Cum să dansezi grațios

Dansul este o modalitate super distractivă de a vă exprima în timp ce utilizați întregul corp. Efectuarea mișcărilor dvs. arată grațioasă este un factor important dacă vă place să dansați pentru distracție sau să luați cursuri de dans în fiecare săptămână. Vă puteți îmbunătăți fluiditatea și mișcarea, fiind atenți când dansați și practicați tehnici pentru a vă face mișcările să curgă împreună. Păstrați practicarea în fiecare zi pentru a vă face ca dansul să arate lumina, aerisită și grațioasă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Practicarea echilibrului
  1. Imagine intitulată dans grațios pasul 1
1. Exercițiile de întărire de bază pentru a vă face echilibrul mai puternic. Do aruncă, Sit-ups, și scânduri pentru a îmbunătăți forța în zona superioară a corpului și a torsului. Acest lucru vă va face mai ușor să vă echilibrați și să vă dați mai mulți mușchi pentru a vă sprijini corpul în timp ce dansați.
  • Încercați să faceți 30 de lovituri o dată pe zi pentru a vă construi mușchii AB.
  • Adăugați 30 de sit-up-uri la rutina dvs. de exerciții o dată pe zi pentru a crește puterea de bază.
  • Faceți o scândură prin intrarea într-o poziție împingătoare prin echilibrarea pe mâini și picioare, dar păstrați-vă brațele drepte în loc să vă îndoiți într-o împingere. Țineți această poziție timp de 30 până la 60 de secunde la un moment dat, de 3 ori pe zi.
  • Imagine intitulată Dansul grațios Pasul 2
    2. Încercați Yoga poziționează pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți echilibrul. Pentru a face un copac Pose, ridicați-vă drept și ridicați încet un picior și odihniți-l în interiorul celuilalt picior. Piciorul pe care l-ai ridicat ar trebui să rămână într-un triunghi. Pentru a face un scaun poze, ridică-te drept cu picioarele sub tine și îndoiți încet genunchii într-o poziție ghemuită. Ridicați-vă brațele deasupra capului și vă angajați miezul.
  • Încercați să țineți fiecare poziție timp de 30 de secunde fiecare, de 3 ori pe zi.
  • Imagine intitulată Dansul grațios Pasul 3
    3. Stați drept cu postură bună. Puneți picioarele cu privire la lungimea umărului și împingeți coloana vertebrală ca fiind dreaptă, deoarece poate merge. Împingeți-vă ribcage în spate și ridicați-vă gâtul de pe umeri. Păstrați fundul în jos și stoarceți ABS-ul pentru a vă angaja miezul.
  • Postura bună vă ajută să dansați mai grațios pentru că aliniază corpul superior și inferior și vă întărește miezul, ceea ce creează mișcări puternice și grațioase.
  • Bacsis: Pentru a respira în timp ce țineți ribcagele înfășurat, încercați să vă gândiți să vă umflați plămânii spre spate. Acest lucru vă va păstra corpul într-o linie dreaptă pe măsură ce dansați.

  • Imagine intitulată Dansul cu grație Pasul 4
    4. Plimbați-vă sau dansați pe vârfurile dvs. o dată pe zi. Ridicați corpul până când vă echilibrați pe vârfuri. Este posibil să fie necesar să țineți pe un perete sau pe un scaun pentru suport dacă începeți doar. Încercați să mergeți în jurul și să faceți mișcări de dans în timp ce păstrați picioarele ridicate pentru a vă îmbunătăți echilibrul și pentru a vă face mișcările să pară mai grațioase.
  • O mulțime de mișcări de dans sunt făcute în reulire sau pe vârfurile tale. Aceasta este o mare abilitate de a avea dacă intenționați să continuați să dansați în viitor.
  • Imagine intitulată Dansul cu grație Pasul 5
    5. Angajați-vă miezul când dansați. Dacă faceți o mișcare care vă cere să rămâneți în loc în timp ce vă mișcați picioarele sau brațele, să vă angajați trunchiul și să vă împingeți umerii pentru a vă îmbunătăți echilibrul. Acest lucru vă va face aspectul dansului și vă va simți mai ușor și grațios.
  • Poate lua unele practici pentru a vă angaja ABS fără a privi rigid sau tensionate. Cu cât practici mai mult, cu atât mai bine veți ajunge la el.
  • Imagine intitulată Dansul cu grație Pasul 6
    6. Concentrați-vă capul într-un singur loc când vă întoarceți. Pe măsură ce vă așezați corpul pentru o întoarcere, alegeți un anumit punct în cameră ușor de observat cu ochiul. Acesta ar putea fi un ceas pe perete, un poster strălucitor sau colțul oglinzii. Pe măsură ce vă întoarceți, păstrați-vă ochii concentrați asupra acelui punct atâta timp cât puteți să vă bateți capul în jurul valorii și apoi să vă concentrați din nou în acest punct când corpul se întoarce înapoi.
  • Acest lucru se numește și spotting.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând fluidul mișcărilor
    1. Imagine intitulată Dansul cu grație Pasul 7
    1. Întindeți în fiecare zi pentru a deveni mai flexibil. Majoritatea mișcărilor de dans necesită cel puțin un pic de flexibilitate, iar cu cât sunteți mai flexibil, cu atât mai puțin mișcările vor arăta. Încercați să vă atingeți degetele de la picioare, faceți o Fluture Stretch, și practicând împărțirea în fiecare zi pentru a vă îmbunătăți flexibilitatea în timp.
    • Încercați să țineți fiecare întindere timp de 1 minut la un moment dat, de 3 ori fiecare.
    • Obținerea flexibilității necesită timp. Continuați să întindeți în fiecare zi pentru a începe să vedeți rezultate în câteva luni.
    • Întinderea ar trebui să vă facă să vă simțiți rău, dar nu ar trebui să vă provoace durere. Dacă faceți o întindere și doare, scădeți suma pe care o întindeți pentru a evita tragerea sau ruperea unui mușchi.

    Bacsis: Încălziți prin a face mufe de sărituri sau genunchi înalte timp de aproximativ 10 minute înainte de a vă întinde. Acest lucru vă va încălzi mușchii, astfel încât să nu vă răniți.

  • Imagine intitulată Dansul grațios Pasul 8
    2. Do 2 până la 3 dansuri se mișcă la un moment dat, nu fiecare individual. Dacă învățați coregrafia, puteți învăța dansul dvs. 1 se mișcă la un moment dat. Pe măsură ce vă practicați mișcările, încercați să faceți 2 până la 3 mișcări la un moment dat, astfel încât să le puteți pune împreună cu fluid în timp ce dansați. Acest lucru vă va ajuta să evitați mișcările choppante și scurte.
  • De exemplu, încercați să faceți o Pirouetă într-un rondevu, apoi terminând în poziția a cincea. Fiecare mișcare poate curge unul în celălalt fără chestii.
  • Memorarea coregrafiei va ajuta o tonă pe măsură ce încercați să le conectați la fiecare mișcare împreună.
  • Gândiți-vă la următoarea mișcare pe care o veți face înainte de a face acest lucru pentru a face acest lucru mai ușor.
  • Imagine intitulată Dansul grațios Pasul 9
    3. Prelungi membrele tale prin extinderea lor de corpul tău. Gândiți-vă la membrele dvs. ca extensii întregului corp și le folosiți pentru a adăuga gesturi grațioase și delicate la dansul dvs. Acest lucru vă va face să arătați mai înalt și mișcările dvs. par mai mult lichid.
  • Încercați să nu vă supraexpuneți sau să vă blocați coatele sau genunchii, deoarece acest lucru poate face ca mișcările să pară rigidă și jigni.
  • Imagine intitulată dans grațios pasul 10
    4. Dansați cu întregul corp, chiar și atunci când nu utilizați unele părți. Deși unele mișcări de dans necesită doar să mutați unul sau câteva părți ale corpului dvs. la un moment dat, încercați să vă gândiți la întregul dvs. corp fiind o parte din dansul dvs. De exemplu, dacă vă mișcați doar brațul, gândiți-vă la ce face restul corpului. Țineți-vă capul ridicat, relaxați-vă umerii, alungiți picioarele și vă angajați trunchiul în timp ce mișcați un braț.
  • Poate fi greu să vă gândiți la toate părțile corpului dvs. imediat. Cu practică, veți putea urmări mișcările și corpul dvs. mai bine.
  • Imagine intitulată Dansul cu grație Pasul 11
    5. Angajați-vă mâinile și picioarele pe măsură ce dansați. Corpul tău poate arăta grozav, dar dacă mâinile sau picioarele tale sunt flexate sau relaxate, ei pot atrage atenția de la abilitățile tale. Luați o secundă pentru a vă gândi la ceea ce fac extremitățile dvs. și le legați în fiecare mișcare pe care o faceți.
  • De exemplu, în balet, picioarele dvs. trebuie să fie întotdeauna îndreptate și mâinile tale ar trebui să fie ținute ușor rotunjite. În modern sau jazz, picioarele tale ar putea fi îndoite sau îndreptate, iar mâinile tale pot fi răspândite larg deschise sau ținute împreună.
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbunătățirea abilităților de dans
    1. Imagine intitulată Dansul cu precizie Pasul 12
    1. Amintiți-vă să respirați ca dansați. Când vă concentrați asupra completării mișcărilor dvs. și faceți totul corect, poate fi ușor să vă țineți respirația. Acest lucru vă poate face să arătați rigid și să vă faceți mișcările să se simtă încurcate. Amintiți-vă să luați adâncime, chiar respirați, astfel încât să puteți curge prin dansul.
    • Respirație în timp ce dansa va da, de asemenea, mai multă rezistență, astfel încât să puteți dansa mai mult.
  • Imagine intitulată Dansul cu grație Pasul 13
    2. Încercați să nu vă răsturnați mișcările pe măsură ce dansați. Deși poate fi greu, încercați să vă mișcați corpul fără să vă gândiți la o tonă de lucruri și să mergeți cu fluxul muzicii. Acest lucru vă va ajuta să parcă mai relaxat și să lăsați corpul să curgă mai bine.
  • Cu cât practici mai mult un dans, cu atât va fi mai ușor acest lucru. În cele din urmă, memoria musculară a corpului dvs. va învăța coregrafia, astfel încât nu trebuie să vă gândiți la asta la fel de mult.
  • Ascultați muzica coregrafiei dvs. cât de mult puteți, astfel încât să puteți memora bătăile și ritmul său pentru a face acest lucru mai ușor.
  • Imagine intitulată Dansul cu grație Pasul 14
    3. Puneți energia în fiecare mișcare de dans pe care o faceți. Chiar dacă dansul este obositor, dacă pierzi energia la jumătatea drumului, nu va arăta grațios. Faceți fiecare mișcare cu cât mai multă energie, astfel încât corpul dvs. să pară grațios și natural în loc de obosit și greu.

    Bacsis: Puteți lucra la rezistența dvs. făcând cardio pe tot parcursul săptămânii. Rularea, jogging-ul și înotați toate crește ritmul cardiac, astfel încât să puteți practica exercitarea în explozii intense, scurte.

  • Imagine intitulată dans grațios pasul 15
    4. Urmați bataia muzicii. Dacă toate celelalte eșuează, dansul dvs. poate arăta grozav dacă urmați tempo-ul și ritmul cântecului pe care îl dansați. Ascultați muzica și găsiți bătăile consistente care se întâmplă în melodie.
  • Majoritatea muzicii păstrează timpul în 8 conturi. Dacă puteți găsi începutul unui număr de 8, încercați să păstrați calea în capul dvs. pentru a găsi bataia pe tot parcursul cântecului.
  • Imagine intitulată Dansul grațios Pasul 16
    5. Urmăriți-vă dansând în oglindă. Cel mai bun mod de a spune cum arăți în timp ce dansul este să te uiți. Aruncați o privire la modul în care vă mișcați când faceți coregrafie și încercați să vedeți dacă arătați rigidă sau fluidă. Luați notă despre ceea ce fac mâinile și picioarele dvs., precum și cum arată postura dvs.
  • Dacă nu aveți acces la o oglindă mare, încercați să vă înregistrați pe telefon sau la laptop.
  • sfaturi

    Orice tip de dans are practică să stăpânească. Păstrați-vă la ea, chiar dacă se simte greu.
  • Întotdeauna beți apă când dansați sau exercițiu pentru a rămâne hidratați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar