Cum să fii confortabil în jurul străinilor

Simțindu-se inconfortabil în jurul oamenilor? Nu se poate opri să fii nervos? Conversații ciudate, mâini neclintite și nu pot să arate pe cineva în ochi, sunt toate părțile de senzație de incomod în jurul străinilor. Este absolut normal să fii nervos în jurul unor noi oameni, dar nu trebuie să fie.

Pași

Partea 1 din 3:
Deschiderea unei conversații
  1. Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 1
1. Fa o miscare. Uneori, cea mai grea parte este ruperea gheții - atunci restul este o navigație netedă. De exemplu, încercați să agitați mai întâi mâna cuiva, să salut pe cineva mai întâi sau să mergeți la cineva și să vă prezentați.
  • Este normal să vă temeți de a vă apropia de cineva pe care nu îl cunoașteți pentru că îl puteți deranja. Cu toate acestea, oamenii tind să se bucure de vorbirea cu străinii, atât persoana care inițiază conversații și persoana fiind abordată. Puteți face ziua cuiva!
  • Imaginea intitulată Fiți confortabil în jurul străinilor Pasul 2
    2. Zâmbet. Zâmbind ajută la întreruperea oricărei tensiuni între dvs. și persoana cu care vorbiți. Zâmbind cu o clipă în ochi vă permite să apară deschis și primitoare. Când vă simțiți tensionați sau nervos, zâmbiți și spuneți-vă că va fi bine.
  • Nu uitați, persoana pe care o vorbiți cu el este nervoasă ca tine. Zâmbind poate face atât dvs. cât și persoana despre care vorbești să se simtă mai mult la ușurință.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 3
    3. Prezinta-te. În timp ce mergeți la cineva de pe metrou și introducerea dvs. poate fi un pic ciudat, introducerea pe cineva la o petrecere, evenimentul de afaceri sau de rețea este complet adecvat. Când vă prezentați, dați puțină informație despre dvs., care este adecvată contextului. De exemplu, dacă sunteți la petrecere, introduceți-vă și spuneți cine știți. Dacă sunteți la un eveniment de afaceri sau de rețea, introduceți-vă și spuneți ce companie / specialitate sunteți asociată.
  • La străini sau prieteni de prieteni la o funcție socială, spuneți: "Bună, sunt Ana. Sunt prieteni cu svetlana. Te-a invit și ea?"
  • La colegii de afaceri, spuneți: "Bună ziua, sunt pedro. Lucrez în marketing. La ce departament lucrezi la?"
  • Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 4
    4. Face un compliment. În general, oamenii iubesc să primească complimente. Dacă doriți să rupeți gheața și să faceți pe cineva să se simtă bine, plătiți un compliment. Păstrați complimentele sincere și nu false de dragul încercării de a impresiona pe cineva. Dacă doriți să începeți o conversație, puteți urmări complimentul dvs., cum ar fi: "Îmi place cu adevărat jacheta, unde ați primit-o?"Sau" E o mare pictura, l-ai pictat?"
  • În timp ce complimentele pot fi frumoase, ele pot ajunge, de asemenea, la un nivel înfiorător când sunt urmăriți foarte mult, suprasolicitați sau în mod obișnuit. Stick cu un compliment.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 5
    5. Pune o intrebare. Solicitarea unei întrebări este o modalitate excelentă la un "în" cu conversație. Dacă sunteți nou la o sală de gimnastică, întrebați unde este camera de dulap sau unde puteți găsi un prosop sau ce clasă de exerciții este cea mai bună. Dacă cumpărați un cadou pentru cineva, întrebați un străin opinia ei pe un articol. Chiar și întrebarea la întrebări mici pe care nu le cunoașteți vă pot ajuta să vă stimulați încrederea în a fi în jurul străinilor. Puteți pune întrebări pentru a cunoaște pe cineva, de asemenea.
  • Unele întrebări standard de spus când întâlniți mai întâi pe cineva, "de unde vă aflați?"Sau" ce faceți pentru o viață / ce studiați în școală?"Sau" Ce faci pentru distracție?"
  • Pentru mai mult ajutor în punerea la întrebări, verificați Cum să întrebați întrebările deschise.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 6
    6. Conectați-vă pe o legătură comună. Există o mulțime de lucruri care pot uni străini, de la a lucra la aceeași companie, împărtășind o dietă vegetariană, având un câine sau o pisică și să trăiască în același cartier. Capitalizează aceste asemănări și a lovi o conversație. Se simte bine să vă conectați cu cineva pe care îl împărțiți asemănări și cine știe, poate veți face un nou prieten.
  • Dacă vedeți pe altcineva cu un câine în timp ce sunteți afară cu propriul câine, puteți să vă opriți și să întrebați despre câine. Adesea, oamenii care iubesc animalele iubesc să vorbească despre animalele de companie și să se relaționeze cu alte persoane care au un animal de companie.
  • Puteți observa cămașa cuiva care este de la aceeași universitate la care ați participat sau vedeți pe cineva care poartă o bluză care susține aceeași echipă de sport pe care o iubiți. Întrebați "Când ați mers la universitate?", "Ce ai studiat? și "Ce activități ați participat la școală?"Există multe pentru a vă conecta!
  • Partea 2 din 3:
    Îmbunătățirea interacțiunilor
    1. Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 7
    1. Oglindă expresiile lor. Nu trebuie să deveniți un copycat, ci să observați indicii vizuale pe care oamenii le oferă despre modul în care se simt. Citiți limba corpului lor pentru a determina dacă se simt nervos, speriat, stresați sau calm. Veți găsi cel mai probabil că mulți simt că oamenii se simt inconfortabil în jurul străinilor, la fel ca tine însuți.
    • Odată ce începeți să acordați atenție limbii corpului altora, puteți începe să răspundeți într-un mod adecvat care să corespundă stării lor de sentiment.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 8
    2. Utilizați propriul limbaj al corpului. Deși este important să citiți indiciile vizuale ale altor persoane, să fiți conștienți de propria dvs. Dacă stați într-un colț în jos cu brațele încrucișate, este puțin probabil ca cineva să vă apropie de conversație. Cu toate acestea, dacă zâmbiți, țineți-vă capul în sus și aveți un limbaj corporal abordabil, oamenii se pot simți mai mult la ușurință cu dvs. și ați venit o conversație.
  • Păstrați-vă mâinile în poală (dacă există) sau confortabil de părțile dvs. în timp ce stați. Fidgeting cu mâinile tale poate face să apară nervos sau plictisit. Dacă vă simțiți incomod cu mâinile sau brațele, țineți o băutură sau mâncare dacă este oferită.
  • Dacă stați, nu vă traversați bine picioarele, dar nu le păstrați prea mult spuse. Doriți să găsiți "mediul fericit" de a apăru abordabil, dar nu este neclintit sau dezinteresat. Dacă picioarele încep să se agită, traversează ușor picioarele la glezne.
  • Imaginea intitulată Fiți confortabil în jurul străinilor Pasul 9
    3. Practicați granițele. Monitorizarea limitelor acceptabile din punct de vedere social. Evitați în picioare prea aproape de oameni și făcând oamenii să se simtă fizic incomod. De asemenea, monitorizați oferta și luarea de conversații. Nu umbli detaliile personale sau monopolizați conversația. Luați vorbirea și ascultarea.
  • Dacă observați că faceți mai multă discuție decât ascultarea, începeți să întrebați întrebări deschise pentru a permite cealaltă persoană să o vorbească.
  • Nu împărtășiți detalii personale despre viața voastră. În timp ce acest lucru poate fi bine (și amuzant) în jurul prietenilor, păstrați lucrurile personale despre îndepărtarea WART, sora dvs. "nebun" și toate greutățile vieții voastre pentru o conversație mai potrivită.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 10
    4. Admite sentimentele tale. Uneori admite că vă simțiți nervos poate rupe gheața și demonstrați vulnerabilitatea. Fiind vulnerabili este un tip de risc de administrare pe care îl puteți folosi pentru a vă exprima sentimentele adevărate și este important să faceți acest lucru pentru a construi o relație. Dacă sunteți pe o dată orb și nu curge, spune: "Îmi pare rău că am acționat ciudat, este doar că mă simt într-adevăr nervos chiar acum."Uneori acest lucru poate ameliora atât tu cât și cealaltă persoană. Ei pot spune: "How! Bine, mă bucur că nu este doar eu care este nervos!"
  • Admiterea propriilor sentimente vă poate face și cealaltă persoană mai confortabilă și el sau ea poate vedea că sunteți relaționabil.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 11
    5. Puneți-vă accentul pe altceva decât pe tine. Când vă simțiți incomod, este obișnuit să vă puneți toată atenția asupra sentimentelor de disconfort, spre stânjenirea dvs. și să vă înfășurați în propria experiență. Când observați că sunteți absorbit în disconfort, întoarceți-vă atenția în împrejurimile dvs. Observați setarea, observați oamenii din jurul dvs. și asculta la conversațiile altor persoane. Prin punerea focalizării în afara dvs., vă va ajuta să vă dezactivați de gândurile negative.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 12
    6. Încercați să nu respingeți o conversație. Dacă cineva a ajuns la o conversație cu dvs., încercați să vă imaginați că el sau ea este unul dintre prietenii dvs. Dați interacțiunii o șansă prin angajarea celeilalte persoane, punând întrebări și manifestând interes.Dacă vă simțiți într-adevăr inconfortabil, terminați conversația ca fiind cât mai inofensivă posibil.
  • Dacă aveți nevoie să încheiați o conversație, spuneți: "Mulțumesc că ați vorbit. Sunt pe cale să plec, dar poate că ne vom vedea mai târziu."Sau" Apreciez timpul tău. La revedere."
  • Partea 3 din 3:
    Schimbarea modului în care vă simțiți
    1. Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 13
    1. Construiți-vă încrederea în sine. Senzație confortabilă în jurul celorlalți înseamnă că vă simțiți confortabil cu dvs. Dacă vă simțiți nesigur în cine sunteți, alți oameni vor ridica acest lucru în interacțiunile sociale. Găsiți activități care vă sporesc încrederea în sine sau vă permit să vă dezvoltați încrederea în sine și știți că puteți transfera acele sentimente la interacțiunile dvs. sociale.
    • Poate că sunteți un schior de apă excelent, dansator de balet sau constructor de mașini model. Dacă vă simțiți neliniștiți sau incomod, apăsați în sentimentele de încredere că alte activități vă dau să vă ajutați la ușurință.
    • Poate ajuta la practicarea a ceea ce veți spune înainte de timp. Care ar putea fi cum să începeți o conversație sau cum să vă alăturați unei conversații care se întâmplă deja.
  • Imaginea intitulată Fiți confortabil în jurul străinilor Pasul 14
    2. Utilizați auto-discuții pozitive. Dacă vă aflați pierdut în gânduri negative ("voi fi atât de ciudat" sau "nu mă voi bucura de mine"), observați că sunteți angajați un gând negativ, apoi oferiți un contrapunct. Puteți spune: "Mi-ar putea bucura cu adevărat și îmi dau permisiunea de a avea un moment bun" sau "pot lucra la senzație de ciudat de practicarea unor noi abilități."
  • Nu te mai vorbi de la evenimente sociale doar pentru că te simți inconfortabil. Ori de câte ori sunteți pe gardul despre a merge, utilizați o auto-discuție pozitivă pentru a vă încuraja să mergeți. Gândiți-vă la ea ca o aventură pentru a vă împinge dincolo de zona dvs. de confort.
  • Amintiți-vă că practicați "abilități" ", nu talente sociale. Dați-vă timp să vă ajustați la auto-discuții mai pozitive.
  • În loc să te concentrezi asupra a ceea ce ar putea merge prost, gândiți-vă la momente în care ați reușit să vă conectați cu cineva pe care nu-l cunoașteți.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 15
    3. Evitați să vă bazați valoarea asupra reacțiilor altora.Uneori te înțelegi minunat cu oamenii, și alteori nu poți să faci clic pe. Dacă vă aflați că nu faceți clic cu cineva, amintiți-vă că aceasta este o circumstanță izolată și nu înseamnă că sunteți din punct de vedere social, că sunteți rău la conversație sau că oamenii nu vă plac. Dacă sunteți îngrijorat de modul în care oamenii vă vor răspunde sau dacă veți fi judecați, amintiți-vă să nu atribuiți o valoare grea opiniei celorlalți.
  • Spuneți-vă: "Opiniile oamenilor despre mine nu-mi definesc identitatea. Ei au dreptul la opiniile lor, așa cum sunt eu la propria mea."
  • Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 16
    4. Utilizați respirația. Dacă începeți să vă simțiți nerăbdători în jurul unor noi oameni, acordați-vă în corpul vostru, mai ales respirația. Este posibil să observați că respirația dvs. se ocupă sau se simt mai restricționată. Încetinirea respirației vă poate ajuta să vă liniștiți mintea.
  • Luați o inspirație profundă, țineți-o timp de câteva secunde, apoi lăsați respirația să-și părăsească corpul încet. Repetați după cum este necesar.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 17
    5. Relaxa. Aflați cum să identificați declanșatoarele dvs. stresante și să utilizați tehnici de relaxare pentru a vă calma. Acest lucru este util în special înainte de a aborda o situație socială. Tehnicile cum ar fi meditația și yoga vă pot ajuta să vă liniștească înainte de a vă întâlni cu oameni noi.
  • Când observați corpul dvs. de tensionare înainte de un eveniment social sau întâlnire, luați notă de sentimente și învățați să vă relaxați corpul. Observați tensiunea (probabil în umeri sau gât) și eliberați conștient.
  • Au tehnici specifice pe care le utilizați înainte de a ieși pentru a întâlni oameni noi. Dacă trebuie să participați la o funcție de lucru, petreceți puțin timp înainte de eveniment în meditație sau mergeți la o clasă de yoga în prealabil. Planificați-vă ziua, astfel încât să puteți aborda situația în cea mai bună mentalitate posibilă.
  • Amintește-ți că oamenii despre care vorbești sunt doar oameni - și sunt la fel de probabil să fie nerăbdători ca tine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar