Cum să faci pasul 6 (breakdancing)

B-boying, rupere sau Breakdancing este o formă foarte atletică de dans stradal care a provenit în 1970 din New York City și de atunci sa răspândit în întreaga lume. Pasul 6 este unul dintre primele mișcări de spargere învață că multe alte mișcări și variații pot fi construite în jurul ei. În timp ce răsucirea furioasă din 6 pași poate părea intimidantă la început, poate fi stăpânită prin analizarea părților sale și practicarea regulată.

Pași

Metoda 1 din 3:
Învățând piciorul în timp ce în picioare
  1. Imaginea intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 1
1. Practicați cei șase pași în timp ce se ridică. Pentru începători, învățarea pașilor dintr-o poziție în picioare este o modalitate ușoară de a înțelege dansul înainte de a încerca pe pământ. Înainte de a începe, trageți un mic cerc imaginar în fața dvs. că veți dansa în jur până când ajungeți înapoi la poziția dvs. de plecare.
  • Pas cu pas cu piciorul drept, păstrând piciorul stâng staționar.
  • Pasați piciorul stâng în spatele și spre dreapta piciorului drept, astfel încât acestea să fie încrucișate.
  • Ieșiți cu piciorul drept, astfel încât ambele picioarele dvs. sunt lățimea umărului.
  • Traversați piciorul stâng peste piciorul drept.
  • Pasați piciorul drept înapoi în timp ce păstrați staționarul stâng.
  • Pasați piciorul stâng înapoi, astfel încât picioarele dvs. să fie lățimea umărului și vă întoarceți în poziția de plecare.
  • Imagine intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 2
    2. Nu uitați să o luați încet. Această moțiune va părea ciudată la început și va lua unii pentru a vă simți confortabil. Luați acești șase pași inițiali în propriul dvs. ritm ca fiind esențial să îl stăpâniți într-o poziție în picioare înainte de a vă simți capabilă să înveți 6 pași pe podea.
  • Imaginea intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 3
    3. Practicați pașii spre muzică.Fugiți prin forwork pentru rutină la o melodie cu un tempo mai lent la început.De multe ori, puteți asculta jazz, funk, hip-hop sau eșantion de pauză de la un număr de surse diferite sau combinate (suflet, electronic, disco).Când aveți îndoieli, practicați-i pe unii dintre artiștii originali, desființați în rutinele lor, cum ar fi Al Green, Contoare, Funkadelic, Skull Snaps, Instant Funk și Taana Gardner.
  • Imaginea intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 4
    4. Schimbați tempo-ul și stilul muzicii utilizate.Pe măsură ce deveniți mai confortabil cu 6 pași, veți începe să vă dezvoltați memoria musculară.Acest lucru, la rândul său, vă va permite să vă acordați atenția conștientă de pașii de bază și să lucrați la modalități în care să vă lustruiți ca un întreg.Prin modificarea muzicii pe care o utilizați, veți deveni adaptive și adjunct la dans într-o gamă largă de stiluri și dispoziții.Semnul distinctiv al unui dansator dinamic este slăbiciunea și încrederea.
  • Metoda 2 din 3:
    Rafinarea forței de muncă pe teren
    1. Imaginea intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 5
    1. Evitați mâinile plate. Încheieturile dvs. vor începe să rănească dacă mâinile dvs. sunt complet plate pe pământ și puteți începe alunecarea, ceea ce vă va arunca echilibrul. Începeți pe palme sau la îndemânarea dvs., astfel încât mâinile dvs. să fie arcuite ușor pentru a avea un control maxim.
  • Imagine intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 6
    2. Păstrați greutatea pe degetele de la picioare. Nu veți fi niciodată picioare plane în timpul acestei rutine, deoarece vă va provoca în mod similar să alunecați și să compromită echilibrul rutinei. Cu toate acestea, picioarele tale vor fi ocazional pe tocuri. Rămâneți la picioarele dvs. pentru majoritatea dansului, deoarece este esențial să permiteți mișcări rapide și o gamă completă de mișcare.
  • Imaginea intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 7
    3. Începeți dintr-o poziție push-up. Asigurați-vă că spatele este drept înainte de a privi. Aduceți piciorul drept înainte și extindeți-l în fața stângii, menținând piciorul stâng în poziție.Înclinați în afara piciorului drept și luați mâna stângă de pe podea.
  • Imaginea intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 8
    4. Trageți piciorul stâng înainte. Asigurați-vă că este îndoit și atingând partea din spate a piciorului drept.Piciorul dvs. drept ar trebui să fie înfășurat în jurul piciorului stâng și ar trebui să fiți într-o poziție înclinată încrucișată.Păstrați mâna stângă în aer.
  • Imaginea intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 9
    5. Intrați în poziția de crab.Adu-ți piciorul drept din jurul piciorului stâng.Plantați piciorul drept în jos lângă piciorul stâng despre o lățime de umăr.Pune mâna stângă pe podeaua din spatele tău.
  • Imaginea intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 10
    6. Traversați piciorul stâng în jurul piciorului drept. Puneți-o în fața piciorului drept îndoiți, astfel încât să fie înfășurat în jurul piciorului drept. Asigurați-vă că vă sprijiniți în afara piciorului stâng în timp ce vă ridicați mâna dreaptă.
  • Imaginea intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 11
    7. Pasați piciorul drept în spatele tău. Continuați să vă sprijiniți pe partea stângă a piciorului stâng cu mâna dreaptă în aer. În această mișcare vă pregătiți să reveniți la poziția de plecare.
  • Imagine intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 12
    8. Introduceți din nou poziția push-up.Extindeți piciorul stâng înapoi și puneți-vă mâna dreaptă în jos.Acest lucru vă aduce înapoi în poziția de plecare și resetează rutina.
  • Imaginea intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 13
    9. Spargeți-l în jumătate. O altă modalitate de a simplifica pașii este luând în considerare ce mână este pe teren. Pentru prima jumătate a rutinei, mâna dreaptă va fi pe pământ în timp ce stânga este în aer. Și în ultima jumătate a mâinii stângi va fi pe pământ în timp ce dreptul dvs. este în aer.
  • Imagine intitulată Faceți pasul 6 (breakdancing) Pasul 14
    10. Practicați răbdarea. După cum sa menționat în poziția în picioare, este absolut crucială să luați acești pași încet și să le practicați adesea pentru a vă mări ritmul. Luarea timpului dvs. este extrem de importantă aici, deoarece există mai mult spațiu pentru eroare și vătămări corporale atunci când efectuați 6 pași pe teren. Lucrați puterea corpului până la nivelul în care acest dans este mai confortabil, așa că nu vă dăunează mușchilor în proces.
  • Metoda 3 din 3:
    Variații de învățare
    1. Imaginea intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 15
    1. Master Variația cu 5 pași. Această rutină este o versiune ușor răsucită a 6-etapei. Este nevoie de un pic mai multă abilitate și atletism, deoarece a cincea etapă este schimbată, astfel încât să comutați rapid plasarea greutății corporale. 5-etapa nu este pentru începători, așa că asigurați-vă că aveți un maestru al 6-pasului înainte de a încerca această variație.
    • Primele câteva mișcări ale modelului cu 5 etape sunt identice cu 6 pași. Deci, începeți în poziția push-up și extindeți piciorul drept în fața stângii, menținând piciorul stâng în poziție.Înclinați în afara piciorului drept și luați mâna stângă de pe podea.
    • Trageți piciorul stâng înainte. Această mișcare este aceeași ca în 6 pași. Îndoiți piciorul stâng la locul în care atinge spatele piciorului drept.Piciorul dvs. drept ar trebui să fie înfășurat în jurul piciorului stâng și ar trebui să vă aflați într-o poziție înclinată încrucișată, păstrând în același timp mâna stângă în aer.
    • Adu-ți piciorul drept din jurul piciorului stâng. Ar trebui să fiți în poziția de crab, în ​​care picioarele dvs. sunt lățimea umărului, iar mâna stângă este pe podea în spatele tău.
    • Traversați piciorul stâng în jurul piciorului drept. Ca și în stadiul de 6 ani, asigurați-vă că vă aplați în exteriorul piciorului stâng în timp ce vă ridicați mâna dreaptă.
    • Iată unde diferă. În loc să vă aduceți piciorul drept în spatele dvs., așa cum ați fi în 6 pași, schimbați mâinile, așa că vă sprijiniți din nou pe mâna dreaptă. Odată ce greutatea corporală este schimbată pe mâna dreaptă, loviți piciorul drept cu mâna stângă în aer.
    • Adu-ți piciorul drept, așa că ești într-o poziție de crab care va servi ca noul punct de plecare pentru a repeta 5 pași.
  • Imagine intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 16
    2. Aduceți-vă un-jocul pentru 7 pași. Această versiune modifică anumite mișcări la început, adăugând un pas suplimentar, care necesită mai multe forțe de muncă nuanțate. Când practicați 7 pași, asigurați-vă că evidențiați diferențele dintre 6 pași pentru a face această variație să iasă în evidență.
  • Ca și în cazul în care începeți într-o poziție push-up pe degetele de la picioare, la vârful degetelor sau pe palmele. Evitați picioarele și mâinile plate.
  • Nu aduceți piciorul stâng să atingeți partea din spate a piciorului drept îndoit. În schimb, aduceți piciorul stâng asupra dreptului dvs., astfel încât șoldul dvs. să fie în afară, în timp ce dreapta rămâne în poziție. Puteți pune mâna pe șold dacă ajută la menținerea echilibrului.
  • Adu-ți piciorul drept sub și în fața corpului tău, astfel încât acesta este întins în timp ce vițelul tău este paralel cu podeaua. Piciorul stâng în timp ce rămâneți în poziție.
  • Îndoiți genunchiul drept, astfel încât să vă aflați în poziția de crab. Aici ambele picioare ar trebui să fie plantate ferm ar trebui-lățimea în timp ce mâna stângă se odihnește în spatele tău.
  • Îndepărtați piciorul stâng în jurul dreptului, astfel încât piciorul drept este îndoit și atingând spatele stângii dvs.
  • Pasați piciorul drept în spatele dvs., păstrând în același timp staționarul stâng.
  • Adu-ți piciorul stâng sub corpul tău, astfel încât picioarele tale să fie lățimea umărului în afară în aceeași poziție push-up cu care ai început.
  • Imagine intitulată Faceți pasul 6 (Breakdancing) Pasul 17
    3. Încercați 6 trepte în ambele direcții în sensul acelor de ceasornic și în sens invers acelor de ceasornic.Practicați rutina în ambele direcții pentru o flexibilitate suplimentară.De asemenea, puteți inversa direcții alternative în timpul aceleiași rutină, care va fi de ajutor atunci când adăugați înghițite, unde corpul dvs. rămâne nemișcat și alte variante.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu treceți la practicarea mișcărilor în timp ce se ridică. Deși este posibil să aveți tentatia de a sari chiar în rutina de podea, trebuie să practici în picioare înainte de a pune stresul inutil pe brațe, încheieturi și degete.
  • Rămâi lumina pe picioare și mâini. Încercați să păstrați greutatea pe vârful degetelor, bilele picioarelor și corpului superior, păstrând în același timp picioarele și mâinile relaxate. Relaxarea devine mai importantă, cu viteza crescută, deoarece un corp tensionat nu va putea să se miște rapid.
  • Avertizări

    Purtați tampoane pentru cot și genunchi dacă întâmpinați durere sau disconfort.
  • Breakdancingul poate duce la rănire dacă nu sunteți atent.
  • Nu încercați să vă rupeți dacă nu aveți puterea superioară a corpului. Încercați să adăugați niște bucle de biceps și push-up-uri la antrenament pentru a face ca 6 pași să impoziteze pe mușchii dvs.
  • Evitați breakdancing când sunteți obosiți de când sunteți mai probabil să fiți răniți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar