Cum să se ocupe când cel mai bun prieten al tău este gay

Când ajungeți să cunoașteți oamenii, puteți presupune că sunt heterosexuali, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Dacă prietenul tău iese la tine, poți fi surprins de știri. Cu toate acestea, este foarte important să se ocupe de știri într-un fel și respectuos. Dacă prietenul dvs. este important pentru dvs. și doriți să continuați să aveți o relație puternică, trebuie să fiți un prieten bun în timpul ieșirii lor. Ascultați ce trebuie să spună prietenul tău, să-ți procesezi sentimentele și să-ți continuați relația într-un mod care să recunoască orientarea sexuală a prietenului tău, dar nu presupune că totul trebuie să fie diferit între voi doi.

Pași

Partea 1 din 3:
Sprijinirea prietenului tău în timp ce ieșesc
  1. Imagine intitulată Deal Când cel mai bun prieten al tău este homosexualul 1
1. Ascultați ce are de spus prietenul tău. S-ar putea să știți deja că prietenul dvs. este gay, cu toate acestea, este important să le lăsați de fapt să vă spună. A fost nevoie de multă curaj pentru prietenul tău să abordeze această problemă, așa că dă-ți toată atenția.
  • Imagine intitulată Deal Când cel mai bun prieten al tău este homosexualul 2
    2. Nu vă întrerupeți prietenul. Lăsați-i pe prietenul tău să spună ce vor să spună. Este important să vă concentrați asupra modului în care se simt în legătură cu ieșirea, mai degrabă decât despre sentimentele voastre în această privință.
  • Imagine intitulată Deal Când cel mai bun prieten al tău este homosexualul 3
    3. Pune-ți prietenul la ușurință. Spune-i pritenului tau, "Îmi place și te susțin." Când prietenul tău iese la tine, ei pot fi nervoși că îi vei respinge după ce ai auzit știrile. Fii un aliat și să-ți asigure rapid prietenul tău că le iubești și că, în timp ce știrile pot fi surprinzătoare, nu vă schimbă relația împreună.
  • Acestea fiind spuse, este posibil să aveți nevoie de ceva timp pentru a digera știrile pentru a ajunge la termenii cu el. Spune-i prietenului tău dacă este cazul, dar fii foarte frumos în legătură cu asta. Încercați să spuneți, "Sunt foarte surprins de știri, dar te iubesc și am nevoie de puțin timp să o procesez." Amintiți-vă că pot fi foarte sensibili în acest moment.
  • Imagine intitulată Deal Când cel mai bun prieten al tău este homosexualul 4
    4. Nu spuneți altor oameni. Este important să respectăm confidențialitatea prietenului dvs. și să nu răspândiți cuvântul în jurul grupului de prieteni și dincolo de. În schimb, ar trebui să lași prietenul tău să spună cine vrea să. Ieșirea poate fi înfricoșătoare și intensă și ar trebui să lăsați acea slujbă până la prietenul dvs.
  • Încercați să vă întrebați prietenul "Cui ai ieșit?" Dacă doriți să vorbiți despre prietenul dvs. unui părinte sau tutore, încercați să întrebați "Ar fi bine cu mine menționând că sunteți homosexuali părinților mei dacă ați venit sau ați prefera să vă liniștiți?"
  • Partea 2 din 3:
    A venit la termenii cu știrile
    1. Imagine intitulată Deal Când cel mai bun prieten este homosexualul 5
    1. Reflectă știrile pentru o vreme. Cum te simti? Dacă îl găsiți puțin confuz, sau vă luptați să veniți în termeni, nu vă simțiți supărați de voi înșivă. Faptul că încercați să depășiți acest lucru arată că sunteți un bun prieten.
    • Ai avut sentimente romantice pentru prietenul tău? Dacă prietenul tău îi place oamenii de sexul tău, acum ești liber să-i întrebi! Dacă orientările sexuale nu sunt compatibile, ar putea fi greu de luat. S-ar putea să citești despreCum să se ocupe de iubirea nerecuperată sau Cum să cad din dragoste cu cel mai bun prieten al tău.
  • Imagine intitulată Deal Când cel mai bun prieten al tău este homosexualul 6
    2. Acceptați acest lucru ca parte a unei persoane pe care deja o cunoașteți și iubiți. Faceți o listă cu toate calitățile pe care le iubiți despre prietenul dvs. Amintiți-vă, fiind gay nu schimbă personalitatea prietenului dvs. Și vă spun despre cine sunt spectacole că le pasă de tine și vor să împărtășească părțile importante ale vieții lor cu dvs.
  • Imagine intitulată Deal Când cel mai bun prieten este homosexualul 7
    3. Decideți dacă puteți continua prietenia. Dacă sunteți într-adevăr deranjați de orientarea sexuală a prietenului dvs., atunci este posibil să fie nevoie să vă gândiți dacă puteți sau nu să fiți un prieten bun pentru această persoană. Dacă nu credeți că puteți oferi persoanei cu aceeași calitate de prietenie, atunci ar putea fi mai bine să încheiați prietenia. Înainte de a decide ce să faceți, luați ceva timp pentru a vă lua în considerare decizia dvs. și motivele din spatele acestuia. Unele întrebări pe care le puteți întreba includ:
  • Fiind conflict gay cu credințele dvs. religioase? Discutați cu o persoană în care aveți încredere și respectați despre dificultățile voastre. Un lider religios poate explica poziția credinței voastre în această privință. Citiți literatura de la ambele părți ale dezbaterii, în special a celor cu un fundal religios și se roagă și meditează. Practicați dragostea și toleranța tuturor oamenilor de orice stil de viață.
  • Este frica de necunoscut care te face inconfortabil? Poate că susțineți LGBT + oameni sau sunteți puțin pe gard, dar sunt aruncați în ceea ce privește modul de a gestiona efectiv anumite subiecte. Practicați dragostea, toleranța și respectul pentru toți și veți găsi în curând limitele dintre voi.
  • Ești îngrijorat de ce vor spune oamenii? Cercetarea LGBT + Oamenii Ei bine, citirea discuțiilor informate și vorbind cu oamenii în care aveți încredere. Dacă atunci nu aveți convingerea că este gay este naturală și bună, poate doriți să reconsiderați prietenia. Prietenul tău are nevoie de oameni puternici, de susținere, pozitivi în jurul lor pentru a ajuta la rezolvarea prejudecăților dacă apare. Dacă nu puteți fi acea persoană, este cel mai bun lucru să ieșiți sau să vă distanțați de prietenie.
  • Imagine intitulată Deal Când cel mai bun prieten al tău este homosexualul 8
    4. Asigurați-vă poziția clară cu privire la problema drepturilor LGBT +. Poate că ești peste lună și nu vei doar marș în parade homosexuali, dar vrei să organizezi niște acum! Lasă-i pe prietenul tău să știe asta. Cu toate acestea, dacă nu sunteți la fel de acceptabil, va trebui să aveți o conversație potențial inconfortabilă cu prietenul dvs.
  • Prietenul tău are probabil o idee bună despre locul în care stai. Cu toate acestea, dacă nu v-ați discutat niciodată sentimentele negative despre orientarea lor, spuneți-i cu blândețe. Lăsați-i să știe că sunteți fericit că v-au spus și vă sprijiniți să trăiți în mod deschis. Asta nu înseamnă, totuși, că vrei să te implici în viața lor romantică. Lăsați-i să știe ce sunteți fericiți discutați sau faceți cu ei.
  • Încercați din greu să acceptați lucruri noi pe care le spun, dar nu ascultați sau nu vă angajați dacă vă face foarte confortabil. Un bun prieten va fi recunoscător că încercați din greu și respectați limitele în timp ce stau pentru moment.
  • Imagine intitulată Deal Când cel mai bun prieten al tău este homosexualul pas 9
    5. Acceptați identitatea prietenului dvs. Acceptarea poate face un uriaș diferit în viața LGBTQIA (lesbiene, gay, bisexual, transgender, ciudat, intersex și asexual)). Le spune că nu sunt sparte și că sexualitatea lor nu schimbă dragostea altora dintre ei. Prietenul tău poate fi acceptat de poftă, mai ales dacă sunt ostracizați, agitați sau abuzați din cauza sexualității lor.
  • Fii mândru de prietenul tău și de puterea pe care au arătat-o ​​în alegerea vieții în mod deschis. De asemenea, încurajați-vă că prietenul dvs. este mândru de cine sunt. Practic, fiți majoreta prietenului tău!
  • Nu încercați să vă schimbați prietenul. Prietenul tău are dreptul să-și exprime orientarea sexuală. Nu este dreptul tău să încerci să schimbi asta.
  • Partea 3 din 3:
    Continuând prietenia ta
    1. Imagine intitulată Deal Când cel mai bun prieten al tău este homosexualul 10
    1. Faceți lucruri pe care le-ați făcut întotdeauna împreună. Doar pentru că prietenul tău a ieșit, nu înseamnă că totul trebuie să se schimbe. Dacă vă bucurați să jucați jocuri video sau să mergeți la filme împreună, continuați să faceți aceste lucruri.
  • Imagine intitulată Deal Când cel mai bun prieten este homosexualul 11
    2. Avocați prietenului dvs. Prietenul tău poate să iasă la oameni care sunt mai puțin înțelegători. Discutați cu ceilalți prieteni și încercați să le convingeți să lucreze la sentimentele lor și să fiți prieteni buni. Prietenul tău homosexual va avea nevoie de tot sprijinul pe care îl poate obține.
  • Imagine intitulată Deal Când cel mai bun prieten al tău este homosexualul 12
    3. Aflați despre comunitatea LGBTQIA. Dacă doriți să rămâneți prieteni apropiați, este important să aflați despre noua comunitate a prietenului dvs. Acest lucru poate însemna pur și simplu petrecerea timpului cu noii dvs. prieteni. Este important să vă familiarizați cu lumea nouă a prietenului dvs., astfel încât relația dvs. să rămână puternică.
  • Adăugați o nouă întrebare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar