Cum să se ocupe de un iubit care merge la închisoare

Când cineva pe care-l iubești merge la închisoare, poate avea un impact imens asupra vieții tale. Trebuie să vă întristați pierderea acelei persoane în viața de zi cu zi, precum și să se ocupe de orice lupte suplimentare pe care le aduce pierderile sale. În plus, trebuie să învățați să navigați la labirintul de vizitare a persoanei din închisoare. Deși este greu, puteți învăța să creați o viață nouă pentru dvs. în timp ce iubitul dvs. a dispărut.

Pași

Partea 1 din 3:
Început
  1. Imagine intitulată Deal cu un iubit care mergea la închisoare Pasul 1
1. Stați în acest moment. Dacă încercați să vă gândiți la toți anii următori, fără ca persoana pe care o iubiți în viața voastră, probabil veți fi copleșiți. În schimb, ia-o momentan după moment, care se ocupă de ceea ce vă aduce în fiecare zi.
  • Dacă aveți probleme în a rămâne în acest moment, puteți încerca o tehnică de minte. De exemplu, în timp ce sunteți în duș, încercați să acordați atenție la ceea ce faceți. Nu lăsați mintea să se rătăcească la ceea ce se întâmplă mai târziu în timpul zilei, să acorde atenție cum se simte săpunul pe piele, modul în care apa caldă vă relaxează mușchii și mirosul de săpun în aer. Concentrați-vă atenția asupra senzațiilor pe care le simțiți, nu ceea ce trece prin capul vostru.
  • Imagine intitulată se ocupă de un iubit care merge la Jail Pasul 2
    2. Pregătiți-vă pentru ceea ce se află înainte. Acest sfat poate părea contrar ultimului pas. Cu toate acestea, puteți rămâne în acest moment în timp ce știți că ceea ce vine înainte poate fi dificil. De exemplu, puteți începe să pierdeți anumite relații, deoarece iubitul dvs. este în închisoare. Oamenii nu pot fi la fel de iertați cum ați dori să fie.
  • Desigur, va răni, dar dacă pierdeți prieteni, știți că probabil veți câștiga, de asemenea, prieteni care trec prin același lucru. În plus, știi că oamenii care rămân în jur vor vedea prin gros și subțire.
  • Imagine intitulată se ocupă de un iubit care mergea la Jail Pasul 3
    3. Face un plan și un buget. Dacă persoana pe care ați iubit-o oferă o parte din venitul pentru gospodăria dvs., va trebui să obțineți un nou plan. Este posibil să aveți nevoie să obțineți un al doilea loc de muncă sau chiar să vă mutați. Luați o privire atentă la bugetul dvs. pentru a vedea ce este necesar pentru a supraviețui.
  • Includeți costurile suplimentare de susținere a celor dragi în închisoare. Închisoarea poate fi costisitoare pentru cei din exterior. De la efectuarea de apeluri telefonice la cumpărarea de articole la comisar, iubitul dvs. va avea nevoie de bani pentru ao ajuta în timp ce este înăuntru. Cu toate acestea, aceste costuri se pot adăuga rapid, deoarece chiar adăugarea de bani într-un cont vine cu taxe. Prin urmare, stabiliți un buget cu privire la cât de mult credeți că vă puteți cheltui în mod rezonabil pe persoana pe lună și să vă lipiți. Dacă nu credeți că este suficient, vedeți dacă cineva din familie este dispus să ajute.
  • De asemenea, nu veți avea sprijinul în jurul casei, astfel încât să vă aflați cu o locuință suplimentară. Nu vă fie frică să întrebați membrii familiei pentru sprijin atunci când aveți nevoie de ea.
  • Imagine intitulată Deal cu un iubit care merge la închisoare Pasul 4
    4. Ai grijă de tine. Acest proces este un proces îndurerat. Pierdeți pe cineva important în viața voastră și este important să vă gândiți la acea persoană. Cu toate acestea, nu uitați că aveți nevoie să aveți grijă de voi înșivă. Încercați să dormiți într-un program regulat și să mâncați mese sănătoase pentru a vă menține.
  • Imagine intitulată Deal cu un iubit care merge la închisoare Pasul 5
    5. Decideți cât de des puteți vizita. Majoritatea închisorii limitează cât de des puteți vizita. În plus, locul în care este considerat iubitul dvs. poate să nu fie cât de aproape doriți. Prin urmare, trebuie să decideți cât de des veți putea vizita, astfel încât voi și pe cei dragi veți ști ce să vă așteptați.
  • De asemenea, puteți lăsa persoana să știe când veți putea trimite prin e-mail sau de a scrie.
  • Imagine intitulată Deal cu un iubit care merge la închisoare Pasul 6
    6. Faceți un plan despre cum doriți să le spuneți oamenilor. Poate fi dificil să se decidă cât de mult să le spui altor persoane. Adevărul este probabil cel mai bun, deoarece unii oameni pot afla din blotters sau ziarul. Cu toate acestea, dacă nu vă simțiți confortabil cu asta, puteți spune că ați separat sau că el sau ea a trebuit să se îndepărteze. Doar fiți consecvenți în ceea ce spui.
  • De asemenea, faceți o decizie cu privire la cine vreți să spuneți. Poate că vrei să o păstrezi doar în familie, sau poate că te simți ca și cum ar trebui să-i spui anumitor prieteni apropiați. Este mai bine să decideți în față cine va fi informat.
  • Imagine intitulată se ocupă de un iubit care merge la Jail Pasul 7
    7. Gândește-te la ce vrei să-i spui copiilor tăi. Este important să-i spui copiilor dvs. adevărul când soțul / soția dvs. se aiază în închisoare, dacă asta e poziția în care te afli. Dacă nu și ei află adevărul, ei vor simți că ți-ai trădat încrederea. Să fie direct, și să încercați să răspundeți la orice întrebări pe care le pot avea. De asemenea, dă-i un scenariu pentru ce să spună oamenilor din afara familiei. De exemplu, ar putea spune "El este departe," sau "E în închisoare," În funcție de ceea ce decideți.
  • În plus, dacă vă decideți că doriți ca copiii dvs. să viziteze persoana în închisoare, asigurați-vă că mergeți mai întâi fără ei. În acest fel, le puteți spune ce se va întâmpla când ajung acolo și ajută la calmarea unor temeri ale lor.
  • Partea 2 din 3:
    Vizitarea persoanei
    1. Imagine intitulată se ocupă de un iubit care mergea la Jail Pasul 8
    1. Aflați regulile înainte de timp. Dacă este posibil, contactați închisoarea pentru a ști ce să vă așteptați. De exemplu, probabil că veți fi supus căutării. În plus, unele închisori permit doar videoconferințe, astfel încât să nu fiți capabili să îmbrățișați persoana. Majoritatea închisorilor minimizează contactul fizic, limitându-l la o scurtă îmbrățișare. Știind ce să se aștepte poate lua unele dintre tensiunile din ea.
    • Nu veți putea da nimic persoanei, cum ar fi produsele de coacere, deci este mai bine să nu aduceți așa ceva cu dvs.
  • Imagine intitulată se ocupă de un iubit care mergea la Jail Pasul 9
    2. Utilizați tehnici de calmare. Vizitarea cuiva din închisoare este stresantă. Dacă vă aflați anxios, încercați câteva tehnici de calmare. De exemplu, puteți încerca să puneți un miros relaxant pe un țesut pentru a lua cu dvs. S-ar putea să nu fiți capabili să o luați cu dvs., dar îl puteți folosi imediat înainte sau după ce îl țineți în apropierea nasului și respirației, amintiți-vă că mirosul va fi legat de acea experiență, așa că încercați să nu folosiți ceva miros tot timpul.
  • De asemenea, puteți încerca tehnicile de respirație. Dacă vă simțiți anxios, faceți o clipă să respirați. Închideți ochii și respirați în timp ce numărați la patru. Conta la patru în timp ce respirați. Concentrați-vă pe respirația dvs. până când vă simțiți calmați-vă.
  • Imagine intitulată se ocupă de un iubit care merge la Jail Pasul 10
    3. Nu fi surprins dacă persoana se lovește. Fiind în închisoare este înfricoșător pentru toată lumea, și se poate tem că vă va pierde și pe tine. În plus, ea trebuie să creeze o nouă viață pentru ea însăși într-o situație tensionată. Încercați să fiți înțeleși, dar nu lăsați persoana să meargă peste tot, mai ales că aveți și un timp greu.
  • Imagine intitulată se ocupă de un iubit care mergea la Jail Pasul 11
    4. Au sprijin după aceea. Văzând pe cei dragi în închisoare va fi greu, iar întreaga experiență de a vizita o închisoare nu va fi distractivă. Prin urmare, încercați să aveți pe cineva disponibil imediat după aceea să fie cu dvs. Ieșiți pentru o cafea și aveți un chat pentru a vă ajuta să vă ușurați tensiunea.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea suportului
    1. Imagine intitulată Deal cu un iubit care mergea la Jail Pasul 12
    1. Alăturați-vă unui grup. Multe comunități au grupuri de sprijin pentru oamenii care se găsesc cu cei dragi în închisoare. S-ar putea să găsiți unul prin sistemul instanței. De asemenea, puteți încerca să contactați birourile psihologilor locali pentru a vedea dacă știu despre astfel de grupuri.
  • Imagine intitulată se ocupă de un iubit care mergea la Jail Pasul 13
    2. Încercați un consilier de durere. Dacă un set de grup nu este pentru dvs., încercați câteva sesiuni unu-la-unu cu un consilier de durere. Dacă nu aveți asigurare sau asigurarea dvs. nu acoperă sesiunile de consiliere, vizitați o clinică de scară glisantă - ceea ce plătiți va fi bazat pe ceea ce faceți.
  • Imagine intitulată Deal cu un iubit care mergea la Jail Pasul 14
    3. Anulați deoparte vinovăția. S-ar putea să vă simțiți vinovați că cei dragi este în închisoare în timp ce nu sunteți. Amintiți-vă că nu ați făcut aceleași alegeri pe care le-a făcut pentru a ateriza în închisoare și tot ce puteți face acum este să o sprijine.
  • Primul pas pentru a mișca vina trecutului este de a realiza că nu ați făcut nimic rău. Nu este vina ta persoana este în închisoare și nu poți schimba acțiunile unei alte persoane.
  • Pe de altă parte, dacă vă simțiți ca și cum ați făcut ceva pentru a vă ajuta să aterizați persoana în închisoare, să acceptați responsabilitatea pentru acea acțiune - o modalitate prin care vă puteți accepta responsabilitatea este să vă cereți scuze persoanei.
  • Odată ce ți-ai cerut scuze, încercați să împingeți înainte. Puneți gândul de vinovăție din mintea voastră și nu mai mergeți peste el în cap. Nu puteți schimba trecutul - puteți merge mai departe într-un viitor mai bun.
  • Imagine intitulată Deal cu un iubit care mergea la închisoare Pasul 15
    4. Creaza un nou "normal." Pentru o vreme, viața ta se va simți din afara. Cu cineva pe care-l iubești brusc plecat din viața de zi cu zi, poți să te simți puțin pierdută. Cu toate acestea, dacă puteți continua să lucrați prin aceasta, veți reajusta viața fără ei, iar viața nu se va simți atât de ciudată.
  • O parte a creării unui nou normal rămâne pe drumul cel bun cu sezoanele normale. Adică nu vă fie frică să sărbătoriți sărbătorile și zilele de naștere fără cel iubit. Nu trebuie să vă sacrificați propria viață doar pentru că sunteți iubiți că ați plecat.
  • Încercați să creați noi tradiții cu familia dvs. pentru a avea ceva de așteptat. Alternativ, ați putea încerca un nou hobby pentru a vă lua ceva timp.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar