Cum să fii social la o petrecere

Indiferent dacă sunteți timid sau doriți să vă îmbunătățiți să fiți sociali, există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a lăsa liber și distracție la petreceri. Faceți niște prieteni noi vorbind cu oamenii și cunoașteți-le prin conversație. Faceți o activitate care îi face pe oameni împreună să se distreze. Dacă vă simțiți incomod, aduceți prieteni la petrecere sau petreceți cu oamenii pe care îi cunoașteți înainte de a vă întâlni cu noi prieteni.

Pași

Metoda 1 din 4:
Făcând prieteni noi
  1. Imaginea intitulată Fii social la o parte Pasul 1
1
Arata accesibil. Dacă oamenii vă evită sau nu veniți să vă vorbiți, să vă evaluați limba corpului. Observați dacă vă traversați corpul și încercați să vă dezordine brațele și picioarele. Dacă vă uitați în jos (sau pe telefon), căutați în sus și încercați să faceți contact vizual cu alte persoane. Zâmbește și arata prietenos.
  • Dacă apare deschis și prietenos, oamenii sunt mai probabil să vă abordeze.
  • Stați lângă acțiunea camerei. Dacă stați departe de mulțime, ar putea fi mai greu ca oamenii să te apropie.
  • Imaginea intitulată Fii social la o parte Pasul 2
    2. Introduceți-vă persoanelor pe care nu le cunoașteți. Găsiți pe cineva pe care nu îl cunoașteți și vă prezentați. Păstrați-l simplu și nu-l depășiți. Odată ce cunoașteți numele celorlalți, puteți începe o conversație sau găsiți lucruri pe care le aveți în comun.
  • De exemplu, mergeți la cineva și spuneți: "Bună, sunt Liv. Care e numele tău?"
  • Imaginea intitulată Fii social la o parte Pasul 3
    3. Puneți întrebări pentru a cunoaște mai bine oamenii. Solicitarea întrebărilor arată că sunteți interesat și angajat în conversație. Să facă un punct pentru a cere întrebări deschise, astfel încât persoana să poată elabora răspunsurile lor și să se bazeze pe conversație. Vă veți cunoaște mai bine și veți păstra conversația.
  • Puneți întrebări, cum ar fi: "Cum ați ajuns în Los Angeles?"Și" Ce fel de lucruri faceți pentru distracție?"
  • Imaginea intitulată Fii social la o parte Pasul 4
    4. Vorbește cu oameni noi în timp ce sosesc. Întâlnirea cu oamenii noi este ușor dacă sunteți prima persoană care interacționează cu odată ce ajung la petrecere. Dacă observați că cineva nou apare, mergeți la ei și introduceți-vă. Dacă există alimente la petrecere, oferiți-le să le beți sau să le arătați masa de alimente.
  • Dacă tu și persoana sunt de vârstă să bei alcool, să le oferi o băutură.
  • Imaginea intitulată Fii social la o parte Pasul 5
    5. Găsiți modalități de conectare cu oamenii. Căutați lucruri despre altcineva cu care vă puteți conecta. S-ar putea să găsiți pe cineva care participă la aceeași școală sau universitate ca și dvs. este din orașul dvs. natal sau purtând o cămașă similară. Aveți mai multe lucruri în comun cu majoritatea oamenilor decât ați putea gândi.
  • Comentariu despre ceea ce aveți în comun. De exemplu, spuneți: "Îmi place cămașa ta! Am același lucru."
  • Imaginea intitulată Fii social la o parte Pasul 6
    6. Mișcați în jurul camerei. Evitați să rămâneți în același loc toată noaptea. Obțineți obiceiul de a vă deplasa și de a vedea camera din diferite puncte Vantage. Acest lucru vă va ajuta să observați ce fac alți oameni și dacă doriți să vă întâlniți cu alți interesanți prezenți la petrecere.
  • Mutarea vă poate ajuta să vă simțiți atrăgătoare pentru alții și să păstrați oamenii să ghicească. Scopul de a muta la fiecare 10-15 minute sau cam asa ceva.
  • Metoda 2 din 4:
    Fiind social într-un grup
    1. Imaginea intitulată Fii social la o parte Pasul 7
    1. Alăturați-vă lent grupurilor. Dacă o grămadă de oameni sunt împreună vorbind și doriți să vă alăturați grupului, să vă întoarceți pentru o clipă și să ascultați conversația. Nu aveți nevoie să vă plimbați și să contribuiți imediat. Așteptați până când sunteți prinși pe ceea ce este discutat, apoi cu o întrebare sau o declarație.
    • De exemplu, dacă oamenii vorbesc despre sport, spuneți: "Nu am putut să cred că jocul aseară!"Dacă oamenii vorbesc despre școală, spuneți:" Cine mai are un examen de mâine?"
  • Imaginea intitulată Fii social la o parte Pasul 8
    2. Începe o activitate pentru a obține oamenii angajați. Mai ales dacă este o petrecere mare, este posibil ca oamenii să se vor rupe în grupuri mai mici. Sugerați un joc de cărți sau un joc de bord și să invitați oamenii să se joace cu dvs. Poate fi ușor să discutați cu oamenii în timp ce jucați jocul și că sunteți într-un cerc mai mic vă poate face să vă simțiți mai confortabil.
  • Puneți muzică și obțineți oamenii să danseze.
  • Cereți oamenilor pe care nu le cunoașteți ", doriți să jucați cărți? Avem câteva echipe împreună."
  • Imaginea intitulată Fii social la o parte Pasul 9
    3. Includeți alții în conversații de grup. Dacă vă alăturați cu succes unei conversații cu alte persoane și cu cineva nou, invitați-i să se alăture conversației. Lăsați-i să știe ce discută toată lumea sau îi invită să contribuie la discuție.
  • De exemplu, spuneți "Tim doar un catel și discutăm câini. Ce credeți că aveți un catelus?"
  • Metoda 3 din 4:
    Înclinându-se pe prieteni să se simtă mai confortabil
    1. Imaginea intitulată Fii social la o parte Pasul 10
    1. Aduceți prietenii la petrecere. Este mai ușor să fii social dacă știi alți oameni la petrecere. Întâlniți-vă cu prietenii dvs. la petrecere sau mergeți cu totul. Știind că prietenii dvs. vor fi vă pot ajuta să vă simțiți mai confortabil și mai ușor.
    • Asigurați-vă că puteți invita oamenii la petrecere și nu este doar invitație.
    • Invitați oamenii că știți bine, astfel încât să puteți vorbi confortabil în jurul lor.
  • Imaginea intitulată Fii social la o parte Pasul 11
    2. Stai cu prietenii să înceapă. Presupunând că nu sunteți Numai la petrecere, înclinați pe oamenii pe care îi cunoașteți. Este în regulă dacă te simți timid sau vrei să stai cu oameni familiari la început. Simțiți-vă confortabil și la ușurință înainte de a merge întâlniți cu oameni noi.
  • Imaginea intitulată Fii social la o parte Pasul 12
    3. Faceți cunoștință cu prietenii prietenilor. Dacă doriți să întâlniți oameni noi, dar vă simțiți timizi, aveți un prieten să vă prezinte prietenilor lor. Poate fi frumos să ai ceva în comun și să cunoști aceiași oameni. Cereți unui prieten să vă prezinte oamenilor pe care o cunosc la petrecere.
  • De exemplu, întrebați-vă prietenul: "Cine știți aici? Poți să mă prezinți?"
  • 4. Evitați socializarea numai cu prietenii dvs. Părțile sunt un moment minunat pentru a întâlni oameni. În timp ce este cool să fie cu prietenii dvs. la început, faceți un efort și pentru a vă întâlni și alți oameni. Acest lucru vă va ajuta să faceți prieteni noi cu cine vă puteți petrece la viitoarele petreceri.
  • Puteți crea întotdeauna un grup care este un amestec de oameni noi și prieteni vechi.
  • Metoda 4 din 4:
    Care se ocupă de disconfort și anxietate
    1. Imaginea intitulată Fii social la o parte parte 13
    1. Ușurează simptomele de anxietate. Dacă începeți să vă simțiți neliniștiți înainte sau în timpul partidului, concentrați-vă asupra modalităților de scădere a acestor sentimente. Găsiți o tehnică care funcționează pentru dvs. și faceți-o înainte și în timpul partidului. Vrei să te simți confortabil și să-ți accent pe alții, nu pe tine însuți.
    • De exemplu, provocați gândurile negative despre performanța dvs., răsturnarea sau că nu vă potriviți. Înlocuiți-vă gândurile negative cu gânduri raționale și optimiste, cum ar fi "Sunt o persoană interesantă" și "făcând un nou prieten poate fi distractiv."
    • Ia ceva respiratie adanca Când începeți să vă simțiți nervosi sau anxioși.
  • Imaginea intitulată Fii social la o parte Pasul 14
    2. Construiți-vă încrederea socială. Construirea încrederii sociale vă ajută să vă arătați și să vă simțiți mai confortabil în setările sociale. Tuneți-vă în modul în care alții simt și privesc la indiciile lor sociale, astfel încât să puteți răspunde mai bine și să vă concentrați mai puțin asupra dvs. Observați dacă cineva pare plictisit, entuziasmat sau angajat și își ia indicii pentru a continua conversația sau nu. Când aveți o mare interacțiune, amintiți-vă ce ați făcut bine și încercați din nou.
  • Dacă aveți o interacțiune eșuată, nu pierdeți speranța. Nimeni nu are interacțiuni perfecte tot timpul. Încercați din nou mai târziu sau cu altcineva.
  • Imaginea denumită să fie socială la un pas de partid 15
    3. Nu renunta daca te simti incomod. Este posibil să existe momente ciudate sau inconfortabile, mai ales la începutul partidului. Stick cu el. Chiar dacă vă simțiți incomod, acest lucru nu înseamnă că veți simți astfel restul nopții. Lucrați prin disconfortul dvs.
  • De exemplu, stabiliți o provocare pentru dvs. Du-te să vorbești cu cineva pe care nu l-ai întâlnit, chiar dacă este o scurtă conversație. Având o provocare vă poate ajuta să vă motivați și să vă împingeți ușor în afara zonei dvs. de confort.
  • Dacă nu ați putut rupe gheața cu prima persoană pe care ați întâlnit-o, amintiți-vă că ați putea face mai bine cu următoarea persoană. Cu cât mai mulți oameni pe care îi întâlniți, cu atât mai ușor ar putea deveni.
  • Imaginea intitulată Fii social la o parte Pasul 16
    4. Discutați cu un terapeut dacă vă luptați cu anxietatea socială. Dacă mergeți la o petrecere vă umple cu frică și doriți să fugiți, puteți suferi de anxietate socială. Evaluați-vă simptomele și vorbește cu un terapeut despre cum simțiți. Terapeutul dvs. vă poate ajuta să vă gestionați simptomele și să vă ajutați să faceți față situațiilor potențial înfricoșătoare. Căutați un terapeut care se specializează în lucrul cu persoanele cu tulburări de anxietate.
  • Găsiți un terapeut prin apelarea furnizorului de asigurări sau contactați o clinică locală de sănătate mintală. De asemenea, puteți cere medicului sau unui prieten pentru o recomandare.
  • sfaturi

    Dacă sunteți de vârstă și alcoolul este servit, beți o cantitate mică de alcool dacă acest lucru vă ajută să vă simțiți confortabil și să vă încălziți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar