Cum să te înțelegi cu alții bine

Există o mulțime de oameni diferiți în lume, dar în ciuda diferențelor noastre cu toții vrem să ne înțelegem. Oamenii sunt ființe sociale și ne bucurăm să fim tratați frumos. Să se alăture cu cineva, indiferent de pasiunile lor, nu înseamnă că este cel mai bun prieten al lor sau împărtășind toate hobby-urile lor. Este vorba despre tratarea oamenilor cu respect și îngrijire.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obtinerea cu oricine
  1. Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine Pasul 1
1. Fii un bun ascultator. Pentru a începe o conversație, este important să ascultați mai întâi, mai ales când vă aflați într-un grup. Nu vă răsfățați în chat instant când tocmai ați sosit. În primul rând, examinați situația și conversația, apoi spuneți tot ce vă considerați potriviți. Este mai bine să spunem ceva substanțial, mai degrabă decât rău fără sens. Deci, este mai bine să ascultați ce este conversația înainte de a vorbi.
  • Pentru a afla mai multe despre alte persoane, încercați să întrebați întrebări deschise, cum ar fi "Ce părere aveți despre această clasă?" sau "Cum ați învățat să jucați atât de bine chitară?" Apoi, ascultați cu adevărat răspunsul, astfel încât să puteți construi la conversație.
  • Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine Pasul 2
    2. Nu încercați să schimbați oamenii. Nu este treaba ta să schimbi pe oricine altcineva. Nu este în puterea ta de a schimba pe nimeni altcineva. Lăsați alții să trăiască cum vor să trăiască. Puteți schimba modul în care interacționați cu oamenii. Nu le puteți schimba. Dacă nu vă place cum acționează cineva, puteți aranja lucruri, astfel încât să interacționați cu ei cât mai puțin posibil. Puteți menține întotdeauna o atitudine bună în jurul lor, astfel încât relația dvs. cu ei să se poată schimba.
  • Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine Pasul 3
    3. Ține-ți simțul umorului. Un mic râs merge mult, iar un zâmbet ușurează tensiunile, în timp ce o încruntare poate crea tensiune. Dacă cineva te tachinează, încercați să râdeți. Dacă cineva se încruntă, zâmbește la ei. Fiți atenți la fața voastră (expresia facială). Dacă sunteți persistent vesel și optimist, oamenii vor înveseli când vă vor vedea veniți.
  • Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine Pasul 4
    4. Statul direct pe care doriți să-l înțelegeți. Unii oameni nu iau sugestii. Unii oameni nu citesc limbajul corpului. Pentru acești oameni, chiar funcționează doar să spună cu o față veselă și o voce, "Chiar vreau să lucrăm bine împreună. Te voi ajuta și te voi întoarce și mă ajuți și mă sprijini."
  • Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine Pasul 5
    5
    Radiază pozitivitatea. Întotdeauna amintiți-vă că modul în care proiectați sentimentele dvs. afectează oamenii din proximitatea dvs. Aproape are un efect de ripple asupra oamenilor din jurul tău. Prin urmare, ar fi recomandabil să rămânem atenți la modul în care vă desfășurați și să vă ocupați de ceilalți în jurul vostru. Cu alte cuvinte, nu vă permiteți să vă scoateți emoțiile negative asupra altora din jurul vostru.
  • Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine pasul 6
    6. Dați complimente autentice. Oamenii iubesc complimentele, mai ales când sunt autentice. Nu fi atât de mândru încât să nu felicite niciodată pe cineva pe munca sau ideile lor. Un compliment bun este sincer și succint. Nimeni ca un noser maro sau un suge, dar nimeni nu-i place oamenii care par mai buni decât oricine altcineva.
  • Un bun compliment per conversație este un bun punct de referință pentru a trage pentru.
  • Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine Pasul 7
    7. Faceți lucruri pentru alții. Fiind bun este propria sa recompensă. Ar putea fi la fel de simplu ca aducerea gogoșilor pentru oameni sau oferind pentru a ajuta pe cineva care se luptă să poarte ceva. Acest lucru vă va arăta că aveți grijă de alte persoane și acest lucru va face ca oamenii să vrea să fie în jurul tău.
  • Metoda 2 din 3:
    Având maniere bune
    1. Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine pasul 8
    1. Știți că manierele bune și comportamentul politicos vă pot ajuta să vă întâlniți cu oricine. Gândiți-vă la manierele dvs. ca strat de vopsea pe personalitatea voastră - dacă îl păstrați curat și plăcut, acesta lasă o primă impresie minunată atunci când întâlnești pe cineva.
  • Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine Pasul 9
    2. Faceți contactul cu ochii și zâmbiți când vorbiți cu cineva. Acest lucru le spune că sunteți interesat de ceea ce au de spus și doriți să vă simțiți confortabil în jurul lor. Atunci când întâlniți pe cineva pentru prima dată, faceți contact de ochi și vă agitați ferm mâna pe măsură ce vă prezentați.
  • Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine Pasul 10
    3. Întotdeauna zâmbiți - astfel oamenii nu vor crede că sunteți serios și greu de înțeles cu.
  • Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine Pasul 11
    4
    Fi politicos și umil. Dacă sunteți nepoliticos și arogant, oamenii nu vă plac.
  • Imaginea intitulată înțelege împreună cu alții, cu pasul 12
    5. Tratați pe alții cum doriți să fiți tratați. Regula de aur este încă cea mai importantă regulă pentru a se înțelege cu alții. Gândiți-vă la modul în care doriți ca prietenii dvs. să acționeze în jurul vostru. Dacă tratați oamenii cu dragoste și respect, ei vă vor trata cu același lucru.
  • Imaginea intitulată Împreună cu alții Pasul 13
    6. Nu spune niciodată nimic despre cineva pe care nu-l i-ar fi spus în persoană. Gossip are o modalitate de a călători în jur și auzind că cineva a vorbit bolnav de tine în spatele tău este o modalitate de a distruge o prietenie. Dacă nu le-ați spune în persoană, cel mai bine este să nu spuneți deloc.
  • Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine Pasul 14
    7. Vorbiți într-o manieră clară și încrezătoare. Fii încrezător. Nu lăsați-o să arate că încerci să fii plăcut. Vorbește cu voce tare și clară, vorbind destul de încet pentru a-ți scoate cuvintele fără mormăi. Nu aveți nevoie să vă strigați, să interdicați sau să vă grăbiți cuvintele - luați-vă timpul și faceți fiecare număr de cuvinte.
  • Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine pasul 15
    8. Înțelegeți că oamenii fac greșeli. Iertarea nu este doar politicoasă, aceasta duce la prietenii mai puternice. Nimeni nu este perfect, deci judecând pe cineva pentru o vină nu este corect când vă așteptați să vă iertați și greșelile. Fiți dispuși să acceptați o scuză și să încercați să vă gândiți la lucrurile prin perspectiva altcuiva - au încercat cu adevărat să fie răniți sau au făcut o greșeală onestă?
  • Având umilința de a da și de a accepta iertarea este o modalitate foarte bună de a arăta oamenilor că sunteți o persoană rezonabilă, bună.
  • Metoda 3 din 3:
    Continuarea cu oamenii cu care nu sunteți de acord
    1. Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine Pasul 16
    1. Discutați și negociați cu ceilalți atunci când opiniile dvs. diferă. Nu trebuie să evitați complet problemele pe care nu sunteți de acord. Trebuie să vă abțineți de la a striga, judeca sau blochează oamenii pe care nu sunteți de acord. Există foarte puțini oameni care vor fi de acord cu dvs. cu privire la tot, deci este important să învățați cum să aveți un argument civil, politicos sau o dezbatere.
  • Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine Pasul 17
    2. Dacă oamenii au probleme, ajutați-i. Apoi, când aveți probleme, ei vă pot ajuta, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Împreună cu alții Ei bine Pasul 18
    3. Evitați să faceți certuri personale. În timp ce puteți avea o discuție plăcută, despre diferențele politice, de exemplu, spunând că opinia lor le face "o persoană rea" este o modalitate perfectă de a distruge o relație.
  • Amintiți-vă că aproape toată lumea nu este de acord cu ceva - asta nu înseamnă că nu poți să te înțelegi.
  • Imaginea intitulată înțelege împreună cu alții, cu pasul 19
    4. Căutați un teren comun. În timp ce ați putea avea idei diferite despre cine ar trebui să fie președinte, să încercați și să le obligați pe un subiect comun sau un hobby. Găsiți subiecte de discuții și activități pe care le puteți bucura, în loc să vă concentrați asupra lucrurilor care vă împart.
  • Imaginea intitulată Împreună cu alții Pasul 20
    5. Sunt de acord cu ei atunci când este cazul. Chiar și pe subiecte contencioase, cum ar fi religia sau politica, este probabil să existe câteva lucruri pe care ambii le pot fi de acord. Nu vă fie frică să fiți de acord cu cineva când fac un punct bun - acest lucru va face mai ușor să păstreze conversația civilă.
  • sfaturi

    Tratați oamenii cu respect și decență de bază și vă vor face același lucru.

    Avertizări

    Evitați să puneți întrebări personale, cum ar fi greutatea sau vârsta, cu excepția cazului în care sunt dispuși să ofere fapte up-up-uri în prealabil.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar