Cum să calmezi un câine

În cele din urmă, cum vă decideți să vă liniștiți câinele va depinde de situație. Străini, clapete tunete, boom-uri de foc, camioane de gunoi, excursii la medicul veterinar și alte animale vă pot determina ca câinele să devină speriat, anxios sau excitabil. Instinctul nostru este de a codifica și de a îmbrățișa, dar există modalități mai bune de a face față situației - cele care le vor învăța câinele să nu se teamă, anxioase sau excitabile. Pentru a calma un câine, va trebui să interpretați comportamentul câinelui dvs. și să luați timp pentru a înțelege ce cauzează reacția câinelui dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Calmarea câinelui
  1. Imagine intitulată Calm un câine Pasul 1
1. Recunoaște limba corpului unui câine anxios. Limbajul corpului câinelui este complex și poate fi adesea interpretat greșit.
Nu există un semn universal de anxietate sau de frică de a căuta pentru că fiecare câine reacționează diferit.
Nu este neobișnuit ca un câine înfricoșător să acționeze agresiv și altul să fugă și să se ascundă. Ambii câini doresc să fie în siguranță, dar procesează situația în mod diferit.

Semne de anxietate într-un câine
- Postura corpului Hunsched
- Persoanele vizate / elevii dilatați
- Urechi ținute în jos sau ușor înapoi
- Fruntea brăzdată
- Whining
- Shaking / tremurând
- Paws transpirat
- Pierderea de vezică sau controlul intestinului

  • Imagine intitulată Calm un câine Pasul 2
    2. Înțelegeți cauza comportamentului câinelui vostru. De cele mai multe ori, acest lucru va fi evident. Câinele dvs. este în mod clar frică de tunete, o anumită persoană, un sunet puternic sau un spațiu particular.
    Pune-ți în locul câinelui tău.
    Știi puțin din lume, dar vezi ceva formidabil. Cum ați reacționa? Au empatie pentru prietenul tău.
  • Imagine intitulată calm un pas de câine 3
    3. Minimizați sursa anxietății. Ia-ți câinele într-o altă cameră dacă o anumită persoană o face anxios. Închideți blind-urile și întoarceți muzica pentru a masca sunetul tunetului sau focurilor de artificii. Dacă câinele dvs. vrea să întoarcă coada și să se ascundă în spațiul său sigur, poate că cutia sa, acoperiți-o cu o pătură ușoară, pentru a ajuta la umplerea sunetului înspăimântător. Din nou,
    Metoda pe care o alegeți pentru a vă calma câinele dvs. depinde de ceea ce este frică.
  • Puteți crea un spațiu sigur pentru câinele dvs., prin deschiderea unei uși într-o cameră de la sunetele puternice sau de la Crate Crate. În ultimul caz, câinele dvs. va veni să-și găsească cutia pentru a fi cel mai recoltat loc al tuturor.
  • Imagine intitulată Calm un câine Pasul 4
    4. Distrage-ți câinele. Vrei să-ți dai câinele altceva să se concentreze pe - ceva "pozitiv" și chiar productiv. Câinele dvs. are o jucărie preferată sau mestecați? Dacă da, prezentați-vă câinele cu ea pentru ao distrage de stimulii negativi.
    Transformați o situație stresantă într-una jucăușă.
    În cele din urmă, câinele dvs. va asocia ceea ce îi cauzează inițial stresul cu o experiență distractivă și apoi mai târziu nu va fi atât de afectată de stimulii negativi (i.E. străini, tunete, veterinar sau alte animale).
  • Imagine intitulată Calm un câine Pasul 5
    5. PET câinele dvs. Fiecare câine este diferit. Fiecare câine se bucură de diferite tipuri de mângâiere. Unii ca niște lovituri ușoare delicate, în timp ce altele ca niște paturi și stoarce. Una dintre cele mai comune strategii de companie este
    mătură blândă a spatelui.
    Așezați palma mâinii pe capul câinelui tău și urmați încet coloana vertebrală a câinelui tău la șolduri. Faceți acest lucru în mod repetat pentru a vă calma câinele.
  • Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că mângâierea câinelui poate fi greșită de câine ca fiind răsplătită pentru că vă simțiți înfricoșătoare. Contraintuitiv așa cum sună, mângâie câinele poate să-l antreneze din greșeală să fie înfricoșător în viitor. Judecați situația, dar uneori este mult mai bine să ignorați comportamentul său înfricoșător, care trimite mesajul că nu este nimic de îngrijorat.
  • Imagine intitulată Calm un câine Pasul 6
    6. Utilizați un thunderthirt. Aceste cămăși sunt purtate peste trunchiul câinelui și aplică presiune atunci când câinele devine anxios.
    Câinele interpretează presiunea ca un copil interpretează înverșunat.
    Este reconfortant pentru câțiva câini.
  • Imagine intitulată Manipulați fobii de zgomot nou în câinii mai în vârstă Pasul 2
    7. Joacă muzică clasică la câinele dvs. Mulți proprietari de câini și adăposturi de animale joacă în liniște muzică clasică pentru a calma câinii.
  • Metoda 2 din 2:
    Prevenirea anxietății câinelui
    1. Imagine intitulată Calm un pas de câine 7
    1. Antrenează-ți câinele. Mulți formatori de câini cred că câinii excesiv de anxioși, excitani sau speriați sunt
    Rezultatul direct al formării insuficiente.
    Trebuie să întăriți comportamentul pozitiv atunci când vă antrenați câinele. Învățați-l să nu vă îngrijorați la medicul veterinar, excitat la parcul de câini, sau înspăimântat de furtuni. Faceți acest lucru oferind o sarcină alternativă să se concentreze și apoi să o recompenseze atunci când completează sarcina cu succes.

    Formarea unui exemplu de câine
    În timpul unei călătorii la biroul medicului veterinar, dacă câinele devine prea îngrijorat în sala de așteptare, spuneți-i să "stea" sau să "așeze". Într-adevăr, orice comandă de bază va face. Atunci recompensați câinele După ce au urmat cu succes comanda.
    Asta va consolidați antrenamentul și ia mintea câinelui tău de pe situația stresantă. În viitor, câinele dvs. poate chiar asociați sala de așteptare a veterinarului cu ședință și primind un tratament, nu cu a fi cercetat de un străin.

  • Imagine intitulată Calm un câine Pasul 8
    2. Masca propria reacție. Câinele tău se gândește la tine ca membru al pachetului său. Dacă vă vede îngrijorarea sau teamă, el va adopta o stare emoțională similară. Dacă vă aflați într-o situație nelimitate, nu lăsați-o să arate. Luați respirații adânci și le numărați, expirați încet și în mod deliberat.

    Exemple de mascare a reacțiilor tale
    Dacă luați animalul de companie la veterinar pentru o operație și sunteți stresat despre asta, nu lăsați câinele să-l vadă. Doriți să creați întotdeauna o experiență pozitivă pentru câinele dvs. în aceste situații.

    Nu strigă de fiecare dată când auzi o lovitură de tunete, pentru că câinele tău va crede că există ceva de teamă. Aceasta va provoca și anxietate.

  • Imagine intitulată Calm un câine Pasul 9
    3. Utilizați difuzoare de feromoni. Feromonii sunt mesageri chimici eliberați de mama unui câine în timpul asistenței medicale pentru a-și liniști pupurile că sunt în siguranță și sigure. Versiuni sintetice ale acestei substanțe chimice, cunoscute ca
    Câine care face feromoni (DAPS)
    sunt disponibile pentru cumpărare cât mai multe superstores. Pur și simplu conectați-le în perete sau le atașați la gulerul câinelui și urmăriți-i să-ți calmezi companionul canin.
  • Imagine intitulată Calm un câine Pasul 10
    4. Dați câinii dvs. un supliment de zylkene. Zylkene conține o proteină extrasă din lapte care acționează ca un agent calmant - ca diazepamul. Această capsulă este administrată de două ori pe zi și sa dovedit a fi calmă câini în timpul furtunilor, călătoriile la veterinar sau rămâne la canisa.
  • Imagine intitulată Calm un câine Pasul 11
    5. Vorbiți cu medicul veterinar. Ei vor putea să vă sfătuiască cu privire la ce măsuri vor funcționa cel mai bine - fie comportamentale, fie medicale. Dacă este necesar, puteți obține o rețetă pentru medicamente mai puternice.
    Dați-le numai câinilor dvs. dacă VET-ul vă prescrie
    și faceți acest lucru conform instrucțiunilor VET. Patru tipuri de medicamente sunt de obicei utilizate pentru a trata problemele de comportament la câini. Acestea sunt benzodiazepine (BZ), inhibitori de monoamină oxidază (MAOIS), antidepresive triciclice (TCA) și inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei (SSRIS).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că câinele dvs. obține un exercițiu suficient, de joc și mestecați timpul în timpul zilei. Dacă câinele dvs. este plictisit, este mai probabil să devină reactiv și anxios.
  • Studiile au arătat că spargerea / neuterizarea câinelui dvs. va ajuta la calmarea acestuia. Momentul exact pentru a efectua operația (i.E. înainte sau după o căldură pentru câinii de sex feminin) este încă în sus pentru dezbatere.
  • Asigurați-vă că vă îngrijiți câinele și nu vă îmbrățișați. Cercetările au fost făcute dovedind că aproximativ 83% dintre câini arată cel puțin un semn de anxietate atunci când sunt îmbrățișate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar