emoționale sunt încă proaspete, poate fi tentant să faceți remarci critice despre ex-loc la locul de muncă. S-ar putea chiar să vă judecați asupra eforturilor lor la locul de muncă, deși nu ați văzut niciodată nici o problemă înainte.
  • Sări peste critici, așa cum vă vor face doar tipul rău. În schimb, arătați integritatea dvs. profesională prin găsirea unui lucru frumos de spus despre munca dvs. ex. De exemplu, ați putea împărtăși cu un coleg ", admir cu adevărat creativitatea lui Ioan la adus la masă pe acest proiect."
  • Vorbind foarte mult de ex, vă va câștiga respectul întregului birou. În plus, te vei simți destul de bine despre tine, de asemenea.
  • Evitați să treceți peste bord atunci când vă complimentați ex la locul de muncă - altfel, toată lumea poate crede că sunteți încă în ele.
  • Imagine intitulată Deal cu fostul tău iubit care se întâmplă să fie un pas de lucrător
    3. Rămâneți răcoros dacă examenul dvs. începe să se întâlnească cu un alt colaborator. Există o șansă bună ca ex-ul dvs. să se deplaseze după spargerea dvs. și s-ar putea să meargă cu o altă persoană la birou. O astfel de circumstanță va testa probabil puterea de caracter. Cu toate acestea, rețineți că alții vă vor urmări îndeaproape - nu le dați niciun motiv pentru a vă îndoi de profesionalismul.
  • Pentru a reduce energia proastă, pentru a evita fostul dvs. și noul lor iubitor cât mai mult posibil. Când trebuie să interacționați, păstrați-l scurt.
  • Dacă aveți, utilizați pauzele de prânz pentru a vă ajuta la un prieten sau un jurnal imparțial despre sentimentele dvs. pentru a elibera tensiunea.
  • Metoda 3 din 3:
    Păstrarea distanței
    1. Imagine intitulată Deal cu fostul tău iubit care se întâmplă să fie un lucrător de CO Pasul 8
    1. Faceți ajustări la rutina dvs. Când tu și tu ai fost încă împreună, este posibil să fiți amestecat programele de lucru și activitățile de a se potrivi reciproc. Acum, va trebui să vă restabiliți rutina. Găsiți modalități de a vă modifica programul astfel încât să puteți evita ex-ul dvs.
    • De exemplu, poate că cei doi aveți întotdeauna cafea la magazinul de pe colț înainte de a merge la muncă. S-ar putea să mergeți la o cafenea diferită, prindeți-vă cu un vechi prieten înainte de a lucra sau adăuga 15 minute suplimentare la antrenamentul dvs. de dimineață în schimb.
    • Dacă ați luat prânzul împreună pe o bancă, ați putea lua masa de prânz o jumătate de oră mai târziu sau într-o altă locație pentru a evita ex.
  • Imagine intitulată Deal cu fostul tău iubit care se întâmplă să fie un pas de lucrător Pasul 9
    2. Solicitați un nou departament sau o echipă. Indiferent cât de greu încercați, poate fi complicat să continuați să lucrați alături de cineva pe care l-ați folosit. Dacă o schimbare de sună atractivă, ați putea lua în considerare trecerea la un nou departament sau o echipă din cadrul companiei dvs.
  • Schimbarea la un departament sau o echipă nouă vă poate ajuta să dezvoltați abilități pe care le lipsești, ceea ce poate arăta grozav în CV-ul dvs.
  • Nu este nevoie să lăsați pe nimeni să știe că schimbarea în relația dvs. este cauza transferului dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu fostul tău iubit, care se întâmplă să fie un lucrător CO Pasul 10
    3. Schimbați schimbările. Uneori, ați evita mult mai degrabă fostul dvs. decât să încercați să vă păstrați răcoarea în prezența lor. Dacă sunteți un lucrător de schimbare, este posibil să fiți capabili să vă evitați ex-ul complet prin schimbarea la o nouă schimbare.
  • Discutați cu supraveghetorul dvs. despre a face un comutator. Spuneți-le că credeți că o schimbare de schimbare vă va ajuta să vă îmbunătățiți atenția și productivitatea, ceea ce este probabil adevărat.
  • Imagine intitulată Deal cu fostul tău iubit care se întâmplă să fie un pas de lucrător Pasul 11
    4. Faceți noi prieteni la locul de muncă care nu sunt prietenoși cu ex. Este foarte greu să nu vă loviți în ex-ul dvs. în timpul pauzei de prânz sau la cocktail-urile post-de lucru atunci când cele două părți ale dvs. același cerc social. Încercați să filiați și să vă extindeți puțin cercul social.
  • Acest lucru nu înseamnă să-ți scoți vechii prieteni, dar vă va oferi mai multe oportunități de a socializa fără ca ex prezent.
  • Luați colegul dvs. pe oferta lor pentru a verifica noul restaurant thailandez după muncă sau sugerează că voi și câțiva colegi se alătură unei clase la cea mai apropiată sală de gimnastică.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar