Cum să terminați în mod repetat o relație

Nu toate relațiile pot dura pentru totdeauna. Aceasta înseamnă că terminarea unei relații este o parte inevitabilă de a fi uman. Cu toate acestea, încheierea unei relații pe o notă bună este adesea mai de dorit decât încheierea acestuia în furie și frustrare. Dacă sunteți într-o relație care se luptă și simți că este timpul să se încheie, ați putea dori să știți cum să încheiați în mod repetat o relație. Păstrați o reținere strânsă asupra emoțiilor dvs. și păstrați emoțiile celeilalte părți în minte.

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea timpului și a locului potrivit
  1. Imaginea intitulată deveni un pas adult 10
1. Așteptați timpul potrivit. Dacă ați decis că este timpul să vă încheiați relația, primul lucru pe care trebuie să-l dați seama este când să o faceți. Dacă doriți ca lucrurile să se încheie pe cale amiabilă, veți dori să alegeți un moment în care se încheie relația va duce la o mică întrerupere a vieții celeilalte persoane.
  • Poate fi tentant să încerci să o depășești imediat, odată ce ați decis să încheiați o relație. În schimb, încercați să alegeți un timp - în curând - când puteți avea această conversație dificilă care nu va mai provoca mai multe traume decât este necesar.
  • Dacă este posibil, evitați ruperea știrilor despre sărbătorile majore, chiar înainte ca persoana să meargă la o întâlnire sau o funcție importantă sau în legătură cu alte obstacole majore de viață, cum ar fi pierderea unui loc de muncă, părinte sau animal de companie. Fiți sensibili la aceste situații și fiți dispuși să împingeți programul înapoi câteva zile, dacă este necesar.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 3
    2. Alegeți momentul potrivit.Alegeți un timp pe care nu veți fi grăbit, renunțând la o parte câteva ore pentru conversație.
  • Având o limită de timp pentru conversația în minte este o idee bună, în cazul în care lucrurile de ieșire din mână. Decideți în prealabil cât timp veți cheltui și, dacă puteți, faceți planuri care vă cer să plecați la sfârșitul acelei perioade.
  • De același jeton, asigurați-vă că aveți suficient timp să aveți o conversație onestă cu privire la subiect și să răspundeți la orice întrebări rezonabile pe care o poate avea cealaltă persoană.
  • Imagine intitulată Deal cu ispita Pasul 5
    3. Alegeți un loc bun pentru a avea conversația. Alegeți un loc bun pentru a avea această conversație. Cea mai bună opțiune este, de obicei, un loc care este neutru și semi-privat.
  • Nu doriți să alegeți un loc complet privat, deoarece acest lucru mărește posibilitatea ca cealaltă persoană să facă o scenă sau să ofere discursuri emoționale care să vă convingă să vă schimbați mintea.
  • În același fel, nu vrei să faci asta în fața oamenilor pe care îi cunoști sau undeva că fiecare cuvânt pe care îl spui că va fi auzit. Acest lucru poate fi jenant și umilitor pentru cealaltă persoană.
  • Imagine intitulată Deal cu un prieten backstabbing Pasul 5
    4. Faceți-o în persoană. Nu intenționați să puneți capăt relației prin text, prin e-mail, un site de socializare sau chiar prin apel telefonic dacă îl puteți ajuta. Acest mod detașat de a termina o relație poate fi mai ușor pentru dvs., dar este lipsit de respect cealaltă persoană.
  • Terminarea unei relații prin text sau prin e-mail poate crește, de asemenea, posibilitatea neînțelegerilor, care ar putea conduce cealaltă persoană să simtă că există încă speranță atunci când nu există.
  • Metoda 2 din 4:
    Noțiuni de bază în mentalitatea corectă
    1. Imaginea intitulată descurajează oamenii să se încurce cu tine Pasul 15
    1. Gândește-te la ce vrei să spui. Planificați-vă în minte exact ceea ce doriți să le spuneți persoanei. Acest lucru vă va ajuta să fiți clar și vă va ajuta, de asemenea, să vă concentrați asupra a ceea ce trebuie să spuneți dacă începeți să vă pierdeți curajul.
    • Au răspunsuri gata pentru orice întrebări puteți anticipa cealaltă persoană care întreabă. El sau ea va vrea cu siguranță că va ști de ce se întâmplă acest lucru și dacă există vreo șansă să vă schimbați mintea.
    • Să fie specific cu privire la nemulțumirile care v-au condus la această decizie și să fiți clar despre faptul că relația sa încheiat - acest lucru nu este în sus pentru negociere. Planificați să spuneți ceva de genul, "Din cauza lui x, trebuie să mă despart cu tine," nu "M-am gândit că avem nevoie de o pauză unul de celălalt."
  • Imagine intitulată Deal cu un prieten backstabbing Pasul 4
    2. Obțineți un feedback. Dacă puteți, vorbiți despre ceea ce intenționați să spuneți cu un prieten de încredere în prealabil. Adresați-vă prietenului dvs. să vă spună dacă ceva nu pare clar și ce întrebări ar putea anticipa cealaltă persoană având.
  • De asemenea, puteți întreba prietenul dvs. dacă sunteți prea dur, sau dacă vreți ceva ce spuneți ar putea da o speranță falsă de altă persoană.
  • Imagine intitulată Eradicarea și oprirea gândurilor negative Pasul 17
    3. Pregătiți-vă, mental și emoțional. Terminarea unei relații este greu. Va fi dificil, atât pentru dvs. cât și pentru cealaltă persoană. Așteptați o reacție emoțională și faceți tot ce este mai bun pentru a vă oțel pentru el.
  • Gândiți-vă la ce fel de sprijin aveți nevoie de conversație. Face planuri în avans să facă ceea ce va trebui să faceți pentru a avea grijă de dvs.
  • Este posibil să aveți nevoie de ceva timp singur după aceea. Sau, poate doriți să vă întâlniți cu un prieten. Gândiți-vă la ceea ce vă va fi cel mai util și faceți aranjamente.
  • Metoda 3 din 4:
    Terminând relația
    1. Image denumită numărul apelantului 10 la o postare radio Pasul 6
    1. Setați un timp. Odată ce te simți pregătit, trebuie să lași cealaltă persoană să știe că trebuie să vorbești despre ceva important. În acest fel, puteți fi sigur că el sau ea are și suficient timp și că nu veți interfera cu un angajament important, de afaceri sau social.
    • Dacă o puteți ajuta, nu spuneți celeilalte persoane că trebuie să aveți această conversație până la câteva ore în prealabil, cel mult. Mai ales dacă există probleme evidente în relație, cealaltă persoană poate petrece o mulțime de ore agonizante îngrijorătoare despre ceea ce se va întâmpla dacă îi dați prea multă atenție.
  • Imagine intitulată Deal cu Sarcina Teen Pasul 6
    2. Fi blând, dar cinstit. Nu fiți necuvenită sau acuzatorie, dar spuneți persoanei în termeni simpli și simpli, pe care relația sa terminat și să explice de ce.
  • Să fie specifice pentru motivul pentru care nu a funcționat. Aceasta poate fi o oportunitate de învățare pentru cealaltă persoană.
  • De exemplu, dacă vă rupeți cu această persoană, deoarece el sau ea nu vă include în alte aspecte ale vieții (e.G. Excursii sociale cu prietenii sau familia de întâlnire), ați putea spune: "Nu m-am simtit ca o fac cu adevarat parte din viata ta. Când ieșiți cu prietenii dvs., mă simt neinvitat și simt că nu ați fost incluziv când am cerut să plec. Mă simt, de asemenea, preocupat de faptul că nu m-ai prezentat familiei tale. Mă face să mă simt că nu sunt atât de important pentru tine. Cred că ești o persoană grozavă, dar asta nu e genul de relație care mă va face fericit, așa că trebuie să merg mai departe."
  • Este bine să fii cinstit cu privire la sentimentele tale despre spargere. Dacă acest lucru este dificil pentru dvs., lăsați cealaltă persoană să știe. Poate ajuta atât tu cât și el sau ei se simt mai bine despre situație.
  • Imaginea intitulată permite terapia pasul 13
    3. Nu zahăr. În timp ce doriți să fiți cât mai amabili, nu ar trebui să faceți lucruri de zahăr sau să fiți prea frumos. Acest lucru poate trimite semnale mixte care sunt confuze la cealaltă persoană. Poate să-l conducă să susțină speranța că vă puteți schimba mintea. Acest lucru nu face cealaltă persoană să favorizeze pe termen lung.
  • Este posibil ca o despărțire să fie atât de drăguță că cealaltă persoană nu își dă seama ce sa întâmplat. Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să treceți din nou prin intermediul întregului lucru.
  • Nu ați vrea să spuneți, de exemplu, "Chiar te iubesc, și cred că este ceva ce trebuie să lucrezi." Acest lucru ar putea fi interpretat ca să însemne că, dacă el sau ea a făcut unele schimbări, ați fi dispus să continuați relația.
  • Imaginea intitulată deveni un pas adult 20
    4. Asume responsabilitatea. În majoritatea cazurilor, atunci când o relație se încheie, ambele părți poartă o anumită responsabilitate. Este foarte rar de vina persoanei. Recunoașteți responsabilitatea dvs. pentru sfârșitul relației.
  • De exemplu, ați putea spune, "Probabil că ar fi trebuit să vorbesc mai mult înainte de a vă informa cum am simțit despre aceste probleme," sau "Știu că mai am putut să fac și să te fac să fac parte din viața mea." Declarațiile ca acestea vor ajuta cealaltă persoană să se simtă mai puțin ca și cum ea sau el este acuzată de toate problemele care au adus la sfârșitul relației.
  • Imaginea intitulată Convingeți părintele voștri în vârstă pentru a vă deplasa la un pas de reședință superior 32
    5. Oferiți un motiv specific pentru descompunere. Folosind "Nu esti tu sunt eu" linia poate face ca cealaltă persoană să se simtă ca și cum ai vina pe el sau ea. În schimb, oferiți un motiv specific pentru spargerea pe baza nevoilor dvs., dar nu simțiți că trebuie să le spuneți persoanei fiecărui motiv pentru care doriți să vă despărțiți.
  • De exemplu, ați putea spune ceva, "Am observat că devin cu adevărat critică față de tine și că interferează cu abilitatea mea de a fi un prieten bun / prietena. Care nu este corect pentru tine și îmi spune că nu sunt pregătit pentru acest tip de angajament."
  • Imaginea intitulată de confort pe cineva care a pierdut un pas de frate 7
    6. Ascultați cealaltă persoană. Nu veți fi singura persoană cu ceva important de spus în această conversație. Ascultați cu răbdare și respectuos răspunsului celuilalt, și răspundeți sincer la orice întrebare pe care o poate avea.
  • Răspunsul celeilalte persoane poate fi emoțional. El sau ea ar putea dori să vă spună despre sentimentele lor. Pot exista întrebări dificile. Să fie pregătit și să accepte toate astea.
  • De exemplu, dacă cealaltă persoană izbucnește în lacrimi, ați putea spune "Înțeleg că probabil că vă doare foarte mult. Îmi pare rău că este atât de dificil pentru tine."
  • Imagine intitulată face față insultelor Pasul 5
    7. Nu argumentați. În timp ce respectă să auziți cealaltă persoană și să răspundă la orice întrebare pe care o poate avea, nu permite acest lucru să devină un argument. Acest lucru va beneficia de nici unul dintre voi.
  • Dacă cealaltă persoană începe să facă acuzații sau să vă învinovățească pentru probleme, ați putea spune ceva de genul: "Știu că nu am fost nici un prieten perfect / prietena, dar așa mă simt. Chiar nu vreau să am un argument în legătură cu asta."
  • Dacă persoana încearcă să vă vorbească în reliminare în relație, puteți spune ceva, "Îmi pare rău, dar mintea mea este făcută și nu o voi schimba."
  • Imaginea intitulată adleep prin faptul că ai altcineva hipnotizează pasul 10
    8. Păstrați controlul asupra emoțiilor dvs. Cu toate acestea, cealaltă persoană răspunde, încearcă să fie cea calmă în această situație. Ai avut timp să te pregătești, cealaltă persoană nu are.
  • Este posibil să aveți sentimente foarte puternice despre relația care se încheie. Cealaltă persoană poate reacționa într-un mod care este rău pentru tine. Indiferent de modul în care se joacă acest lucru, respirați adânc și încercați să vă păstrați emoțiile sub control. Se înfurie și de a avea o luptă acum nu va promova cu siguranță o împărțire amiabilă.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă cineva este un pas de sociopat 6
    9. Fi clar despre viitor. Spuneți cealaltă persoană, în termeni simpli, ce tip de relație doriți să aveți cu ei în viitor. Dacă sperați să fiți prieteni, spuneți așa. Dacă nu vrei să o vezi din nou pentru o vreme (sau vreodată) să spui că și asta.
  • De exemplu, dacă sperați să rămâneți prieteni, ați putea spune ceva de genul: "Sper că după ce amândoi luăm puțin timp să ne vindecăm, putem fi în continuare prieteni." Dacă nu doriți să aveți cealaltă persoană în viața voastră, fiți cinstiți. Spune ceva de genul: "Chiar cred că încercarea de a fi prieteni ar fi prea dificil pentru mine. Este probabil cel mai bine dacă nu mai vedem reciproc."
  • Chiar dacă doriți să rămâneți prieteni, nu presupuneți că va funcționa neapărat. Cealaltă persoană nu poate simți așa. Sau, poate fi pur și simplu prea dificil pentru unul sau pe amândoi.
  • Metoda 4 din 4:
    Menținându-l amiabil după aceea
    1. Imagine intitulată Figura dacă cineva vă place pasul 9
    1. Nu vă plângeți de ex. Există multe greșeli pe care oamenii le fac după ce o relație este peste care poate împiedica împărțirea cu adevărat amiabilă. Una dintre acestea este o tendință de a se plânge de cealaltă persoană.
    • Dacă cuvântul se întoarce la cealaltă persoană pe care ați spus lucruri nemaipomenite despre el sau ea, acest lucru poate fi rănit și ruinat orice șansă de capăt amiabil relației. Este posibil să aveți sentimente de care aveți nevoie pentru a aerisi, dar nu faceți-o cu cineva care este probabil să vă împărtășească comentariile cu alții.
    • Cu siguranta nu te plângi de această persoană prietenilor reciproci.
    • Nu vă avertizați pe social media, nici. Dacă nu credeți că veți putea rezista ispitei, stați în afara mediilor sociale pentru câteva zile până când sunteți mai calmă despre situație.
  • Imagine intitulată Eradicarea și oprirea gândurilor negative Pasul 16
    2. Nu căutați răzbunare. Dacă simțiți că ați fost nedreptățiți de cealaltă persoană în relație într-un fel, poate fi foarte tentant după o despărțire pentru a căuta răzbunare într-un fel. Ar trebui să meargă fără să spună că, dacă vrei ca lucrurile să fie amiabile, acest lucru este inacceptabil.
  • Nu, de exemplu, să fii implicat romantic cu un prieten de altă persoană ca mijloc de a se întoarce la el sau ea. Nu postați imagini jenante ale lui sau ale ei pe internet sau să meargă în jurul valorii de informații care ți-au fost spuse în încredere.
  • Imaginea intitulată Convingeți părintele voștri în vârstă pentru a vă deplasa la un pas de reședință senior
    3. Împărțiți destul de bine posesiunile comune. În cazul în care multe descompuneri se întâmplă urât atunci când vine vorba de timp pentru a împărți posesiunile comune și / sau pentru a reveni lucrurile care aparțineau celorlalte persoane. Acest lucru poate fi deosebit de dificil dacă locuiți cu cealaltă persoană. Abordați acest lucru cât mai calm posibil și fiți corect.
  • Da înapoi tot ce aparține în mod legitim celeilalte persoane.
  • Încercați să găsiți un compromis reciproc plăcut cu obiecte comune, întrebând, de exemplu: "Cum ați simți dacă am luat x și luați y?"
  • Dacă cealaltă persoană dorește cu adevărat ceva și nu este atât de important pentru dvs., poate că merită doar să-l lăsăm sau să o aibă. Dacă nu merită o luptă, luați în considerare doar lăsați-o să plece.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar un bun prieten pas 3
    4. Nu încurajați sentimentele persistente. Dacă cealaltă persoană are încă sentimente pentru dvs. și dorește să se întoarcă împreună, nu încurajați aceste sentimente în nici un fel, dacă nu vă gândiți serios să vă întoarceți împreună.
  • Trimiterea semnalelor mixte poate fi greu de evitat dacă vă simțiți conflict, dar faceți tot ce este mai bun. Nu este corect sau respectuos pentru cealaltă persoană să-l strângă de-a lungul acestuia dacă nu vrei să te întorci împreună.
  • Chiar dacă încă mai ai sentimente persistente pentru cealaltă persoană sau încă îl găsești atractive, ar trebui să-ți păstrezi asta. S-ar putea să vă facă să vă simțiți bine să spuneți-o în acest moment și chiar se poate simți bine pentru cealaltă persoană să o audă pe termen scurt. Cu toate acestea, acest lucru poate face mai greu pentru cealaltă persoană să se deplaseze cu viața, ceea ce poate duce la resentimente și furie după un timp.
  • Imagine intitulată Abstinența Practică Pasul 7
    5. Evitați contactul intim. Terminarea unei relații poate fi înfricoșătoare, pentru ambele părți. Ca rezultat, nu este neobișnuit ca oamenii să caute familiaritatea contactului intim cu cineva pe care l-au spart recent. Acest lucru ar trebui evitat.
  • Efectuarea sau a face sex cu cineva pe care tocmai l-ați despărțit, se poate simți bine la acea vreme. Pe termen lung, totuși, vă ține amândoi să vă deplasați înainte și puteți face situația mai dureroasă și dificilă pentru amândoi.
  • Imagine intitulată Iartă-vă pasul 15
    6. Dă-i timp. Chiar dacă doriți să rămâneți prieteni cu cealaltă persoană, așteptați și acceptați că probabil veți avea nevoie de ceva timp înainte ca acest lucru să se poată întâmpla. Recuperarea de la o despărțire este un proces dureros și poate dura mult timp. Chiar dacă sunteți mulțumit de despărțire, fostul tău iubit sau prietena ar putea fi inima. El sau ea se va recupera, dar va dura ceva timp, așa că încercați să fiți răbdători.
  • Încercarea de a fi prieteni imediat poate face mai greu pentru unul sau ambii dintre voi să vă deplasați cu viața voastră. Așteptați până când sunteți sigur că voi și dvs. sunteți gata să fiți prieteni. Acest lucru poate dura câteva luni sau chiar ani.
  • sfaturi

    La fel de mult cum ați putea dori să fiți amabili cu cealaltă persoană, este esențial să fiți la fel de cinstiți cum puteți încheia relația și de ce se întâmplă. Ambiguitatea poate crea confuzie, care, la rândul său, poate duce la resentimente.

    Avertizări

    Fi pregătit pentru posibilitatea ca, chiar dacă într-adevăr doriți ca lucrurile să se încheie pe cale amiabilă, acest lucru nu poate fi realist. Despărțirea, în special în relațiile lungi, pot fi foarte emoționale. Furia și amărăciunea sunt comune. Atât de greu, cum puteți încerca să evitați o împărțire urâtă, uneori se poate întâmpla oricum.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar