Cum să fii încrezător într-o cameră de străini

La un moment dat, am fost toți într-o cameră plină de oameni pe care nu o știm cu adevărat. Astfel de situații pot provoca anxietate sau frică. A fi încrezător într-o astfel de situație poate părea dificilă, dar există modalități pe care le puteți încălzi înainte de a merge la eveniment. La petrecere, vă puteți până la noi persoane cu gheață și o poziție încrezătoare. În timp ce poate fi greu la început, în curând veți râde și vorbiți cu ceilalți în mod natural.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea anxietății sociale
  1. Imaginea intitulată Fiți încrezătoare într-o cameră de străini Pasul 1
1. Să minimalizeze gândurile negative. S-ar putea să vă concentrați asupra a ceea ce vă gândesc alții sau vă puteți îngrijora de faptul că alții vă judec în mod constant. De fiecare dată când un gând ca acesta apare în cap, forțați-vă să o uitați. Amintiți-vă în liniște că oamenii nu cred că în acest fel despre tine și că sunt la fel de nervoși ca tine.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător într-o cameră de străini Pasul 2
    2. Respiră adânc. Respirația profundă vă poate ajuta să vă relaxați atât înainte, cât și în timpul întâlnirilor sociale. Stați drept și respirați adânc în burtă pentru a vă calma nervii. Dacă simțiți surfacing anxietate, concentrați-vă pe inhalarea și expirațiile dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător într-o cameră de străini Pasul 3
    3. Practicați vorbind cu străinii în public. Ziua evenimentului, încălziți-vă vorbind cu oamenii de oriunde mergeți. Dacă comandați cafea, începeți o conversație cu barista. Cereți șoferului de autobuz cum se simt. Apelați un membru al familiei sau un prieten vechi să aibă o conversație. Acest lucru vă poate ajuta să vă pregătiți pentru adunarea mai mare.
    Sfat de experți
    Klare Heston, LCSW

    Klare Heston, LCSW

    Licențiat Social Workerklare Heston este un lucrător social clinic de licență independenți, cu sediul în Clevand, Ohio. Cu experiență în consiliere academică și supraveghere clinică, Klare a primit maestrul de muncă socială de la Universitatea din Virginia Commonwealth în 1983. De asemenea, deține, de asemenea, un certificat postuniversitar de 2 ani de la Institutul Gestalt din Cleveland, precum și certificarea în terapia familială, supraveghere, mediere și traume de recuperare și tratament (emdr).
    Klare Heston, LCSW
    Klare Heston, LCSW
    Licențiat asistent social

    Cultivați o atitudine pozitivă despre vorbirea cu alții. Klare Heston, un asistent social, sfătuiește: "Dacă vrei să vorbești cu un străin cu încredere, încercați să nu fii nervos. Alții sunt cel mai probabil interesați să vă întâlnească. Este, de obicei, o discuție de sine negativă care devine în cale. Cealaltă persoană va aprecia, în orice caz, că ați ajuns."

  • Imaginea intitulată Fiți încrezător într-o cameră de străini Pasul 4
    4. Vizualizați situația socială. Înainte de a merge la eveniment, încercați să vă imaginați cum va fi situația. Gândiți-vă la ce fel de conversații ați putea avea. Practică apropierea oamenilor în mintea voastră pentru a vă pregăti pentru situație. Acest lucru poate îndepărta o mare parte din teama în jurul vorbind cu străinii.
  • De exemplu, dacă vă aflați la o conferință profesională, ați putea discuta despre munca, prezentările, cateringul sau formarea. S-ar putea să știți doar câțiva colegi.
  • Dacă vă aflați la o petrecere, puteți cunoaște deja mai mulți oameni. S-ar putea să discutați muzica, sărbătorile recente sau povestirile distractive despre prietenii reciproci.
  • Metoda 2 din 3:
    Amestecând cu oamenii
    1. Imaginea intitulată Fiți încrezător într-o cameră de străini Pasul 5
    1. Prezinta-te. O introducere puternică va face ca restul conversației să fie mai ușoară. Care a spus că poate fi dificil să sară direct în introducerea dvs. La începutul evenimentului, găsiți pe cineva care stă aproape de tine. Puteți găsi, de asemenea, pe cineva care arată ca și cum ar fi singur sau incert.
    • O introducere bună implică contactul cu ochii, o strângere de mână puternică și o declarație clară a numelui dvs. Nu te complica. Spune: "Bună, sunt Sam."
    • Dacă sunteți nervos, respirați adânc înainte de a trece peste.
    • Dacă sunteți la o petrecere și cunoașteți gazda, le puteți cere să vă prezinte tuturor celorlalți. Acest lucru va ușura povara asupra dvs.
    • Poate fi mai ușor să se apropie de grupuri sau de persoane mai mici până când întâlnești mai mulți oameni la eveniment. Va fi mai puțin ciudat să începeți să vorbiți cu ei și veți avea o șansă mai bună de a începe o conversație bună.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător într-o cameră de străini Pasul 6
    2. Inițiază conversații. Nu vrei să stai singur într-un colț. Pornirea unei conversații vă va arăta că sunteți asigurat de sine și la ușurință. Puteți întreba oameni cum știu gazda, unde lucrează sau de unde sunt. Acestea vă pot ajuta să vă ușurați într-o conversație naturală.
  • Puteți întreba: "De unde știți Wilsonii? Ați fost prieteni pentru o lungă perioadă de timp?"
  • Puteți face comentarii despre atmosfera camerei, cum ar fi "Oh, știți acest cântec? te iubesc."Sau" acea dip este uimitoare. Știți ce este în ea?"
  • De asemenea, puteți face un comentariu situațional bazat pe ceva ce observați că persoana face, purtând sau de băut. De exemplu: "Ce joc sunteți toți jucați?"Sau "Ce bere bea?" sunt bune de conversație bune la o petrecere.
  • Dacă sunteți la un eveniment profesional, găsiți un difuzor sau un interpret și să le complimentați. De exemplu, "ați dat o prezentare minunată. Unde ați aflat toate acestea?"
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător într-o cameră de străini Pasul 7
    3. Arată interesul în ceea ce spun ceilalți. Când oamenii vă spun ceva, ar trebui să răspundeți cu nerăbdare și pozitiv. Puneți mai multe întrebări pentru clarificare sau împărtășiți ceva despre dvs. de natură similară. După cum faceți acest lucru, înclinați ușor. Zâmbește și a-și da de-a lungul a ceea ce spun ei.
  • De exemplu, dacă ați întrebat unde locuiau și ei au spus în partea de est a orașului, puteți spune ceva de genul "Oh, există o cafenea mare acolo pe care o iubesc. O stii?"
  • Echilibru ascultând vorbind. Asigurați-vă că povara conversației nu este pe ele, dar nu monopolizați conversația cu propriile dvs. povestiri. Povestiri comerciale înainte și înapoi pentru a stabili un ritm frumos.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare într-o cameră de străini Pasul 8
    4. Scuzați-vă când conversația se simte. Dacă aveți noroc, veți începe o conversație minunată care durează un timp, dar dacă conversația se termină, nu vă faceți griji. Nu trebuie să stați în mod ciudat lângă cineva dacă niciunul dintre voi nu aveți nimic de spus. Politicos scuzați-vă și treceți la altcineva din cameră. Includeți numele lor atunci când vă spuneți la revedere pentru a le arăta că conversația a fost memorabilă pentru dvs. Poti spune:
  • "Oh, scuzați-mă, Nick. Voi primi o altă băutură."
  • "A fost minunat să vă întâlnim, Jennifer. Dacă mă scuzați, o să mă mulțumesc acum gazdei."
  • "Mult noroc în viitor, Mary. Mă duc la rață afară pentru un minut."
  • Metoda 3 din 3:
    Exprimând încrederea prin limbajul corpului
    1. Imaginea intitulată Fiți încrezător într-o cameră de străini Pasul 9
    1. Stai drept. O poziție încrezătoare vă poate face să vă simțiți mai îndrăzneți chiar și atunci când sunteți nervos.Deschideți-vă poziția ținând umerii înapoi și păstrați-vă spatele drept. Nu vă traversați brațele sau nu vă strângeți umerii. Acestea vă vor închide la alți oameni și vă vor face mai puțin accesibili.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător într-o cameră de străini Pasul 10
    2. A stabili un contact vizual. Contactul cu ochii arată că sunteți interesat și angajați cu alte persoane. Când ascultați pe cineva, încercați să vă concentrați pe fața lor. Pe măsură ce vorbiți cu un grup, lăsați-vă ocazional ochii să rămână pe fiecare membru al grupului pentru a arăta că vorbești cu toți.
  • Când vorbiți, nu vă mențineți contactul cu ochii cu prietenii dvs. Luați riscuri și priviți la cineva pe care tocmai l-ați întâlnit.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare într-o cameră de străini Pasul 11
    3. Utilizați gesturi de mână pentru a vă accentua cuvintele. Când oamenii sunt nervoși, ei au tendința de a-și ascunde mâinile sau de a-și traversa brațele. În schimb, doriți să arătați că sunteți animat și interesat de conversație.
  • Țineți-vă mâinile cu palmele orientate în sus. Acesta este un gest deschis care indică onestitatea.
  • Mătură mâinile în afara corpului tău pentru a face un punct mare, dar nu exagerați-l.
  • Atingând gâtul, părul sau fața poate indica nervozitate. Încercați să o evitați dacă doriți să apariți încrezători.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător într-o cameră de străini Pasul 12
    4. Zâmbet. Expresiile pozitive vor atrage oameni spre tine și îi va încuraja să înceapă conversații semnificative cu dvs. De asemenea, demonstrează că sunteți confortabil în împrejurimile dvs. Chiar dacă vă simțiți anxios sau incomod, încercați să puneți un zâmbet mic pe față.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă altcineva vorbește, nu te uita în jur. Pretindeți că sunteți interesați de ceea ce spun ei.
  • Dacă uitați numele cuiva, este bine să întrebați din nou. Puteți spune ceva de genul: "Îmi pare atât de rău, dar am uitat numele tău."Odată ce vă spun numele lor, repetați-l pentru a vă ajuta să vă amintiți.
  • Avertizări

    Încrederea poate dura mult timp pentru a construi. Este bine să falsificăm încrederea chiar și atunci când nu o aveți. În curând, socializarea cu străini va deveni mai ușoară și veți fi cu adevărat încrezători într-o cameră de străini.
  • Este posibil să vă simțiți și să vă încurcați complet în fața oamenilor, dar nu vă faceți griji - prima impresie nu este ultima. Oamenii vă vor da mai multe șanse. De asemenea, puteți lua confort de faptul că nu vedeți niciodată unii dintre acești oameni din nou.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar