Cum să fii o dată bună

Găsirea unei persoane care vă place și întrebându-le este destul de greu, dar pregătirea pentru dată poate fi chiar mai nervoasă. Îngrijorați de ce să spuneți sau cum să acționați este total normal, chiar dacă se simte că ați răsturnat-o. Cu aceste sfaturi și trucuri, vă puteți concentra asupra cunoașterii întâlnirii mai bine în loc de a sublinia lucrurile mici (și amintiți-vă: data dvs. este probabil foarte nervoasă!).

Pași

Metoda 1 din 13:
Nave prima impresie, uitându-vă cele mai bune.
  1. Imaginea intitulată Fii o dată bună Pasul 1
1. Când arăți bine, te simți bine, de asemenea. Alegeți costumul preferat, spălați-vă fața și periați părul. Dacă vă place machiajul, îl puteți purta - dacă nu, și asta e bine!
  • Ceea ce purtați depinde foarte mult de ceea ce faceți la data dvs. De exemplu, dacă mergeți la mini golf, blugi și un tricou sunt probabil bine. Dacă vă dați la un restaurant fantezist, ați putea dori să purtați pantaloni sau o fustă și un buton-jos.
Metoda 2 din 13:
Ajungeți la data la timp.
  1. Imaginea intitulată Fii o dată bună Pasul 2
1. Faceți o primă impresie bună chiar de la început. Ieșiți devreme, astfel încât să ajungeți la locul de muncă cu 10 până la 15 minute înainte de data dvs. Dacă veți fi puțin târziu, trageți-vă data un text, astfel încât să știe să stea strâns.
  • Dacă mergeți undeva unde ați mai fost niciodată înainte, căutați-o pe o hartă înainte de timp, astfel încât să știți când trebuie să plecați.
Metoda 3 din 13:
Introduceți-vă cu un zâmbet.
  1. Imaginea intitulată Fii o dată bună Pasul 3
1. Dați-vă data o îmbrățișare rapidă sau o strângere de mână pentru a vă deschide. Salutul dvs. are potențialul de a vă face sau de a vă rupe data, astfel încât să vă începeți pe piciorul drept. Dacă nu vă cunoașteți, scuturați mâna și spuneți-le numele dvs. Dacă vă cunoașteți reciproc, dați-vă o îmbrățișare rapidă și o bună salarie caldă.
  • Dacă vă simțiți nervoși (sau dacă data dvs. pare a fi nervoasă), încercați să vă dezactivați tensiunea cu o glumă rapidă. Ceva de genul: "Îți place costumul meu? Am schimbat de 3 ori!"Va rupe gheața, astfel încât voi doi să vă distrați restul întâlnirii.
Metoda 4 din 13:
Lăsați adevărata dvs. personalitate să strălucească.
  1. Imaginea intitulată Fii o dată bună Pasul 4
1. Dating este totul despre cunoașterea reciprocă. Pe măsură ce discutați cu data și petreceți-vă, asigurați-vă că nu puneți pe un front pentru ei. Arătați-vă personalitatea adevărată, astfel încât data dvs. obține un sentiment de cine sunteți și nu vă fie frică să obțineți puțin sau ciudat!
  • În timp ce sunteți voi sunteți mare, încercați să nu fiți prea negativi. Plângându-se prea mult la prima întâlnire, fie că este vorba despre trafic, familia sau single, ar putea pune data dezactivată.
Metoda 5 din 13:
Arătați manierele.
  1. Imaginea intitulată Fii o dată bună Pasul 5
1. Fiind politicos este o modalitate excelentă de a vă arăta data că sunteți o persoană bună. Nu numai că trebuie să utilizați manierele dvs. cu data dvs., încercați să fiți politicoși și amabili pentru oricine din jurul dvs., cum ar fi chelnerii, gazdele de restaurante sau Valeții. Arătați-vă personalitatea fermecătoare spunând, vă rog și vă mulțumesc, așa că data știe că sunteți o persoană drăguță.
  • Acest sfat ar putea părea ca un brainer, dar ați fi surprins - unii oameni preferă să arate cât de macho sunt la date, acționând nepoliticos sau aloof (și, de obicei, nu le aterizează pe locul doi).
Metoda 6 din 13:
Puneți întrebările dvs. de întâlnire.
  1. Image denumită o dată bună Pasul 6
1. Obțineți o conversație distractivă va afla mai multe despre data dvs. Încercați să întrebați întrebări deschise, astfel încât să poată vorbi despre ei înșiși pentru câteva minute. Dacă sunt o dată bună, vă vor pune și câteva întrebări! Încercați lucruri cum ar fi:
  • "Cu ce ​​te ocupi?"
  • "Care este locul tău preferat de a călători?"
  • "Îți place slujba ta?"
  • "De cât timp ați trăit în zonă?"
Metoda 7 din 13:
Intra într-o conversație profundă.
  1. Imaginea intitulată Fii o dată bună Pasul 7
1. Odată ce treceți peste discuția mică, încercați să cunoașteți cu adevărat data. Întreabă-le despre familia lor, trecutul lor sau chiar sensul vieții pentru a forma într-adevăr o conexiune. Le-ai putea întreba chiar și ceva prost, ca și cum ar crede în străini sau bigfoot! Încercați subiecte de conversație cum ar fi:
  • "Ați văzut vreodată un OZN?"
  • "Ți-a plăcut să crească într-un mic oraș?"
  • "Ce este o amintire din copilăria voastră care vă face să zâmbiți?"
Metoda 8 din 13:
Ascultați cu atenție ca discuțiile dvs. de întâlnire.
  1. Image denumită o dată bună Pasul 8
1. Încercați să evitați distragerile, astfel încât să vă puteți angaja cu adevărat cu data. Puneți-vă telefonul și arătați cealaltă persoană în ochi pe măsură ce vorbesc. Pentru a arăta că sunteți într-adevăr ascultați, vă înduați capul și întrebați întrebări ulterioare.
  • Fiind pe telefon, tot timpul este super off-pusting. Încercați să o păstrați în buzunar sau în geantă și să o scoateți doar pentru a verifica timpul sau pentru a trimite un text rapid o dată sau de două ori.
Metoda 9 din 13:
Spune-ți și dvs. despre tine și despre tine.
  1. Imaginea intitulată Fii o dată bună Pasul 9
1. Solicitarea prea multe întrebări se pot simți ca un interviu. Așa cum ați vorbi dvs., încercați să treceți între întrebări și să răspundeți la întrebări, astfel încât să se simtă frumos și natural. Evitați glumele pre-planificate sau cu o singură linie, deoarece se pot simți puțin rigidă.
  • Dacă credeți că vorbești prea mult despre tine, spuneți-vă "Destul despre mine, să vorbim despre tine!"
Metoda 10 din 13:
Stai departe de subiecte controversate.
  1. Imaginea intitulată Fii o dată bună Pasul 10
1. Păstrați-vă conversația dată lumina și distracția. Încercați să nu aduceți politica, religia sau orice altceva care ar putea declanșa o dezbatere între dvs. și data dvs. Dacă voi doi ca unii pe alții, va fi o mulțime de timp pentru a vorbi despre acele lucruri mai târziu.
  • Dacă se întâmplă în mod natural, nu ezitați să vă oferiți opiniile dvs. - dar să le păstrați civile și să încercați să nu argumentați înainte și înapoi.
Metoda 11 din 13:
Evitați să vorbiți despre ex.
  1. Imaginea intitulată Fii o dată bună Pasul 11
1. Acest lucru poate fi un subiect greu pentru o primă dată. Chiar dacă aveți doar lucruri frumoase de spus despre ex-partenerul dvs., data probabil că nu doriți să le auziți încă. Salvați relațiile anterioare Chat pentru când vă cunoașteți unul pe altul un pic mai bun.
  • Mulți oameni văd aducerea unui ex prea mult ca un steag roșu, și pentru un motiv bun: dacă vorbiți în mod constant despre ex-o dată, există o șansă bună că nu sunteți încă peste ei.
Metoda 12 din 13:
Oferta de a împărți factura.
  1. Imaginea intitulată Fii o dată bună Pasul 12
1. Este un gest frumos care va însemna mult la data dvs. Dacă doriți, puteți oferi să o plătiți în întregime - dacă nu, sugerează că mergeți la 50/50. Va păstra lucrurile ușoare și casual, astfel încât nimeni nu se simte presat să-și petreacă o mulțime de bani.
  • Există unele controverse înconjurătoare care ar trebui să plătească la prima dată (unii oameni cred că oricine a inițiat data ar trebui să plătească, în timp ce alții ca un rol mai tradițional al omului care plătește). În mod realist, nu există nici un mod potrivit sau greșit de a merge la acest lucru, așa că faceți tot ce vă simți confortabil.
Metoda 13 din 13:
Cereți o altă dată dacă doriți.
  1. Imaginea intitulată Fii o dată bună Pasul 13
1. Dacă ai avut un moment bun, nu există nici un motiv să fii coy! Puneți-vă data dacă sunt liberi din nou săptămâna viitoare, astfel încât voi doi să puteți petrece. Sau, trageți-le un text după dată pentru a vedea dacă sunt interesați să vă vadă din nou.
  • Dacă sunteți interesat, solicitați o altă dată va lăsa cealaltă persoană să știe că le place. În acest fel, ei pot alege dacă doresc sau nu să continue relația.

sfaturi

Nu uitați să vă distrați! Dating ar trebui să fie plăcut, nu este stresant.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar