Cum să evitați oamenii pe care nu doriți să vorbiți

Uneori întâlnești oameni pe care doriți să o evitați. În timp ce puteți lua măsuri pentru a evita această persoană cu totul, nu este întotdeauna posibil să evitați complet vorbind cu cineva. Există mai multe opțiuni atunci când vine vorba de evitarea persoanelor pe care nu doriți să le interacționați de la înconjurarea cu oamenii cu care doriți să discutați, pentru a evita anumite situații.

Pași

Metoda 1 din 3:
Senzație de confortabil în împrejurimile tale
  1. Imagine intitulată Oprirea scuze Pasul 12
1. Păstrați o atitudine pozitivă. Uneori este posibil să nu doriți să discutați cu anumiți oameni, deoarece vă simțiți incomod în împrejurimile voastre. Respirați adânc și spuneți-vă că sunteți o persoană plăcută să fie în jur. Amintiți-vă că aveți dreptul la limitele voastre și este bine să vă exprimați sentimentele pentru a vă simți confortabil.
  • Concentrați-vă pe ceea ce doriți și pe ce vă va face fericiți. Apoi, încercați să găsiți oameni care au o atitudine similară ca tine. În loc să încerci să eviți oamenii, ceea ce este negativ, concentrați-vă pe înconjurarea cu oamenii ca voi care vă fac să vă simțiți confortabil.
  • Gândurile tale contribuie la starea ta de spirit și chiar la acțiunile tale. Zâmbiți și faceți o clipă pentru a vă spune că sunteți unde trebuie să fiți.
  • Având o atitudine pozitivă vă va ajuta să atrageți alți oameni pozitivi.
  • Imaginea intitulată Fii o faimoasă actriță Pasul 2
    2. Să se angajeze în activități pe care le bucurați. Nu vă place întotdeauna sau doriți să discutați cu toată lumea peste tot, dar faceți activitățile pe care le bucurați este mai probabil să vă înconjurați cu oameni cu care vă angajați confortabil.
  • Dacă sunteți în școală, alăturați-vă unui grup sau unui club care vă interesează. Indiferent dacă sunteți introvertit sau extrovertit, există o mulțime de extracurrobari pentru fiecare tip de persoană. De la teatru, la echipa de cale, puteți găsi o activitate și un grup de oameni care sunt ca tine.
  • Nu numai că va face ceva ce vă place să vă dați încredere și să vă lăsați să cunoașteți oameni ca tine, dar vă va oferi o modalitate de a rămâne ocupat și de a evita situațiile și oamenii pe care ați preferat să nu fiți în jur.
  • Imaginea intitulată Fii un entovert Pasul 19
    3. Concentrați-vă pe bucurați-vă de experiențele dvs. În loc să vă îngrijorați de alte persoane și cum cineva poate reacționa la dvs., concentrați-vă asupra vă bucurați de dvs. Știți că dacă cineva este rău pentru dvs. sau încercați să vă faceți să vă simțiți rău, că nu este întotdeauna problema dvs.
  • De multe ori oamenii vor scoate frustrarea pe altcineva din cauza nesiguranțelor personale.
  • Punerea energiei în a vă bucura de ceea ce faceți poate face mai ușor să evitați pe cineva. Nu veți avea timp să vă ocupați de cineva care nu vă ajută experiența.
  • Imagine intitulată Faceți prieteni Pasul 1
    4. Bucurați-vă de compania prietenilor dvs. Fie că sunteți într-un cadru social, la școală sau la locul de muncă, înconjurându-vă cu oamenii pe care îi înțelegeți este o modalitate foarte bună, vă simțiți mai confortabil.
  • Dacă sunteți adesea într-o situație în care vă aflați în apropierea oamenilor nepoliticoși sau a persoanelor cu care nu doriți să discutați, vă înscrieți prietenii să vină la apărarea dvs.
  • Spune-i prietenilor despre persoana (persoanele) care te deranjează. Explicați de ce într-o manieră calmă și întrebați-vă prietenilor să furnizeze o barieră dacă această persoană se apropie de dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Care se ocupă de cineva cu care nu vrei să vorbești
    1. Imagine intitulată Fii frumos Pasul 5
    1. Tratați pe toți cu politețe. Dacă întâmpinați pe cineva pe care nu vreți să-l vorbiți, deoarece această persoană este nepoliticoasă sau voi doi aveți o istorie, amintiți-vă să rămâneți politicoși. Fiind politicos și fără a lăsa atitudinea cuiva față de tine să vă îndreptați în represalință, este o modalitate eficientă de a păstra orice conversație scurtă.
    • Nu veți putea întotdeauna să evitați pe cineva cu care nu vreți să vorbiți. Cu toate acestea, puteți minimiza interacțiunile cu această persoană prin păstrarea unei fețe de poker politicoase.
    • Pauză și respira adânc. Concentrați-vă pe tine însuți. Scopul dvs. este de a pune capăt acestei interacțiuni cât mai repede posibil.
    • Politicos scuză de la conversație. În loc să acționeze în mod similar cu această altă persoană. Rămâneți calm și spuneți că trebuie să vă întâlniți cu un prieten sau să aveți o întâlnire. Apoi puteți părăsi situația.
  • Imaginea intitulată Opriți absorbția altor persoane
    2. Desenați-vă propriile limite. Nu trebuie să exprimați întotdeauna ceea ce limitele dvs. sunt pentru cineva pe care doriți să-l evitați, dar ar trebui să știți ce sunteți dispus să tolerați. Stați la sol și respectați-l.
  • Acestea pot fi ambele limite mentale și fizice. Aveți dreptul la spațiul dvs. personal și este bine să fiți clar despre ce înseamnă acel spațiu pentru dvs.
  • Indiferent dacă aveți de-a face cu un colaborator, coleg de școală sau ex, să fie clar despre cum și când sunteți dispus să interacționați cu această persoană. Deși poate fi dificil, nu vă fie frică să fiți blonzi.
  • Dacă cineva are o istorie de a vă invada spațiul personal, data viitoare când aveți o întâlnire, spuneți pur și simplu acestei persoane să vă dea fizic mai mult spațiu. De asemenea, puteți fi în avans la începutul conversației că aveți doar o anumită perioadă de timp pentru a vorbi. În plus, puteți informa pe cineva pe care preferați să comunicați prin e-mail sau text.
  • Imaginea intitulată Spuneți cuiva să nu mai flirteze cu dvs. Pasul 14
    3. Ignorați această persoană. Șansele sunt că nu sunteți singura persoană care dorește să evite o anumită persoană. Fiți atenți la modul în care alții se ocupă de cineva pe care doriți să-l evitați. Dacă ați încercat mai multe metode în avans care nu au funcționat, pur și simplu ignorați această persoană. Cereți altor persoane cum să se ocupe de cea mai bună afacere cu ignorarea acestei persoane.
  • Uneori aveți o relație cu cineva care doar nu va lucra. Această persoană poate fi cineva cu care ați aflat într-o relație sau chiar un coleg. Dacă ați făcut încercări de a crea distanțe care nu au fost elaborate, pur și simplu ignorați această persoană.
  • Ignorarea unei persoane nu este întotdeauna cea mai ușoară, mai ales dacă această persoană este insistentă, dar în timp, fără a da se poate dovedi eficientă.
  • Ignorarea pe cineva nu înseamnă ridiculizarea unei persoane sau a face față unei fețe sau gesturi medii. Pur și simplu înseamnă că acționați ca și cum această persoană nu este în jurul tău. Nu pretindeți că această persoană nu este acolo într-un mod imatur. Uneori ignorând pe cineva înseamnă că trebuie să fii persoana mai mare și să te scuzați de la adunare sau zonă.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând pe cineva cu totul
    1. Imagine intitulată Evitați să fiți din punct de vedere social 1
    1. Evitați situațiile în care ați putea interacționa cu această persoană. Uneori trebuie să faci schimbări pentru a evita pe cineva cu care nu vrei să vorbești. Dacă știți că această persoană va fi la o petrecere sau o adunare, nu mergeți.
    • Cu excepția cazului în care vă aflați într-o situație în care nu vă puteți scuza ca școala sau munca, este posibil să trebuiască să alegeți să nu participați la o funcție pentru a evita pe cineva.
    • Spuneți unui prieten apropiat că nu veți participa la eveniment. Fii sincer cu prietenul tău de ce, dar nu fi nepoliticos.
    • Dacă sunteți undeva și vedeți pe cineva care doriți să evitați să vorbiți sau să vă interacționați, să vedeți dacă vă puteți muta în altă parte. Dacă sunteți la o petrecere sau bar, este posibil să puteți merge într-o altă zonă și să evitați să intrați în această persoană.
  • Imaginea intitulată să vorbească cu oamenii când tu
    2. Întreabă pentru ajutor. Dacă într-adevăr nu doriți să interacționați cu cineva, dar aveți un timp greu de evitat această persoană, cereți oamenilor pentru ajutor. Puteți obține ajutor de la prietenii dvs., părinții, șeful dvs. sau un consilier.
  • Dacă constatați că nu puteți evita această persoană, deoarece aveți clasă sau lucrați cu acest individ, luați în considerare vorbirea cu cineva care vă poate ajuta ca și șeful dvs. sau un consilier.
  • Explicați calm de ce nu puteți fi în jurul acestei persoane. Poate că acest individ face dificil să vă completați munca pentru că sunteți incomod. Poate că nu vă puteți concentra în clasă, deoarece această persoană nu vă va lăsa singură. Spuneți o figură de autoritate de ce trebuie să fiți eliminați din situațiile în care interacționați cu această persoană.
  • Imagine intitulată tăieturi cu o persoană dăunătoare Pasul 1
    3. Tăiați legăturile cu această persoană. Dacă sunteți în stare să fiți în față și să terminați relația. Dacă aveți un ex, pe care nu doriți să îl vedeți sau să vorbiți mai departe sau pe cineva care ar putea fi în grupul dvs. de prieteni mai mare, puteți tăia pur și simplu legăturile cu această persoană.
  • Stabiliți-vă limitele o dată și nu vă cereți scuze. Sănătatea și liniștea ta sunt cele mai importante. Deși poate fi greu, spuneți acestei persoane că nu vă veți mai angaja în nici un fel de contact.
  • Lipiți de convingerile voastre. Unii oameni nu vă pot lăsa cu ușurință singuri. Dar dacă ți-ai spus intențiile, slujba ta se face. Nu mai angajați.
  • Este bine să spuneți că nu doriți să vorbiți sau să vedeți din nou această persoană. Uneori, dacă sunteți blunt și un pic dur, oamenii vor primi în sfârșit mesajul. S-ar putea să vă simțiți în primul rând, dar încercați să vă amintiți, acest lucru este mai bine pentru sănătatea dvs. personală.
  • A doua zi, dacă le vedeți lângă tine doar zâmbiți. Dacă încearcă să vă întrebe de ce le eviți, mințiți și spuneți că nu vă evit, dacă așa se pare că îmi pare rău. Nu am o dispoziție pentru că sa întâmplat ceva personal, îmi pare rău.
  • sfaturi

    Nu aveți nevoie să faceți contact vizual, ci să fiți politicos și să-i spuneți că nu sunteți în starea de spirit.
  • Dacă cineva este rău pentru tine, luați un pas (literal) dacă este sigur să faceți acest lucru timp de 3 secunde, gândiți-vă la ce să faceți / să spuneți, să vă întoarceți și să luați cursul de acțiune care este cel mai bun pentru dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar